S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#28013. (utána a büfébõl részegen ordítozta, hogy "stalker-e vagy?") <#kacsint>
czky
Hogyne lehetne!
Nem is kell hozzá peccs. Játék közben alt+f4, utánna a játék könyvtárára nyomsz egy shift+del-t! xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

svédcsepp
A Pripjaty buszmegállóban megcsípett egy elefánt
Seggberúgtam és beszaladt a büfébe.Lehet ezt patchhel orvosolni?<#idiota><#lama><#hehe>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

leírom ismét😊, hogy a blowout olyan, hogy minél közelebb vagy az erõmûhöz, annál keményebb, és annál nagyobb mutánsfalkát spawnol.
mindez ugyanilyen volt az 1.2.-ben is.
S majd ahogy egyre nõ a rankod, úgy fognak megint respawnolni, valamint ahogy telik az idõ.
Nem fog 1-2 óra alatt respawnolni. A Cordon, Garbage, Agroprom pályákra csak pár állatot spawnol, majd Army Warehousetól kezdve lesz durva...
Nem tudom máshogy leírni. Egyébként én az OL 1.2.2-rõl beszélek.
Egy példa: a Garbage-tõl a Bar felé vezetõ úton van egy barikád, mögötte Dutysokkal. Amikor elõször lépünk a Bár pályára, akkor alapból van itt vagy 10 mutáns kutya. Én most elsõre egyszerûen elfutottam a kutyák elõl, be a barikád mögé. Az egész falka utánam, nekimentek a duty-soknak is (ez jó, nem volt ilyen a vanilla stalkerben), azok meg lekaszálták az egész falkát. Na végre - gondoltam, valami új, meg milyen izgalmas lesz majd erre járni. Hát nem, ennyi volt, a kutyák nem spawnolódnak újra. Már végig lootoltam a 4 kezdõ pályát, keresztbe-kasul végigjártam õket, és a többi pályán is ez van - nem spawn-olnak a szörnyek, blowout után sem. Nincsen más mod fenn, 1.4 patch-el játszok(lehet, hogy ez is baj, 1.5-öt ajánlottátok hozzá, csak az nekem instabil volt, és kihajigált desktopra )

Hogyhogy nem jönnek újra a szörnyek? Ezt nem értem. Minden respawnolódik egy bizonyos idõ és elért rank után. Valamint a blowout is spawnol csomó szörnyet.
Én szinte hiányolom õket, mert most, hogy vannak jármûvek, milyen rendet tudnék vágni közöttük, ha tényleg csordában járnának...
Meg a biztonságérzetem is túl jó lett, csak sétafikálok, és senki az ég világon nem támad rám...

sevendoor
Én most érkeztem a katonai raktárakhoz, de most hogy mondod a szörnyek tényleg nem jönnek újra.........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Még nem, a Yantar küldetés elõtt vagyok. Szépen lassan haladok, minden rejtekhelyet és minden zugot felderítek, ott is jártam ahol elõtte soha. Eladom a cuccokat, aztán a Bárban megveszem a leghúzósabb fegyvereket a Bár utáni pályákhoz.<#violent>
Miért?
De a 29559-ben már leírtam, hogy nálam eddig csak a banditák és a katonák spawnolnak újra, a mutánsok teljesen kihaltak.

oké, vele összefutottam. köszi.
Koshei az egy kaotikus gonosz figura az orosz legendákból, õ a legkeményebb szörny a zónában, véres szinû controller...
kanyhalos!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
voltaképpen ki (vagy mi) volt koshei? a három controller közül az egyik, akit a stancia2-n sikerült elintéznem? más fõgonoszt nem leltem az 1.2.1 végén. vagy valahol elkerültem volna?
FoxMurder!
Elérted már az erõmûvet, a teleportos pályát?
TSL16b
Nem mondom, de tudod.

Ja amúgy nem lesz vége, mert vissza tudsz menni a Zónába! A freeplay a legjobb...
hát lesz blowout akkor nagyon!😊 aludj jó párat az utolsó pályán, akkor hamarabb lesz blowout!😊
Igen, az. Mint ahogy le van írva xD bújj el valamilyen épületben, lehetõleg a föld alá, de nem kötelezõ oda. És legyen kéznél antirad. 😊

@Kanyhalos: No, lassan úgyis már Pripjatyban járok, kíváncsian várom, mennyire lesz nehéz a vége. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Legyen nálad mindig antirad és medkit. Valamint minden pályán vannak búvóhelyek, de már most nincs agyam végiggondolni hogy melyik hol van😊
Shep
A blowout az amikor elkezd mozogni a föld, fehéredik minden és jön a sugárzás? Hogy lehet azt túlélni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi szépen! Az a gond, hogy a mod már fel van töltve a filefrontra is, és most akkor egy txt miatt újra kellen feltölteni. S hogy õszinte legyek szerintem kb senkit nem érdekel mi van a readmeben, sajnos az a tapasztalat, hogy kb senki sem olvassa el, és nyaggatnak nap mint nap ugyanazokkal a hülye kérdéssekel gsc fórumon. :F
Minél közelebb vagy az erõmûhöz, annál keményebb a blowout, és egyre több szörnyet spawnol, majd nézd meg stancia2-n lesz!😊😊
Nem feltétlenül csak a játékban található nyelvi hibákra gondoltam, hanem pl. a MOD release notes-ra is, de ahogy gondolod, nekem mindegy.

Mindenesetre gratulálok a MOD-hoz, szép munka. Esetleg a blowoutok után spawnolhatna egy picit több szörny is, de ettõl függetlenül ez a MOD lepipálja a Priboi Storyt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

X16
Shep
Nagy nehezen továbbjutottam, pakoltam anomáliát a lépcsõhõz, így a 2 csápos elindult felfele, meg is ritkították a katonákat, így nem lépett ki. Ghostról hol lehet infot szerezni, vagy õ merre van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom, senki másnak nem lépett ki ott eddig, gondolom feltetted a magyarosítást.
Shep
Hát ez roppant vicces, megöltem a manót a piros anomáliával, de a video után egybõl jön egy csápos és ahogy megcsap már ki is lép a játékból óriási. A francért kellett még azt is odatenni?

Shep
Belelõttem legalább 400 pisztolylõszert de még mindig él az 5 gránátot meg vagy 4 tár AK-t meg sem említem.

Shep
Na a laborban a kódok megszerzése után, van valami manószerû izé eddig ott egy tûzgömb vagy mi volt, de ez a manó rohadt durva, egyszerûen nem tudom megölni.

TSL16b
Az is lett a feliratozásban. <#hehe>

Az artifact activation csak modokban van, ez is egy kimaradt dolog, amit kivágtak amikor a THQ azt mondta. Amúgy köszi nem szükséges kijavítani a szöveget, Borov orosz és szarul tud angolul, lásd Voronin generálist a Duty bázison, milyen hülyeségeket beszél, pl. "What are you here?"😊 mert ugye az "Why are you here?" lenne!😊
nem az alapjátékban nincs benne ez a pofás kis cucc ha nem patcheled. próbáltam.
Elolvastam a doksikat (angolul "egy kicsit" tudok --> btw, ha gondolod, a különféle helytelen angol szövegeket szívesen kijavítom neked, csak írj egy privit), figyeltem a megjegyzésekre is (bár rendszerint 4-5-6 sör után játszok), de azt a franc sem gondolta volna, hogy a pisztoly helyére is be lehet rakni az ereklyéket, azt meg, hogy aktiválni is lehet õket, pláne nem. Lehet, hogy ez benne volt az alapjátékban is, de én sosem tudtam errõl. Mea culpa.

Üdv all! Tóm, h van külön magyarítás topik, de sztem a köv kérdésem inkább ide tartozik: felraktam a magyarítást, minden szép és jó, de az invntoriban nem láccanak a tárgyak és nincs benne semmi, pedig vettem fel cuccokat, csupán a karakter láccik. Miért csinálja ezt? PLS HEEELP

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Sziasztok!

Hogy tudok multizni? Patcheljem meg és kell hozzá olyankor új crack,vagy elég úgyhagyni ahogy van.
Kérem segítsen valaki!
Hát mindjárt agyrákot kapok, hol éltem én eddig ilyenekrül míg nem is hallottam, szó mi szó nem szeretnék a közelbe lenni mikor ez müködni kezd, akármi is ez a szar.

TSL16b
A zombi-témához érdekesség, hogy a Stalker alapjául szolgáló (Piknik az árokparton) elbeszélésben is szerepelnek élõholtak, akik a temetõbõl jönnek vissza, és egészség árad belõlük. Ez is a Zóna mûve, és persze senki sem tudja a jelenség magyarázatát.

hol volt a BERLINI-fal?
a fickó meg (fél óra gondolkodás után) izrael. loál

Roger6
De csak feltételezés, hogy ez agyperzselô. Valaki azt írta, hogy az idôjárást akarták ezzel befolyásolni. Mindenesetre fura érzés volt nézegetni a képeket...

Akit érdekel...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A szabadságszobor meg ukrajnába van. <#rinya>Hah vazze azé ez üt. komolyan mennyit fizetnek ezért én is akarok ilyet <#falbav>.
Shep
Na a fene szóval a link
videjó

Shep
ÁÁÁÁÁÁ de durva, tudom nem idevágó, de a lenti linken volt ez a video, nézzétek meg, én hülyére röhögtem magam, hihetetlen, hogy ennyire tudatlanok legyenek. (vagy csak kiválogatták õket a riport kedvéért?)

törölg ki elötte azt a szart ami van csak azt hagyd meg h
www.englishrussia.com/?p=1670
Shep
Most nézem csak van ott egy link a goggle earthez, és elvileg rajta van a mûholdfelvételen is, hmm.

Shep
Na jó de leírás hol van róla, mert engem érdekelnek az ilyen titokban összehozott cuccok, mint pl. a Foo Fighter a németeknél.

Shep
Mert szar a link elõtte ott van a www.sg.hu/ akármi is, azt töröld ki.

Oroszország igencsak nem szegény ország. Csak õk nem mutatják kifelé amijük van. Ez szerintem tuti hogy igazi, dezodor mutatta, és azt mondta hogy hosszas fúrumozás után jutott el erre az oldalra.
A második világháború végén készült, de végülis nem volt szükség a bevetésére.
Not Found
The requested URL /www.englishrussia.com/ was not found on this server.

Hát photosopos mókának sztm kicsit profi de ki tudja kül ha nem is photosopp akkor meg honnan a f***ból van ruszki teséreimnek ennyi pénzük??
Shep
Hát ez akármi lehet, még photoshopos móka is.

Ez persze marhaság. A voodoo zombi sosem volt halott, csak kisikálták az agyát és feltétel nélkül engedelmeskedik az irányítója parancsainak. Pont mint a stalkerben...

A legenda, amit köré szerkesztettek valóban az, hogy feltámasztott hulla...