S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is kell hozzá peccs. Játék közben alt+f4, utánna a játék könyvtárára nyomsz egy shift+del-t! xD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Seggberúgtam és beszaladt a büfébe.Lehet ezt patchhel orvosolni?<#idiota>#idiota><#lama>#lama><#hehe>#hehe>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
mindez ugyanilyen volt az 1.2.-ben is.
S majd ahogy egyre nõ a rankod, úgy fognak megint respawnolni, valamint ahogy telik az idõ.
Nem fog 1-2 óra alatt respawnolni. A Cordon, Garbage, Agroprom pályákra csak pár állatot spawnol, majd Army Warehousetól kezdve lesz durva...
Egy példa: a Garbage-tõl a Bar felé vezetõ úton van egy barikád, mögötte Dutysokkal. Amikor elõször lépünk a Bár pályára, akkor alapból van itt vagy 10 mutáns kutya. Én most elsõre egyszerûen elfutottam a kutyák elõl, be a barikád mögé. Az egész falka utánam, nekimentek a duty-soknak is (ez jó, nem volt ilyen a vanilla stalkerben), azok meg lekaszálták az egész falkát. Na végre - gondoltam, valami új, meg milyen izgalmas lesz majd erre járni. Hát nem, ennyi volt, a kutyák nem spawnolódnak újra. Már végig lootoltam a 4 kezdõ pályát, keresztbe-kasul végigjártam õket, és a többi pályán is ez van - nem spawn-olnak a szörnyek, blowout után sem. Nincsen más mod fenn, 1.4 patch-el játszok(lehet, hogy ez is baj, 1.5-öt ajánlottátok hozzá, csak az nekem instabil volt, és kihajigált desktopra )
Meg a biztonságérzetem is túl jó lett, csak sétafikálok, és senki az ég világon nem támad rám...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Miért?
De a 29559-ben már leírtam, hogy nálam eddig csak a banditák és a katonák spawnolnak újra, a mutánsok teljesen kihaltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elérted már az erõmûvet, a teleportos pályát?
@Kanyhalos: No, lassan úgyis már Pripjatyban járok, kíváncsian várom, mennyire lesz nehéz a vége. 😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minél közelebb vagy az erõmûhöz, annál keményebb a blowout, és egyre több szörnyet spawnol, majd nézd meg stancia2-n lesz!😊😊
Mindenesetre gratulálok a MOD-hoz, szép munka. Esetleg a blowoutok után spawnolhatna egy picit több szörny is, de ettõl függetlenül ez a MOD lepipálja a Priboi Storyt.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Hogy tudok multizni? Patcheljem meg és kell hozzá olyankor új crack,vagy elég úgyhagyni ahogy van.
Kérem segítsen valaki!
a fickó meg (fél óra gondolkodás után) izrael. loál
Akit érdekel...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
videjó
www.englishrussia.com/?p=1670
A második világháború végén készült, de végülis nem volt szükség a bevetésére.
The requested URL /www.englishrussia.com/ was not found on this server.
A legenda, amit köré szerkesztettek valóban az, hogy feltámasztott hulla...