34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • FoxMurder
    Mihez? Ha az OL 2 telepítéséhez, akkor nem. Teljesen ki kell törölni az előző gamedata könyvtárat.
  • sevendoor
    Elég felülirni a régi OL-t.?
  • TSL16b
    Nem láma a kérdés, elfelejtettem megadni a címet, mielőtt elküldtem:
    The Zone Reclamation Project, a 'test version' töltendő, az oldal tetején van a link. Ez egy mod, ami javít egy csomó gyári hibát, és néhány új tudást is hozzáad a játékhoz.
  • mac100
    Lehet hogy bekapcsoltad a cheateket:?
  • erieskrisz
    Hello jo ez az Oblivion Lost mod DDD csak este nem merek kimenni a pályára mert nem latok semmit jah és 1 kérdés nem gyözöm a töltényeket eldobálni mert ha ujratöltök nem kevesebb töltényem lessz hanem több xDDD valakinek volt már ijen elindulok 30 skuloval és mondjuk ellövök bellöle 15 öt ujratárazásnál nem 15 skulom marad hanem 45 lessz xDDD
  • palm pilot
    Vedd meg és megtudod!
  • ApPa123
    Helló lenne 1 kérdeésem mi a cd key hogy tudjak játszani hálóban??????????????????????????????? THX
  • lerboy
    Köszi. Cseréltem videókari drivert, újra telepítettem de semmi.

Még feltennék egy láma kérdést: Mi az a ZRP?
  • Kanyhalos
    Oblivion Lost 2.0 megjelent, majd lefordítom magyarra a features listet:-)

http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12422&page=545&sec_id=16

Alapból 1.0005 (vagy 1.0006) patchel megy, aki 1.0004-el játszik, annak fel kell tennie az OL10004_compatible patch-et, felülírni vele mindent.

Újat kell kezdeni, a régi mentések sajnos nem mennek vele, mert új all.spawn van.

Magyarosítás egyelőre nincs hozzá, az OL1.3.3. magyarosítás nem jó hozzá, reméljük FoxMurder ismét lesz szives megcsinálni!:-D
  • TSL16b
    Az új ZRP-ben van olyan funkció, hogy a videó lejátszását Escape-pel meg lehet szakítani, hátha úgy továbbmegy a végén. Vagy ha megvárod a magyarítás hamarosan megjelenő új változatát, abban le lehet majd tiltani az "álom-videók" lejátszását.
  • horthy
    Honnan lehet letölteni azt a modot vagy javitást ahol a Stalkerek nem mennek bele az anomáliába ?
    De ha valaki tud olyan modot ami kijavitja a tábortüzbe lerakott Stalkereket irjon !
  • mac100
    Nem ide tartozik de nekem a F.e.a.r nevü játéknál volt olyan problémám hogy belépett a játékba és csak fekete volt a kép, a probélma megoldása a
    Ace mega codec pack kidobása volt.
  • lerboy
    csak onnan tovább is kellene lépni valahogy :)
  • lerboy
    Van, hogy a fehér képernyőről vissza tudok lépni a windowsba és tudok tovább gépezni.

Codec-nek a k-lite codec pack 5.90 van fent
  • SaGa
    Ja igen: ott a film az, ami kifehéredik...
  • SaGa
    Passz...
    Valami codec?

Esetleg indítsd el úgy a játékot, hogy előtte valami egyebet is indíts el, és ez maradjon nyitva. Akkor az Alt-TAB-bal vissza lehet lépni az asztalra, talán kiderül, hogy tényleg lefagyott, vagy csak a video akadt el...
  • lerboy
    Sajna így sem jó. A mozi egyébként végigmegy. Látom amint strelok lövöldözik ezernyi patkányra vagy mire, de amikor egy hangf mondja a nevét és megfordul, akkor a játékra való visszaváltás helyett fehér képernyő és szeva.

Arra gondoltam ,hogy a mentéseket megőrizve újratelepítem a játékot.
  • SaGa
    Próbáld átmenetileg a magyarítást levenni, majd ha túljutottál ezen a ponton, visszatenni. Még az X16 labnál (Yantar, a gép lekpacsolása után) lehet ilyen gond. Valamelyik magyarítás verzió összeakad a videoval...
  • lerboy
    Mod nincs. Alapjáték + 1.0004 patch+crack illetve magyarítás van fent.
  • SaGa
    Melyik patch van fent, melyik mod, esetleg magyarítás?
  • lerboy
    Másnak is volt olyan gondja, hogy az x18-as átvezető képsorok után lefagy a gépe. Nekem a mozi végén egysezrűen egy nagy fehér képernyő fogad és kész...

core2 E8200 és GF 8800Gt-m van, szóval aligha a konfig lehet a hibás.
  • SaGa
    Miután egye-egy pályán kitakarítod az emberi populációt, változatos formában termelődnek be az ellenséges egyedek. Military Warehouse-ba jön Controller, a 4 bloodsucker kiirtása után, minden nap. meg visszajönnek a vérszippancsok is, meg egy halom pseudodog. A Garbage béli roncstelepet pseudodogok lepik el. Az Agropromot is, de itt pár bloodsucker is elszabadul. A dark walleyban bloodsuckerek és tushkanok jönnek az eredeti népesség helyére. Az alapjátékról van szó, az OL-ben ez kicsit sűrűbbé válik a populáció, mint az alapban...
  • Roger6
    Asszem lehet tört játékkal is multizni valahogy. Külön programot kell leszedni hozzá. (Én úgy hallottam, hogy nem sikerült túl jóra a multi része)
  • mac100
    Lord Mork vannak dolgok melyeket én is nagyon szeretnék de nem lehetségesek, inkább spórolj egy kis pénzt és vedd meg a játékot vagy keress valami szerver keresőt, ill. törtszervert.
  • palm pilot
    Vedd meg a játékot!
  • Lord Mork
    Hello srácok, J.J vok és segitségre lenne szűkségem.
    Tudnátok CD-keyt adni a játékhoz mert szeretnék a Mutiplayer játék módban is játszani kérlek segítsetek.

előre is kösz.
  • mac100
    Bizony de azér a Bulldog Gránátvetőér megéri elmenni oda, de az a rohadt kontroller nekem mindig sétálgat ott bárhányszor megölöm akkor is. Most találtam SPAS 12-es prototipus egy banditánál Dark Valley-ba.
  • palm pilot
    Controllerből nem csak 3 van az egész játékban? Meglepődtem amikor a bloodsucker faluban megjelent egy random spawnként.
  • palm pilot
    Exoskeletont a Barkeep is árul miután Yantart megc sináltad, de sztem szar, mert nem lehet benne futni, meg csak zöld nightvisionja van.

Wolfot felváltja egy másik csóka, gondolom eztán elmegy mezei stalkernek.

Molenál egy Walker 9x18 van, azért lehajolni se érdemes. :) Az Agroprom bunker bejáratának megmutatása után nem látod többet.
  • mac100
    OK palm pilot , tudom hogy a GP37-es is ugyan olyan mint a FT csak hát gyüjtöm az Artifaktokat és a fegyverek, egész szép kis gyüjteményem van, de sajnos ezt a fegyvert és a Exoskeleton ruhát NPP-n kivül nem találtam, csak oblivion lostal tudnám visszahozni npp-ből de akkor inkább már megveszem a Barkeepernél, meg a mocskos haverom talált benne egy M1911 Colt hangtompitoval Oblivion Lost nélkül én meg nem találtam pedig legyilkoltam az összes Dutyst meg Freedomost. Meg van 2 5.45ös Thunderem egyiket a kereskedőtől a kordonba a másik meg Barintól egy Dutys csávótól aki éppen Yantárba tartott miután kikapcsoltam az agyperzselőt. Véletlenül valaki beletaszigálta szegényt egy elektromos anomáliába (én):P . Meg valaki nem tudja hova megy Mole miután teljesitettem a feladatot, mer ha jol emlékszem nála van egy prototipus pisztoly? Szegény WolF-ot meg mér dobták tüzbe az Army Warehouse-ba? Ő volt a kedvenc karakterem :(.
  • SaGa
    Csak kiegészítés: minden holdfényes este. A moonlight a Hold fényében termelődik, az elektromos anomáliák közelében. Ugyanitt szokott még egy keletkezni, a lezárt vasuti kapu közelében (a pálya széle a vasuti daru túlvégénél, sok elektromos anomáliával), csak bejutni érte nehéz, mert előtte 3 elektromos anomália van. 1 batteryvel felszerelkezve, nem leterhelve be lehet érte rohanni, majd gyógyulás után ki.

Az OL moddal arrafele rendszeres vendég 1 pseudogiant, meg pár macsek...
  • palm pilot
    Moonlight állítólag minden este termelődik Wild Territoryban az egyik kapualjban a vagonoktól északra (reggelre eltűnik).

FT 200M az csak Csernobilban van, viszont GP37-et lehet venni is (találni meg tonnaszámra, pl. Army Warehouseban), az is nagyon állat, csak a sebzése kisebb az FT-nél, de mindenben ugyanaz. Sztem legjobb NATO skulós fegyver, tekintve hogy nemcsak a játék végén lehet használni. Ajánlott még a VintarBC, illetve a játék elején a Tunder 5.45 (ennek hiányában PSO-1-es Obokan). A többit sztem max eladni érdemes.
  • mac100
    Valaki nem tudja gyerekek hogy hol lehet Fn2000-est vagy mit szerezni (Chernobil NPP-n kivül)? Meg Moonlightot mert nagyon nincs kedvem érte lemenni a Yantári földalatti laborba.
  • lerboy
    Köszi. Sokat segítettél, mert így már nem vakon kell lődörögnőm. :)) Azért egy 20-as sugárzáscsökkentőt már sikerült így is találnom :)
  • SaGa
    Izéé... Nem bloodstone, hanem Fireball....
  • SaGa
    Keress pár bloodstone és/vagy droplet artefactot (FIGYELEM: nem az anomáliákat hurcolásszuk, cak az azokban keletkező artefactokat). Ezek 20 illetve 30 egységnyi sugárzást nyelnek el, 18 egységnyi kitartásért cserébe. 3-4 ilyen arrtefact és gyakorlatilag egy szál garbóban át lehet sétálni a Sötét völgybe. Ezekből a cuccokból a legtöbbet a Wild Territory-n lehet találni, lángoló alagútban. de már előtte is van elszórva annyi azon a pályán, hogy bőven sok lesz.

Az endurance csökkenést egy Moonlight artefacttal lehet ellensúlyozni (109 egységnyit emel, cserébe az elektromos anomáliákat nagy ívben kell kerülgetni). Ebből minden éjjel keletkezik egy darab a Wild Territory jobb oldalán a vagonok mögött, egy lezárt kapu előtt. Reggelre eltűnik.

A legjobb összeállítás 1-2 battery, 2-3 Fireball és egy Moonlight. Ezzel kb 60-90 egység sugárzáscsökkenés, 30-60% eletromos ellenállás és 109 % endurance növelés érhető el.
  • lerboy
    Köszi.

Yantarba még nem vitt az utam, de akkor elnézek arra. :)
  • erieskrisz
    hello valaki help plz felrakom az oblivon lostmodot smart mode managerrel tegnap jatszok vagy fél orát van 1 kis dolgom játék kikapcs.Nah ujra leülök a géphez inditom gamet azt semmi megjalenik az elejen a kis emblema 3 másodperc mulva meg eltünik .Nah jo akko uninstal stalker uninstal smert mode meneger game ujrarak smart mode meneger ujrarak patch 1005 ig felrak es ugyanaz torténik nem értem tegnap még jo volt ma meg mar semmi
  • palm pilot
    Az M203 gránátvető miért nem megy rá a GP37-re, mikor a leírásában benne van? Ez vmi bug?
  • palm pilot
    Yantarban vehetsz alapból tudós ruhát, az vagy 90% minden anomáliára meg sugárzásra (cserébe lövés / sebzés ellen kb. semmit nem véd). Ráadásul kék éjjellátója van, jobbik fajta. Bőven jobb mint a stalker ruha. Ha okosan játszol, sebzés elleni védelemre gyakorlatilag szükséged sincs. Fedezékből távcsövessel headshot mindenkire. A nyakadba ugró ellenfelek (bloodsucker / kutyák / snork / stb.) ellen meg legjobb megvárni míg ugrik, közben oldalra lépsz majd jól fejbelövöd. Elvileg ide jó lenne a shotgun, de annyi plusz súly (skulóval együtt), hogy értelmetlen cipelni, inkább AK / Tunder 5.45 / VintarBC, az mindenkire egyformán jó (csak fejre lőj).