S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a társak felkeltek majd a földre rogytag és megint felkeltek majd ismét a földre én nálam meg nem volt vodka és se inyekció! szép lassan elvéreztem és meghaltam és menni se tudtam!
ez az?
de van éjjellátó? nem?
már van fegyóm! hehe!
Gondolom az OL 1.3-ról van szó.Üdvözöllek a pokolban!
Nem kell multi szervert indítani már, és éjszaka majd meglátod...hogy nem látsz semmit, olyan sötét van. És ne lepõdj meg, ha majd egész éjjel egy szál pisztollyal kell rohangálnod úgy, hogy az orrodig se látsz (és ha a lámpádat felkapcsolod, minden ellenséges érzelmû rögtön rádtámad a környéken), és bujkálnod kell a mutánsok és a katonák stalker-irtó csapatai elõl, és mennyire fogsz örülni majd a napfelkeltének. Feltéve, ha elõbb nem halsz bele egy blowoutba!<#hehe>#hehe>
amúgy a móddal nincs semmi bajom csak az hogy nem lehet magyarosítani mert még nem vittem 1szer se végig! még a feléig se vittem el!
gyorsabbak lettek az állatok? az elsõ feladatnál a megyek a házhoz hátul akarok menni látom ott messze a ház végénél hogy egy csomo barna izé van ott kicsit közelebb jönnek látom hogy 6 db bazinagy vaddisznó és 12 db macskaféle jön felém hát leterítettek! szétcincáltak ott mindenkit!
az ellenséggel lövöldöztük õket de megzabáltak!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Next PC upgrade: 2022
Most a ZRP-t (vagy legalább abból néhány javítást) próbáljuk integrálni. Na meg a szinkronfeliratozást. <#kacsint>#kacsint>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
GF8800 alatt ne is próbálkozz. Ja, hogy neked az van? De "csak" 512MB vramod van rajta, az lehet h kevés lesz....:-)
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Alap graf nekem nem tetszik ennyi.
Milyen modokat ajánlotok amivel szebb/jobb stb lesz a game?
A vérzést el kell kötni, akkor eláll. Az állatok eddig is üldöztek. Az egész mod arról szól, hog ynehezebb lesz a játék,mint az eredeti. Nem kell használni, ha nem tetszik...
valamikor jó régen valaki azt írta (talán czky), hogy a freeplay-t aránylag bugmentesen végigtolta a fordítással. de hogy melyik peccsel, a freeplay melyik verziójával, és melyik fordítás melyik változatával, azt nem tudom.
a priboi story fordítása zajlik, de hogy milyen stádiumban van a dolog, itt kellene megérdeklõdni.
az oblivion lost kanyhalos szerint kifejezetten nem kedveli a fordítást, nem is nagyon kell erõltetni.
de ha tíz oldalt végigolvastál, akkor ezeket mind tudtad. ha meg mindenki mást mond, neked kell kipróbálni.
mindenki mást mond
valakinek bugos, valakinek jó, valakinek nem indul, össze-vissza infók vannak vannak mindenhol
kössz a nem segítést
GOOBY, pls
A Priboi-ban esetleg Dezodorék tudnának segíteni, a stalker.hardwired.hu fórumon. Nekem a priboi nem jött be, gyorsan leszedtem.
Egy másik videó, az ajtó kinyitásáról:
http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php#Getting_another_ending
a Priboi storival játszom..ott ninc meg a hagyományos küldetés vonal...teljesen más sztori...épp ez a lényege..nincsenek meg a régi küldetések
Bökd meg, legalább 1-2 oldalt olvass vissza............
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
újra végig szeretném vinni a játékot
tudnátok mondani egy jó modot (amivel lehetõleg kompabilitis a magyaritás)?
esetleg linket is ahonnan le lehet tölteni?
véleményeket is írhatna aki kipróbálta már
ty
GOOBY, pls
az idõvel kapcsolatban:
© FoxMurder
tegnap 17:10 | privát | válasz erre | #29708
Fel kell tenni pl. az Oblivion Lost modot, ott minden idõlimit ki van iktatva. Engem is mindig idegesített az az 1 napos limit a küldetéseknél.
Válasz 'SzocsA' üzenetére (#29706)
de az idõ megmarad vagy nem vagy akármeddig eltökölhetek egy küldetésen?
viszont az életemt nem látom! és ahogy írták a vérzé nem áll el és a kaják nem gyógyítanak! hm
és az állatok is üldõznek! fasza!
csak az idõvel mivan?
2: #28874.
de amúgy ez milyen pach mit csinál?
elõször rátettem a gamedata-t ami 300 mg utánna az 1.5 öst majd a másik 1.3ast!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510