34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SzocsA #30733 megmondaná valaki hogy hol van a játék save mappája? köszi -
Shidrovics #30732 Naná :D :D:D Gratula :) -
zoli47 #30731
-
zoli47 #30730
-
zoli47 #30729 Trendi stalker csak ilyet használ:
:DDD -
zoli47 #30728 kikhez? -
#30727 A kötelességiekhez hogy lehet csatlakozni? A vezetőjük adott egy főküldetést meg egy rakás mellékküldetést. Mindet megcsináltam de mégis semlegesnek vagyok. Mondjuk a kötelességiek már kizöldültek a térképen, meg barátnak tekintenek. -
zoli47 #30726 Ezt már én is kérdeztem, de valszeg bug. Vagy a leírás, vagy a nemrátétel. -
Shidrovics #30725 Ja és tudja valaki hogy a vanillábann benne van e a red foresti kódos ajtó kódja? -
Shidrovics #30724 Kösz -
Shidrovics #30723 Mármint az a dutis az x 16 után megy oda asszem -
Shidrovics #30722 AhA benne van a garbage felüli Duty őrposztnál az egyik dutisnál az x 16 után és nekem hidd el az a legjobb pisztoly és a viper lőszerét használja és jó a sebzése . (én is azt használom :) ) -
guiltysoul #30721 Az m209 as gránat vetőt miert nem lehet rátenni a GP 37 es gépmordályra mikor azt irja hogy lehet s meg erőszakkal sem ment.Martha nevü pistoly benne van a vanillában?? -
SaGa #30720 Amelyik olyan, mint a kúszó villámok a földön. Pl a kezdő pálya alagútja a vasút alatt teli van ilyenekkel. Meg Agroprom földalatti részén is egy folyosó, rögtön az első teremből nyílik... -
Shidrovics #30719 A huntertöl van egy , meg az agropromból , meg yantarból a( a labor mellett van egy stash) -
Shidrovics #30718 Mi az a lighing anomália? Az mien ? És hol van? -
selmeczi2 #30717 Külön mappába csomagoltam ki. Egyébként látom, hogy van egy rakás db, amiben pl. a system.ltx többen is előfordul. Gondolom ilyenkor az utolsót tölti be, ahogy halad a sorszámozása a db-knek. Ezért azt csináltam, hogy az utoljára előforduló ltx-eket másoltam be a gamedata\config-ba és azokat módosítottam.
Mos, így először a mentés és visszatöltés működött, de egyszer csak se szó se beszéd kilépett.
Lehet, hogy hanyagolom a kisérletezést... -
zoli47 #30716 Lightning anomáliák mellett. Wild territory, dark valley pl. De hunter is ad a bárban a vámpírfalu legyakásáért. -
Shidrovics #30715 Nah végre sikerült összszednem 4 pellicét és tényleg javitja a suitot ha beleállok a fruit punch ba :) Tök jó dolog :D És valaki nem tudja honnan tudok szerezni batteriket ? mer már van 3 már csak egy kéne előre is köszi:) -
SaGa #30714 Ja: töredezettség mentesítés segíthet még, mert a kibontással jól összezagyváltad a lemezt, és a betöltés kissé behülyülhet tőle (időzítések és egyebek). -
SaGa #30713 Szerintem felülcsaptál valamit a patchból a kibontással. Rakd rá a pecset újra... -
horthy #30712 Adjatok már egy linket a Stalker are not blind-hez ahol letölthetem amiben állitolag nem mennek bele a Stalkerek az anomáliába , vagy ha még van valami olyan javitás ahol nem rakja le a program a tábortüzbe öket .
Elöre is kössz ! -
selmeczi2 #30711 Faszályosan kibontottam gamedata.db0-át, majd ugyanabban a stuktúrában bemásoltam a gamedata mappába a két fájlt. Módosítottam! A mentés visszatöltésnél szinkornizálás után kivág a winbe, új játékot viszont tudok kezdeni és élnek is a súly-módosítások.
Úgyis most kezdtem újra... :)
Köszi!
(De ha tudsz tippet, hogy hogyan tudnám a mentést betölteni, akkor ne kímélj!) -
SaGa #30710 A Gamedata könyvtár és annak alrészei a modok nélkül benne vannak a 6 db nagy db fájlban. A stalker úgy működik, hogy alaphelyzetben azokból tölti be a dolgokat, de ha létrehozol egy gamedata mappát, abban a megfelelő könyvtárba braksz egy megfelelő nevű és szerkezetű fájlt, azt fogja betölteni az eredeti, becsomagolt helyett.
Azaz vagy kicsomagolod azt a fájlt, amiben benne van a neked szükséges állomány, vagy letöltesz egy olyan modot, ami a neked szükséges módosítást tartalmazza és lesz olyan fájlod, ami kell...
Simán létrehozni ezeket az ltx-eket nem jó ötlet, mert egy halom beállítás el fog veszni. Az eredetivel ugyanis nem törődik, ha van újabb, amiket meg nem vettél bele az újakba, azok nem jutnak érvényre...
Be kell szerezni egy eredetit (kicsomagolni, ha másképp nem megy) és a megfelelő értékeket módosítani benne. -
Brother Caine #30709 Ki ez a képen, Yurij Rabovics akar lenni? -
selmeczi2 #30708 Nem tudom számít-e, de így telepítettem:
1. Stalker install
2. Stalker 1.0005
3. Stalker 1.0006
4. Float32_2.0.msi
5. Stalkerhun14_final
-
selmeczi2 #30707 Stalker 1.0006-tal rendelkezem.
Megtaláltam a leírását, hogy hogyan lehet a súlylimitet átírni, azonban a gamedata/config/system.ltx és a gamedata/config/creatures/Actors.ltx fájlok nem léteznek. Ha létrehoztam őket, akkor indításkor kiírta, hogy a system.ltx nem található. Az fsgame.ltx-et átírtam, hogy vegye figyelembe a gamedata mappát is.
Valahol egy lépést kihagyok?
1.0001 alatt még ment, 1.0006 alatt ez már nem működik?
Köszi! -
#30706 -
FoxMurder #30705 Készülget, de van benne egy rakás recept, új artifact, új páncélok stb., meg kevesebb időm is van rá mostanában. Végig is kéne vele tolnom a gammát. Szóval lesz, lassan, de biztosan. -
#30704 Ol 2.0 honositasrol tudtok vmit? -
strebacom #30703 Ezek az oroszok...
-
strebacom #30702 -
Brother Caine #30701 Nézdd meg az adatlapját.
Kicsit sok volt a rovásán úgy tűnik. -
Kanyhalos #30700 Ez az Agroprom-os kép 2004-es, nekem megvan.:) -
banike #30699 még régebről olvastam hogy lehet autot vezetni azt meg hogyan?és armored military cuccot hol lehet szerezni?és a pripyat elotti sci-emission ellen mit lehet tenni? -
SaGa #30698 Orosz-angol szótár -
SaGa #30697 Ez egy 2008-ban megjelenő(?) stalker verzió/kiegészítő. Executor Zhelani (Zselanyij a végrehajtó/terminátor/takarító) a címe. Olyasmi lehet, mint a Priboi Story mod, egy másik akciójáték a stalker zónájában, orosz nyelven... Az sem kizárt, hogy tényleg csak egy mod...
A képen az Agroprom terület van, ha jó látom, csak hiányoznak az anomáliák a sinek között, azaz vagy korábbi, vagy sokkal későbbi, mint a SHOC.
Az sem kizárt, hogy a Zóna megszűnés utáni rendrakás a feladat. Kitakarítani a banditákat és egyéb nem kivánatos elemeket a területről... -
zoli47 #30696 Itt egy összehasonlítás a páncélokról, mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt. Nekem a zőld tudósruha (SSP-99M Suit) a kedvencem. Igaz hogy a katonai páncél valamivel jobb fegyverek ellen, viszont ugyanannyival rosszabb sugárzás és anomáliák ellen. Nehezebb is 5 kilóval, ami 10%-a a cipelhető súlynak, sok lőszer vagy más férne a helyére. De - és ez a legfontosabb (számomra legalábbis) - kék éjjellátója van, míg a katonainak csak zöld, ami sokkal vacakabb. -
Shidrovics #30695 sztem a legjobb a military stalkerek cucca amit a csapostól lehet megvenni . -
Shidrovics #30694 Szegény palm pilot mért lett kitiltva?