34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • czky
    Az igazi befejezés nem a kívánságteljesítőnél van. Tovább kell menni és a dekódolóval kinyitni az ajtót (mindez egy emelettel feljebb van). Így még legalább 1 órányi plusz játékidő van.
  • madmanic
    ha jól emléxem a legjobb befejezéshez mindegy mennyi zsetonod van...
  • midian
    Hali
    Szerintem a game nek naon sz×r a befejezése, nálam több volt a lóvé mint amenyi a jobb befejezéshez kell,ez így nagyon tré .?; A pénzt meg ugyebár nem igazán lehet eldobni
  • horthy
    5.56X45 mm-es Nato fegyvert vigyél magaddal az erömün belüli harchoz ! A monolitnak föleg az lesz ( löszeruténpotlás végett ) . Meg használ még a monolit 9x39 mm-es Thundert is de az ritkább ! Rentgeteg nagyon erős páncélzatu ( exoskeleton ) monolit katona lesz !
  • sparrow35
    Menjél orvoshoz szerintem...
  • palm pilot
    Olvasom hogy Pripjaty után nem lehet visszafordulni. Milyen skulók gyakoriak az azutáni pályákon? Olyan fegyvert vinnék magammal.

Sorozatlövéstől jobban károsodik a fegyver? Tunder 5.45-tel végiglőttem Cordontól a Barig mindent, alig 1-2 mm ment le belőle, GP37-tel meg sorozatokat eregetve 7-800 skuló után 1-2 cm lejött.
  • IFOR
    Kanyhalos..

hol lehet letölteni az OL 2.0 modot????
  • erieskrisz
    Hellohát beszarok tegnap elöt uj drivert felrakom tök jol megy a game tegnap este na mondom nyomok 1 kis stalkert mit ad isten megint elkezd szaggatni LooooL na ere varjon valaki gombot
  • mac100
    De most mér nem, ne legyél olyan, minden ember testvére a másiknak, a testvérednek nem akarod odaadni, 20 Forintot szivesen küldök érte vagy 20 rongyot is ha kimosod őket nos visszaküldöd.
  • Roger6
    Ha küldesz 20 rongyot, küldök egy Assassins Creed-et! Áll az üzlet?
  • SaGa
    Nem...
  • mac100
    Saga nem küldenéd el postán az Assassins Creed-et nagyon hálás lennék érte
  • erieskrisz
    Hello ezeket már probálgattam de semi változás aztán kerestem uj drivert vga mhoz az segitett neki hála istenek de azért kössz a segitséget
  • Ombika
    OL 2.0 lesz e honositva ,ha igen mikorra varhato?! :)
  • SaGa
    Előfordul. Kissé rosszul optimalizált a motor. ilynekor olyasmikkel lehet próbálkozni, mint ki-belépés, átváltás ablakosra, majd vissza full-screenre, kicsit tologatni a grafikai beállítókákat, majd vissza, stb...

Az Assassin Creeddel jártunk érdekesen. A fiam végigtolta, majdnem max beállításokon, egy olyan gépen, ami a program szerint minimumra is kevés. Semmi gond nem volt, nem akadt, egészen a végjátékig. Ott elkezdett lagolni, mint az állat. Azóta minden indításkor ezt csinálta, újra kezdéskor, sőt újratelepítés után is... Érdekes...
  •  Evil
    Elhiheted hogy nemsok embert találsz aki eredeti cd kulcsot oda fog adni egy idegennek.. Vagy már az utcán osztogatják a Pc játékokat?
    Menj el boltba és vedd meg ha multiplayerben akarsz játszani vagy #30591 .
  • Lord Mork
    Jó azért kősz a segitséget
    De biztos nem tudtok cd-keyt ha tudtok vagy ha szereztek léci adjátok meg köszi.
  • palm pilot
    Állítólag blowout az eredeti játékban is lett volna, de időjiány miatt kiszedték, mint a fegyver/páncél javítást is. A Clear Skyban már lesz.
  • erieskrisz
    Jah azt jobban élvezném csak a feleségem ölne meg xDDD egyébként jo ez az Ol mod tényleg csak ez a sugárzásos izé nem értettem az elején hogy mire jo nem tudtam elképzelni hogy mi történik ghondoltam magamban mivan eljöt a világvége vagy mi lol jah és a másik dologal még nem találkozot senki hogy elkezdesz játszani uj gamet tök jo megy akadás nélkül és másnap mikor ujra leülsz játszani elkezd akadni a game ez miért lehet nagyon idegesitö fölleg mikor fordulok az emberrel tiszta lassitot felvétel lessz belöle
  • Kanyhalos
    Azt a hulladék 1.0006 patch okozza, nem lehet vele mit csinálni.

Blowjob, mi?:D ááááááá fú de betegek vagytok LOL :D:D:D:D
  • FoxMurder
    Melyik patch van fent? Az 1.0006-os? Mert esetleg az okozhatja ezt, szerintem elég felpatchelni 1.0005-re, az 1.0006 csak a multiplayeren javít.
  • Bence94
    helo van egy problémám márpedig hogy a játékban minden szöveg sokkal nagyobb az eredetinél és elég zavaró.mit kell csinálni hogy újra jó legyen?
  • mac100
    Majdnem de erieskrisz szerintem jobban élvezné ha egy csajjal blowjoboznának, mintha minden pálya töltés után Blowout lenne :P
  • palm pilot
    Az olyan mint a blowjob? :)
  • Kanyhalos
    haha:) Az OL2.0 elmenti a blowoutot a savegameben!:-D
  • czky
    Én speciel szeretem a Blowout-okat. Csak kipróbáltam és műxött! (OL 1.3.3-ban)
  • Roger6
    Csíter-csíter!
  • FoxMurder
    ...kivéve, ha az OL 2.0-val játszol, mert abban már szintváltás után és töltés után is folytatódik a blowout. Nincs menekvés.
  • mac100
    Háát igen én is ezt a módszert használom, még jo hogy a Blowout nincs skriptelve....
  • czky
    Van egy piszok egyszerű módszer, hogy ne legyen Blowout!
    Amikor elkezdődik a kitörés mentesz egyet, utánna rögtön visszatöltöd, és már meg is oldódott a probléma... xD
  • erieskrisz
    nem az a problema hogy nem tetszik hanem az hogy nem lehet megmozdulni és éppen akkor jön ez elö mikor megkéne mentenem a tudos csokat na de hogy mentsem meg mikor nem birok mozogni az ellenség meg szará lö közben és jön a felirat hogy nem sikerült a tudos csokát megmentenem ugyhogy kezdhetem ellöröl a pályát csak mondjuk ez már a 3 dik alkalomnál idegesitő volt egy kicsit és a másik ami kicsit LOOOOL mondjuk ez nem zavar csak elég hulyén néz ki hogy a csokák a földön fetrengenek közben meg válasszolnak a kérdéseimre éppen mikor elöjön ez a sugárzásos izé
  • mac100
    Először azt hittem hogy egy játékhiba hogy minden órában elkezdtem sugározni meg lelassulni, de aztán rájöttem hogy ez is a mód része, és ahogy a Áprilisi Gamestarrban olvastam ez a Clear Sky-ban már alapból benne lesz
  • Kanyhalos
    A Zónában 37 blowout hideout van, valamint az elején még alig sebez, utána az anomáliák pozíciója is változik, úgyhogy ha a blowout nem lenne, egy halom érdekesség vele együtt menne a szemétbe.
  • Apus
    blowout a legjobb az egészben, meg az utána spawnoló hordák :)
  • czky
    Te vagy az egyetlen, akinek ez nem tetszik. Szerintem akkor nálad van a hiba...
  • SaGa
    A mod tulajdonképpen azon a sugárzásos akármin (blowout) alapszik, így ha nem tetszik, kénytelen leszel a modról lemondani...

Ha mégis, akkor tessék szépen elbújni és kivárni, míg elmegy a sugárzás. Ez a Zóna, itt nehéz az élet. A pálya meg nem szaggat, hanem a sugárterheléstől lelassulsz...
  • erieskrisz
    Minden tiszteletem az Ol mod készitöinek de ekkora nagy faxságot belerakni a játékba mint ez a sugárzásos genyo ez marha nagy faxság volt nem birok menni miko éppen sugárzik vagy mi a faxt csinál a pálya szaggatok mint allat és lelöni valakit ojankor looooooooooool az lehetetlen xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • erieskrisz
    nem nem kapcsoltam be a cheateket lol tegnap este kezdtem ell jatszani az Ol moddal és ma meg már nem csinálta ezt a dolgot viszont ez mar toöbször elöfordult nállam hogy másnap elkezdek jatszani és elkezd akadni a game 1024x768 as felbontásban közepes beálitások mellet élsimitás nelkül ez miért van valaki tud erre valami okos választ ugyanis kb 7-8 xra kezdem el a stalkert de sima alapjátéknál patch nélkül soha nem csinalt ijet de ha felrakok valami modot a gamehez elöfordul elég sürün
  • TSL16b
    Alaphelyzetben ki van kapcsolva a videók megszakíthatósága, a modifier.exe-vel lehet konfigurálni a ZRP modot, de egyelőre(?) csak angolul.

Az 1.00-ás magyarítás és a ZRP fájljai nem ütik egymást, bár nem próbáltam ki, elvileg felteheted. A készülő 1.20-ashoz meg lesz egy ZRP-kiegészítő csomag.
  • lerboy
    Megoldódott. Ezer hála Neked!!!

Ezzel a ZRP moddal ugyan nem tudom Esc-cel átugorni a videót, de utána már nem fagy kii, hanem tudok tovább játszani. :)

Egy kérdést, ha megengedsz még: :)

A sima, 1.00 (tehát a csak szöveges) magyarítást feltehetem erre?