S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gránátot lehet szerezni egy-két duty-s tól ha kinyírod csak akkor meg az a baj hogy minegyik duty-s lõni fog.De kipróbálni ki lehet vele.Amúgy hol jársz?
Hogy tudom a játékban beállítani a külsõ nézetet?Van valaki akinek mûkösött és normálisan is ment utána,azaz problémamentes volt a progi?
De az összes trainer-ben ott van a pénz csalás, szal mivel úgyis csítelni akarsz, no problem!<#crazya>#crazya>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nekem a gépkarabélyomba a töltény (egy tár)
pl:Trs abba 24000 rubel
Nem tudom hogy miért de annyi😄
Mondjuk a 6000 se semmi😄
1.0004-es patchel megy, ez egy korai béta, és igen a GSC csinálta, és pár orosz embernek odaadták tesztelni, aztán õk most kitették, mert a GSC-t már nem érdekli, úgy gondolták hogy majd a modderek befejezik, de kb senkit nem érdekel, mert a freeplay már tavaly nyár óta kész van.
Ugyanolyan mint a vanilla, csak ki van véve a sztori, a quest npc-k, pl nincs se Wolf, se Fox, se Mole, senki ilyenek, nincs psy emission sem.
Viszont az erõmübõl ugyanúgy nem lehet visszajönni, és semmi újdonság nincs benne, valamint nagyon bugos is, CTD-zik néha, stb.
Szal én nem ajánlom senkinek, max egyet bohóckodni vele, másra nem jó.
1.1-es patch nem létezik. Akartak ilyet, abba igértek freeplay-t, de mire elkészültek volna, a modderek csináltak vagy 3-at. A GSC nem hiszem, hogy küzdene vele, inkább a CS-t fejlesztik...
elõbb telepítesz, majd patchelsz, majd ez után kell az adott patchez a gyógyír. Az eredeti exe-t meg minden alkalommal al kell menteni.
Megj: az 1.0001 patchel ne küzdj, kezd rögtön az 1.0004-essel.
Gépfegyver nincs a játékban, csak gépkarabély, és annak a lõszere is csak 6000 rubel körül van táranként. Mindegy. nem vásárolni kell a lõszert, hanem szerezni és takarékosan bánni vele...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
1 kis help kellene a patch-ekkel kapcsolatban...
AZ alapjátékot felraktam, patch nélkül , minden maxon , és már az 1. pályán, mikor az öreg adja a küldit és lépmék ki az ajtón, gyenge szaggatás lesz úrrá a monitorn, arról nem is beszélve mikor felmegyek a lépcsõn és meglátom a tájat.... az 1.0001-es patch-et próbáltam feltenni, de nem tetszett neki az original indító fájl, íy nem ment (bár lehet hogy nem kellett volna crack-elnem patch telapíté elõtt, nemtom :/ ) ..
- a Kérdés : az 1.00005-ös patch-tõl jobban fut majd a gép az XP-n , vagy Vista még jobb lenne
a konfig: MSI K9N SLI-F ; sAM2 AMD Athlon64 X2 5600+ ; 2GB DDR2 RAM;
2x MSI GF NX8600GT 256MB DDR3 Twin Turbo ; op.rendszer XP
...tehát úgy gondolom a konfiggal illene frankón mennie a játéknak , mikor egy UT 3, vagy CoD4, Gears of WaR, Bioshock akadás nélkül pörög full beállításokkal o.O ...
HELP plííz....
elõre is köszi..
Nem olyan nagyon nehéz játék.
Ha csalsz benne, teljesen tönkre megy a játék élmény.
még azt szeretném megkérdezni hogy pénz kód van?
mert igazából az kéne mert freeplaymod-dal játszom és a töltényeknek sokallom az árát😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Az lenne a kérdésem hogy valaki be tudna linkelni vagy tudna ide írni pár csítet?Mert már vagy 25 oldalt megnéztem és nem találok sehol csak örök futás csítet.
Lenne egy olyan problémám h a játék kb 2 percnyi játék után iszonyat elkezd laggolni. Ha ki lépek az option menübe és nem változtatok semmit és use-ra nyomok a játék megy normálisan majd 2 perc eltelével újra jelentkezik a prob. /1.0005 patch ,256 mb ati kártya, 2gb Ram, a virtuális memóri 4 gb./ Valakinek valami ötlet?
Köcce elõre is
Az 50%-os védelmû stalker suit meg 3 db fireball már elegendõ mindenhol a sugárzás ellen, kivéve a területhatárokat. Blowoutban is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha alapjátékot játszol, akkor 3 fireball, egy sparkler vagy moonlight és egy battery a tökéletes kombó. Ez 60-nal növeli a sugárvédelmet, 60-nal a kitartást (moonlight esetén, ha sparkler van, akkor csak kb 10-zel), és 20-szal az elektromos védelmet. A többi rossz hatás (lövés, ütés, karmolás, sav, stb...) ellen meg megfelelõ védõruha (SEVA, Duty environmental suit, Armored military suit) kell. Modolva, 5-nél több hellyel az övön, durvább kombók is kialakíthatók.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Késõbb meg beraksz az övedbe 2-3 Fireball artefactot és a kifejezetten halálos sugárzást ontó helyeken kívül mindenütt mászkálhatsz. A területek határain lévõ sugárzás ellen semmi sem véd.
Csak másoljátok be a gamedatába, mindegy hogy 1.0004 vagy 1.0005, nincs köze hozzá.
http://rapidshare.com/files/90993784/___OL1.3.1.patch.7z.html
állandoan elkapom. és meghalok. 200 egy vodka hamar elfogy igy a pénzem is..
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
http://www.tweakguides.com/STALKER_1.html
Sajna angol, de sikerült néhány fps-t nyerni (minõségromlás nélkül) a segítségével. A -noprefetch nekem tényleg segített, most több pillanatnyi akadás van, az eddigi nagyobbak helyett. Egyetlen helyen, a Garbage-nál viszont így is van egy félperces akadás, talán amíg a gépem megvárja, amíg kinõ a fû (Tsl16b nem járt messze az igazságtól).
Amúgy van motion blur effekt is a játékban...aktiváltam is, elmosódnak a gyors mozgások, nekem bejön.
Hangulat viszont full 10. Ez a link egyébként elég jól megalapozza a hangulatot, a fotók mellett a szöveget is érdemes elolvasni:
http://www.kiddofspeed.com/chernobyl%2Drevisited/
Tedd föl az alapot, majd erre húzd rá azt a patchet, ami rámegy. Ha az us akkor azt, ha a ww, akkor azt. majd ez után keríts a patchelt cucchoz való gyógyírt a gamecopyworldrõl.
Ne indítsd el a játékot patcheletlenül, mert az alap és az elsõ patch között komoly szintû ugrás volt, így a korábbi mentések sem mennek. A priboi csak azt ellenörzi, hogy megfelelõ verziójú (1.0004 vagy 1.0005 patch van-e fent...
1: törött a játék. Ekkor kell szerezned egy eredeti, patcheletlen exet és visszarakni a tört helyére.
2: nem megfelelõ verziód van. Az alapjátékból (és az 1.0003-ig a patcheltbõl) volt US, worldwide és orosz verzió. A patch csak a megfelelõ verziójú korábbira ment föl. A torrentek általában a ww verziót tartalmazzák, így ahhoz a WW patch kell.
Az 1.0004 és 1.0005 patchek már mindegyik angol nyelvû verzióra felmennek, ebbõl már nincs külön US és WW verzió. A legegyszerûbb ha uninstallálod a játékot, törlöd a könyvtárat, újra telepíted és egybõl az 1.0004 vagy 1.0005 patchet rakod rá. A közbensõkre nincs szükség...
Nincs a játék során sehol sem egy konkrét adatokat szolgáltató doziméter, vagy egyéb sugárzásdetekor? Kíváncsi lennék itt-ott a 'valós' sugárzásra <#crazya>#crazya>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ráadásul most ment a játék alatt a Fraps is, egyik pillanatban még 40 fps-t jelzett, aztán az akadás alatt nem mozdult az se, maradt kiírva a 40, aztán mintha mi sem történt volna, ment tovább 30-40 fps-el. Ha swap lenne, lement volna az fps 0-ra...
Úgy néztem, hogy kb. a pályák felénél csinálja, lehet, hogy valami preload féleség, vagyis ahogy közeledsz a pálya feléhez, folyamatosan tölti be a következõ felét (ezt csak saját kútfõbõl mondom, nem tudom, hogyan mûködik a játék).
Mióta fejlesztettem a gépet,azaz full újjat építettem nekem is hoszabb ideig akad,mint a régi gyengébb vassal...
Persze érthetõ ,mivel eleve dx9 graffal tolom.(ha már lúd,legyen kövér)
De te nem erõteljesebb swappolásra gondolsz?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Amúgy most vista van fent nekem, és ennél kicsit jobb a helyzet, de xp-n rettenetesen tudott laggolni...
Mostanában volt egy komolyabb hardverfejlesztésem, még a hangkártyát is lecseréltem, de ugyanazokon a helyeken még mindig iszonyat nagy akadás van, fõleg, ha jármûben ülök, és megyek ezerrel. Lehet ezt valami beállítással megváltoztatni? Vagy szarul optimalizálták magát a játékot...végülis 2 giga rammal, 4.2 kétmagos procival és 7600gt-vel nem kéne ennyire akadnia.