34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
palm pilot #30573 Soul / Meat chunk / mittoménmi (a legkisebb ilyen fajta) az növeli az élet regenerációt, 2 soullal gyakorlatilag többet gyógyulsz mint a 200% vérzésből adódó életveszteség. Én 2 soul + 2 moonlight (+endurance, 50 kilóval is végtelen ideig futhatsz) + 1 urchint használok, sztem a legjobb általános felállás. Tartaléknak meg van 4 battery páncéljavításra. :) -
guiltysoul #30572 nem tudtam...de mostmár tom... csak még azt nem h mejik a jo patch meg h:
-az alapjátékot kell-e crackolni patchelés elött vagy nem.
-ol1.3-at csak be kell másolni a gamedatába és megvan?
-az ol patchokat telepiteni kell vagy csak copy paste?
előre köszönöm segítségeteket. -
lerboy #30571 Srácok!
Ott tartok, hogy a bárpultos elküld az X18-as küldetésre, de egyszerűen nem tudok átmenni a sötét völgype, mert pillanatok alatt olyan sugárzás vesz körül, hogy ihaj...
Van olyan lehetőség, hogy valami védőruhát szerezzek? Vagy el lehet oda jutni máshogyan is? -
midian #30570 hi
Nemtom van értelme egyáltalán ezeket az anomáliákat hordani??
Levettem magamról mindet; szétgyilkoltam az összes k cs g zombit +nem is vérzek negyed anyit sem érdekes (sima Stalker ruha van rajtam) -
Kanyhalos #30569 De van vérzés elleni artifact, Mica, Slug, Slime. -
SaGa #30568 Vérzés elleni artefactról nem nagyon tudok. A bleedinges artefactok némi vérzékenységért (2-400%) cserében csökkentik a sugárzást általában. Ha piros a vérzés melletti szám, akkor nem csökkenti, hanem növeli a vérzékenységet... -
#30567 Kötszerrel áll el hamar a vérzés... -
midian #30566 Hali
Egy gyökér zombis bázisra kellene bemennem és vmit el kell vinnem a túdósoknak.Sikerülne is de ;elvérzek!!??? Lenézek a földre ,fröcsög a vérem,telivagyok vérzés elleni anomáliával+elhasználtam kb tíz csomag elsősegély csomagot de semmi ,a vérem csak fröcsög fröcsög...... Help -
#30565 szia azt ugye tudod hogy a cracket a jatekon belul 3 hejre kell bemasolni -
#30564 akkor engem kell hivni en ugyanis masodalasban ott dolgozom provident gyors kolcson kezpenzben lol
-
emixa #30563 hát, nálam füvet kellene nyírni... milyen segítségre gondoltál? (egy igazi segítség van: 06-40-50-50-50! ) -
zozo0929 #30562 akinek kell segítség hívjon vagy írjon
06703140391
[email protected] -
#30561 gamecopyworld.com... mint mindenhez -
Kanyhalos #30560 LOL:D Az nem Frodó hanem Burer:-) Amúgy OL2.0-ában már nem lesz artifact activation, kiszedtem, mert full szar.
Most már az anomáliák változtatják a helyüket, az aktiváltak nem.
Az npc-k és a mutánsok is faszául kerülgetik az anomáliákat, az aktiváltakat nem.
Ha aktiválsz egy anomáliát, és egy friendly vagy neutral npc meghal benne, akkor az ugyanolyan, mintha lelőtted volna, és az egész faction ellened fordul.
Úgyhogy kivettem a picsába, meg a Sanex Alife Modot is, nem kellenek a bugok. -
SaGa #30559 Gond... -
guiltysoul #30558 Hol lehet az 1.0005 ös patch crackjéhez hozzájutni, ha kell egyáltalan. nekem nem indul egy istenért sem tort játékom van az gond? -
SaGa #30557 Elsősorban olvasni kell, itt is, pár nappal visszafelé.
Másodsorban igen, ahogy mondták: anomáliát kell az útjába rakni, az kivégzi. Csak az.
Fogsz egy bármilyen artefactot (képződmény), berakod a pisztoly slotba, és "lősz" vele. Pár másodpercnyi kézmozgás után (addig nyomod a tűzgombot) eldobja, ahol újabb 2-3 másodperc elteltével lesz egy anomália. Olyan, amilyenben az adott artefact keletkezett. Vigyázat: a telepített anomália stabilan ott marad, azaz ha akarsz még arra járni, ne egy szűk átjáróba rakd le... -
mac100 #30556 Skacok lenne egy problémám, Oblivion Lostal tolom a game-t lementem X18-as laborba vagy hányasba a Dark Valley (sötét völgybélibe) megkellene szerezni a dokumentumokat, de amint bemegyek az ajtón bezárul és egy fehér köppenyes Frodó kinézetű törpe elkezd kergetni, és nagyon jol birja a golyót meg az RPG-ket is , mit kell csinálni, olvastam annak a dagadt bandita irásában hogy nem lehet megölni lőfegyverrel csak anomáliával, a töltési képen meg valami piros gömböt tart a kezében a csávó. hogy kell megölni Fródót, mert nem találtam semmien cuccot és még Samu sincs itt hogy lefoglalja.. -
#30555 gyilkolsz vagy visszatöltesz -
shrike7973 #30554 Megoldás?
-
palm pilot #30553 Kinyírtál vmi dutyst, vagy belógtál az addig elzárt területre. -
shrike7973 #30552 Hali!
Kisebb problémával állok szemben:
X16 labba kellett menjek a mobile research tudosoktól ilyen nspecko megszerzett ruhában lekapcsolni egy gépezetet, 3 szinten voltak kapcsolok, utána pedig ki kellett az egészet kapcsolni, majd folyoson volt egy elmetámadó zombi, azt kinyirva ott vana földön egy hulla akinél vannak doc ok, az volt a megszerzendő dolog, utána meg kell szöklni a titkos tunnel n keresztül, kijutok minden, beszélek a tudosokkal, vissza kéne mennyeka barkeeperhez, dehát a területen az összes ilyen őr hirtelen nekem enemym, és nem tudok bemenni hozzá. Eddig elengedtek, hogy menjek ki-be. Most mér lett mind ellenség? -
palm pilot #30551 Exoskeletonban nem lehet futni, ez vmi vicc? Pedig nagyon frankó golyófogó lenne. -
emixa #30550 rég jártál erre. az oblivion lost egy mod, amiről kb. az utolsó nyolc oldalon át mindent megtudhatsz, kellőképpen ki van vesézve a dolog. ha az alapjátékot végigjátszottad, ajánlott ezt is kipróbálni. -
FoxMurder #30549 Igen, tervbe van véve, hogy az OL 2.0-t is lefordítom/lefordítjuk, de mostanában még csak béta tesztelés zajlik, szerintem a legutolsó lépés lesz majd csak az xml-ek honosítása, még sokminden változhat a szövegekben. -
Brother Caine #30548 Istenkirályok vagytok skacok,köszönöm az OL-t és a magyarítását. -
ricsa008 #30547 boccs előre is a hülye kérdés miatt de mi is ez az Oblivion cucc? -
#30546 Mostanában jön az OL 2.0, gondolom a magyarosítást is frissititek erre is. -
#30545 Köszönjük :) -
FoxMurder #30544 A lényeget kifelejtettem, külön köszönet (credits):
Mr. Fusion
TSL16b
Kanyhalos
és mindenkinek, aki most nem jut eszembe. -
FoxMurder #30543 Na jó, akkor:
Oblivion Lost 1.3.3. magyarosítás.
Korábbi verziókkal nem garantálom, hogy rendesen működik, 1.3 előttiekkel főleg nem.
Telepítési sorrend:
1. Stalker SHOC
2. Oblivion Lost 1.3.3. mod
3. magyarosítás
- Telepítés: kicsomagolás, majd STALKER_OL133_Magyaritas-Telepito.bat futtatása
- Eltávolítás: STALKER_OL133_Magyaritas-Eltavolito.bat futtatása - ezzel visszaáll az eredeti angol verzió.
Oblivion Lost 1.3.3. magyar -
#30542 Sziasztok!
Nekem egy eredeti exe fájl kellene, ugyanis letöröltem az eredetit. Nagyon megköszönném. Aki tud küldeni, az privátban dobjon rám egy üzenetet.
Köszönöm! -
#30541 Miért van az h beállítom a játékban maxra az AA-t és mégse történik semmi. Nvidia driverben application-controlled az AA. Ha pedig az nvidia driverben állítom be, hogy mindenképpen használja akkor mindenféle képhiba fogad. -
#30540 áhh remek, köszönöm..^^
az a nyíl bezavart... -
#30539 Nem kell visszamenni Ghost-tól, ott van a holtteste mellet valahol egy lejárat. -
#30538 szervusztok megint
először is köszönöm a tippeket, amiket (nekem) írtatok ^^
nmásodszor pedig lenne megint egy kérdésem.
elakadtam az X-16-os laborban (asszem ez az, ahol Ghost-ot megtaláljuk). ki kéne már mennem, visszamegyek a lifthez, de nem tudok felkapaszkodni a létrára és már vagy húszszor körbenéztem a környéken, de az istenért se találok olyan helyet, ahova kéne mennem....:)
megmondaná valaki hogy kell kijutni?
előre is köszie -
SaGa #30537 Aha...
Nem hasznos, ha Kruglov meghal, de nem is végzetes. Csak el kellett volna venni tőle a pendrive-ot és elvinni a kocsmárosnak, akkor adná a prof a főszál küldetését. -
palm pilot #30536 Yantarban van egy árus a kutatóbázison, ő ad mindenféle küldetést. -
palm pilot #30535 Jobb helyeken ez alapértelmezett. ^^ -
#30534 Fel kell venni hozzá VIP jogokat.