S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AGYPERZSELÕ:
www.englishrussia.com/?p=1670
A kocsival meg nemtom mi a baj, ha beindítottad akkor be kell indulnia, ha nem megy akkor biztos beszorult, szállj ki és szállj be vissza és úgy próbáld meg.
Megint elkezdtem tolni a Stalkert.
Csak már kezdem unni a hatalmas pályákat meg azt,hogy mindent ugyanúgy kell csinálnom. Volna egy kérdésem! Multizni hogyan tudok? Xfire nem látja agame-t, ASE sem. Kellene egy kis segítség, hogy mit hogyan tegyek.
"A zombi egy újjáélesztett tetem. A zombi történetek az afro-karib Voodoo hitbõl erednek, és halottakról szólnak, akiket egy hatalmas mágus élesztett fel hogy neki dolgozzanak.
A modern horror történetekben a zombik általában élõhalottak, akik a halálból valamilyen természetfeletti erõ segítségével jöttek vissza, és csak nagyon ritkán tartoznak bárkinek az irányítása alá. Tipikusan kevés intelligenciával rendelkeznek és az élõk húsára éhesek.
A Voodoo tanai szerint egy halott embert egy Voodoo mágus vagy pap tud feltámasztani. A zombi ennek a személynek az irányítása alatt marad, mivel nincs önálló akaratuk.
A középkorban sokak hitték, hogy a holtak lelkei visszatérhetnek a földre hogy az élõkre vadásszanak.
A modern zombik, ahogyan ma filmekben és könyvekben ábrázolják õket, különböznek mind a Voodoo, mind a középkori zombiktól. Ma a zombik általában buta, érzelmektõl mentes szörnyek, akiknek emberi húsra fáj a foguk. Ezt a típust az 1968-as, Az élõhalottak éjszakája c. film állította fel."
Szóval zombi csak az lehet, aki már megnyiffant eccer-e! Semmilyen pszi-s missziós emisszió ticcsen benne! Azok nem zombik, átvágnak titeket!!! <#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha valakit érdekel akkor majd délután hozok róla képeket.
Az alapjáték volt szerintem a legközelebb a valósághoz.
szerintem az alapjátékban pont jó az arány.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy próbáljam majd ki az 1.3-at, ott már állatcsordák vannak?
Mondok egy tippet, én ezzel szoktam szórakozni:
- végy magadhoz egy rakat medkitet, gyógyszert, lõszert stb.
- menj ki stancia2-re az erõmûbe, (tudod a hátsó udvar ahol a teleportok is vannak)
- aludj annyit hogy legalább 3-4 blowout legyen
- utána ronts ki az udvarra a szörnyekre
Így kb 4 controller, 8 dwarf, 8 chimera, meg vagy egy légiónyi zombi fog ellened jönni, plusz néhány kutya is.😊
Mert ugye ha 1 blowout 2 dwarfot spawnol be, akkor 4 blowout 8at fog.
Én legutóbb kb 1600 lõszert nyomtam el rájuk FN2000-el, s persze volt benne futás is bõven!😊
Az 1.12-es kéthete kiadott magyarítás csak azért problémás, mert az 1.4es és 1.5 ös patchel nem kompatibilis, csak az 1.0-1.3-ig.
De tényleg, az alap stalkerban csak állt egy helyben, vagy mászkált a folyosó másik végén, és várta a gránátokat.
Most meg? Az elsõ gránát letarolja a patkányokat, dobnám a másodikat, de a fickó már az arcomban áll, és az agyammal szórakozik. De hát ezért rak fel az ember modokat, mert másfajta játékélményt akar. Meglepeeeetés...
Per Aspera Ad Inferi.
Az alapban ha jól emlékszem, elég volt neki egy támadó kézigránát, és megpusztult. De az OL modban valahogy keményebben a mutáns szörnyek. Engem az mentett meg az OL-ben, hogy a stalker suitomnak volt 30%-os pszi ellenállása, és emiatt még tudtam használni a fegyveremet, és bele tudtam párszor tárazni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A magyarosítás pedig itt:
http://kincsvadasz.hu/stalker/
Egyébként nem értem, hogyan kerülhette el ez a probléma a két magyarítócsapat figyelmét.
A Mr.Fusion féle magyarítás merre van? Magyarítások.hu portál?
bgabor: A magyarosítás lefagyasztja a videókat, az okát nem tudom. Ha nincs lehetõséged a mr.fusion féle (uninstallálható) magyarítás beszerzésére, akkor szerintem uninstall játék, savegamékat kimenteni, és játék újrarak, de magyarosítás nélkül. A MR. Fusion féle magyarosítás ezért (is) jobb, mert minden átvezetõ elõtt le lehet szedni, aztán az átvezetõk után visszarakni, úgy sem lesz túl sok ilyen videó.
Még ha valami mod lenne fent, megérteném, de nincs semmi ilyesmi.
Ráadásul a pcgameshun-os magyarításhoz még uninstaller sincs, szóval törölni se tudom.
Ilyenkor mi van?
Igen másold be a gamedata mappát. Melyik patch van fent? Az 1.0004 vagy az 1.0005?
Amúgy bocsi hogy ezt mondom, de nem vagytok elég figyelmesek, bár nem tudom mennyire tudtok angolul.
A Barkeep amikor elküld X18-ba, akkor elmondja hogy a fehér dwarfot nem lehet kinyírni fegyverrel, se gránáttal, valami speciális metódus kell, azaz burkoltan céloz, hogy mit kell csinálni.
Amikor Borov-ot kinyírod és elveszed tõle a kulcsot, akkor ha a szobájában lévõ kék dobozba benézel ami az ajtó mellett van, akkor ott van egy dokumentum, "Borov's notes", azaz Borov feljegyzései.
Ott arról ír hogy mennyire utál bandita lenni, mert így nem tud bemenni a Bárba, hogy megvegye a Barkeeptõl a kulcs másik felét, pedig már rájött a dwarf királyt csak anomáliákkal lehet kinyírni, és már megtanulta aktiválni az artifactokat is, és tiszta ideg hogy nem tudja kinyitni a labor ajtaját, mert meg akarja szerezni a doksit ami lent van, hogy annak alapján psy fülvédõt csináljon magának, hogy át tudjon menni az agyperzselõ által fertõzött területen.
Lécci nézzetek szét jobban legközelebb.😊😊
A többiektõl elnézést a beirásért.
Az jó szöveg, hogy te nem reagálsz, ezt az elején gondoltad volna át, akkor most nem kellene gépelnem.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Nem csodálkoznék, ha fél nyolc után eltûnnél innen, mert az esti mese és a fürdés után anyukád már nem enged gépezni.
Téma lezárva, mostantól nem reagálod rád.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.