S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát itt ebben a játékban zombinak hívják õket, õk emberek, csak a psy emission szétroncsolta az agyukat. Ugyanúgy mint a zombi stalkereknek akik yantárban vannak.

AGYPERZSELÕ:
www.englishrussia.com/?p=1670

A kocsival meg nemtom mi a baj, ha beindítottad akkor be kell indulnia, ha nem megy akkor biztos beszorult, szállj ki és szállj be vissza és úgy próbáld meg.
Sziasztok!

Megint elkezdtem tolni a Stalkert.
Csak már kezdem unni a hatalmas pályákat meg azt,hogy mindent ugyanúgy kell csinálnom. Volna egy kérdésem! Multizni hogyan tudok? Xfire nem látja agame-t, ASE sem. Kellene egy kis segítség, hogy mit hogyan tegyek.
Roger6
Zombi-e:

"A zombi egy újjáélesztett tetem. A zombi történetek az afro-karib Voodoo hitbõl erednek, és halottakról szólnak, akiket egy hatalmas mágus élesztett fel hogy neki dolgozzanak.
A modern horror történetekben a zombik általában élõhalottak, akik a halálból valamilyen természetfeletti erõ segítségével jöttek vissza, és csak nagyon ritkán tartoznak bárkinek az irányítása alá. Tipikusan kevés intelligenciával rendelkeznek és az élõk húsára éhesek.
A Voodoo tanai szerint egy halott embert egy Voodoo mágus vagy pap tud feltámasztani. A zombi ennek a személynek az irányítása alatt marad, mivel nincs önálló akaratuk.
A középkorban sokak hitték, hogy a holtak lelkei visszatérhetnek a földre hogy az élõkre vadásszanak.
A modern zombik, ahogyan ma filmekben és könyvekben ábrázolják õket, különböznek mind a Voodoo, mind a középkori zombiktól. Ma a zombik általában buta, érzelmektõl mentes szörnyek, akiknek emberi húsra fáj a foguk. Ezt a típust az 1968-as, Az élõhalottak éjszakája c. film állította fel."

Szóval zombi csak az lehet, aki már megnyiffant eccer-e! Semmilyen pszi-s missziós emisszió ticcsen benne! Azok nem zombik, átvágnak titeket!!! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sziasztok felraktam a oblivion lost modot van benne autó beis tom inditani de nem megy semmere ez miért van? aj meg melléraktam egy trader modot !!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

koschwarz
végülis ezek nem úgy zombik, ahogy a filmekben (élõhalottak), hanem az agyukat "letompította" valamilyen pszichikus hatás, vagy mi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Roger6
<#nyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

koschwarz
én, hétfõ reggel, kávé elõtt...<#hehe><#idiota><#zavart2>

Roger6
Az orosz erdô mélyén? Mégis melyikben? (Csak mert van egy pár orosz honban...) De egyébként nem hiszem, hogy valaha létezett olyan szerkezet, amivel az embereket zombikká lehet változtatni. És most jön a nagy kérdés? Mi is az a zombi? <#nemtudom>

A zombi nem a radioaktivitástól van, hanem a psy emissiontól. Nézd meg a pda-n a zombi leírását, ott van benne. Amúgy psy emitter is létezik, az agyperzselõ nem holmi hülyegyerek kitalációja, az orosz erdõ mélyén van eldugva, de sosem kapcsolták be, mert már nem volt rá szükség.
Ha valakit érdekel akkor majd délután hozok róla képeket.
Roger6
A zombik nem túlzás? Miért lenne radioaktivitástól zombi?!
Az alapjáték volt szerintem a legközelebb a valósághoz.

koschwarz
azért szerintem ez már kicsit túlzás. egy atomkatasztrófa környékén nagyobb a népsûrûség, mint a belvárosban délben.<#wow3>

szerintem az alapjátékban pont jó az arány.

próbáld ki az 1.3-ast,hidd el,ott kétszer,háromszor annyi rohadék lesz mindenhol😉

Shep
Kattints kétszer a hálózsákra és lejön választhatsz, hogy 1-3-5 órát akarsz -e aludni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy lehet aludni??

Hát, én most az OL 1.2.1-el tolom, de az alap Cordon pálya az elsõ leirtás óta teljesen kihalt, mutánsok sehol, pedig itt azóta 2 blowout biztosan volt. De ugyanez van Garbage-nél, Dark Valleynél, és a Bárnál a Garbage felõl vezetõ úton sehol egy mutáns kutya, pedig ehhez az alapjátékban is hozzászoktam... Eddig mindegyik pályán már több blowoutot is átvészeltem, de nem jönnek a mutánsok és artifactek, a kezdõ szörnyeket leirtják (leirtjuk) és passz.
Vagy próbáljam majd ki az 1.3-at, ott már állatcsordák vannak?

Igen, közben a fordítók egyike felhomályosított engem is errõl, ezért az 1.12 helyett ugyanonnan az 1.00 verziót kell letölteni, mert az meg sem próbálja feliratozni a videókat. Ez azért sokkal egyszerûbb megoldás, mint az én fel-le installálásos módszerem.

Persze hogy durvábbak lesznek, fõleg ha blowout van, mert az bespawnol mutánsokat.
Mondok egy tippet, én ezzel szoktam szórakozni:
- végy magadhoz egy rakat medkitet, gyógyszert, lõszert stb.
- menj ki stancia2-re az erõmûbe, (tudod a hátsó udvar ahol a teleportok is vannak)
- aludj annyit hogy legalább 3-4 blowout legyen
- utána ronts ki az udvarra a szörnyekre

Így kb 4 controller, 8 dwarf, 8 chimera, meg vagy egy légiónyi zombi fog ellened jönni, plusz néhány kutya is.😊
Mert ugye ha 1 blowout 2 dwarfot spawnol be, akkor 4 blowout 8at fog.
Én legutóbb kb 1600 lõszert nyomtam el rájuk FN2000-el, s persze volt benne futás is bõven!😊
Kösz az infót.

Az 1.12-es kéthete kiadott magyarítás csak azért problémás, mert az 1.4es és 1.5 ös patchel nem kompatibilis, csak az 1.0-1.3-ig.

Tudom, egyet kipipáltam, a Burer már kipurcant. A többit érdeklõdve várom. Abból, hogy a Bárban már minden cuccot meg lehet venni, arra következtettem, hogy az innen nyíló pályák (Yantar, Army Warehouse) durvábbak lehetnek a megszokottnál.

elmúlik ez hamar, utána meg visszasírod majd. szerintem ne tökölj ezen, nyomd a stalkert.
rayx
Ha nem lenne iskola akor szeretném a gyerek kort.

Nehéz AZ éleT!

hehe!😊 lesz még belõle bõven, ne aggódj!😊
Muhhahhahahhhaa!<#gonosz2>
De tényleg, az alap stalkerban csak állt egy helyben, vagy mászkált a folyosó másik végén, és várta a gránátokat.
Most meg? Az elsõ gránát letarolja a patkányokat, dobnám a másodikat, de a fickó már az arcomban áll, és az agyammal szórakozik. De hát ezért rak fel az ember modokat, mert másfajta játékélményt akar. Meglepeeeetés...

RatBaG
nem tudnátok vmi modot amivel használhatnám a toz-34-et? nem akarok semmi komolyabb átalakítós modot, vagy ilyen "mindenfegyvermegvásárolhatóazelején" dolgot, csak, hogy a sima alapjátékban pluszban legyen ez az egy puska...

Per Aspera Ad Inferi.

Igen, a controller ugyanott van az alapjátékban, csak én megcsináltam hogy erõsebb legyen, valamint a patkányokat is én tettem oda, hogy lefoglaljanak addig, amíg a controller észrevesz, s nem tudjál elmenekülni!😊 hehehe😊
rayxnek ment

Addig örülj míg gyerek vagy. Addig örülj míg suliba jársz, amíg semmi dolgod a tanuláson kívül. Amig nem kell dolgoznod hanem eltartanak nem ezért vagy azért de még én is csak taknyos kölök vok aki örül h eltartják s mikor épp nincs suliba játszhat vagy egyéb hülyeséget csinálhat.
rayx
Én meg még pöcs kölök vaok, utálom a gyerekkort + még az iskolát is.

Nehéz AZ éleT!

TSL16b
De csak a játék 1.0003-as változatáig mûködik, afölött nincs videófeliratozás (nem jelenik meg a felirat), és a videóknál fagyhat. Szóval 1.0004-estõl kezdve csak a v1.00-ás magyarítással mûködik stabilan.

Az elég érdekes...pedig az alapjátékban is benne van, de akkor patkányok nélkül. Az is lehet, hogy nem jó irányba mentél végig a föld alatt az alap stalkerban.
Az alapban ha jól emlékszem, elég volt neki egy támadó kézigránát, és megpusztult. De az OL modban valahogy keményebben a mutáns szörnyek. Engem az mentett meg az OL-ben, hogy a stalker suitomnak volt 30%-os pszi ellenállása, és emiatt még tudtam használni a fegyveremet, és bele tudtam párszor tárazni.

TSL16b
Nem kerülte el, de ilyen problémát csak a ·f·i· csoport videófeliratozós magyarítása (v1.10-tõl) okozhat a játék 1.0004-es változatától kezdve. A játék 1.0000-ás változatán biztos fagyi csak az Agyperzselõnél volt, ezt javítottuk a magyarítás 1.12-es változatában. A régi magyarítások (a PGH-ét is beleértve) nem nyúlnak a videókhoz. De amennyire emlékszem, a játék gyári változatán nem lehet átugrani az álom-videókat (ha az "elütöm" azt jelentette), olyankor nem reagál az Esc billentyûre.

Shep
Ok, kösz. Az az érdekes, hogy az elsõ végigjátszás során teljesen más volt az egész játék (pl. ezzel a fazonnal nem is találkoztam), persze mondjuk azóta köjött 5 patch, meg az oblivion modot is felraktam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Irányító. Pszi támadása van. Ha nem lát (mert fedezékben vagy), akkor nem tud rádtámadni. Én kézigránáttal szoktam elintézni, a falról pattintva dobálgatom rá.

A mentések a c:\dokumentszendszettingz\alljúzerz\dokumendsz\stalker-shoc mappában vannak (angol nyelvû xp-n, a magyar mappanevek most nem jutnak eszembe). Azt hiszem, hogy nem olyan egyszerû ezt megoldani, de a mostani leírás szerint a két hete kiadott 1.12-es verzió már feliratozza a videókat is.

A magyarosítás pedig itt:
http://kincsvadasz.hu/stalker/

RatBaG
õ az agyturkász

Per Aspera Ad Inferi.

Világos. Saveket merre találom?

Egyébként nem értem, hogyan kerülhette el ez a probléma a két magyarítócsapat figyelmét.
A Mr.Fusion féle magyarítás merre van? Magyarítások.hu portál?

ciki, mi? (a vén pöcs, és még stalkerrel játszik...) de kár, hogy már én is annyi idõs vagyok.
Shep
Mole megmentése után lementem a föld alá és most jött valami fószer aki ilyen varászlósat játszik, a folyosó végében áll elõször elõreküldte a patkányait, aztán elkezdett valami psycho izét nyomatni és a kép oda vissza járt köztem és közte, elég érdekes volt. Ki ez, mi ez?

rayx
30 év felett vagy? huh

Nehéz AZ éleT!

na bazz, én meg most szólogatok be. jó <#kocsog> vagyok. bocsi.
a sims2-rõl egyébként én írtam, nem sevendoor, úgyhogy lehet nekem ugrani. de hamar, mert a minimaxon kezdõdnek a mûsoraim, utána megyek aludni a macimmal, mert holnap ovi.
Ja, hogy humor volt. Akkor túlreagáltam a dolgot. Amúgy meg nem úgy tûnt, mintha beszélnél valakivel, csak felvetettél egy lamer problémát, meg utána a dicsekvés olyan gyerekesnek tûnt. Bocs, szar napot fogtam ki, és tényleg nem olvastam a sorok között. <#wilting>

bgabor: A magyarosítás lefagyasztja a videókat, az okát nem tudom. Ha nincs lehetõséged a mr.fusion féle (uninstallálható) magyarítás beszerzésére, akkor szerintem uninstall játék, savegamékat kimenteni, és játék újrarak, de magyarosítás nélkül. A MR. Fusion féle magyarosítás ezért (is) jobb, mert minden átvezetõ elõtt le lehet szedni, aztán az átvezetõk után visszarakni, úgy sem lesz túl sok ilyen videó.

szerintem töröld a gamedata mappádat, és tedd fel a másik fordítást. ha esetleg hülyeséget mondtam volna, akkor a játékot is pakold újra, és úgy a másik fordítást. annak pedig olvass utána, hogy az 1.0005-tel a fordítás 1.0 vagy 1.1 verziója a kompatibilis (ki volt tárgyalva, csak már nem emlékszem rá).
Na, nagyszerû. Alapjátékkal játszom, 1.5-ös patch és a PCGAMESHUN féle magyarítás van fent. Az X18-ban, miután lemegy a tömegekben-áradó-patkányokat-lövöldözõs videó, lefagy a játék. Ha elütöm a videót, szintén. Most ilyenkor mi van? Ki a hülye, a PCgameshunos arcok vagy a fejlesztõk?
Még ha valami mod lenne fent, megérteném, de nincs semmi ilyesmi.

Ráadásul a pcgameshun-os magyarításhoz még uninstaller sincs, szóval törölni se tudom.
Ilyenkor mi van?

rayx!
Igen másold be a gamedata mappát. Melyik patch van fent? Az 1.0004 vagy az 1.0005?

Amúgy bocsi hogy ezt mondom, de nem vagytok elég figyelmesek, bár nem tudom mennyire tudtok angolul.
A Barkeep amikor elküld X18-ba, akkor elmondja hogy a fehér dwarfot nem lehet kinyírni fegyverrel, se gránáttal, valami speciális metódus kell, azaz burkoltan céloz, hogy mit kell csinálni.
Amikor Borov-ot kinyírod és elveszed tõle a kulcsot, akkor ha a szobájában lévõ kék dobozba benézel ami az ajtó mellett van, akkor ott van egy dokumentum, "Borov's notes", azaz Borov feljegyzései.
Ott arról ír hogy mennyire utál bandita lenni, mert így nem tud bemenni a Bárba, hogy megvegye a Barkeeptõl a kulcs másik felét, pedig már rájött a dwarf királyt csak anomáliákkal lehet kinyírni, és már megtanulta aktiválni az artifactokat is, és tiszta ideg hogy nem tudja kinyitni a labor ajtaját, mert meg akarja szerezni a doksit ami lent van, hogy annak alapján psy fülvédõt csináljon magának, hogy át tudjon menni az agyperzselõ által fertõzött területen.
Lécci nézzetek szét jobban legközelebb.😊😊
sevendoor
Azért enged meg, hogy én reagáljak a paraszt megjegyzéseidre. Így 30 év felett az ember már megfontoltabb, ezért nem anyázok. Tanulj meg olvasni. Gyanitom csak szótagolva megy ezért nem látsz át 3 szónál többet egyszerre. Senkit nem bántottam, csak leirtam mi történt, Kanyhalossal beszélgetve (rögtön nem is értem miért pofáztál bele), még azt is irtam, hogy a szmájli lemaradt. Érdekes modon Kanyhalos megértette, de te vmilyen kényszertõl vezérelve, úgy érezted bele kell pofáznod, ami nem baj ha nem paraszt modon teszed.
A többiektõl elnézést a beirásért.
Az jó szöveg, hogy te nem reagálsz, ezt az elején gondoltad volna át, akkor most nem kellene gépelnem.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Ja, és te olvass vissza, hogy én mire reagáltam (29509), mert szerintem nem arra, amire te gondolsz.

Csak arra akartalak rávezetni, öcsi (ha már leapukáztál), hogy a saját bárgyúságod miatt ne a játékot és a modot hibáztasd, ne arra hárítsd át a bénaságodat. Leszarom, hogy hell szinten nyomod, és hogy mekkora profi vagy a saját kicsiny világodban. Tipikus gyerekreakció a reagálásod.
Nem csodálkoznék, ha fél nyolc után eltûnnél innen, mert az esti mese és a fürdés után anyukád már nem enged gépezni.
Téma lezárva, mostantól nem reagálod rád.

Óóó, köszi szépen, hamarosan megpróbálom. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

a pisztolyod helyére beteszel egy képzõdményt, és azt használod. arra viszont figyelj, hogy a képzõdményedbõl keletkezõ anomália a törpe srác kifingása után is ott marad, tehát ne pont a kijáratnál használd.