S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Így kell!
Nekem leginkább sniper puskával sikerült kinyitnom az ajtót.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Fogod az AK-t, oda állsz az ajtó zsanéros oldalához és a "G" gombbal (vagy ami nálad a "drop") beledobod a megfelelõ helyre a puskát, Ha nem sikerül, elég felszedni a földrõl és ismételni. Nekem úgy jött össze, hogy az ajtó mellé álltam, jobb oldalam majdnem a falnál, és a felsõ "zsanérra" néztem, miközben eldobtam a puskát. Az ajtó kinyilik, be kell menni, majd kivenni a fegyvert. Igaz, ez után vissza már nem tudsz jönni, mert a túloldalról azt hiszem nem mûködik a dolog. Vagy egy olyan puskát használsz, ami késõbb nem kell és ott hagyod. Talán visszatöltéskor is megmarad...

Egyszerûbb lenne megkeresni a dekódert...

Saga

hogy kell azzal az Ak-s trükkel kinyitni a bezárt ajtót????egyszer valahol láttam de elfelejtettem hogy megy...Priboi story....a kódolt ajtónál vagyok a rreaktorban, irtad ott igy mentél át.....
Ha teljesítetted a csapos küldetéseit, egyszer majd szól, hogy be kéne menni a Duty fõhadiszállásra (ahova nem engednek be, mert kívülálló vagy). Ott elvállalod a Duty fegyvermesterénél az áruló kilövése feladatot. Ez a ruha a díja. A fegyvermester az õrposzttól jobbra van. A góréhoz meg balra kell menni, õ is ad egy feladatot (hozd vissza a spéci fegyverüket), amiért egy hangtompítós gépkarabélyt ad (AS VAL).

sevendoor
Hol ez a Voronin, hol lehet felvenni ezt a küldit?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Amit VVoronin ad, az a legjobb cucc. Duty PSZ-9MD Universal Protection Suit. Ennél nem találsz jobbat. A SEVA sugárvédelme jobb, de 2 db firaball artefact már ezt is messze 100 fölé viszi, így sehol sem okoz gondot a sugárzás többé...

A szellemlények eltünnek, ha beleütköznek valami szilárdba. Azaz, amikor látod, hogy elindul feléd, behúzódsz egy fa, fal, bármi mögé és mivel egyenesen feléd akar menni, felakad, szétfoszlik.

Shep
OK, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

http://stalker.filefront.com/file/;86329
OL 1.3 innen

http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_Patch;86538
OL 1.3.1 patch pedig innen

A GP37 (Oblivion Lostban: HK G36K) az egyik legjobb rohampityu , persze csak az FT200M (Oblivion Lostban: FN F2000) után.
http://stalker.heroesradio.com/Items_Weapons.php#GP_37

Szerintem ezek a legjobb suitok, +90% sugárzásvédelemmel:
SSP-99M Suit
SEVA Suit
PSZ-9Md Universal Protection

Itt lehet megnézni a ruhákat:
http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php

Ezen a címen meg tudsz nézni egyébként minden cuccot, ha tudsz angolul, ott van az is, hogy hol találod meg õket:
http://stalker.heroesradio.com

honnan szedjem le?
Shep
Betöltöm az utolsó mentésemet a bunker közelébõl, a tábor bejáratánál és tiszta homályos az egész, ilyen sárgás vagy milyen szinû az egész, ez mi, visszamentem olyan részre ahol még nem voltak ezek az árnyéklények de ott is ilyen, aludtam és akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A GP37 az mi? Nekem olyan szerkóm van amit Voronin adott az egyik küldetés után, ilyen hiper szuper légzõkészülékes, sisakos sötét színû ruha, ilyen +70-et ad mindenhez.

Az Oblivion Lost 1.3 megy az 1.0004 és 1.0005 patch-el is.

az mindegy milyen verzióra teszem fel?
Fel kell tenni pl. az Oblivion Lost modot, ott minden idõlimit ki van iktatva. Engem is mindig idegesített az az 1 napos limit a küldetéseknél.

A szellem lények asszem 1 golyótól eltûnnek, de én még azt is sajnálom rájuk, egy kis kettõslátás nem olyan szokatlan. Egy SEVA suit vagy egy SSP-M (a zöld, nem a narancs színû!) nem árt a Red Forest-tõl az NPP-ig, kell még egy mesterlövész puska, és min. egy GP37-es, és hamubasült pogácsa.

aaz összes küldetés idõhöz van kötve?
miért?
vöröshagymát, szalonnát. (természetesen gyógycuccot leginkább, kajakos képzõdményekkel. meg lõszert. <#hehe>)
Shep
Mielõtt nekivágnék az antennás küldetésnek, vagyis gyakorlatilag a játék utolsó részének, mivel érdemes felszerelkezni, mert pl ezek a szellem lények elég idegesítõek, a sugárzásról nem is beszélve.

Hy <#wave> gondoltam bekoszonok.

esetleg a patch-ed nem barátja a freeplay-nek (olyasmire gondolok, hogy például 1.0005-ig vagy peccselve, a freeplay-od pedig 1.0004-es verzió.) vagy a csuda tudja.
ghost rider
Köszi a választ.Majd megpróbálom a töredezettség-mentesítést.Csak nekem a videó elött lép ki, mikor belépek az ajtón az irányítóterembe, ahol a dokumentumok vannak.De végülis oly mind1 szerintem, hogy hol lép ki.A lényeg az, hogy kilép.

talán nem is a magyarítás a problémád. (ezer más lehet.) az x18-as videó után nekem is állandóan kilépett, alapjáték+1.0004+fordítás felállásban, és a megoldás egy határozott, erõskezû töredezettség-mentesítés volt. javaslom neked is kipróbálásra. aztán ha mégsem segít, minden bizonnyal más lesz a probléma. <#szomoru1>
ghost rider
Nekem is van egy problémám.
Freeplay moddal játszom, és telepítettem hozzá magyarítást, csak az a baj, hogy amikor az x18-ba érek, direkt leveszem a magyarítást a játékról, és amikor ott dörömböl a szörny a második ajtón kilép a játékból a gép.És azt nem értem, hogy miért lép ki miközbe magyarítás nélkül simán kéne továbbmennie.És az istenért nem tudok rájönni, hogy mi lehet a probléma.
Aki tud ezügyben segíteni, az legyenszíves és segítsen!!!<#help>

az a vége, hogy nincs vége. a #29158 környékén olvasgass.
sziasztok elakadtasm a játékba a legvégén mikor teleportokon kell menni!! eccerûen mindenhol voltam megöltem mindet van itt vagy 6 nagy gömb nem tok semmit se csinálni!! Ol moddal nyomom!! mit csináljak? pls help

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

JackDaniels
Ha visszaolvasnál és nem vakoskodnál, akkor kiderülne számodra, hogy a Priboi mod az 1.04es peccsel tökéletes.

\"Never say never!\" W Churchill

"ien"? oan, amien.
sevendoor
Fuss el......

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Ez ilyen. Errõl szól...

Evil
Csak nálam ien turó az Oblivion lost mod? Már az elejével vagy 30 kutya esik nekem és persze hogy nembirok el mindel... Pedig kezdõ fokozaton játszanám de lehetetlenül nehéz és egymás hegyin hátán jön a rahedli dög.

Shep
A proci tényleg elég kevés lehet, a magyarosítás megy a patchhel együtt.

hát kicsit gyengécske szerintem ^^
Intel celeron 2,40 ghz :S
ram 1,5 Gb
video kártya: NVIDIA GeForce 7300 GT
de ha felteszem ezt a patch akkor nem jo hozzá a magyarosittás ?
Shep
Elvileg igen, de csodát ne várj, milyen géped van?

Köszi ^^
de ez gyorsit valamit a játékon?
Shep

hi all
én ezt most nem nagyon értem a játék gyorsabban fut ha fent van az 1.0005 patch?
ha igen akkor esetleg honan tudnám leszedni?
elöre is köszi
Shep
Ghost ruháját nyugodtan eladhatom, mert most Voronin adott egy ilyen csudaszuper ruhát?

Valaki légysz segítsen már!Fel pacheltem a játékot az 1.005-re,és felraktam a Priboi storyt és amikor betöltene simán kidob az asztalra PlZ segítsetek!
Shep
Kösz.

Bulldog 6 alapban 2 helyen van, OL-ben megvehetõ a Bárban.

A vérszívók falujában:
http://stalker.heroesradio.com/ItemLocations.php#Bulldog_6

A Freedom bázis ráccsal lezárt raktárában (getting into the freedom armory):
http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php

Shep
A BG6 vagy mi a neve gránátvetõt merre találom, a Luchas-t vagy kit megöltem, meg mindenkit a bázison, de nem találom.

Shep
Nem toltam magyarul, valamint én a natúr befejezést kaptam, maga alá temetett az arany 😊 Egyébként én is erre gondoltam, de reménykedtem, hogy nem, mert ezt már egymilliószor ellõték filmben játékban mindenhol

Egy világ fog összeomlani benned...Te magad vagy Strelok, csak amnéziás voltál, és nem emlékeztél az elõéletedre.
Az alapjátékot nem toltad még végig magyarosítással? Az angol verziónál is ki lehet következtetni, amikor a jó befejezéshez találkozni kell a dokival az Agropromnál a föld alatt (Guide-val találkozás után), akkor Streloknak szólít...

Shep
Hát megfogtam azt adtam neki egy trainert és így továbbvittem, amúgy is undorító az a rész (nekem). Ki a frász az a Sterlok, elsõ végigjátszásnál sem értettem.

Az Oblivion Lostban ezért érdemes elmenteni rögtön az ilyen fõszálhoz tartozó események után a gamét, és még a videó elindulása elõtt elfutni a lehetõ legtávolabbi eldugott helyre. Egyébként elsõre én is mindig beszopom ezeket, a fehér ruhás törpe kinyírása után is ez történt, a két vérszívó még azelõtt kinyírt, hogy átvehettem volna az irányítást.
Lesz még pár ilyen Kanyhalos féle meglepetés, ezt garantálom.
Kanyhalos, ez egyébként szándékos, vagy a scripted szórakozik?

Hy!Plz segítsetek,felrakom a játékot,és felpachelem 1.005-re vagy mire,felrakom a Priboi modot,és amikor betölteném minden hibaüzeent nélül kilép!
Ha valaki tud,létszi segítsen.
Thx
Shep
X16-ban kikapcsolom az agybizgeráló gépet, jön a video Sterlokról, aztán vége is a játéknak, mivel egy 2 lábon járó izé felzabál, és mivel még nem kaptam vissza az irányítást így esélyem sincs ellene, hát ez roppant vicces mondhatom.

Egy forgotáras gránátvetõt szereztem a Duty fönöknek ( van még egy )! Már csak két Cordon-os misszió (faluvédés,dokumenum ellopás) , egy freedom-os árulo kinyirás meg a Red Fores-ban az agyperzselõ négy rádioadó tornyát kell kikapcsolni hogy mehessek a csernobili lakotelpre !