34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • strebacom
    Az is jó lenne, kérdezd már meg légyszi, mi a cime magyarul!!
  • mac100
    Az anyám tud, de szerintem ez egy orosz Stalker verzió olyan mint a MOH Road to Death
  • zoli47
    A legjobb sztem a zöld vegyvédelmi, azt pedig már az x16 lab kipucolása után meg is lehet venni a tudósoktól.
  • strebacom
    Emberek egy kérdés, ki tud oroszul és ez mi???

NÉZD MEG!!
  • FragStaR
    Én is azért kezdtem újra 2x h majd összeszedek annyi batery -t De mire végigvittem is csak 1 db volt nálam :) Bár a Best ending kárpótolt. Meg outside of chernobil -ba ugyis egymás után jönnek a best armorok.
  • Shidrovics
    Kösz :) Mert rám férne egy rujhajavito airfakt :) Fegyverjavito nics? XD
  • palm pilot
    Benézek minden bokorba. :) Lehet találni random lootban is, de pl. Hunter a vámpírfalu legyakásáért is ad egyet.
  • Shidrovics
    De honnan szedsz össze annyit?
  • palm pilot
    4-5 batteryvel lehet javítani is.
  • Shidrovics
    Én 1.4 masterbenn nyomom. Azért 1.4 benn mert ott nem roncsolódnak a ruhák :) csak a masterbann :( :) :( És az x 18 as küldi utánn tartok és tegnap elött kezdtem
  • dbdadi
    thx
  • czky
    Ha SP1-es XP-d van, akkor ne is csodálkozz, ha kékhalálozol. Nagyon ajánlott az SP2 és az egyéb frissítések.
    A patch-ekenek semmi közük a kékhalálhoz. 1.0005-ös a legújabb.
    Inkább tegyél fel új win-t, friss drivereket stb...
  • dbdadi
    ja és minden kilépés után ujra kell állitanom a biilentyüzetet és a felbontást grafikát csak azt nem tudom miért,más játékoknál még ilyet soha sem csinált.
  • dbdadi
    az 1.0001-et meg a 1.0004-et raktam csak fel hozzá meg a magyarositást,de nem jo!
  • dbdadi
    igen,csak ennél
  • Brother Caine
    Csak ennél a gammánál jelentkezik ez a probléma?
  • dbdadi
    Segítene vki?
  • dbdadi
    Hy valaki megmondaná melyik patch-et tegyem fel hogy 10 percenként ne legyen kék halál?
    Kösz
  • palm pilot
    1.0005
  • Shidrovics
    meiki patch?
  • palm pilot
    Úgy vettem észre, hogy a swappelés összefüggésben van a szanaszét dobált tárgyak mennyiségével is. Most hogy újrakezdtem a játékot, és a felesleges cuccokat mindig belepakolom valamelyik hullába, kb. feleannyi ideig tart a megakadás. Nem tűnik el, de azért nem mindegy hogy fél perc vagy 1.
  • NZiM
    Ok, köszi a javaslatokat, megpróbálok még egy memot szerezni azt meglátom.
  • Brother Caine
    1GB RAM mindenképp ajánlott,a proci jó (ha nem cerka),a videokari is megfelel,vinyó lehetőleg sata legyen.
    A lényeg hogy a játék Video lenyitható menüjében a static lighting-ra kell állítani.
    Legelőszőr én is AMD 3000+(1800MHz)X600 128MB PCIe és 1GB 400MHz DDR1 géppel toltam végig közepes-alacsony beállításokkal.Szóval szerezz kölcsönbe még egy memópanelt és próbáld ki.
  • palm pilot
    Nem modozok, csak alapjáték.
  • palm pilot
    Igen, controllerre. :)
  • Shidrovics
    Ja és mibenn nyomod ?? mert én a vanillábann :( Egyszerenn nem tudom feltenni a modokat nem értek hozzá (nyilvánn ez is a korral jár :( Nem tudsz valami ötletet adni hogy hogy tegyem fel a modot és hogy mien program kell a letöltéshez mert én hülye vagyok az ienekhez a segitséget előrew is köszi
  • Shidrovics
    Ja és palm pilot te szoktál gránátot használni és ha igen akkopr mikor?
  • Shidrovics
    Én nem vok ien előre látó hogy viszek elég lőszert :) nyilvánn a korral jár hiszenn még csak 12 éves vok :D:D Ja és egy kérdés honnan szerztel a játék elején tundit ??
  • palm pilot
    Én viszek elég skulót és nem fogy ki. :) Távolról fejlövés, közelről sorozat, ez mindenkire beválik. Ha rámugrik egy vámpír az ajtóban, nem állok neki shotgunt keresgélni, nameg az általa lefoglalt helyre rakhatok golyószóróba való lőszert is, annyival tovább tart. Nekem még a játék elején se vált be a shotgun, túl kicsi a lőtávja, egyszerűbb hangtompítós stukkerral a fa mögül fejre lövöldözni.

Játék elején Tunder 5.45 / PSO-1-es Obokan, később GP37 / VintarBC. Más sztem nem kell, bár még csak Army Warehouseban járok (újrakezdtem master fokozaton, stalkerban túl könnyű volt, bár itt se sokkal nehezebb, csak többet kell belelőni mindenkibe).
  • Shidrovics
    Hát én szoktam pityut használni amikor kifogy a tár a golyószóróból akkor gyorsann átváltok rá és leadok neki pár headshotot. A shotgunról annyit hogy a játék elején a kétcsöv vadászpuska szerintem nagyonn hasznos de nekem később is fekszik szeretem használni.De persze a golyószóró a fő fegyver de mutánsok ellen megteszi a kétcsöv is.
  • palm pilot
    Pisztolyt, shotgunt használt már vki? Nekem valahogy nem jönnek be, csak foglalják a helyet, de sosem váltok egyikre se golyószóróról.
  • czky
    A minimumnak épp megfelel a géped, de hogy az milyen grafikai élményt tud nyújtani, azt passzolom.
  • zsotee
    Dekódoló nélkül is kinyitható az ajtó..:P
  • NZiM
    Hali. Szerintetek egy ilyen gépen elindul a Stalker?(játszható szinten). P4 2,4 512ram, 9600os ati. Érdemes beleinvesztálni?
  • sparrow35
    Na ez engem is érdekelne...
  • sparrow35
    Vegyél meg mindent a kereskedőtől, aztán add el neki olcsóbban és vásárolgasd vissz, ezt folytatva elfogy a pénzed...
  • Shidrovics
    ( a vanillábanbn )
  • Shidrovics
    az mért van amikor másodszorra járok a lakótelepenn (prypat) nem tom betölteni a mentéseket??
  • Brother Caine
    Érdeklődnék,hogy van-e valami coop mod a stalkerhez?
    Régi nagy álmom a Blowjobutáni spawnolást,leírtani multiban.
  • mac100
    Igy igaz de előbb megkell találni a dekodolót és a dokumentumokat a Priyati hotelban, aminek a helyét és a kulcsát a doki adja meg.