79689
-
#4535 Nekem nem jönnek a képek... Nálam van a hiba? -
#4534 ja acííím: http://web.axelero.hu/kasz146/ -
#4533 na elkészült a sofos tarsadalom legszarabb klanoldala amivel a posse büszkélkedhet
gyerünk gyerünk csekkoljátok
muhheeehhehehehhe
ilyet csinaljon valaki(mar vagy féál éve csiszolgatom stb stb) -
#4532 [email protected] Kössz. -
#4531 miután felébredtem, eszembejutott hogy tegnap este war volt.
Köszi DCF.
Kaszi! Rain! intézkedjetek a hétre is valamit.
Vért akarok muhehehehe (nem a sajátomat) -
#4530 Ja értem! Nekem teccik.
Máskülönben meg a liga csoportba sorsolása közben betákolunk mint az állat. Minden húzás előtt bedobunk egy felest! Akkor baszunk rá, ha 20 klán jelentkezik... -
#4529 Kaszi: Szép a lógoood ;)Ügyes vagy hehe -
#4528 na jo bevallom csak a logom miatt kerdeztem az elöbbit, meg most is azert irok tök fölöslegesen -
#4527 Üdv!
Nahh ha már ennyire bemelegedtetek a kélrdezz felelekbe akor valaki elmondaná azaz elküldené E-mailben vagy :) adna egy címet ahol le van írva mik is a határértékei a PBnek, mert nekem a game olyan fos sötét, hogy mindig a monitoron kell világosítanom hogy lássam állatgörénycsúnya fejét amikor lelövöm...
Előrre is thx..
Nekem a FOV defaulton van (90) ...sose értettem hogyan tolhatják fix 100-110-s FOV-al, ha még ritkán váltogatná a FIVját valaki azt oké..de így fixen...sasszemü lehet az illető -
#4526 Dud erröl irnál kicsit pontoosabban, milyen sorsolás bebaszás? -
#4525 Valamint kérném a klánleaderek nevét és emilcímét nekem írjátok meg, mert a majdani sorsolásról szeretnék Nektek küldeni egy meghívót. Egy fasza helyen leszünk! Sorsolunk és bebaszunk mint az állat!
Emilcímem: [email protected] -
#4524 Na bazz, má' hülyülök... Tehát:
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!
Pár napon (mostmár tényleg) belül kész a teljes liga tábla, Magyarán semmi akadálya nem lesz, hogy elindítsuk az első nemzetközi SOF2 ligát. Kedves Magyar klánok! Ti nem akartok indulni? A CB klánon kívül senki sem jelentkezett még! Akinek komoly indulási szándéka van az kérem írjon erről egy rövidke levelet ide: [email protected]
A szabályokról is ott értesülsz majd, de dióhéjban itt is: 6v6, 2 mapon, oda vissza.
Számításaink szerint kb. 12 - 14 klán fog regisztrálni. Nagyrészük ismerős lesz, akik nyomják az OBI szervereken.
TEHÁT REGISZTRÁCIÓRA FEL!!! Vagy meghátráltok? -
#4523 SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!! -
#4522 Nincs mit, máskor is. -
#4521 Köszi Dud,kipróbálom. -
#4520 A látószöghöz én sose nyúltam. Ebben nem tudok segíteni. -
#4519 Optikai egér rull, de abból csak a jó minőségű. Az nagyon sokat számít:
Egér ügyben pár jótanács:
- állíts be egy sens -et amit Te jónak tartasz és gyakorolj azzal. Ne változtasd, mert akkor mindig újra kell szoknod.
- a smooth mouse opciót kapcsold ki a SOF2 menüben. Célzásnál zavaró.
- gyakorolj úgy, hogy körbe körbe rohangálsz és próbálj meg egy pontot lőni. Addig gyakorold, míg nem megy kis hibaszázalékkal. Ha semmiképp se jön össze változtass a konfigon. Lehet, hogy ha változtacc jobb lesz. Pl.: nálunk Qnosi iszonyat kicsi, míg én iszonyat nagy sens -el játszom. Ha egy kicsit is elállítom már nem tudok lőni...
- Ha optikai az egered, próbálj ki valamit. Álj meg egy helyben. Rántsd el az egeret izomból jobbra vagy balra. Ha nem csak fordul, hanem vagy meg se moccan, vagy felnéz a plafonra, akkor nem jó az egered. Kell egy jobb. A hirtelen mozdulatok nagyon fontosak!
Ennyi hirtelen. Ezek az én tapasztalataim, nem szentírás. -
#4518 Na erre én nem tudok válaszolni. Dali szerintem kapásból vágná a választ. Ő a mi rendszergizdánk. -
#4517 Van annak vmi jelentősége a játék szempontjából,hogy optikai egérrel tolom-e a gamét?Vagy tökmindegy?
Látószöget (cg_fov) nagyra vagy kicsire állítsam?
köszi
Illetve továbbra is várom a #4449-re a választ. -
#4516 Lamma kerdes volt, elkuldtem -
#4515 Az első mondatot leírnád mégegyszer? Valami lemaradt, ahogy látom. -
#4514 Rain en elkuldom, csak adj e-mailt. -
#4513 En csak annyit fuznek a meccsonkhoz, hogy szamomra egy kicsit lehangolo volt, hogy
4 loves (neha1) 1 ember OBI-s jatek ellen nem tudtunk semmit tenni. Meg a taktikai megoldasok jok voltak, arrol nincs is mit beszelni.
Viszont amikor a vegen akar 1-2 ben vagy 2 OBI-s ellen, akkor mar csak az egyeni megoldasok az erdekesek, es ott nem vagyunk azert olyan szarok, persze pontosabban akkor se lovunk, de azert volt 1-2 erdekes OBI halal akkor. (sajnos csak neha).
Jo volt, szep volt.... legkozelebb azert mashogy lesz, mert latszik hogy tanulni ezekbol a meccsekbol lehet igazan.
A gyakorlastokhoz csak annyit fuznek hozza, hogy azert amit ti egyedul gyakoroltok, ahoz az is kell, hogy az ellenfel azt le is aszisztalja. Mert ha a tul oldalon van 1-2 olyan ember aki 1 loves 1 ember cimu jatekot jatszik, akkor azert nem lenne ilyen egyszeru a dolog. Van 1-2 ilyen ember a servereken.
Na mindegy......... Jo volt. En elveztem, sokat tanultam megint..................... remelem azert en is szereztem 1-2 kellemetlen percet nektek.
Legkozelebb mind meghaltok.
-
#4512 azt elhiszem, hogy élveztétek, de majd legközelebb nyerünk (csak ne ti legyetek az ellenfél) -
#4511 Hali! Szeretnék a klánunkhoz (*GBS*)embereket toborozni! Akinek lenne kedve csatlakozni hozzánk (és természetesen nagyon jól játszik:)) az légyszi írjon a e-mailomra! -
#4510 DCF, a tímpikcsört elküldené vki nekem? -
#4509 Kössz a meccset DCF! Szép volt... -
#4508 Én például túsz vagyok, akit a többiek mindíg feláldoznak. -
#4507 Ez abból is látszik, hogy public szerveren teljesen máshogy játszunk, leginkább sehogy. Mindenki bevállalósan rohangál, lesz ami lesz. Waron semmi ilyesmi nincs. Mindenki szigorúan a taktika szerint játszik, semmi hősködés. -
#4506 Nekem ki volt kapcsolva. Csak a lépéshangokra figyeltem. -
#4505 Szerintem annyira nem. De Te ismersz minket! Kibaszott sokat gyakorlunk minden mapra. Néhányan közülünk egyéniben is nagyon jók, de főként csapatban vagyunk erősek. Ha tudnád milyen rohadt unalmas mapokat gyakorolni.... Üres szervereken futkározni, beállásokat nézegetni, egymás fedezését megoldani .... sorolhatnám. Szal tényleg csak gyakorlás kérdése, semmi más. -
radical #4504 ...túl jók vagytok az a baj. Kikapcsolt monitorral kellene játszanotok hogy legyen másnak is esélye. -
#4503 Egyébként mi tényleg nagyon élveztük, jó gáma volt. Csak hát... -
#4502 Nincs mit, bármikor máskor szarrá verünk! -
#4501 LoooooooooooooooooL -
#4500 de fordítottak nagy nehezen:) -
#4499 pedig még mi vezettünk 1-0-ra:))) -
#4498 lezúztak minket mint a szart<---- ilyen voltam, de nagyon tanulsagos volt, köszönjük OBI a lehetőséget, van még mit tanulnunk:)) -
#4497 Hát persze! Már fut is a stat! A log file -ban benne van minden, csak be kell varrni arra is a statot! -
radical #4496 Nem, van olyan is hogy demolition amikor osamaként robbantgatni kell...