79689
sof2.jpg
  • Dud [OBI]
    Nekem nem jönnek a képek... Nálam van a hiba?
  • Kaszi46
    ja acííím: http://web.axelero.hu/kasz146/
  • Kaszi46
    na elkészült a sofos tarsadalom legszarabb klanoldala amivel a posse büszkélkedhet

gyerünk gyerünk csekkoljátok
    muhheeehhehehehhe
    ilyet csinaljon valaki(mar vagy féál éve csiszolgatom stb stb)
  • R@in
    [email protected] Kössz.
  • Pupcika
    miután felébredtem, eszembejutott hogy tegnap este war volt.
    Köszi DCF.
    Kaszi! Rain! intézkedjetek a hétre is valamit.
    Vért akarok muhehehehe (nem a sajátomat)
  • Dud [OBI]
    Ja értem! Nekem teccik.

Máskülönben meg a liga csoportba sorsolása közben betákolunk mint az állat. Minden húzás előtt bedobunk egy felest! Akkor baszunk rá, ha 20 klán jelentkezik...
  • Kolin Mekré
    Kaszi: Szép a lógoood ;)Ügyes vagy hehe
  • Kaszi46
    na jo bevallom csak a logom miatt kerdeztem az elöbbit, meg most is azert irok tök fölöslegesen
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Nahh ha már ennyire bemelegedtetek a kélrdezz felelekbe akor valaki elmondaná azaz elküldené E-mailben vagy :) adna egy címet ahol le van írva mik is a határértékei a PBnek, mert nekem a game olyan fos sötét, hogy mindig a monitoron kell világosítanom hogy lássam állatgörénycsúnya fejét amikor lelövöm...
    Előrre is thx..

Nekem a FOV defaulton van (90) ...sose értettem hogyan tolhatják fix 100-110-s FOV-al, ha még ritkán váltogatná a FIVját valaki azt oké..de így fixen...sasszemü lehet az illető
  • Kaszi46
    Dud erröl irnál kicsit pontoosabban, milyen sorsolás bebaszás?
  • Dud [OBI]
    Valamint kérném a klánleaderek nevét és emilcímét nekem írjátok meg, mert a majdani sorsolásról szeretnék Nektek küldeni egy meghívót. Egy fasza helyen leszünk! Sorsolunk és bebaszunk mint az állat!

Emilcímem: [email protected]
  • Dud [OBI]
    Na bazz, má' hülyülök... Tehát:

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!

Pár napon (mostmár tényleg) belül kész a teljes liga tábla, Magyarán semmi akadálya nem lesz, hogy elindítsuk az első nemzetközi SOF2 ligát. Kedves Magyar klánok! Ti nem akartok indulni? A CB klánon kívül senki sem jelentkezett még! Akinek komoly indulási szándéka van az kérem írjon erről egy rövidke levelet ide: [email protected]
    A szabályokról is ott értesülsz majd, de dióhéjban itt is: 6v6, 2 mapon, oda vissza.
    Számításaink szerint kb. 12 - 14 klán fog regisztrálni. Nagyrészük ismerős lesz, akik nyomják az OBI szervereken.

TEHÁT REGISZTRÁCIÓRA FEL!!! Vagy meghátráltok?
  • Dud [OBI]
    SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!
  • Dud [OBI]
    Nincs mit, máskor is.
  • Uk-muk
    Köszi Dud,kipróbálom.
  • Dud [OBI]
    A látószöghöz én sose nyúltam. Ebben nem tudok segíteni.
  • Dud [OBI]
    Optikai egér rull, de abból csak a jó minőségű. Az nagyon sokat számít:

Egér ügyben pár jótanács:
    - állíts be egy sens -et amit Te jónak tartasz és gyakorolj azzal. Ne változtasd, mert akkor mindig újra kell szoknod.
    - a smooth mouse opciót kapcsold ki a SOF2 menüben. Célzásnál zavaró.
    - gyakorolj úgy, hogy körbe körbe rohangálsz és próbálj meg egy pontot lőni. Addig gyakorold, míg nem megy kis hibaszázalékkal. Ha semmiképp se jön össze változtass a konfigon. Lehet, hogy ha változtacc jobb lesz. Pl.: nálunk Qnosi iszonyat kicsi, míg én iszonyat nagy sens -el játszom. Ha egy kicsit is elállítom már nem tudok lőni...
    - Ha optikai az egered, próbálj ki valamit. Álj meg egy helyben. Rántsd el az egeret izomból jobbra vagy balra. Ha nem csak fordul, hanem vagy meg se moccan, vagy felnéz a plafonra, akkor nem jó az egered. Kell egy jobb. A hirtelen mozdulatok nagyon fontosak!

Ennyi hirtelen. Ezek az én tapasztalataim, nem szentírás.
  • Dud [OBI]
    Na erre én nem tudok válaszolni. Dali szerintem kapásból vágná a választ. Ő a mi rendszergizdánk.
  • Uk-muk
    Van annak vmi jelentősége a játék szempontjából,hogy optikai egérrel tolom-e a gamét?Vagy tökmindegy?
    Látószöget (cg_fov) nagyra vagy kicsire állítsam?
    köszi
    Illetve továbbra is várom a #4449-re a választ.
  • Allatgoreny
    Lamma kerdes volt, elkuldtem
  • Dud [OBI]
    Az első mondatot leírnád mégegyszer? Valami lemaradt, ahogy látom.
  • Allatgoreny
    Rain en elkuldom, csak adj e-mailt.
  • zSo
    En csak annyit fuznek a meccsonkhoz, hogy szamomra egy kicsit lehangolo volt, hogy
    4 loves (neha1) 1 ember OBI-s jatek ellen nem tudtunk semmit tenni. Meg a taktikai megoldasok jok voltak, arrol nincs is mit beszelni.
    Viszont amikor a vegen akar 1-2 ben vagy 2 OBI-s ellen, akkor mar csak az egyeni megoldasok az erdekesek, es ott nem vagyunk azert olyan szarok, persze pontosabban akkor se lovunk, de azert volt 1-2 erdekes OBI halal akkor. (sajnos csak neha).
    Jo volt, szep volt.... legkozelebb azert mashogy lesz, mert latszik hogy tanulni ezekbol a meccsekbol lehet igazan.
    A gyakorlastokhoz csak annyit fuznek hozza, hogy azert amit ti egyedul gyakoroltok, ahoz az is kell, hogy az ellenfel azt le is aszisztalja. Mert ha a tul oldalon van 1-2 olyan ember aki 1 loves 1 ember cimu jatekot jatszik, akkor azert nem lenne ilyen egyszeru a dolog. Van 1-2 ilyen ember a servereken.
    Na mindegy......... Jo volt. En elveztem, sokat tanultam megint..................... remelem azert en is szereztem 1-2 kellemetlen percet nektek.
    Legkozelebb mind meghaltok.
  • Grave Digger
    azt elhiszem, hogy élveztétek, de majd legközelebb nyerünk (csak ne ti legyetek az ellenfél)
  • NaNoKuTyA
    Hali! Szeretnék a klánunkhoz (*GBS*)embereket toborozni! Akinek lenne kedve csatlakozni hozzánk (és természetesen nagyon jól játszik:)) az légyszi írjon a e-mailomra!
  • R@in
    DCF, a tímpikcsört elküldené vki nekem?
  • R@in
    Kössz a meccset DCF! Szép volt...
  • Rambo [OBI]
    Én például túsz vagyok, akit a többiek mindíg feláldoznak.
  • Dud [OBI]
    Ez abból is látszik, hogy public szerveren teljesen máshogy játszunk, leginkább sehogy. Mindenki bevállalósan rohangál, lesz ami lesz. Waron semmi ilyesmi nincs. Mindenki szigorúan a taktika szerint játszik, semmi hősködés.
  • Pilu OBI
    Nekem ki volt kapcsolva. Csak a lépéshangokra figyeltem.
  • Dud [OBI]
    Szerintem annyira nem. De Te ismersz minket! Kibaszott sokat gyakorlunk minden mapra. Néhányan közülünk egyéniben is nagyon jók, de főként csapatban vagyunk erősek. Ha tudnád milyen rohadt unalmas mapokat gyakorolni.... Üres szervereken futkározni, beállásokat nézegetni, egymás fedezését megoldani .... sorolhatnám. Szal tényleg csak gyakorlás kérdése, semmi más.
  • radical
    ...túl jók vagytok az a baj. Kikapcsolt monitorral kellene játszanotok hogy legyen másnak is esélye.
  • Dud [OBI]
    Egyébként mi tényleg nagyon élveztük, jó gáma volt. Csak hát...
  • Dud [OBI]
    Nincs mit, bármikor máskor szarrá verünk!
  • Grave Digger
    LoooooooooooooooooL
  • Grave Digger
    de fordítottak nagy nehezen:)
  • Grave Digger
    pedig még mi vezettünk 1-0-ra:)))
  • Grave Digger
    lezúztak minket mint a szart<---- ilyen voltam, de nagyon tanulsagos volt, köszönjük OBI a lehetőséget, van még mit tanulnunk:))
  • Dud [OBI]
    Hát persze! Már fut is a stat! A log file -ban benne van minden, csak be kell varrni arra is a statot!
  • radical
    Nem, van olyan is hogy demolition amikor osamaként robbantgatni kell...