79689
sof2.jpg
  • Pilu OBI
    Bolt!!

A gyakorlási lehetőség mindenki számára adott. Mi ebből nem fogunk hasznot húzni. Qnosival egyeztetve felőlünk naponta gyakorolhattok a war porton.
    Amúgy hogy a port1-2-n hogy játszunk, az nem mérvadó, mert én pl ott bevállalósan játszok, rush meg ilyesmi, és nem érdekel a stat, hogy ölök-e duplásat vagy sem. A war egészen más.

Játék közben miért nem használ mindenki Wilcot, vagy TeamSpeak-et?? Mi is úgy nyomjuk.
  • Qnosi [OBI]
    Ja .. SGP is lovoldozik neha
  • Kolin Mekré
    hali!

És mondjuk egy klántalan demot vevő (ha nem kéritek akkor nem vevő) játékos mondjuk bemehetne OBI vs akárki meccsre spectnek vagy tilos ..vala? :)
  • Baro papa
    Csákó!
    Boltboy, 7 rongyért kallene, ha tudsz segíteni, benéznék néhány 40fős szerverre is, az marha jó lehet, nemigaz? Szóval ha tudnál segíteni, az marha jó lenne!
  • zSo
    Tenyleg !!

Miert nem lehet megnezni benneteket (OBI) hogy hogy nyomjatok ????? (tudom sokat gyakoroltatok, probalgattatok...stb)
    Szerintem azert nem kellene ugy kezelni ezt a dolgot mint ha az eletetek mulna rajta igazabol is. Velemenyem szerint meg nagyobb tiszteletet vivnatok ki magatoknak, hogy ha egyszer egy technikai videot nyilvanossagra hoznatok magatokrol. Ez mutatna az igazi erejet az OBI Klannak en ugy gondolom. Attol velemenyem szerint nem fog senki jobban loni, vagy rejtozkodni, grantot dobni...stb ha lat benneteket jatszani. Amugy meg pld. a mi Klanunknak eselye sincs taktikakat kitalalni mert nem is tudunk egyutt gyakorolni csak ugy magnkban, illetve eleg nehez kommunikalnunk 2 tarsunkal a tavolsagok miatt is.
    Ti mikor es hol fejlesztettetek ki a taktikakat egyebkent ???? Mert mikor latlak fent a serveren benneteket jatszani jol nyomjatok de mindenki szerte szejjel a palyan, semmi taktika nincs a mozgasotokban, hozzateszem nem tul sokszor lattalak benneteket 1 oldalon (pl RED) egyszerre fent tartozkodni a serverek valamelyiken. Mi is szeretnenk jo csapatmunkat de sajna nem vagyok egy ezredes, illetve gyakorloterep sincs szamunkra.
    De gondolom ti eleg sok kulfoldi Klannal is jatszatok es a sok jatekbol eleg sokat lehet tanulni, akar ugy hogy atvesz az ember 1-2 elemet a masik jatekabol. Ezert szeretnek sokszor jatszani WAr-okat, hogy tudjunk masok (jobbak) ellen gyakorolni.
    Na jol van irok mint a hulye, de hat ugy se erdekel senkit.......Na paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • LSC
    Mennyit kellett fizetni ezért?Vagy lemondtál inkább az egyéb dolgokról?
  • LSC
    Hitelesnek NÉZ KI!
  • Pano
    Nem gyenge, szinte alig akarom elhinni ;-)
  • radical
    Vasárnap 19:00 jó.
  • Ford Fairlane
    Ez világos. Műbalhézni azért lehet, nem ???
    Azé' megnéznék egy OBI videót egy taktika nélküli pályáról...

Pilu !
    Ez a cicis kép igényel egy kis magyarázatot !!
    Mesélj !!!!

• Pilu OBI
    Anyáááám!!

Az -[OBI]- klán szekta csak terjed és megállíthatatlan!!!

• Pano
    Vannak túlélők ?!
  • Pano
    7000??? 7000?? (hétezer?? !4)

Akkor lettél volna hülye ha nem veszed meg .

Ennyiért nekem is kell, igaz most ezt az összeget se tudnám kipengetni
  • zSo
    Abban a szerencses helyzetben vagyok , hogy forgalmazzuk a jatekot, igy egesz olcson hozza jutottam, pontosan 7050+AFA (AFA-t azertnem) aron.
    De ha erdekel irjal, es lehet hogy tudok segiteni.
    En szemely szerint azert vettem meg, mert nagyon tetszik a game, es szeretnek esetleg mas szerverekre is felnezni neha (bar OBI a kiraly).
  • Pano
    Kérdésedre a válasz
    itt lelődzik...
  • Pano
    Ejha, ez mi a rák? . szerintem uninstall, könyvát törlés, újraindítás és újratelepítés. Mert ez szerintem pk3 file hiba...
  • Mo.Organ
    Miért nem enged be a játékba, azt a hibaüzenetet kapom, hogy sof2 mp1/sof2 mp2. ez mi a bánat lehet, ha valaki tudja segitsen
  • Baro papa
    És kösz az infót!
  • Baro papa
    FDI Boltboy, mennyiért vetted a játékot, és hol?
  • Dud [OBI]
    +b
  • Dud [OBI]
    Ennél azé kicsit bonyolultab.
  • Dud [OBI]
    Ford! Két dolog:

1. Ha kéritek nézzük, ha nem akarjátok, akkor nem. Ez nem lehet vita tárgya, sőt teljesen érthető is.
    2. Van pár map amire teljesen kidolgozott taktikánk van. Órákon, sőt heteken át gyakoroltuk a beállásokat, támadó és védő mozgásokat. Mindenkinek állandó helye van és állandó feladata. Persze több variációban. Megérthetitek ha nem szeretnánk ha mindenki azokon csámcsogna. Így a liga előtt nem lenne szerencsés.

Ellenben ha olyan mapot játszunk, amire nincs taktikánk, azt természetesen felvehetitek.
  • R@in
    Elmondom a taktikájukat: Qnosi lelő mindenkit
  • Ford Fairlane
    Ez nem fair !!!!
    Az OBI hivatalból nézi a meccseket.

A másik, hiába tudom, hol az SGP meg Qnosi meg a többiek, Kiszaladni a pályáról nem tudok....
  • R@in
    DCF! Jó a vasárnap? -PS-
  • Pano
    Hi ford!

dudal megegyeztünk, hogy nem veszünk fel demo-t a PS vs OBI warol a kidolgozott taktikák miatt...

PaNo
  • zSo
    Csak annyi hogy az apollo rovid idon belul vegleg megoldodik, ugyanis a fiukak tukor szervert allitanak be, es onnantol kezdve minden ok lesz.
  • Baro papa
    Hello!
    Tudnátok nekem ajánlani valami megbízható ftp-s hozzáférést?A Jupiternek annyi, az Apolloval meg nem tudom mi van, állandó hardverhibákkal küzdenek?
  • LSC
    Kössz.
  • Ford Fairlane
    PS-OBI !!!

Demók vannak ???
    Ha vannak, hol ???

Nicsak, mindjárt rajzolok erről egy folyamatábrát és leadom programozás vizsgára......
  • R@in
    Megtaláltuk az OBI gyenge ponját...De "sajnos" egyiküknek se ment tönkre a gépe a war alatt
  • R@in
    cg_drawfps 1
  • Qnosi [OBI]
    hu most hirtelen nem ugrik be .. cg_drawfps talan .. vagy cl_showfps .. sima fps ?
    Valamelyik mar csak jo ...
  • LSC
    hogy van az fps kiiratás?THX.
  • Qnosi [OBI]
    Nu osszeszamoltam pedig, mar alig latok ..
    A vegeredmeny 40 - 10 lett a javunkra, ket map finca (PS) es shop (OBI)
    Finca : 10-0 10-6
    Shop : 10-1 10-3
    Mindig mi szemszogunkbol es piros elol
  • Dud [OBI]
    Az eredmények hamarosan érkeznek... csak még az összeszámolás folyik.
  • Pano
    Elöször is gratula mind a 2 clanak!

Kaszi, meglátszik.. már fogalmazni sincs erőd teljesen -ahogy látom-
  • Dud [OBI]
    Ja fasza meccs volt! Köszi srácok!
  • Kaszi46
    uhhhh ahogy látom teljesen lepusztitott a war teljesen :))))))))))))))))))))
  • Kaszi46
    nah lezajlott a war nem hiszitek el de véletlenült teljesen kikaptunk:)
    Finca és shop volt
    az eredményt majd megtekinthetitek az eredményeket
    köszi a wart OBI és Posse