79689
sof2.jpg
  • Pano
    Neked volt igazad

a sakál az a jackal

kösz hogy szoltál :)
    Szal: Hungary's Hero Jackals
  • Pano
    Hmm, én mintha így tanultam volna.. , de kösz azért utánnanézek
  • Kaszi46
    de azt jelenti ugyhogy ti vagytok Magyarország Hős Prérifarkasai(csak viccelek):))))
    :)))
    :)))
    :))
    a biztonság kedveert rakok pár szmájlit
  • Kaszi46
    a coyote az nem prérifarkast jelent?
  • Pano
    Ismétlés a tudás anyja:

Egy új magyar clan-t szeretnék lombik programal megteremteni.

Na szóval, aki magyar és kedvet érezne ahhoz, hogy csatlakozzon egy clan-ba annak várom emilét a [email protected] címre és meg nézzük mit tehetünk .

A clan tevékenysége még "háttérben" zajlana, ha számításaim helytállóak a csapat kb januárra állna fel. (ha minden jól megy ;-) )
    Clan neve: Hungary's Hero Coyotes (Magyarország Hős Sakáljai)
    (ha angol nyelvtani hibát ejtettem javítsatok ki, de nagy égés lenne )
    Tag: [| HHC |]

Sokat gondolkoztam azon, hogy alakítsak-e egy clan-t. A Clan akkor lép majd csak csatamezőre (azaz akkor warozik csak) ha megfelelő magyar játékosokból felépülünk. Na ennyi lettem volna, ne kövezzetek meg!
  • Grave Digger
    Én azt hiszem, hogy ez így nem lesz yo
  • Pano
    Valaki tudja GSXR emil címét?
  • Pano
    téháiksz
  • Grave Digger
    az rendben, hogy lesz stat, de ma estere igertetek, és már mindjárt reggel van. Irgum-burgum:))
  • SGP
    Mármint NEM rossz
  • SGP

Erre a számlaszámra kéretik a pénz utalni:
    11000756-48864345-4100997

A legnagyobb összeget küldő lesz az első helyen a statban, a második a második és így tovább. Aki nem fizet, az örüljön, hogy ha nem kap bannt!

A stat egyébként a kill/death/suicide arányból számol egy skill pontot, ami alapján rangsorol.
    Van még benne egyéb nyalánkság is. A kedvencem a killing spree

• SGP
    Jó a logód Pano!
    Még mindig rossz a CS, csak személy szerint engem idegesít, hogy túl sok random dolog van a sebzésében.
  • Pano
    Csak tudnám, hogy mit szeretnek ennyien a cs-ban, mert szerintem elég gagyi...
  • Qnosi [OBI]
    CS .. egyertelmuen .. azt ilyen 100000 koruli ember nyomja ASE szerint, a tobbit 10000 se .. egyiket se .. se Q3 se MOHAA se RTWC .. csak CS ://
    Nemhogy SoF2zne a sokhulye
  • Kim Basinger
    T. Vezetoseg!

Szeretnem tudni mi a stat mukodesi elve. Azaz hogyan rangsorolja majd a gyilkosokat, elert pontszam vagy frag alapjan? Es hogy mennyibe kerul egy plusz helyezes es kit kell megfizetni....:)

Koszonettel
    Kim Basinger

Dunaujvaros 2002.12.06.
  • Gugger
    Sziasztok!

Tudom a legjobb a SOF! Én is imádom! Viszont a kérdés most mégis az lenne, hogy szerintetek melyek a legkedveltebb "FPS" játékok???

Válaszokat előre is köszi! Csumi! Gugger
  • zSo
    A Stat-nal mi fog szamitani mert erteknek ?
    Ha a teljes kort (10 pont) vegigjatsza az ember, vagy ha 1 menetet jatszik az is szamit mar ???
    Vagy tok nem igy mukodik ?
    Egyaltalan hogy mukodik ?
  • radical
    Azt is írd le lécci hogy mi szerepeljen a levélben. Csak hogy XY klán jelentkezik, vagy a taglista, vagy mi?
  • radical
    Lanparty????????????
  • Dud [OBI]
    Lényeg, hogy jó meccs legyen!
  • zSo
    Vagy eppen azert fogok kivanni, hogy fejlodjunk es hogy melto ellenfeletek legyunk.
    En mondjuk nem is azt varom az FDI klantol hogy az OBI-t megverje, mert nem egy sulycsoportrol beszelunk, de mindent meg fogunk tenni afelol nyugodt lehetsz.
  • Dud [OBI]
    A vasárnapi után annyire nem fogod kívánni a következőt...
  • zSo
    Akkor jovo heten is WAR !!!!!!!!
    Jaj de super !!!!!!!!!!!!!
  • Kaszi46
    amugy mircen miert nem jon soha senki a #sof2.hu szobaáaba? hee?
  • SGP

Az ember a kisujját nyújtja és az egész f***a kell, mi?
    Majd esetleg akkor lesz legeneráltatva, ha a saját stat elkészül(a nem AE)

• Mo.Organ
    Rain,

Irjatok egy emilt mikkorra tervezitek.
    Lesz megint nemulass?
  • Ford Fairlane
    Dear OBI !

A régi stat is megtekinthető lesz ????
    Az igen faszányos lenne.
  • Dud [OBI]
    Mindenki tiszta lappal indul! A régi logot lementjük és indul az új.
    A stat minden nap reggel 7 -kor frissíti majd magát. Egyenlőre a design olyan lesz, mint amilyen, azt ráérünk még reszelgetni. De lényeg, hogy ma már lesz stat!!!
    Másik jó hír: ma már végleges formába ömlik a ligatáblázat. Tehát a jelentkezéseket kérem leadni Qnosinak mailban. Minden klánból csak a leader írjon, akit kélek Titeket jelöljetek is ki magatok közül. Ővele fogjuk a kapcsolatot is tartani, valamint a leadereket majd várjuk a sorsolásra. Az időpontot majd később egyeztetjük.
  • Kaszi46
    veeeeeeegre:)
    a probauzemben vatt statot nem lehet azert vhova felrakni?
  • R@in
    FDI! Jövő7en visszavágó? -PS-
  • Dud [OBI]
    Ááááááááá óóóóóóóóóóóó jííííííííííííííííí!!!!! Véééééégreeeeeee!!!!!!!!!!
  • Kolin Mekré
    zsíroskalács :)
    Akkor muszály leszek eredeti névvel tolni hogy szerepeljek egyáttalán a statban :D
  • SGP

Beírom ide is, hátha az örömködésetek az 1. helyre repíti a topicok
    Az AE statnak(tudjátok, ami korábban volt fent) kijött egy új verziója, ami ha Isten(Dali) is úgy akarja ma estére felkerül a szerverekre.

• Mo.Organ
    Igen csak nem 20 óra hanem 20.30 lenne. de erről irtam neked egy emailt.
  • Qnosi [OBI]
    Morgan, irtam neked egy levelet meg asszem tegnapelott, ugye az all, csak nem valaszoltal ? :)
    (FDI vs OBI vasarnap 2000)
  • Grave Digger
    én például most is írtam:))
  • Dud [OBI]
    Gyertek csak! Szépen gyarapszik a SOF2 tábor. Majd ha meglátjátok, amit most csinálunk! Húúúúú, de fasza lesz. 2 hét és egy LANparty kell hozzá. Annyit elárulok, hogy híres lesz a SOF2 az tuti. A propagálás egyik legjobb módszerével próbálkozunk...
  • Pano
    Hát bazze, a hátam behorpad... mi van veletek? tegnap óta alig írtok...
  • GvD
    Boltboy-nak: Ugye milyen más érzés eredeti gaméval nyomni? Mikor nem baszaxik mindenféle feltörés miatt! Ezért akarok majd én is pl.: Egy Half-Life Generation-be befektetni! 6rongy körül van, és nem lenne gond a ***** Wonos szerverekkel! A Quake-ben legalább nincs ilyen, de HL-ba befektetek majd (jövőre)! Bár néha már nekem is van olyan érzésem CS-ben amiről beszéltél (sok cheat lehetőség)! Mostmár olyan hack-ek jönnek ki amiket még a punkbuster meg a többi security progi sem szűr ki! Pl:egy headshot.cfg-t hogy szűrhetne ki, mikor a programon belül lehet aktiválni! Ha meg már bennt vagy nem tök8! Szal majd egyszer én is kipróbálom ezt a SOF2-t! Bár a Thom@s-szal BF-re prószálunk meg bejutni vhogy! De majd ezt is útba ejtjük valamikor! (A mostani partikon ilyeneket már nem lehet megszervezni, nem úgy mint anno a fészekben!) Na jól elírtam itt az időt! Legalább a türelmetlenebbje nem olvassa végig! :) Tényleg képzeld a suli sávszélességét 5x-ére nyomják fel! (a Veszprémiekhez csatlakozunk és a fövonalon leszünk rajta. A Szijj mondta [meg már mások is] hogy 150Mb/s-es lesz a vonal! Hali (majd még benézek) Jó gammolást mindenkinek!
  • R@in
    Semmi baj...