79689
-
#4415 Neked volt igazad
a sakál az a jackal
kösz hogy szoltál :)
Szal: Hungary's Hero Jackals -
#4414 Hmm, én mintha így tanultam volna.. , de kösz azért utánnanézek -
#4413 de azt jelenti ugyhogy ti vagytok Magyarország Hős Prérifarkasai(csak viccelek):))))
:)))
:)))
:))
a biztonság kedveert rakok pár szmájlit -
#4412 a coyote az nem prérifarkast jelent? -
#4411 Ismétlés a tudás anyja:
Egy új magyar clan-t szeretnék lombik programal megteremteni.
Na szóval, aki magyar és kedvet érezne ahhoz, hogy csatlakozzon egy clan-ba annak várom emilét a [email protected] címre és meg nézzük mit tehetünk .
A clan tevékenysége még "háttérben" zajlana, ha számításaim helytállóak a csapat kb januárra állna fel. (ha minden jól megy ;-) )
Clan neve: Hungary's Hero Coyotes (Magyarország Hős Sakáljai)
(ha angol nyelvtani hibát ejtettem javítsatok ki, de nagy égés lenne )
Tag: [| HHC |]
Sokat gondolkoztam azon, hogy alakítsak-e egy clan-t. A Clan akkor lép majd csak csatamezőre (azaz akkor warozik csak) ha megfelelő magyar játékosokból felépülünk. Na ennyi lettem volna, ne kövezzetek meg! -
#4410 Én azt hiszem, hogy ez így nem lesz yo -
#4409 Valaki tudja GSXR emil címét? -
#4408 téháiksz -
#4407 az rendben, hogy lesz stat, de ma estere igertetek, és már mindjárt reggel van. Irgum-burgum:)) -
#4406 Mármint NEM rossz -
Erre a számlaszámra kéretik a pénz utalni:
11000756-48864345-4100997
A legnagyobb összeget küldő lesz az első helyen a statban, a második a második és így tovább. Aki nem fizet, az örüljön, hogy ha nem kap bannt!
A stat egyébként a kill/death/suicide arányból számol egy skill pontot, ami alapján rangsorol.
Van még benne egyéb nyalánkság is. A kedvencem a killing spree
-
#4404 Jó a logód Pano!
Még mindig rossz a CS, csak személy szerint engem idegesít, hogy túl sok random dolog van a sebzésében.
-
#4403 Csak tudnám, hogy mit szeretnek ennyien a cs-ban, mert szerintem elég gagyi... -
#4402 CS .. egyertelmuen .. azt ilyen 100000 koruli ember nyomja ASE szerint, a tobbit 10000 se .. egyiket se .. se Q3 se MOHAA se RTWC .. csak CS ://
Nemhogy SoF2zne a sokhulye -
#4401 T. Vezetoseg!
Szeretnem tudni mi a stat mukodesi elve. Azaz hogyan rangsorolja majd a gyilkosokat, elert pontszam vagy frag alapjan? Es hogy mennyibe kerul egy plusz helyezes es kit kell megfizetni....:)
Koszonettel
Kim Basinger
Dunaujvaros 2002.12.06. -
#4400 Sziasztok!
Tudom a legjobb a SOF! Én is imádom! Viszont a kérdés most mégis az lenne, hogy szerintetek melyek a legkedveltebb "FPS" játékok???
Válaszokat előre is köszi! Csumi! Gugger -
#4399 A Stat-nal mi fog szamitani mert erteknek ?
Ha a teljes kort (10 pont) vegigjatsza az ember, vagy ha 1 menetet jatszik az is szamit mar ???
Vagy tok nem igy mukodik ?
Egyaltalan hogy mukodik ? -
radical #4398 Azt is írd le lécci hogy mi szerepeljen a levélben. Csak hogy XY klán jelentkezik, vagy a taglista, vagy mi? -
radical #4397 Lanparty???????????? -
#4396 Lényeg, hogy jó meccs legyen! -
#4395 Vagy eppen azert fogok kivanni, hogy fejlodjunk es hogy melto ellenfeletek legyunk.
En mondjuk nem is azt varom az FDI klantol hogy az OBI-t megverje, mert nem egy sulycsoportrol beszelunk, de mindent meg fogunk tenni afelol nyugodt lehetsz.
-
#4394 A vasárnapi után annyire nem fogod kívánni a következőt... -
#4393 Akkor jovo heten is WAR !!!!!!!!
Jaj de super !!!!!!!!!!!!!
-
#4392 amugy mircen miert nem jon soha senki a #sof2.hu szobaáaba? hee? -
Az ember a kisujját nyújtja és az egész f***a kell, mi?
Majd esetleg akkor lesz legeneráltatva, ha a saját stat elkészül(a nem AE)
-
#4390 Rain,
Irjatok egy emilt mikkorra tervezitek.
Lesz megint nemulass? -
#4389 Dear OBI !
A régi stat is megtekinthető lesz ????
Az igen faszányos lenne.
-
#4388 Mindenki tiszta lappal indul! A régi logot lementjük és indul az új.
A stat minden nap reggel 7 -kor frissíti majd magát. Egyenlőre a design olyan lesz, mint amilyen, azt ráérünk még reszelgetni. De lényeg, hogy ma már lesz stat!!!
Másik jó hír: ma már végleges formába ömlik a ligatáblázat. Tehát a jelentkezéseket kérem leadni Qnosinak mailban. Minden klánból csak a leader írjon, akit kélek Titeket jelöljetek is ki magatok közül. Ővele fogjuk a kapcsolatot is tartani, valamint a leadereket majd várjuk a sorsolásra. Az időpontot majd később egyeztetjük. -
#4387 veeeeeeegre:)
a probauzemben vatt statot nem lehet azert vhova felrakni? -
#4385 FDI! Jövő7en visszavágó? -PS- -
#4384 Ááááááááá óóóóóóóóóóóó jííííííííííííííííí!!!!! Véééééégreeeeeee!!!!!!!!!! -
#4383 zsíroskalács :)
Akkor muszály leszek eredeti névvel tolni hogy szerepeljek egyáttalán a statban :D -
Beírom ide is, hátha az örömködésetek az 1. helyre repíti a topicok
Az AE statnak(tudjátok, ami korábban volt fent) kijött egy új verziója, ami ha Isten(Dali) is úgy akarja ma estére felkerül a szerverekre.
-
#4381 Igen csak nem 20 óra hanem 20.30 lenne. de erről irtam neked egy emailt. -
#4380 Morgan, irtam neked egy levelet meg asszem tegnapelott, ugye az all, csak nem valaszoltal ? :)
(FDI vs OBI vasarnap 2000) -
#4379 én például most is írtam:)) -
#4378 Gyertek csak! Szépen gyarapszik a SOF2 tábor. Majd ha meglátjátok, amit most csinálunk! Húúúúú, de fasza lesz. 2 hét és egy LANparty kell hozzá. Annyit elárulok, hogy híres lesz a SOF2 az tuti. A propagálás egyik legjobb módszerével próbálkozunk... -
#4377 Hát bazze, a hátam behorpad... mi van veletek? tegnap óta alig írtok... -
#4376 Boltboy-nak: Ugye milyen más érzés eredeti gaméval nyomni? Mikor nem baszaxik mindenféle feltörés miatt! Ezért akarok majd én is pl.: Egy Half-Life Generation-be befektetni! 6rongy körül van, és nem lenne gond a ***** Wonos szerverekkel! A Quake-ben legalább nincs ilyen, de HL-ba befektetek majd (jövőre)! Bár néha már nekem is van olyan érzésem CS-ben amiről beszéltél (sok cheat lehetőség)! Mostmár olyan hack-ek jönnek ki amiket még a punkbuster meg a többi security progi sem szűr ki! Pl:egy headshot.cfg-t hogy szűrhetne ki, mikor a programon belül lehet aktiválni! Ha meg már bennt vagy nem tök8! Szal majd egyszer én is kipróbálom ezt a SOF2-t! Bár a Thom@s-szal BF-re prószálunk meg bejutni vhogy! De majd ezt is útba ejtjük valamikor! (A mostani partikon ilyeneket már nem lehet megszervezni, nem úgy mint anno a fészekben!) Na jól elírtam itt az időt! Legalább a türelmetlenebbje nem olvassa végig! :) Tényleg képzeld a suli sávszélességét 5x-ére nyomják fel! (a Veszprémiekhez csatlakozunk és a fövonalon leszünk rajta. A Szijj mondta [meg már mások is] hogy 150Mb/s-es lesz a vonal! Hali (majd még benézek) Jó gammolást mindenkinek! -
#4375 Semmi baj...