79689
-
#4616 kaszi, hogy akarnád már, hogy vérre mennyen? nincs 2 napja, hogy együtt vagyunk, hagyá' má' -
#4615 Vehhhhh Nanokutya semmi gyakorlás vérre fog menni:))) A PossE hozni fogja ismét a formáját:Ð
-
#4614 4614 -
#4613 Dehogynem! Sőt! Az összes eddig lejátszott war összes képe is fel lesz rakva! -
#4612 -
radical #4611 -
#4610 jaj de vágyik valaki a hírnévre -
radical #4609 A PS vs. DCF meccs eredménye nem lesz felrakva az OBI sitera? -
#4608 Én is arról beszélek, de igazad volt nem te hoztad fel először a dolgot, hanem Bolt. Rosszul emlékeztem. -
#4607 e ábra láttán azt mondom: ne bízd el magad .
rendben, de majd szolj mikor lesz! emilemet etc tudod... -
#4606 izéééé..
PS -
#4605 sziasztok! Pupci a Kaszival azt beszéltük hogy hétvégén mehet eg kis közös gyakorlás, ugyhogy lesz war!!! Pano!! Előtte majd ősszedugjuk a fejünket egy kis taktikai kupaktanácsra
-
#4604 Mi úgy beszéltük meg nano-val, hogy kéne taktikákat kidolgozni mapokra meg azért szokni egymás csapatmunkáját, erre ő mondta, hogy akkor veletek gyakorlunk egyet.. ő azt mondta intézi, szal..:)) -
#4603 GBS!
mikor warozunk? Nanokutya hogy tudnád megoldani?
vagy nem kellett volna megkérdeznem? (pedig ez egy jó kérdés :))))) -
#4602 kolin baze, neked meg már 3x elküldtem azt a rohadt emilt -
#4601 SGP, szerintem elöbb tisztázd azt, hogy ki irta ezt a problémát! Mert én ezzel nem találkoztam! Nekem csak lövés elötti belagolás volt aztán kiderült h a pb hibája, az új óta nálam nincs ilyen! -
#4600 PANO!
Ezzel a problémával már én is találkoztam! Egy Mercury alaplap nem ette meg a "noname" memóriát csak a márkásat! Nemtom nálad mi az ábra, de csak tanácsként tudom mondani mindenkinek, hogy az a pár száz forint külömbség nem számít (főleg memóriánál)! Inkábba legyen kicsit több az ára, és akkor késöbb nincs bosszúság!
Csumi...Gugger -
#4599 Na, lagolsz még amikor lelőnek shotgunnal? -
#4598 Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat, visszavittem a ramot és bevittem hozzá a gépet is. Sajnos a hiba az én alaplapomban van :( A papírjára rá van írva, hogy az SD ramot támogatja, 128, 256-os modulokat 800 MB-ig, de kirpóbáltunk a srácal 5 fajta 256 mb ramot de egyik sem ment neki, kicseréltük újra beraktuk, csak azt raktuk be stb stb.. Érdekes, beletettünk egy 128-as modult és ezt normálisan felismerte :). Mindegy, maradt a 128-as modul, így összesen 398 van és baszhatom ki ilyen ügyben az alaplapom :( Még1x köszi srácok! -
#4597 De jó lenne ha még arra is ráérnék... -
#4596 Üdv!
AKi használ IRC-t (ki az aki nem ? :D) az néha feljöhetne a #sof2.hu -ra mert a többiek (Kaszi;Qnosi , meg valami Tompo~aliasz állat) néha unatkozik én persze soha nem unatkozom ,vagy ha mégis akkor kellemesen elbeszélgetek a hangokkal :))
-
#4595 -
#4594 Ha esetleg nem sikerult ez idaig megoldani csorogj ram , van egy ket jotanacsom : 06-20-9-654-851 -
radical #4593 Különben is Ford mi a f@szért szólsz bele? Nem látod hogy mi avan oda írva? "INORMATIKUS EMBEREK, SEGITSÉG!!" -
radical #4592 6. húzz el egy fagyott kutyalábat a ram felett miközbe kántáld a következő versikét: "salom salom baklava, joder kubu tekila" -
#4591 5., próbáld meg elviselni a "jófejeket" -
radical #4590 4. imádkozz -
#4589 1., nézd meg az alaplapod leírását, hogy támogatja-e a 256-os modulokat (esetleg írd le a típusát és megnézem én)
2., próbáld ki úgy, hogy kiveszed a többit
3., tájékoztass -
#4588 INORMATIKUS EMBEREK, SEGITSÉG!!
Emberek, most vettem 256 MB SD RAM-ot, betettem a 3. helyre és a gép nem használja a teljes nagyságát. Eddig volt benne 256 MB, most vettem bele szintén ennyit és csak 398-at ismer fel. Valaki segítsen, mi lehet a hiba? Vagy vigyem vissza a ramot? (amúgy megnéztem, nem 128-asat adtak :) ) VALAKI, SŰRGŐS ESETBEN VÁLASZOLJON A PROBLÉMÁMRA, MERT KIBASZOTT IDEGES VAGYOK EMIATT ÉS MÉG VISSZA TUDNÁM VINNI HA A RAMBAN VAN A HIBA. A ram gyárilag 800-ig bővíthető...
Pano -
#4587 Nem kell berágni, tudod, hogy nem erről van szó. A BF -bek atom lendülettel álltunk neki, mindent megtettünk hogy jó legyen, de nagy nagy csalódás lett a vége...
Aztán az is meg lett beszélve, hogy csináltok egy szervert, merthogy az -[OBI]- klán a maga részéről nem nyomul tovább vele, míg ki nem pofozzák rendesen a cuccost. A szervert megcsináltátok, így mi a sajátunkat lelőttük, mert semmi szükség már nem volt rá! Ha tényleg olyan jó mint ahogy állítjátok, akkor a magam részéről tutter hogy néha benézek. -
#4586 Annyiban igazat adok Radinak, hogy egy bughalom az a játék.
Elmesélem kedvenc történésemet nektek is:
Megyek egy tigrissel. Lövöm az ellent minden eszközzel, hullanak is szépen. Egyszercsak megjelenik egy szövetséges mesterlövész 2 lépésre, gondoltam átmegyek rajta. Mivel lassan haladt a tigris, elkezdte tolni a fószert. Jött az ötlet, nekinyomom a homokzsákoknak, hátha az nem túl jó neki. Megakad a tag háta a homokzsákban, a tank még ment kicsit előre. Ekkor a puska csöve átlógott a tank páncélján, és simán fejbelőtt a faszi, majd beszállt a tankomba, megfordult és irtani kezdte a csapatom.
Volt még egy két ilyen eset, - mondjuk ez a legdurvább és a kedvencem is - de több már nem lesz, mert leugrott a game a gépemről.
Az ötlet isteni volt, csak nem tudták rendesen megcsinálni.
Bocs az -off-ért, remélem nem aludt el senki.
Sof2 rulez. -
Viszont a fuck-os nekem szólt...
Úgy tudom van még másik 2 BF szerver is. A mienk többnyire már üres, ezért gondoltam, hogy nincs rá szükség.
-
radical #4584 -
#4583 ez Radical-nak szólt. -
#4582 Hát nem. -
#4580 Ja .. foleg mert te lelovod elsore -
#4579 Igen igen nekem is volt ilyen, sőt még most is előferdül néha, bár 1GB RAMom van... -
#4578 Szokott olyan lenni, a halál olyan mintha lagolnál. Általában közelről shotgunnal jellemző. Amig 256Mb ramom volt elég sokszor találkoztam vele én is. Most 512 van és már csak elvétve történik. -
#4577 © Uk-muk : és akkor még -= ALDI =- -sokkal m;g nem is találkoztál (nem csalnak biztos, csak túlkorosak ) -
#4576 Szerintetek,az minek tudható be,hogy két majdnem egymás utáni körben,mikor vkivel éppen tűzharcot vívtam,eccer csak meghaltam(eddig rendben is volna),de ki sem irta,hogy shot by blablabla,meg a szokásos összesés szimulálás is elmaradt,"mikor forog a kamera",meg kiirja a táblázatot.Egyszerűen csak az egyik pillanatban lőttem az ellent,a másik pillanatban meg már spectatorbol néztem vkit.Megjegyzem mindkétszer a [TDC]Winghaven vagy mi a turo nevű fosszerrel folyt a lövöldözés,de távolálljon tolem,h csalással vádoljam meg vmelyik [TDC]-st.