79689
-
#47 Jaja, ha valaki indit szervert lokje mar ide az IP-jet..:)
BYe: Krinyo -
#46 Egyedül :(( Egyébként multiban is lehet az ellenfelet brutalizálni? Mármint végtagokat szaggatni meg ilyesmi, mert asszem az 1ben nem lehetett. Ja és az üveg sem úgy törik, ahogy az előzetes videókban. Bár szerintem a fullban tuti lesz. -
TneX #45 Valaki télleg nyomathatna 1 szervert,mert egyedül,iletve 2-en unalmas:))) -
#44 Oks, már töltöm :) Lesz valamikor server? -
#43 Ha a CS megy akkor ezzel nem lesz baj
Amúgy Q3 Engine -
#42 Gépigény? -
#41 Ne nézzetek ide! Reklám következik!
FPS Central -
#40 Na mostmár csak szerver kell :) -
#39 van szerver? -
#38 köszi -
#36 Jó lenne ha adnátok 1 linket amit az ósdi rézhuzalon futó halandók is le tudnak tölteni! -
Nark #32 Most nekem se megy..De müködik az tuti.Töbször leteszteltem :)) -
#29 Nekem nem megy. Ha berakom media playerbe valami hibaüzenettel leáll. -
Nark #26 http://www.europeonline.net/datafiles/stream/CHANNEL18.nsc Ezt benyomod a win media player-be.És csodálkozz.addig kell csak a neten lenned amig elindul,utánna már bonthatod a kapcsolatot.Egyebkent Channel 18 a csatorna neve. -
Nark #25 Láttam én is :(( -
#21 jó, tehát ha lelőtted, lődd fel 1 ftpre, és akkor nem lőlek le :) -
Nark #20 Pontosan :)) -
Nark #18 Ma a helyes írás nem az erős oldalam. -
Nark #17 PL:találok valamit ami kell nekem.Van egy progi amit ugy hívnak Eon file fatch manager.Kb olyan mint a flash get.Ez a progi szol az europeonlin-nak hogy töltse le a saját serverére.Utánna az eol vissza jelez neked hogy mikor lövi majd le neked a gépedre.Na de amit én letöltök azt meg tudom osztani másokkal is és abban az idöpontban mikor nekem lövik le az anyagot lelövik még sok másnak is.Na így lessz meg a sof is.Sokan azt mondjak hogy ami nincs meg az eol serverén az nem is létezik....kb enyi -
Nark #14 Az Astra müholdon ami van azt mindent lehet fogni.Ja és van egy egésznapos szex csati ami benne van az előfizetésben.Egyébkent a ltöltésröl anyi hogy az első 15mb file 23:20 jön az utolsó meg 23:55 -
Nark #11 De ha kiderül akkor ide beirom.Még ma.. -
Nark #10 Nekem nem lenne nehéz linket adni.Sőt szivesen adnék is de fogalmam sincs hogy honnan jön.De ahoz hogy megértsd tudnod kéne hogyan müködik a műholdas cuc. Ha érdekel nezd meg és majd megérted http://www.sat.hu/h/index.shtml -
#9 nekem is kéne:( -
#8 nehéz lenne egy linket adni? -
Nark #7 Europeonline ezzel van tele. -
#6 de honnan? -
Nark #5 Műholdon jön.23-kor lövik.A sharedban volt meg se tudom akdályozni ,hogy lejöjjön :)) -
#3 honnan szeded? -
Nark #2 ÉJFÉL...bocsi az elírásért -
Nark #1 Megvan már valakinek ??Nekem most fog lejönni élyfél körül.