79689
-
#4696 ajaj, akkor sürgősen harcos után kutatunk... -
#4695 Jelentkezési határidő dec.31. -
#4694 magyarok is játszanak a külföldiek ellen? ejj, az kibaszott durva lenne... nézzük a jó oldalát, liga után úgy fog menni nekiünk a játék mint az állat :) én azt vettem észre, hogy minden egyes war után jobban játszok valamivel, több taktika jut eszembe és valahogy, sokkal jobban átlátom a dolgokat... ma meg kezdem észrevenni, hogy kezdem elfelejteni :DDD istenem, de szarul megy ma a gáma :D -
#4693 szeretnénk indulni, de hiányzik egy ember... csak 5-en vagyunk. A jelenlegi felállás szerint pedig nincs olyan magyar játékos aki érdemleges. sekit nem akartam megsérteni ezzel :) ha lesz emberünk természetesen írook emilt, télleg, meddig lehet jelentkezni? -
#4692 Az FX elleni meccsre nagyon fogunk készülni. Az brutál jó lesz! Iszonyat jól lőnek és tudnak együtt játszani... Nem tudom mi lesz a vége de már alig várom. De csak a ligában fogunk velük játszani, addig jegeljük a témát.
Pano! A ligában ugye indultok?! Jó lenne ha az össze Magyar klán indulna! -
#4691 Nem magyar clan az tuti :). De én az FX clanra tippelek, akik meg fognak titeket izzasztani, azt nem mondom, hogy verni, csak izzasztani :) -
#4690 Van ma war??? Ahogy látom már megy is... -
#4689 És kíváncsi vagyok ki lesz az első, aki agyonbasz minket. Hogy nem adjuk olcsón a bőrünket az tutter! -
#4688 Kijár végre már nekünk is egy verés... de amíg nem, addig nagy a pofám! -
#4687 Dud .. Azert csak ovatosan .. A medve meg a bore tudod .. -
#4686 Én szimpla verésnek nevezném csak... -
#4685 Ez még nem a liga, csak sima warok.
A sorsolás majd a magyar klánok vezetőivel, közösen történik -
#4684 sztem inkabb az OBI sorsolja ki hogy ki kevel lesz egy csoportba ki kivel mikor játszik és így nem lesz kavarodás..
Persze nem muszály rám hallgatni, sőt :DDDD -
#4683 Hat .. en multhet ota szerettem volna egy DCF OBIt, de a DCF az sHval akart volna jaccani, akik eleg erdekes modon megis ugydontottek, hogy a TDCvel fognak nyomni hetvegen delutan ... + jelezte az AB klan, hogy a GBS-el jaccani akarnak, de a GBS nemtud rola .. szal :D .. bar a DCF elobb foglalt szervert, szal az AB nemfog jatszani .. mar csak az kerdes, hogy a DCF jaccik-e velunk :) -
-
#4681 le7 demo-t venni? -
#4680 Az komoly kis meccs lesz :))))) -
#4679 Tudtommal lesz egy DCF vs OBI. Vagy nem? -
#4678 Koszi
Azt hittem hogy tudjatok, nem tudtam hogy tok gyari !!!!!!!!!!!!! -
#4677 Veszem a fáradságot és leírom, hogy NEM TUDOM!
Valszeg kill/death/suicide alapján osztja a skillt. -
#4676 beszart az explorerem és most netscapéval nézem a fórumot amitnem szeretek wááááá
Na akkor milyen meccsek is lesznek a hétvégén???? -
#4675 Valaki vegye a faradsagot legyszives es irja le, hogy hogyan mukodik a statisztika !!! Legyszives!!
-
#4674 Szerintem tök király! -
#4673 Minden nap, reggel 7. -
#4672 mennyi időnte frissül a stat? -
#4671 -
#4670 Minek aaaaz Pano :))) -
#4669 A kurva életbe...
tegnap teljesen beszart a sof2, nem indult el mert a windows szerint sérült volt a sof2mp.exe. ma újratelepítettem és erre nem működik benne a bal egérgomb, hát frászt kapok, komolyan!! -
#4668 engem is csak hrmadjára engedett át úgy hogy a nagy kapun volt valahol egy zár amit nagyon nehéz észre venni. nem is értettem a dolgot. -
#4667 radical bazzeg, neked sose tetszik semmi.. -
#4666 Nekem 3X kellett újra kezdeni azt a pályát, mert valami bug miatt engedett tovább. -
macilaci123 #4665 Sajnos nem tudok bemenni az épületbe, se a nagykapun, se az ajtón -
#4664 Ehe .. mindenkinek kiirja nalam az egyeni statjat akire raklikkelek, csak az enyemet nem -
#4663 Már műxik is.
Ez gyors volt.
Ügyik vagytok. -
#4662 Dalit már riasztottam, dolgozik rajta.
-
#4661 menj be a ketrectől balra található épületbe, ott a megoldás macilaci -
#4660 BAROPAPA !!
Persze a gyari SOF2 van nalam !!! Ha mar nem erdekes szolj mert adom tovabb, de neked tartom fent egyenlore................... -
macilaci123 #4659 Helló! Segitség! Elakadtam a dzsungelos pályán, likvidáltunk egy falut, van egy ketrec, benne egy élő és egy hulla. Az ajtón robbanószer. Hogyan tovább??? Elöre is köszi! -
#4658 BAROPAPA !!!
Nalam a SOF ha meg erdekel ! Irj !!
-
#4657 Skacok !!!
Stat letérdelt ?????