79689
sof2.jpg
  • Pano
    ajaj, akkor sürgősen harcos után kutatunk...
  • Dud [OBI]
    Jelentkezési határidő dec.31.
  • Pano
    magyarok is játszanak a külföldiek ellen? ejj, az kibaszott durva lenne... nézzük a jó oldalát, liga után úgy fog menni nekiünk a játék mint az állat :) én azt vettem észre, hogy minden egyes war után jobban játszok valamivel, több taktika jut eszembe és valahogy, sokkal jobban átlátom a dolgokat... ma meg kezdem észrevenni, hogy kezdem elfelejteni :DDD istenem, de szarul megy ma a gáma :D
  • Pano
    szeretnénk indulni, de hiányzik egy ember... csak 5-en vagyunk. A jelenlegi felállás szerint pedig nincs olyan magyar játékos aki érdemleges. sekit nem akartam megsérteni ezzel :) ha lesz emberünk természetesen írook emilt, télleg, meddig lehet jelentkezni?
  • Dud [OBI]
    Az FX elleni meccsre nagyon fogunk készülni. Az brutál jó lesz! Iszonyat jól lőnek és tudnak együtt játszani... Nem tudom mi lesz a vége de már alig várom. De csak a ligában fogunk velük játszani, addig jegeljük a témát.
    Pano! A ligában ugye indultok?! Jó lenne ha az össze Magyar klán indulna!
  • Pano
    Nem magyar clan az tuti :). De én az FX clanra tippelek, akik meg fognak titeket izzasztani, azt nem mondom, hogy verni, csak izzasztani :)
  • Dud [OBI]
    Van ma war??? Ahogy látom már megy is...
  • Dud [OBI]
    És kíváncsi vagyok ki lesz az első, aki agyonbasz minket. Hogy nem adjuk olcsón a bőrünket az tutter!
  • Dud [OBI]
    Kijár végre már nekünk is egy verés... de amíg nem, addig nagy a pofám!
  • Qnosi [OBI]
    Dud .. Azert csak ovatosan .. A medve meg a bore tudod ..
  • Dud [OBI]
    Én szimpla verésnek nevezném csak...
  • SGP
    Ez még nem a liga, csak sima warok.
    A sorsolás majd a magyar klánok vezetőivel, közösen történik
  • Kolin Mekré
    sztem inkabb az OBI sorsolja ki hogy ki kevel lesz egy csoportba ki kivel mikor játszik és így nem lesz kavarodás..
    Persze nem muszály rám hallgatni, sőt :DDDD
  • Qnosi [OBI]
    Hat .. en multhet ota szerettem volna egy DCF OBIt, de a DCF az sHval akart volna jaccani, akik eleg erdekes modon megis ugydontottek, hogy a TDCvel fognak nyomni hetvegen delutan ... + jelezte az AB klan, hogy a GBS-el jaccani akarnak, de a GBS nemtud rola .. szal :D .. bar a DCF elobb foglalt szervert, szal az AB nemfog jatszani .. mar csak az kerdes, hogy a DCF jaccik-e velunk :)
  • Pano

• Pano
    le7 demo-t venni?
  • Pupcika
    Az komoly kis meccs lesz :)))))
  • Dud [OBI]
    Tudtommal lesz egy DCF vs OBI. Vagy nem?
  • zSo
    Koszi
    Azt hittem hogy tudjatok, nem tudtam hogy tok gyari !!!!!!!!!!!!!
  • SGP
    Veszem a fáradságot és leírom, hogy NEM TUDOM!
    Valszeg kill/death/suicide alapján osztja a skillt.
  • Pupcika
    beszart az explorerem és most netscapéval nézem a fórumot amitnem szeretek wááááá
    Na akkor milyen meccsek is lesznek a hétvégén????
  • zSo
    Valaki vegye a faradsagot legyszives es irja le, hogy hogyan mukodik a statisztika !!! Legyszives!!
  • Kaplan
    Szerintem tök király!
  • Ford Fairlane
    Minden nap, reggel 7.
  • LSC
    mennyi időnte frissül a stat?
  • Pupcika
  • Kaszi46
    Minek aaaaz Pano :)))
  • Pano
    A kurva életbe...
    tegnap teljesen beszart a sof2, nem indult el mert a windows szerint sérült volt a sof2mp.exe. ma újratelepítettem és erre nem működik benne a bal egérgomb, hát frászt kapok, komolyan!!
  • Pupcika
    engem is csak hrmadjára engedett át úgy hogy a nagy kapun volt valahol egy zár amit nagyon nehéz észre venni. nem is értettem a dolgot.
  • Pano
    radical bazzeg, neked sose tetszik semmi..
  • SGP
    Nekem 3X kellett újra kezdeni azt a pályát, mert valami bug miatt engedett tovább.
  • macilaci123
    Sajnos nem tudok bemenni az épületbe, se a nagykapun, se az ajtón
  • Qnosi [OBI]
    Ehe .. mindenkinek kiirja nalam az egyeni statjat akire raklikkelek, csak az enyemet nem
  • Ford Fairlane
    Már műxik is.
    Ez gyors volt.
    Ügyik vagytok.
  • SGP
    Dalit már riasztottam, dolgozik rajta.
  • Grave Digger
    menj be a ketrectől balra található épületbe, ott a megoldás macilaci
  • zSo
    BAROPAPA !!

Persze a gyari SOF2 van nalam !!! Ha mar nem erdekes szolj mert adom tovabb, de neked tartom fent egyenlore...................
  • macilaci123
    Helló! Segitség! Elakadtam a dzsungelos pályán, likvidáltunk egy falut, van egy ketrec, benne egy élő és egy hulla. Az ajtón robbanószer. Hogyan tovább??? Elöre is köszi!
  • zSo
    BAROPAPA !!!

Nalam a SOF ha meg erdekel ! Irj !!
  • Ford Fairlane
    Skacok !!!

Stat letérdelt ?????