79689
-
#4374 Egy kis news...
Egy új magyar clan-t szeretnék lombik programal megteremteni.
Na szóval, aki magyar és kedvet érezne ahhoz, hogy csatlakozzon egy clan-ba annak várom emilét a [email protected] címre és meg nézzük mit tehetünk .
A clan tevékenysége még "háttérben" zajlana, ha számításaim helytállóak a csapat kb januárra állna fel. (ha minden jól megy ;-) )
Clan neve: Hungary's Hero Coyotes (Magyarország Hős Sakáljai)
(ha angol nyelvtani hibát ejtettem javítsatok ki, de nagy égés lenne )
Tag: [| HHC |]
Sokat gondolkoztam azon, hogy alakítsak-e egy clan-t. A Clan akkor lép majd csak csatamezőre (azaz akkor warozik csak) ha megfelelő magyar játékosokból felépülünk. Na ennyi lettem volna, ne kövezzetek meg! -
#4373 hát sajnos nem :(. [email protected] ?? Nem értem, akkor le7, h pár napja ezért nem jön nekem emil? .
Ugorj fel ICQ-ra aztán akkor megbeszéljük ott... -
#4372 Hat 4:40kor lehet' mar nemvoltam szazas, biztos amiatt volt .. Sorry mindenkitol -
#4371 Lehet, hogy elszurtam valamit ? -
#4370 Persze, persze....
Így kozmetikázzátok az eredményeket.
A ligát könnyű ezzel a módszerrel megnyerni, mert csak meg kell cserélni a számokat !!!
Hoppá !!!!
Rájöttem a taktikára is !!! Mindenki lövöldöz a szélrózsa minden irányába, hisz mindegy mi az eredmény !!!! Ezért nincsenek demók sem !!! Ez egy összeesküvés !!!! -
#4369 te Pano én olvastam az emiledet, és válaszoltam is mind a 2* ugyanazt! Nem érkezett meg az emil? :P -
#4368 Már észrevettük mi is.
Jól elba***uk.... De ASAP javítjuk, hisz természetesen nem ez az eredméyn. -
#4367 De milyen nők bazz! Hmmmmmmmm... -
#4366 LOL !!!!!
Most nézem az erdeményt az obi honlapon:
PS vs OBI : 40 - 10
Nincs ez elírva ?????
Qnosiban dolgozott még az utolsó fejlövés.... -
#4365 Ezt szeretem az OBI klánban : Minden közös, még a nők is !!!!!! -
#4364 Az biztos! De mér nem inkább a Te barátnődet kérdezed? Tudnád Ő milyen hálás volt... -
#4363 jahj kolin :=( pls hamár ide írsz válaszolj az emilre is, ez az egy nagyon fonsot, mivel akkor úgy intézkedek! Kösz -
#4362 Erről az asszony többet tudna mesélni, nem?
-
#4361 Gyros vagyok mint a villám! -
Baro papa #4360 Köszi! -
#4359 Ahhahaahhaahahaaaaaaa -
#4358 Hüje Dud
Megelőztél
-
#4357 Tietek a szerver estére.
Jelszó:lamavagyok
6-tól zavartalanul gyakorolhattok...
Komolyra fordítva, írj mail Qnosinak. Ő a
felelőse a warral kapcsolatos dolgoknak.
-
#4356 Levelet ne felejts írni a Qnosinak. Bocs, de csak az hivatalos, amit a Qnosinak elküldtök írásban. Minden war szerver foglalást valamint gyakorlóhely biztosítást Ő intéz. Az Ő felelőssége is egyben, hogy minden precízen legyen leszervezve. Ezért fontos az, hogy mindent hivatalos medebe tereljünk.
Köszi a megértést! -
#4355 Szia !
Olvastam a beirasod, es el is kezdtem intezkedni, szolok ahogy ok a dolog !!!!!!!!!
-
Baro papa #4354 Csákó!
Boltboy, 7 rongyért kallene, ha tudsz segíteni, benéznék néhány 40fős szerverre is, az marha jó lehet, nemigaz? Szóval ha tudnál segíteni, az marha jó lenne! -
#4353 OBI Klan !!!
Kernenk szepen egy jelszot ma estere ha lehet a WAR serverre. Persze ha foglalt nem problema, akkor kerek egy idopontot, es egy jelszot.....
Koszi -
#4352 Mi oda velmenyunk szerint egesz jo taktikat dolgoztunk ki, de 100%-ra szerintem 1 palyat se lehet bevedeni, persze nem mindegy ki ellen jatszik az ember. -
#4351 LOL -
#4350 Nagyon pályafüggő az is. Pl. kam3-at 100%-ra bevédeni elég esélytelen.
-
#4349 Végüls inkább a védelmet lehet kidolgozni tökéletesre. A támadás az nagyon lutri dolog. Ha hozod 10-0 ra a védő kört akkor nagy baj nem lehet támadóként. Ez a fő tachtika. Tehát bevehetetlen védelmet kell kidolgozni. -
#4348 Nem kell úgy törni magatokat... -
#4347 OBI-s fiuk akkor en egyeztetnek is MORG--al az ugyben hgy gyakoroljunk egy kicsit a WAR szerveren. Bevallom nem tudtam a lehetosegrol. Mi is megprobalunk taktikakat kitalalni hatha sikerul, de en szemely szerint ugy erzem a vedelemben meg csak-csak lenne otletem a taktikankra, de tamadasra semmi otletem nincs, de remelem majd a tobbiekkel kozosen kitalaljuk. -
#4346 Hat ha ugy nyomod az agyat mint a SOF-ot, akkor nem is csodalom -
#4345 Csodálod?! -
#4344 Megcsalt a feleségem már az OBI-t szereti -
#4343 Ez teljesen így van. Waron csak a csapat számít, az egyén nem. Mint a hangyáknál... -
Ha felvennénk egy war demót, akkor az sok embernek csalódást okozna, mert egyáltalán nem olyan a játékmenet, mint egy sima public játéknál.
Nincsenek benne(általában) látványos hentek vagy egyedi kitűnő teljesítmények. A csapatmunkát lehetne csak megfigyelni belőle, semmi mást. Mi pont ezt nem szeretnénk, Dud által említett okokból. Gondolom ez érthető.
Ha a tagok skilljére vagy kíváncsi külön külön, akkor azt egy public játéknál lehet a legjobban megfigyelni. Spectelsz valakit és róla akár demót is felvehetsz. Ott mindenki csak magára számíthat. Ellenben egy waron csak a csapat létezik. Csak az a lényeg, hogy nyerjük a kört. Nem számít hogy 1 fragod sincs vagy hogy minden körben meghalsz. Pl. a PS ellen az első fordulóban Rambo asszem 1 fragot se szerzett. Tehát, ha demo-n megnézed akkor az jön le, hogy egy láma. Valóságban pedig nagyon sokat tett azért, hogy azt a fordulót 10-0-ra hozzuk. Ennél világosabban nem tudom kifejteni.
Egyébként nemsokára elkészítek egy SGP féle fun demót a SOF2 népszerűsítésére.
-
#4341 És külön had emeljem ki Zottyát! Az elmúlt waron nagyon szépen játszott. Ahogy kellett. Csendben, alázatosan, precízen. Majd mesélek mit bevállalt a csapatért! Thx Zottya!
-[OBI]- Rull!!! -
#4340 Bocs Qno tegnap nem tudtam menni. AOM volt? Asszony "enyhén" berágott rám... Egy kicsit most kevesebb időt tudok csak gép előtt tölteni. -
#4339 ISTEN kép Ödön!!! Honnan? Hívj fel! -
#4338 Csatlakozom Piluhoz. Waron mindenki máshogy játszik. Ott mindenkinek helye és feladata van. Senki sem tesz mást, csak annyit, amennyi a feladata. Nincs felesleges mellébeszéd, sőt tilos dumálni war alatt!!! Csak az aktuális leader beszélhet. Nálunk war alatt szigorúak a szabályok. Hogy miért nem örülnénk ha a taktikás pályáinkat vennétek? Már egyszer leírtam, de most rövidebben. A taktikás pályáinkon vannak kemper posztok is értelemszerűen, melyek szerves részei a taktikának. Ők fedeznek, vagy csak pontokat, folyosókat zárnak le. Ha őket valaki kiszedi, változik a taktika. Na ezért nem örülnénk, ha tudnátok, hogy kinek hol a helye. De mondom mégegyszer! Taktika nélküli pályát vehettek, az nem gond.
Ha csak fun play van port1 vagy 2 -őn akkor minden mind1. Mindenki úgy nyomja ahogy jól esik. Semmi sincs megbeszélve. Ott a poénokért játszunk, szinte sose idegeskedünk.
A gyakorlást meg már szintén 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x mondtam. Ott a war port! Állandóan üres amikor nincs war. Kértek a Qnositól passt és bementek akkor amikor csak akartok. Senki sem fog titeket zavarni. Ha mi tudtunk gyakorolni és taktikákat kidolgozni hidd el nektek is menni fog. És akkor ha már benne van több heti munka és rengeteg elbaszott szabadidő, hidd el Téged is zavarni fog, ha valaki csak simán demot készít róla... -
#4336 Pilu !
Ez a kép honnan van ???? -
#4335 4.44?
Ez még az este, vagy már a reggel ?? -
#4334 Mindenkinek ajánlom, hogy 6:30 kor próbáljon értelmesen fogalmazni.
Előre elárulom: nem fog összejönni