79689
sof2.jpg
  • R@in
    Ma du kidobott a PB egy FX-est/fab25/ wallhack miatt...Én ugyan nem láttam de vagy fél óráig ez volt a téma játék közben, mert többen is szemtanui voltak.
  • zSo
    Sajnos en nem tudok a kereseteknek eleget tenni kedves OBI Klan. Meg a ti kedvetekert se hagyom ott at FDI-t !!!!!! Sorry, es ne haragudjatok.
  • zSo
    Hala a jo istennek, 1 gondal kevesebb
  • zSo
    Na ma este a NEUTOGENIK gyerek es a tobbi FX klantag megtisztelt azzal hogy cheaternek neveztek. 3x le TK-ztak kb. , elmondtak mindennek....stb. Ugy latom ok nehezen viselik ha az ember lelodozi oket. Csak az a szar benne hogy az en jatekomat rontja el a maga benasaga miatt......
  • Grave Digger
    tezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az FDI-ből és belépek a GBS-be, hogy mindenkit le tk-zhassak:)))
  • ZsirosKenyer
    lol
  • Pilu OBI
    Ezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az OBIbol, mert elegem van a szamítógépekből. Eladom a gecibe.
  • NaNoKuTyA
    heh
  • radical
    Ezúton bejelentem hogy kiléptem a DCF-ből és beléptem a GBS-be. Eddig párhuzamosan játszottam a Gugger és Radical nickekkel, ezentúl csak a Guggert fogom használni. További jó szerencsét a DCF-nek.
  • Pano
    amúgy Gugger az ;-)
  • Pano
    xDDDDDDD
  • Dud [OBI]
    Mu ha ha ha! Ejnye ejnye!
  • Dud [OBI]
    Titok?
  • Dud [OBI]
    Na ne csigázz! Ki az?
  • macilaci123
    Elmagyaráznád aprolékosan azt a zárat? Már a t.... televan , hogy ilyen béna vagyok!!! Előre is köszi!
  • NaNoKuTyA
    Végre mgvan a 6.-ik tagja a GBS clannnak!! Most már biztos hogy indulok a ligában:)))
  • NaNoKuTyA
  • Pano

AZONNAL KATT IDE

LOOOOOOOOOOOL
  • Ford Fairlane
  • Qnosi [OBI]
    "Eroviszonyok" ... SGP elso aztan csa
  • Ford Fairlane
    1.,Az adott nap mindig hozzáadódik. Amit látsz, az nem a napi stat, hanem a stat indításától eltelt összes történés. Csak naponta egyszer frissül.
    2.,Mert kialakulnak az erőviszonyok. Ráadásul nem is biztos, hogy visszaesel. Szerencsés esetben előre is mehetsz.
  • zSo
    De ha napi statisztikat nez, akkor miert van ott az ossz szerzett Frags ? Es ha meg nem jatszik 1 napot az ember miert csak par helyet esik vissza ?
  • Ford Fairlane
    Persze asz előző Boltboy-nak ment.
  • Ford Fairlane
    A stat oldalon oitt van minden a helpben.
    Röviden: Rank=frags/deaths+suicides
    A rangsorban csak a többi rangsorban szereplő játékossal szembeni eredményed van.(Tehát akkor is változhat, ha nem játszol, hamem valaki kiesik és új ember jön helyette a listába.)
    Ha ráklikkelsz a nevedre, vagy bárki máséra, ott az összes játékossal szembeni összes történésedet látod.
    Dióhéjban ennyi.
  • Qnosi [OBI]
    AK legjobb
  • Pano
    én is így voltam az ak-val. őszintén megmondvaezzel a fegyverel külön meg kell tanulni célozni, utánna már nagyon király. most jutottam el arra a szintre, hogy el is tudok vele valakit találni
  • LSC
    ahogy érzed.
  • LSC
    De amúgy ne azé nem használom mert ezek jutnak az eszembe,csak egyszerűen nem jön be.
  • LSC
    Nem rosszindulatból mondtam,attól függetlenül jó fegyver.
  • Kolin Mekré
    aludj el szépen kis...bal...görény hehe
  • Dud [OBI]
    Miért mi baj a nácikkal?
  • Mo.Organ
    Görény: Te még nem alszol?
  • Allatgoreny
    Ennyi erovel a logodrol nekem meg a nacik jutnak eszembe. Akkor most utaljalak?
  • ReTeK
    Nekem pedig ez jut az eszembe --> http://paulomorales.tripod.com/stg-44.html (ruszkik még ezt is lopták)
  • LSC
    Erről a fegyverről mindíg a csecsenek és az afgánok jutnak az eszembe.Nem is használom soha.
  • Allatgoreny
    Nos az van, hogy az SH ellenunk is fog jatszani meg a TDC ellen is. Aggodalomra nincs ok, csak annyi van, hogy kicsit kesobb fogtok tolunk kikapni QNosi
  • ReTeK
    Egy ideig bictos nem lesz , felesleges a drága időt pazarolni...
  • radical
    2-es porton mindig beragad a shop.
  • Pano
    bocs, kiment a fejemből ;-D
  • ZsirosKenyer
    Hé a |WoA| mér nincs rajta a képen he?
    az egy dolog hogy én vagyok az egyedüli tagja de akkoris!

amúgymeg január elején indulunk szerény magammal + pár teljesen amatőrrel, akik legutóbb super mario world-jét zilálták szét! szal készüljetek! Jön a trónfosztás!

visit: http://woa.uw.hu