79689
-
#4737 Ma du kidobott a PB egy FX-est/fab25/ wallhack miatt...Én ugyan nem láttam de vagy fél óráig ez volt a téma játék közben, mert többen is szemtanui voltak. -
#4736 Sajnos en nem tudok a kereseteknek eleget tenni kedves OBI Klan. Meg a ti kedvetekert se hagyom ott at FDI-t !!!!!! Sorry, es ne haragudjatok. -
#4735 Hala a jo istennek, 1 gondal kevesebb -
#4734 Na ma este a NEUTOGENIK gyerek es a tobbi FX klantag megtisztelt azzal hogy cheaternek neveztek. 3x le TK-ztak kb. , elmondtak mindennek....stb. Ugy latom ok nehezen viselik ha az ember lelodozi oket. Csak az a szar benne hogy az en jatekomat rontja el a maga benasaga miatt...... -
#4733 tezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az FDI-ből és belépek a GBS-be, hogy mindenkit le tk-zhassak:))) -
ZsirosKenyer #4732 lol -
#4731 Ezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az OBIbol, mert elegem van a szamítógépekből. Eladom a gecibe. -
#4730 heh -
radical #4729 Ezúton bejelentem hogy kiléptem a DCF-ből és beléptem a GBS-be. Eddig párhuzamosan játszottam a Gugger és Radical nickekkel, ezentúl csak a Guggert fogom használni. További jó szerencsét a DCF-nek. -
#4728 amúgy Gugger az ;-) -
#4727 xDDDDDDD -
#4726 Mu ha ha ha! Ejnye ejnye! -
#4724 Titok? -
#4723 Na ne csigázz! Ki az? -
macilaci123 #4722 Elmagyaráznád aprolékosan azt a zárat? Már a t.... televan , hogy ilyen béna vagyok!!! Előre is köszi! -
#4721 Végre mgvan a 6.-ik tagja a GBS clannnak!! Most már biztos hogy indulok a ligában:))) -
#4720 -
AZONNAL KATT IDE
LOOOOOOOOOOOL -
#4718 -
#4717 "Eroviszonyok" ... SGP elso aztan csa -
#4716 1.,Az adott nap mindig hozzáadódik. Amit látsz, az nem a napi stat, hanem a stat indításától eltelt összes történés. Csak naponta egyszer frissül.
2.,Mert kialakulnak az erőviszonyok. Ráadásul nem is biztos, hogy visszaesel. Szerencsés esetben előre is mehetsz. -
#4715 De ha napi statisztikat nez, akkor miert van ott az ossz szerzett Frags ? Es ha meg nem jatszik 1 napot az ember miert csak par helyet esik vissza ? -
#4714 Persze asz előző Boltboy-nak ment.
-
#4713 A stat oldalon oitt van minden a helpben.
Röviden: Rank=frags/deaths+suicides
A rangsorban csak a többi rangsorban szereplő játékossal szembeni eredményed van.(Tehát akkor is változhat, ha nem játszol, hamem valaki kiesik és új ember jön helyette a listába.)
Ha ráklikkelsz a nevedre, vagy bárki máséra, ott az összes játékossal szembeni összes történésedet látod.
Dióhéjban ennyi. -
#4712 AK legjobb -
#4711 én is így voltam az ak-val. őszintén megmondvaezzel a fegyverel külön meg kell tanulni célozni, utánna már nagyon király. most jutottam el arra a szintre, hogy el is tudok vele valakit találni -
#4710 ahogy érzed. -
#4709 De amúgy ne azé nem használom mert ezek jutnak az eszembe,csak egyszerűen nem jön be. -
#4708 Nem rosszindulatból mondtam,attól függetlenül jó fegyver.
-
#4707 aludj el szépen kis...bal...görény hehe -
#4706 Miért mi baj a nácikkal? -
#4705 Görény: Te még nem alszol? -
#4704 Ennyi erovel a logodrol nekem meg a nacik jutnak eszembe. Akkor most utaljalak? -
#4703 Nekem pedig ez jut az eszembe --> http://paulomorales.tripod.com/stg-44.html (ruszkik még ezt is lopták) -
#4702 Erről a fegyverről mindíg a csecsenek és az afgánok jutnak az eszembe.Nem is használom soha. -
#4701 Nos az van, hogy az SH ellenunk is fog jatszani meg a TDC ellen is. Aggodalomra nincs ok, csak annyi van, hogy kicsit kesobb fogtok tolunk kikapni QNosi -
#4700 Egy ideig bictos nem lesz , felesleges a drága időt pazarolni... -
radical #4699 2-es porton mindig beragad a shop. -
#4698 bocs, kiment a fejemből ;-D -
ZsirosKenyer #4697 Hé a |WoA| mér nincs rajta a képen he?
az egy dolog hogy én vagyok az egyedüli tagja de akkoris!
amúgymeg január elején indulunk szerény magammal + pár teljesen amatőrrel, akik legutóbb super mario world-jét zilálták szét! szal készüljetek! Jön a trónfosztás!
visit: http://woa.uw.hu