79689
sof2.jpg
  • LSC
    az electro world-ben 8990Ft a sof2 ha valakit érdekel.
  • Ford Fairlane
    Ahelyett, hogy ide pofázol hülyeségeket, néha felnézhetnél a szerverekre tréningezni, különben orrnyergedet gyorsan térdemhez illesztem.....
  • radical
    Előző jobb volt.
  • Pano
    Háttérkép 2.0

<><><><><><><><><><><><><><><><><>

• ReTeK
    Akartad frissítei az aimbotodat ? nekem már 1.2

Télleg a csalásokról jut eszembe, a PB csak "belső" csalásokat szűri, de pl a megszakításokat...stb nem figyeli (pl: lehetne írni olyan programot ami szaggatottannn lö pl kalával, hardveres megszakítás kezelés win alatt )

aki akar az csal ! a többi normális !
  • Grave Digger
    megnéztem, nagyon vezér, kurva jó csalások vannak rajta. Spigi-----><-----Pilu

• Pano
    jah igen, akkor én is várom az emilt
  • Grave Digger
    köszi Pilu ezt még nem ismertem
  • zSo
    Legyszives a megbeszelesekrol nekem is kuldjetek egy emailt plz, mert sokszor a MORGAN levelezesevel baj van ugy latjuk..... koszi
    Ez minden WAR meccsunkre vonatkozik es minden Klan vezetonek szol...
    thx
  • Dud [OBI]
    Sok boldogságot!

A warokat nem árt precízen megbeszélni. Épp ezért jó ha Qnosi mester tud róla...
  • radical
    Füled érjen...
  • Pano
    Kösz. De a sorrend az csak jött, semmi célozgatás és egyéb nincs benne . Holnap úgyis itthon leszek, lesz időm és csinálok egy nagyon faszásat, addig várok 5leteket, hogy mik szerepeljenek rajta, gondolok itt a kép témájára, szövegekre és egyebekre...

• NaNoKuTyA
    Fasza lett a kép PaNo!! Nekem még a sorrend is tetszik!!
  • R@in
    Isten éltessen Spigi!
  • Pilu OBI
    Multiplayer csalások!!

Itt találtok kedvetekre:

http://www.multiplayercheats.net/

• R@in
    Talán ha válaszoltatok volna az emilre...
  • Grave Digger
    Kaszi nem rémlik neked valami egy ma este nyolc órai warról? Mi vártunk titeket, nem jöttetek, sajnáljuk.

-spigi- aki ma 26 éves
  • radical
    Bakker hogy ezek a szerverek mindig fullon vannak. Most kénytelen vagyok fórumozni...
  • radical
    Szar a ramod. Tölti-tölti a pályát a memóriába aztán amikor a hibás memóriarészre töltené be akkor kakukk. Ajánlom a memtestet: http://www.memtest86.com/
  • radical
    Bár a sorrenden azért van mit korrigálni...
  • Kaszi46
    vahhh köszi Pano rakom is haáttérnek
    fasza lett
  • Pano
    csak sikerült :) használjátok egészségel! Igaz nem egy remekmű, de nagyon unatkoztam :D
  • Pano
  • Pano
    picsába, hogy nem tudok képet beilleszteni!!
  • Pano
  • zSo
    Ne gyertek ezzel a cheat dologgal nekem allandoan, mert ideges leszek most mar, es en fogok cheatelni.
    Lattam mar sok CS - Q3 - Wolf.. videot, es sokat jatszottam is , de azert erdekes dolgok tortentek mar velem itt SOF-ba is amit nem tudok elhinni, es nem is tudtok meggyozni soha. En a cheat vitat egyszer s mindenkorra befejeztem , nincs ertelme. De el kell azon gondolkozni hogy miert hagytak abba PB fejleszteset mar tobb jatek ala, mert a cheat gyartok elorebb jartak naluk , es hogy miert kell allandoan fejleszteni. Az ismeretsegi koromben van olyan akinek a cheat-jet jelen pillanatban atengedi a PB, de a vitat ezzel lezartam es nem is valaszolok soha tobbet ilyen kijelentesre es kerdesre, es kerlek benneteket ne is beszeljetek rola meg viccbol sem............ aki cheatel kapja ba, szopja le, nyalja ki, es dogoljon meg az egere a wincsije a monitorja, es orlodjon le orokre a SOF2-je.
  • Pano
    Mielött felmerülne, nem, máskor nem indul újra a gép :)))
  • Pano
    Most jutottam el arra a pontra, hogy elegem lett..
    Van egy problémám!
    Amikor csatlakozok a szerverre és elkezdődik a map betöltése a vége felé néha újraindul a gép. Még ma sem tudom mitől van ez, jobban utána jártam de ez máig is titok. Ez a jelenség már jó ideje fent áll. Valami ötlet? kösz!

*GBS* PaNo
  • Pano
    vagy spectatorba ki, akkor is behúz a rublikába egy deadet
  • SGP
    Valszeg kör elején átmentek a másik csapatba, többször is.
    Nyugi, ez sem cheat
  • Ford Fairlane
    Azt hittem, ilyenre csak én vagyok képes. Engem körönként legalább 5ször lehet pofánlőni, ahogy mostanában tolom....
  • zSo
    Egy kis erdekesseg fiukak, el is felejtettem megkerdezni OBI-ekat !!!!!!!

Jatszottunk nagyba a 2-es porton (SHOP) , es egyszer csak figyelmes lettem az eredmenyre ahol a kovetkezo volt. ALLAS RED - BLUE 5-4 , ezzel semmi gond, de mind a 2 csapatban volt egy-egy olyan ember aki RED-be 20x (18/20) Blue-ban 17x halt meg (8/17). Most ez hogy lehet ? Hogy halhatott meg 20x (17x) 9 fordulo alatt ? Nem tul fontos, csak erdekelne a dolog........csa... Tobben is lattak mert felhivtam a figyelmuket ra, sot le is mentettem kepkent (azt hiszem)...
  • Kaszi46

uccso megigérem
  • Kaszi46
    tudom csak k***a mokásan néz ki sztem
  • Kaszi46
  • Pano
    ez a lagtól van, sokszor csinálják pl a startnál akik lefagynak vagy felugrik a pingjük
  • Kaszi46
    Ti is beallitottatok a lebegés és feszités gombokat? allitolag sokszor jol jön

a képet amugy Nanokutya csinalta
  • Kaszi46
  • SGP

Ez biztos nem PB, mert már előtte is volt ilyen.
    Mivel olyan játékosoknál tapasztalom akiknek magasabb a pinge, elképzelhető, hogy valami szinkronizációs hiba lehet. Mondjuk pl ha 200-as a pingje, akkor csak minden 0,2 másodpercben "van jelen a pályán", de a netkód kiszámolja neki a kiesett időt is, hogy ne lagoljon. Namost, lehet, hogy a te lagod azért van, mert a szerver nem válaszol egyből neked, hogy meghaltál, csak miután visszaküldte az ellenfélnek, hogy ő talált. Tehát Te az ő pingkülönbségét kell, hogy kivárd, oda-vissza, vagyis a példa szerint 400 pind időt. Addig téged meg "függőbe" tesz a szerver, nem kapsz semmi csomagot. Ezért a lag.
    Abban biztos vagyok, hogy nem cheat van a dolog mögött.
  • zSo
    SGP !

Valoban en hoztam fel elosszor ezt a problemat, es mint mar ismertek en egybol cheatre () gondoltam, de ti megnyugtattatok hogy nem az, hanem a PB hibaja. Ez jo sokaig nem volt, viszont tegnap ha emlekszel megint jeleztem ( nem csak en , tobben is) , hogy ha a CC klan barmelyik tagjaval talalkoztam egybol LAG. Ha veled es regi ismerosokkel talalkoztam akkor meg semmi, siman meghalt valamelyonk. Mi lehet ? Progi hiba ? PB hiba ? De mondjuk annyira nem foglalkoztatott a problema inkabb csak duhito volt, hogy nem tudok sokszor egybol loni.