79689
sof2.jpg
  • radical
    AND?
  • Ford Fairlane
    Ezzel nem leszel népszerű a BF-ezők körében....
  • radical
    Szerintem izzítsátok. Úgyse játszunk azzal a kakahalom BF42vel. Vannak más magyar szerverek úgyis bőven.
  • SGP

Mind a három port fullon van!!!

Ha ilyen ütemben nő a SOF2 tábor, izzíthatjuk a BF szervert is. Az bírna vagy 50 portot is
  • Ford Fairlane
  • Kolin Mekré
    Uhh atyaég :P
    Jobbulást Qnosi :/
  • Dud [OBI]
    Jössz ma hentelni?
  • SGP
    LoL
  • SGP
    Akkor, ha megvagytok 6-an, jelentkezzetek a ligába, most azonnal
  • radical
    Tényleg kik voltak még benne?
  • radical
    SGP kiszedte a lényeget.
  • Pano
    Nem, mert nem csak én voltam a HHJ-ben
  • radical
    Nem. Qnosi kőműves, és ezzel jelzi hogy sajnos felépüléséig nem tud SOF2vel játszani.
    Jobbulást kívánok az egész DCF klán nevében, remélem hamar meggyógyulsz.
  • SGP
    Magyarul beléptél a GBS-be...
  • Pano
    Na sziasztok!

Egyesült a GBS és a HHJ klán! A név megyezés alapján maradt a GBS! Úgy gondoltam, hogy ilyen kevés magyar játékosra sok lenne a két clan, ezért felajánlottam a GBS-nek egy unio-t :). Végül meg is lett.. :) Csak ennyit szerettem volna, bye!

PaNo
  • Mo.Organ
    Ezen most lehet nevetni vagy nem?
  • R@in
    Jobbulást!!!
  • Qnosi [OBI]
    "...A baleseti jegyzőkönyv 3. rovatába írott válaszommal (A baleset oka: átgondolatlan tervezés) kapcsolatos, a részletek iránt érdeklődő levelére válaszul, az alábbi -- remélem kielégítő -- leírást áll módomban közölni...."

"Kőművesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes épület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az epület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetőre, a kötél végén levő ládát oldalra húztam és megraktam téglával.
    Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erősen szorítottam, hogy lassan le- eresszem a 110 kg-nyi téglát. A baleseti jegyzőkönyvből megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg.
    Meglepetésemben -- amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földről -- elveszitettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az epület oldala mentén. Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentős sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zuzódásoknak és a törött kulccsontnak, amit a baleseti jegyzőkönyvben már leírtam.
    Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amig jobbkezem ujjai két izület melységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelelétemet, és a belémhasító fájdalmak ellenére erősen tartottam a kötelet. Körülbelül ezzel egyidőben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az utődés erejétől a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott..
    Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés). Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az epület fala mentén. Korülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései.
    Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze.
    Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszítettem józan íteloképességemet és elengedtem a kötelet.
    Azok a falécek és szálkák tehát, melyeket utólag a tüdombol és a gyomromból operáltak ki, tulajdonkeppen a rám zuhanó láda maradványai voltak.
  • R@in
    Hogy lehet ide képet feltenni?
  • radical
    Semmi kép nem jön be, és igen, át kell írni a htmlben az elérési utat.
  • Kaszi46
    öööö feltöltöttem őket
    akkor ást kell irni az elérési utat? háttérben a majmos kép sem jön be?
    amugy köszi a segitséget
  • radical
    A képek bejönnének ha felraknád őket a weboldalra és nem a G:/Games/sOF2FILES/War screenshots/PS vs DCF/ könyvtárból linkelnéd be őket.
  • Ford Fairlane
  • Ford Fairlane
    Az -SH- klannal nyomulunk...
    Persze, ha van hely a war porton.
    Ez olyan kihívás féle akart lenni, vagy csak szeretnél elmenni sörözni ????
  • Qnosi [OBI]
    ize .. szoval hetfo van .. akkor eheten =]]]]
  • Qnosi [OBI]
    DCF !!!
    Mit csinaltok jovoheten vasarnap ugy 8 ora tajban ???
  • Qnosi [OBI]
    Igen, azt megkoszonnem :)
    Telleg Kaszi : Kell annal a statnal egy komolyabb verzio ? :)
  • Kaszi46
    ObIk, tegnap esti warrol küldjük a screenshotokat?
  • Pano
    csak kikapcsolhattad volna erre az alkalomra azt, hogy kijelezze a team icont, úgy nagyobb lett volna a hatás, de cool
  • Pano
    hát ez nagyon jóóóóóóó! Megy is a desktopra :D
  • Dud [OBI]
    Fasza kép!!!

Az oldalatokon viszont nem jönnek a képek!
  • Kaszi46
    ez pedig a csoportkép az esti war végén DCF vs PossE
    Kicsit sötét sorry
  • Kaszi46
  • Kaszi46
    most sem latod dud?
  • Dud [OBI]
    Ehhe. Szal nem maradt le semmi. Csak úgy nézett ki.
  • zSo
    A kepek tenyleg nem jok, nekem se jonnek be.
  • zSo
    Szep a logod KASZI !!!!!!!!!!!!
  • Kaszi46
    nézem:)
  • zSo
    En csak annyit fuznek a meccsonkhoz, hogy szamomra egy kicsit lehangolo volt, hogy 4 loves (neha1) 1 ember OBI-s jatek ellen nem tudtunk semmit tenni.
  • [DCF]SkipeR
    muahh, jo volt a DCF vs PS klanmeccs, thenksz PS.