109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Dud [OBI]
    Csak azt a vacak Radeon 9700 Pro -t kéne már lecserélni...
  • Dud [OBI]
    De jó! Akkor én használhatok XP -t! Juhéééé!
  • ThunderMaX
    Nyugodtan rakd vissza a W98-at nállam Tb1,4Ghz, 256sd,gef4-el +15FPS!!!!!! W98 alatt mint XP alatt szóval a leggyorsabb és legjobb játékra még mindig a W98!!!! Az XP-t el lehet felejteni akinek nem 1Gb ramja van meg 2Ghz procija.
  • LSC
    Elküldöm mail-ban.
  • I.C.ram
    Köszi. Hol vannak azok a textúrák, amik a valós zaszlókat tartalmazzák?
  • LSC
    Van két .dds file-om,RFA extractor-ral kitömörítem a texture.rfa-t,kicserélem a file-kat,aztán(FONTOS!)nem kell vissza tömöríteni hanem a BF42 főkönyvtárba kell áthelyezni a texture mappát.Az eredeti texture.rfa-t törölni kell.Persze mindenről elöbb másolatot készíteni.Ha kellenek a file-ok írjál ide.
  • I.C.ram
    Azt hogy lehet?
  • LSC
    Én pl.:kicseréltem a zászlókat eredetire,meg a Thompson skin-jét 1 jobbra.
  • I.C.ram
    Szerintem nem az op miatt van, hanem valami más kavarhat be. Kapcsold ki a hardver soundot. Nekem egy P3 600mhz-s csodamasinám van 330 rammal és egy GF2GTS kártyám, és 800-600-ban prímán fut.
  • I.C.ram
    Vagy pedig annyit, hogy egy lövéssel öljön, akarhol is találom el a céltárgyat. :)
  • I.C.ram
    Kicsit gynegus a sniper, pedig nekem az tetszik a legjobban. Legalább annyit erősíthetnének rajta, hogy egy alló célpontot, mely távolabb van mint 40 méter, el lehessen talaálni.
  • Manta
    És ez az rfa extractor hol található? Ezzel lehet pl. képeket cserélni?
  • Zs0lt1
    Nabazzeg...
  • Zs0lt1
    Microsoft .Net Framework
  • Zs0lt1
    Microsoft .Net Framework
  • Zs0lt1
    Microsoft .Net Framework
  • Zs0lt1
    Megtalaltam.
    A microsoft .net -nek kell fent lennie.
    Ha valakinek kell, itt egy link:

• Zs0lt1
    Hello!
    VOlna egy kerdesem.
    Letoltottem azt a rfa extractor-t.
    Mikor elinditom, kiirja, hogy mscoree.dll-t hianyolja. Ez mi, vagy honnan lehet megszerezni.
    Kosz.
  • Dud [OBI]
    Pá pá!
  • Dud [OBI]
    Ok. Elintézem.
  • Goodwill
    fenn van még valahol a full?
  • DonnieBrasco
    hmmm a bfhq-n keresd, de nemtom a pontos címet (keress vissza)

Bocs
  • DonnieBrasco
    bf42hu
  • Viking
    Az tk ha vkit ugy poénból lelőssz (hö, milyen vicces!), de pl az már nem tk ha egy ellenfélre gránátot dobsz és egy csapattársad rászalad... Ezért max "színvakok ne játszanak bazz!" meg "nézd a minimapot baszki!" szintű dumák szoktak jönni, ban tuti nem.
    Most nekem nagyon kedvesen felment a pingem 1000 fölem és gőzöm nincs mi a ****é... Mind1, elmentem IWD2-őzni, később majd benézek.
  • Viking
    Bannold.
  • Dud [OBI]
    Na jó. Ha Viking is megerősíti bannolom!
  • Petko
    csapattars kilövése, de itt csak arról beszélünk amikor valaki szándékosan tönkreteszi a másik játékát, nem pedig a véletlen csapattárölésről
  • Petko
    viking is javasolta, de még megerősiteni is fogja mert megin baszogatta őt Lurch
  • Charon
    nekem is volt olyan ,hogy mentem a géphez erre lelöttek mert én közelebb voltam
  • Dud [OBI]
    Na eddig 2 bann javaslat volt. Kell még egy.
    Tényleg nem szeretnék úgy bannolni valakit, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy jogos -e. Gondolom ezt megértitek.
  • Pharaoh
    TK = Team Killing vagy mi a szösz. Vagyis az, hogy a saját csapattársadat lövöd le.
  • Crem
    Obi = Full
    Dragon = 0 :) IP : 195.56.149.168

Ha lennénk egy páran akkor megyek!:)))

• Charon
    üdv sráccok!
    lenne 1 kérdésem mi is az pontossan ,hogy valakit tk-zok?
    mert ha én olyat tettem idáig akkor az a tudatlanságombol fakadt
    köszi
    Charon
  • Petko
    oksa, de nem az a lényeg hogy teged tkzott, hanem te is láttad, hogy nem képes normálisan játszani, szóval ez egy igennek felelt meg:)
  • Viking
    Azt láttam hogy winters-t leszedte, mire az elküldte édes szüleibe, abszolútde jogosan. Én amikor bejött szerverre és közöltem vele hogy vagy normálisan viselkedik, vagy bannolni fogják innen, nem túl kellemes stílusban válaszolt, azon túl ellenséges csapatban volt, szal engem nem nagyon tk-zhatott le...
    Más: nálam van a hiba? Felmegyek, jön az hogy connection problems detected és disconnected from server... Másnál is csinálja ezt?
  • Tyler
    igen
  • Petko
    igen, majd tyler is igazolja hogy tkzott, meg clawt kene még megkérdezni
  • Dud [OBI]
    Na megvan Lurch ip -je. Akkor kérek egy megerősítést! Bannoljam? Legalább 3 igent várok. Addig hagyom.
  • Dud [OBI]
    Már megy.
  • Dud [OBI]
    Jó. Erre a névre ránézek.
    Serial alapjan bannolni? Gondolod látok olyat! Mu ha ha ha! Ez a szemét dedikált szerver csak az id -t és az ip -t ismeri, semmi mást! Nagy szar! Semmi sem müxik benne! És még fagy is...