109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #8773 :((
Hova tünt az OBI? -
MEDIC! #8772 Szvsz lesz. -
zsolesz #8771 Mi a véleményetek, ma nem is lesz OBI szerver?
-
#8770 Mert eltüntél!!!:(
E-mail-re nem válaszolsz stb...
GYERE (majd) az OBI-ra !:) A név ugyan az!!!! -
#8769 Kira a video én is kiprobáltam full brutal,repűltek a tankok ahogy kell -
MEDIC! #8768 A Dragonra sem lehet bemenni. :-((( -
#8767 Szevasz Crem!!!!
Nyomod a Battlefield-et, és nekem nem is szólsz? :)))
Ez a legkiribb game!!! -
#8766 Nálam is detto---
:(
-
MEDIC! #8765 Behalt a szerver? -
#8764 Naaa megneztetek mar?? szerintem iszonyat jol megcsinaltak ... -
Apache #8762 Ezt erdekes lenne kiprobalni :)
http://www.bf1942files.com/file.info?ID=6352 -
MEDIC! #8761 Intel és Geforce. -
#8759 ez így szokott lenni évente -
#8758 ezert szar az EAX ... A3D forevah! ^.^ -
#8757 Asus Live: se szingliben,s e multiban semmi gáz vele, igaz, WinME alatt, tehát lehet hogy az XP a kakás (szokás szerint). Az Eax picit lassítja a gépeket (az enyémet pl. elég erősen), az UT2003ban ki is kellett kapcsolnom (meg levennem mindent minimumra baaaah...), hogy menjen.
(P3-600, Gef2Mx, 256 RAM.) Sajna úgy tűnik, egyszerre lett kevés a memória, a graf.kártya és a proci is... egy épkézláb frissítés az kb. lesz vagy 100+fa :(((( na majd Karácsonyra :))
DB -
Sir IvanHoe #8755 csata kozben 10 fps-el ment
lecsereltem SB LIveot azota roccenesmentesen megy.
Azert gondoltam ,hogy nala is az a gaz. -
#8754 van egyaltalan RIP? ^.^ oszt mit szedtek ki belole? intro+zene? mert az max 100-150 mega. -
#8753 oke ^.^ -
#8752 utoljara a Beta 6ban volt emberhez kulso nezet
Beta 7 ota mar csak jarmunel van. -
#8749 Jaja nekem is SB Live van es sose egy pillanatra se volt gondom vele, sot nagyon jol szol.
PETKO! Kuldtem levelet mielobb olvassd el legyszi -
#8748 Amilyen fos a netkód sajna még az a 4 ember is számít. Próbáltuk, bullshit... -
#8747 Már miért ne bírná, nekem is az van és semmi gond a világon vele... -
Sir IvanHoe #8746 Hangot nembirja kezelni, az SB LIve! Nekem ugyanezvolt a gond. -
#8744 Hogy lehet az embert kulso nezetben latni?
Repulobol megy, de az embert nem tudom.
A kulso nezetek nallam az F9 F10 F11 F12 gombokon vannak, megse megy
tudja valaki miert nem?
segitsetek? -
#8743 Teljesen jól emlékszel, a TNT2-ben még nincs hadver T&L (transformation & lighting). Az csak a Geforce-okban jelent meg (illetve elvileg volt még a Diamond Viper 2 kártya savage2000-es chipjében is, ami az S3 utolsó kísérlete volt, hogy normális grafikus kártyát csináljon... Megbuktak, abba is hagyták :)
DB -
#8742 Most jut eszembe ... ezt az NBrigade-t mar a Beta alatt is lattam ^.^ -
#8741 Egy video ... nezzetek meg ^.^ -
#8740 Obi nem lehetne 32es? az a +4 ember meg nem hinnem, hogy annyit terhelne ^.^ -
radical #8739 Ha ez igaz akkor lehet hogy rászokok. -
radical #8738 A Battlefield 1942 jött, látott és győzött, új színt hozva a online multihent játékok kissé sablonosodó kínálatába. Persze a játék a KIVÁLÓ koncepció mellett jónéhány technikai problémával is küzdött és több kifogás érte a célzási pontosságot is. Többek közt ezekre a kérdésekre is válaszolt Ken Balthaser a BF producere a C&VG új interjújában. ( http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php{que}id=81719 ) A válaszokból kiderül, hogy a fejlesztőcsapat megszívlelte a játékkal kapcsolatos észrevételeket, ezért teljes gőzzel dolgoznak az új peccsen, ami a netkódot és a kézifegyverek találati pontosságát turbósítja majd. Új fegyverek még nem várhatóak, azok egy kiegészító formájában érkeznek majd, amelyben lesznek új jármûvek és új kasztok is. A mod készítő is már fejlesztés alatt áll, de erre még egy pár hónapot várni kell.
Copyright by Hardwired.hu -
#8737 hat ja ... TNT2vel mar az is csoda, hogy elindult ^.^ -
kormosp #8736 köszi a segítséget mindenkitől,próbálkozom velük -
#8735 söt lehet, hogy rosszul emléxem, de mintha a tnt2-ben még nem lenne meg az egyik képesség ami kell a bf grafikai enginjének, hardveres T&£ vagy valami ilyesmi, a pontos nevét mondja aki tudja, de nem emléxem pontosan és nem akarok hülyeséget irni. -
#8734 Koszonom Petko az MP3-as oldalt.
A haverok kozott, akik szinten vilaghaborus fanatikusok, en vagyok a jani most.
Elegge jo hangulatot teremtenek a zenek, de ha belegondolunk, hogy hatalmas csatakat terveztek ilyen zenek mellett az azert nem semmi.
Van 2 magyar is benne az - ehes proletarok :-)
Bar nem mind IIVH zenek van egy csomo ami utanna szuletett, de utosek azok is.
111 zenet toltottem le es legalabb 4 ora
ajanlom en is mindenkinek, aki meg nem nezte meg -
#8733 a tnt2-höz nem javallt a 40-es sorozatu detonátor!
Tessék a 30-as közöl egy frisebbet nézni! Azzal esetleg van esélyed. -
#8732 Egy ismerosomnek tnt2 kartyaja van, es hasonlokat mondott mint te, mindent kiprobalt amiket a forumokban irtak + minden mast is, de sehogy sem lett jobb, inkabb csak roszabbat tudott produkalni.
Szoval csak azert mondtam el, mert sokat szivott vele mire ingabb vett egy kozepes Geforce2 kartyat hasznaltan 8-ert es mar tokeletesen is ment vele. -
Viking #8730 Próbáld meg átrakni 32 bitre, akkor lehet menni fog... -
kormosp #8729 videokártya tnt2 és detonator 40.72b van asszem.
az oldalt már néztem ami ott volt nem segített.Ilettve abban a Videodefault fileban nem volt ott az a sor amiben át kell írni egy 0-t. -
kormosp #8727 köszi a segítséget mike,remélem neked is igy segírtenek majd,ha gondod lesz.Más valaki esetleg tudna segíteni? -
#8726 kapcsold ki
a monitort lökd le az asztalról
ha ez se segít, toporzékolj és üvölts