109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petko
    nehogy legyen teambalance mert egyszer kipróbáltuk és megátkozta a szervert. Random átpakolgatja az embereket, és rohadtul idegesítő. Másrészről így nem tudunk csapatokba szerveződni, és a ts is hasznalhatatlanná válik úgyhogy teambalanceot felejtsétek el csírájában.
  • ssc-suni-hu
    Es mit tud tenylegesen az uj patch?
    Akik feltettek, irjak le kedves tapasztalataikat, mert, franctudja lehet tolle roszabb is, mint SID irta, hogy lassabb. Masnal is lasabb, vagy hol lassu a toltesnel, jatekban?
  • Dud [OBI]
    Hát nem tudom. Hogyan tudod garantálni, hogy nem lesz több összetűzés, ha nem csak Te nyomod arról az IPről?
    Nézd nekünk a legfontosabb, hogy ne legyenek idióták a szerveren, akik tönkreteszik más játékát.
    És egy megjegyzés. Az OBI egy klán a nevem: Dud. Köszi
  • Lifeforce
    Én csak azt kérem mindenkitől de főleg a repülősöktől, hogy néha nézzen arra a q... térképre.Velem is előfordul véletlen, hogy rádobom a saját emberemre a bombát mert a saját nyilamtól nem látom.De az, hogy a saját társam szana szét lő repülővel (én is repülővel vagyok)
    És fél orán keresztül rámrepül és le akar szedni, bazz ehez már nagy vakság kell.
  • Crem
    A második bekezdés nem rád vonatkozik!:)))
  • Crem
    Na ezzel szintén egyetértek!!!!!
    Más:Tegnap igen tele lett a f***** azzal aki szétlött háturról, mert gyorsabban vittem el az anyahajóról a repcsit!
    Akik ilyen TOP GUN-t akarnak játszani az huzzon máshová...

Mégvalami: Velem is és mással is előfordult, hogy csapattársat lőttem le. NEM SZÁNDÉKOSAN!
    Ettől függetlenűl a qrva anyázást és más bunkó szöveget be lehetne fejezni!
  • Dud [OBI]
    Persze! Sajna volt néhány marha, akitől csak így szabadulhattunk meg. Mindenkit figyelmeztettem mielőtt kikúrtam, de le se szartak. Szal nem volt más választásunk.
  • [DF]ricsik
    Dragon tényleg lehetne jelszavas, mert nagyon soxor nem lehet felmenni az OBI-ra, mert egész nap fullon kegyeg szerencsétlen.
    A teambalance-ot meg én is támogatom (bár akkor sem lesz egál, mert lehetnek a 1-ik oldalon a vérprofik és a másikon az újoncok, de ez már megint más dolog)
  • ssc-suni-hu
    Tenyleg lett mar valaki BANolva az OBI szerverrol?
  • Dud [OBI]
    Milyen névvel játszottál?
  • Roger
    Köszönöm a tanácsot, Király vagy!
    (én meg picit láma)

• I.C.ram
    Kalibráld a joystickod olyanra, hogy ne mozduljon magatól, hanem alapállásban ne mozogjon.
  • Roger
    Sziasztok!
    Kis segítséget kérnék, a control config-nál nekem nem lehet átállítani a gyári beállításokat, ahogy rányomok egy gombra, egyből a "joystick 12"-t adja oda. (a demo-ban rendesen működött) Valaki találkozott már ilyennel, vagy csak én b...m el vmit?
  • LSC
    MOST.De ha te csak véletlen voltál közöttük akkor bocs.Tudod,akinek nem ingere.................
  • MEDIC!
    Hú, de nagyon humorosak vagyunk ma.
    Majd szóljál, hogy mikor kell nevetni.
  • MEDIC!
    Nem kell teambalance.
  • LSC
    Adminok kéne az a nyűgős team balance.Bár mindenki útálja,de még sincs rend nélküle.Nem ritka a 2:1-es arány sem.
    EZ MOST SZAVAZÁS KEZDETE.
    Én:yes
  • LSC
    Jól beintettél magadnak."camper"
  • MEDIC!
  • MEDIC!

Achtung! Achtung!
    Utolsó figyelmeztetés!

Azoknak, akik annyira sietnek repülőért a német oldalon, főleg El Alameinnél, hogy a páncélosokat elviszik a reptérre!
    Ha mégegy ilyet meglátok minden repülőt azonnal szét fogok lőni ahogy megkapjuk.

Nehogymár én futkározzak, mert a bunkó repkedni akar!

Akinek ennyire fontos a repülés az mennyen repszimezni.
  • I.C.ram
    Valahogy azt kéne megoldani, hogy egyik csapat se legyen túlerőben. Mindig az van, hogy vagy az egyik, vagy a másik, de valaki mindig túlerőben van, és emiatt tök rövidek a meccsek, és már az elején eldőlnek.
  • KreeztalCODE
    raadasul allandoan tele a szerver >.<
  • LSC
    bassza meg a sok ge.. camper aki beáll az utolsó állandó spawnpoint-hoz 2 tankal és 3 emberrel.Ráadásul 4-el többen voltatok.
  • KreeztalCODE
    nem lehetne, hogy a Dragon is jelszavas legyen?

mert ez nagyon nem palya, hogy van egy 28as szerver a magyaroknak ... es kesz.

Azert ennel joval tobb magyar player van ... sztem.
  • KreeztalCODE
    bazz ... 100%on voltak ... gondoltam egy keselest meg elbirsz ^.^ raadasul medic is voltam ... ^.^
  • KreeztalCODE
    Tehat aki lusta az ide klikkenettve letoltheti a Petkow altal emlegetett patchet
  • KreeztalCODE
    Legkozelebb a link utan egy target=_blank is pls ... akkor uj ablakban nyitja meg ^.^
  • KreeztalCODE
    Black Hawk Down ... ^.^
  • The Garrett
    miért eltünteti a töltési időt? :D
  • skorpio7
    CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK , HOGY TÖLTSE LE EZT AZ ADDONT , MERT SOKAT DOB A DESIGN-ON ÉS LEGALÁBB A TÖLTÖGETÉSI IDŐ IS SOKKAL KELLEMESEBB LESZ !!!A BLOOD PATCH IS BENNE VAN ALAPBÓL .
  • LSC
    én már ezt rég mondtam.
  • The Garrett
    bf42hu
  • The Garrett
    vagy az oldalt kell " beszüntetni" :D
  • Tyler
    Ok
  • Lifeforce
    Fent fagyok "ts"
  • Laalee
    megint benazol? :D tanulj inkabb zh ra :D
  • Tyler
    Nálam meg áromszűnet volt
  • Lifeforce
    Bocs a tegnapi beszélgető partnereimtől de tegnap este óta +volt halva az internetem
  • Petko
    muha mosmeg .hut irtam a végére, átkozott linkek:)
    Na remélem ezt már nem basztam el:)
  • Petko
    Itt a bfcentralon