109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    Az elfoglalt bázisok arányában Amelyik csapatnak kevesebb "respawn point" - azaz olyan bázis áll rendelkezésére, ahol újra tud éledni, az elkezd fogyni. Ezért nem mindegy, hogy a kisbarátaink csak futkosnak a pályán bután, vagy foglalnak, esetleg védenek bázisokat :)
    Onnan veszed észre, hogy melyik csapat áll rosszabbul (ha a zászlókból nem egyértelmű), hogy annak a csapatnak a tickete elkezd villogni, majd folyamatosan számol lefele. Ha pedig minden zászlót befoglal a csapat és az utolsó élő ellenséget is kinyírják, akkor lepörög nullára, és végük is :)

Remélem egyértelmű voltam, kicsit foga(l)m(a)zási zavaros vagyok 16 óra szakadó esőben utazás meg 3 óra alvás után... :)
  • Numero Uno
    Megtenné vki hogy elmagyarázza mikor és miért fogy az a bizonyos ticket a játék közben? Tehát miért fogy az idő és mikor kezd el számolni lefelé. Valahogy nem tiszta számomra ez a része...
  • Tyler
    vietnam....
  • BurnBaby
    jóreggelt...
  • skorpio7
    Mert mi lett a vége ?
    Az első köreben még ott voltam , pont a jóból maradtam ki ?!?
  • skorpio7
    SUNI !
    A TS mit/kit takar ? :)
    A tegnapi 7 óra BF egy kicsit kifárasztott , ezért is léptem le éjfélkor ( a megfázás miatt laza kis hőemelkedésem volt , szóval kibuktam , mert a fejem már zsibbadt volt a végén , persze 2 üveg sör segített játék közben , de ugye vacsora az nem volt , azt éjfl után ejtettem meg . :) .
    Na ha minden igaz , akkor ma beüzemelem a TS-ket .
  • Numero Uno
    Tegnap én is részese voltam két dolognak egyik Haverpók TK-zása ami igencsak feldühített, másrészt annak hogy mennyit számít ha taktika szerint játszik az egyik oldal és e nélkül a másik. Nem emléxem melyik pályán volt, de a lényeg hogy esély sem volt a győzelemre mert a túloldalon olyan lehengerlő összevont támadásokkal nyomultak, hogy jó volt nézni.
    Nagyon király lesz ez ha végre 24 olyan ember lesz a szerveren akik két egyenrangú csapatot alkotva olyan ütközetet bonyolítanak le ahol a legapróbb dolgok döntik el a csata kimenetelét. Vagy mondjuk lüktetőbb lesz a játék, egyszer ez áll nyerésre másszor az. És végre nem lesznek Haverpókok akinek csak azt tudom üzenni hogy ideje bevenni a nyugtatókat és visszabújni a kényszerzubbonyba... Bár lehet hogy ez csak utópia és ebből semmi sem lesz mert hülye emberek mindíg is lesznek...
  • Petko
    Persze, nyilvánvalóan javasolt együtt játszani, csak mondom ezért senkit nem zárunk ki mert néha ugy van kedve, hogy az obin vagy szabad játékban más csapatba átáll.
  • ssc-suni-hu
    De azert tartsun osze egy oldalon 201-esek meg TS
  • Crem

Power by Petko
  • Petko
    nem gáz semmi ilyen, főleg nem hba szerveren, de még ottse számit milyen csapatba mész kivétel a szervezett játékokban
  • Lifeforce
    Én máshogyan oldottam meg a dolgot.Igaz lett -4pontom a végén.A poén az, hogy a 3.játéknál sem jöttek rá, hogy megtorlom pedig hatalmas nagybetükkel beírtam nekik mielött kaptak egy ágyugolyót.De gondoljátok, hogy segített valamit is?
  • Manta
    Ugye nem gáz, hogy ellentétes oldalon voltam, mint a többi 201-es? Én alapból axis párti vagyok, de láttam hogy a többiek amerikaiak, át is álltam, de jött egy haverom, aki kérte, hogy álljak át hozzá.
  • Petyus_
    Timber ők ezt nem tudják, nem szoktak jelen lenni az IRC csennelünkön taktikamegbeszéléses észosztáskor! :)
  • Timber
    kihagytad, hogy Petyust a hadszinteren nyujtott moral novelo es a katonakat lelkesito remek humora is segitette az elolepteteshez ^.^
  • Manta
    Hehhe, bocs, de ez nagyon jó!:

• Manta
    OFF 2.0:

• Manta
    OFF:

• Cpt L NIXoN
    HaverPok remelem birod a kritikat mert ez a kis szoszenet az en szulemenyem kb 2 ora volt osszehozni ebbol 30 perc mire megtudtam hol laksz ujabb 20 perc alkudozas a szomszedokkal NAGY LOOVE FEJEBEN ( 500 pizert ) meglett a fotod ujabb 30 perc haza 40 osszerakni es elkuldeni mindenkinek ( Blikk , OKM , ValoVliag show ( OKI-NAK ) ) Remelem Poenra Veszed NEKED IS KIJAR 15 PERC HIRNEV !!!

UDV
    NixON
  • Petyus_
  • Crem
    Off: Ahogy Kern mondaná elcsíptünk egy képet rólad:

• Petko
    friss HBA hírek a hba.unisoft-systems.hu ról:
    Flt. Petko [1st] - 2002. november 3. 20:30

-Először is hadd kezdjema friss híreket azzal, hogy a mai napon Timber főtőrzsőrmester a 69esek parancsnoka előléptette Petyus közlegényt a századából tőrőrmesternek, eredményes játéka, és a szervezet ügyében végzett lelkes munkája miatt. Ő mostantól Ssg. Petyus [69th].

-Másik fontos hír, hogy beindult a HBA fóruma, a http://hba.unisoft-systems.hu/forum/ címen. Kérek minden katonát hogy látogasson ide el és regisztrálja magát a szabvány nevével. Amennyiben a neve nem szabályos, átírjuk, ugyhogy ha nem megy a login nézze meg a taglistát, hátha a nevét módosítottuk.

-Mostantól az HBA irc csatona is beindult, az IRCneten a #hba csatornán. Hétfőn, azaz holnap előreláthatólag Locutus közlegény szerez rá botokat.

- A héten előreláthatólag a 201 es és 401 es század befejezi a toborzást, és zárt század lesz. Mivel a további újoncokat fogadnunk kell, meghirdetem a lehetőséget egy új század alapítására bárkinek. Természetesen preferálnám, ha inkább a HBA szervezetén belülről jelentkezne valaki az új század parancsnoki posztjára.

- Várom a jeletkezését olyan tagjainknak, akik úgy érzik, hogy képesek lennének megalkotni hadseregünk címerét, a katonai heraldika alapvető szabályai alapján, természetesen előléptetés fejében.
  • PhantomW
    köf
  • PhantomW
    nem tud valaki magyar server címeket mondani?
  • Petyus_
    Én is ugyanezt akartam mondani, csak én köntörfalaztam!
  • Petyus_
    Én ha sniperezek az ellenfél Anti Aircraft, Antitank, Sniper embereit próbálom leszedni, illetve tüzérségi támogatást kérek, nem a sok frag a cél. Szerintem úgy is lehet hasznos valaki, ha nem foglal zászlót... mondjuk az üres helyeket néha megpróbálom elfoglalni... de ha nagyon nincs zászló, akkor felkapok egy másik kitet, és kész.

Viszont arra tényleg figyelni kell, hogy ne MINDENKI sniper legyen (Omahán Alliesként szokott ez a nevetséges szitu megesni, hogy a fele banda a parton fekszik és a bunkerben felbukkanó fejeket kémleli, miközben a ticketek rohamsebességgl fogynak...).
  • ssc-suni-hu
    Jaja legfokeppen igaz ez Omahara. Az szornyu ott van ez a snipperezes leginkabb.
  • Lifeforce
    Nem csak nálatok volt gond.
    Axis oldalon.... .
    Szóval inkább kezdem előről mert sok az új emberke.Ennek a játéknak nem az a célja, hogy minnél több embert legyilkolj, hanem az, hogy elfoglald az ellenséges zászlót, és megtartsd azt.Ehelyett egész délután elvesztettük a csatát mert kb 4-en harcoltunk és 10-en pedig lefeküdtek a földre és snipereztek.Persze azt is végignézték a fegyver távcsövéből, hogy az összes zászlót elfoglalták és meghaltunk.AZ ÚJAKNAK MONDOM NAGY BETÜKKEL MÉG EGYSZER, HOGY HA NINCS FOGLALVA ZÁSZLÓNK AKKOR A CSAPAT ELVESZTI A CSATÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DonnieBrasco
    Seggfej.
  • ssc-suni-hu
    Meg kell adni a passwt :-)
    obi es dragon is bf42hu jelszoval megy
  • ssc-suni-hu
    Ne viccelj mar csak gondolj bele, hanyan leptek ki akkor miattad, mert nem tudtak miattad jatszani.
    Bocsanatkeres ilyen esetben semmit se er.
    En azt mondom, hogy ne engedjunk az ilyen DTK-zoknak, azonnal banra kerni az illetot az OBI es a DRAGON szerveren is.
    Teljesen elrontjak a jatekokat.

1 ember miatt egy csomo ember jo jateka elromlik.
    Es meg vigyorogsz is a dolgon.

Fogadjunk bele se gondoltal es fogadjunk 15 ev koruli vagy.
  • PhantomW
    hogy lehet játszani a bf el network bárhova csatlakozok passwordot kér?
  • Petyus_
    Ha ilyeneket csibálsz könnyen a ban listántalálhatod magad - ne bocsánatot kérj, hanem nem kell ilyet csinálni, és kész.
  • Petyus_
    Csak vicceltem, mert az első screenshoton ott van, hogy Petyus joines the Allied team. :)

"Jimmy feje nyolc lábbal"=HaverPók - muhahaha. :)
  • Crem
    Na... Megkevertél... Szal nem veled volt a baj! De gondolom mint tag nem is csinálnál ilyet...
  • Crem
    Nixonnal azért löttük a sz@rost, hogy más legalább tudjon játszani...
  • Crem
    Ez a nemnormális szétlövi a tankot, mert ha ő nem viheti el és nem lesz első akkor pusztuljon mindenki más is...
  • Crem
    Miért te vagy Haverpok?
  • Petyus_
    Miért? Mert csatlakoztam az Allied teamhez? :)
  • Crem
    És még vagy 10 képet iderakhatnék...

Aki most bentvolt az nem sok örömét lelete a játékban...