109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10576 OBI DUD ha olvasod.
Nincsenek olyan lehetosegek se, hogyha valaki -10 pontnal jar peldaul akkor az a szerver automatice dobna? Csak ugy eszembejutott. Vagy egyaltalan mas jatekokban ilyet lehet csinalni? -
#10573 1 kis off topic:
Megnéztem a doom 3 e3 alpha-t,hát komolyan mondom nagyon durva,lyen eddig nem volt.A grafika über állat persze a hardver igény is.Azt hiszem a konzolosok most a fejükhöz kapnak majd.Ha viszont ott is ilyen kinézete lessz veszek 1 konzolt,mert amilyen hardware kell hozzá olcsóbban kijön az ember.A negatívum így first look-ra hogy a berendezésből SEMMIT (még a tükröt sem!)nem sikerült szétlőni.Remélem ez még vátozik bár nem hiszem.Na ennyi,bocs attól akit ez nem érdekel. -
#10571 télleg kicsinek áttoltam a gépére még a lanon... fogd az ő sávszélét :) engem meg haggyatok békén me nyűgös vagyok 3 óra alvás után -
#10570 Kell Slow, én épp otthon vagyok ;) -
#10569 válaszokat lásd lent, cím az én gépem /gaylan.htm lesz :P
de csak ha hazajutok a gyárból... -
#10567 yoreggelt slow :) kocsit leadtam, olyan szabályosat parkoltam a kempi grázsban magam se hittem el :) -
#10564 flag = zászló -
#10560 Hi!! Mi az flag? Blood patch az van.. -
#10559 kicsicsíter... -
#10558 Huh ne mond ilyet, ne legyen este, mert akkor mennem kell dolgozni. ;) -
#10557 hehh.. dehogy vagyok én gonosz :) csak segítek :))
inkább fáradt.. legyenmáeste... -
#10555 de gonosz valaki
legalabb elismertem, csinalhattam volna egy fake kepet, de inkabb elismertem ferfiasan, hogy elneztem -
#10554 http://www.bf1942files.com/ -
#10552 és már megint igazam van... defura :P -
#10551 Mivel halottuk a hangod TS-en elhiszuk neked, bar en az elejen se ketelkedtem benned :-) -
#10550 A fancba tenyleg igazad van, atneztem nehany (30-40 kepet :-) ahol 3 aranyam van es tenyleg mind loading alatt van, pedig teljesen ugy emlekeztem. -
#10549 hehh... akkor nem nagyon értem.. lehet le kéne szedni a screenshotot a print screenről és másra bindolni? -
#10548 yah, pont olyan vagy ,)
egyik német kisfiút is felidegeltem a lanon... volt h 3x respawnolt szegény ugyanott és 3x nyomtam le egymás után :) de ők legalább elhitték h kislány vagyok :P -
#10547 En nekem egy csomo olyanom van amikor nem loading alatt tudtam kitenni a 3 aranyas kepeket :-) -
#10546 Egyik tanud en is vagyok, sot azt nekem is koszonheted, nemtudom eszrevetted-e, de amikor talalkoztunk akkor valahol a palyan, ddirekt tarat csereltem, hogy lelohess :-)
Na nem tenyleg szep volt BB. -
#10545 ezért nincs nekem pl a múltkori battleaxe-es 3 aranyamról, me rosszkor nyomkodtam :) de vannak tanúim ,) az is vmi :) -
#10544 screenshotot csak a pálya legvégén a loading... felirat alatt tudsz csinálni. -
#10543 A szemet nem mentette ki a kepet. -
#10542 nekem is hullaszagom... asszem ma nem lövök éjfélig :) -
#10541 még fáradt vagyok, de már ébredezek :) -
#10540 kicsi :) hogyvagyok?
kiráj az mdexes logod, kár hogy az enyém klone-os, nem BB-s.. majd beizzítom slowt, addig meg marad a rózsaszín gránát meg m16 :)) -
#10539 Hahó :) -
#10538 ok koszi -
#10537 Nem !
Én ide töltöm fel ftp://free.supergamez.hu/ és innen linkelem...
-
#10536 de az útvonal az egy http://-el kezdo url, vagy lehet sajat geprol es a forum feltolti maganak -
#10535 < img src="útvonal" > Space a csőr után nincs!:) -
#10534 Egyebkent emberek ide hogy tudok kepet beszurni? -
#10533 BB ha van idod nezd meg a HBA-s frankos forumot is. Tudod ez a topic rendszeru :-)
Egyebkent nekem nagyon bejon, mert sok keresesi, szerkesztesi lehetoseg van benne.
http://hba.unisoft-systems.hu/forum/index.php -
#10532 Nekem meg egy tort van az is kolcson :-) (nem igazam BSA)
BBnelkul alig birtuk ki, de volt Frankie apolono szoval gyogyulni azt tudtunk.
En se voltam 2 este, mert a fiam kihuzgalta a telefon zsinorokat es nem tudtuk a haverokkal megcsinalni csak egy ismeros matavos szerelo. -
#10531 jah azért megmutattam a németekenk is, hogy kell bf-ezni :) csak ott nem indultunk mert csak eredeti cd-vel lehetett, az meg még csak egy van a családban, bár air aszonta vesz egyet nekem is a héten :) -
#10530 össze... de kicsit ki vagyok facsarva... fél4re haza, akkor még gépszerelés... reggel bérelt kocsi vissza, most meg itt ülök a gyárban és úgy csinálok, mint aki dolgozik :)
jah serleg szép :) hiába... dejókvagyunk :) azért remélem a 201esek kibírták a hétvégét +BB nélkül ,) -
#10529 + a fix zaszlok annyit ernek mintha 2-3 foglalhato zaszlo lenne. Vagyis pont Bulge palyan van az a halyzet, ha nekunk alied van 4 zaszlonk es a nemet oldalon van a fix zaszlo es a szelmalmos akkor lasabban fogunk nyerni, ezert el kell foglalni a szelmalmod is, vagy legalabb minel tovabb uresre tartani. Egyebkent nemet oldalrol az a palya sokkal konyebb. -
#10528 Na AirKOKO mar mutatta a serleget :-)
Szoval megis osszejott az utazas? -
#10527 Bocsi , szóval az első menetre vonatkoznak az alábbiak , amit írtam . -
#10526 Csak azért nyertetek az utolsóban , mert nem voltam ott .Az első pár percét nem felejtik el a malomnál harcolók .
Az aranyos kis wespével 9 allied , ebből 2-szer 3 egymás után egyszerre . :)
Csak aztán ugye valaki bazookaval hátba lőtt .