109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    nem. saját tankból enemy :P
  • Lifeforce
    :)
    Jó ez így :)
    Mostmár on :)
  • FreddyHawk
    Ja, szerintem ( mint ahogy már említettem volt ) ez a 71% -os ticket ratio miatt van ( de javítsatok ki, ha tévedek. )
  • ssc-suni-hu
    Hat nem tudom, sokkal gyorsabbnak tunik. Plane ha minel tobben vagyunk rajta, mert ugy mest 8-al tobben lehet jatszani.
    Csak emlitettem
  • Lifeforce
    120-ra van állítva.Ez nehogymán ne legyen elég.OBI-n is ennyi volt.Eddig meg azzal volt bajotok, hogy fél napig játszunk 1 pályán.
  • ssc-suni-hu
    Szoval leTKztak?
  • ssc-suni-hu
    Hali Lifeforce

Te az is at kellene allitani, hogy ne ilyen rovid legyen a mecs BOTB tegnap mindketto csapatnak 100 alatt volt a pontja. Ha 36 emberes a mecs, akkor eleg gyorsan befejezodik, meg mielott frankora alakulna kia a csata
  • BurnBaby
    thx. ez segít :) sajna én is gyakorta úgyjártam, hogy mire spawnoltam mondjuk wake középen már a saját tankunkból lőtt rám vki :) pedig nekem még nem is annyira lassú a gépem :)
  • Lifeforce
    Hi üdv mindenkinek.
    De beállítottam, hogy a pályabetöltés 30s legyen.
    Ezalatt remélhetőleg mindenki betöltődik.
  • MEDIC!
    Köszi! Végre valami On.
    :-D
  • BurnBaby
    olyan yolesik a törődés... :)
  • BurnBaby
    jelentem ma elviszik a postáshölgyemények, holnap megkapod :) remélem ott vagy ahol gondolom és 188. a cím :)
  • Frankie
    Pocta .Jajja
  • ssc-suni-hu
    Note problemo
    beszelj Airrel megoldunk mindent
    korbacsot hozzal kes es sosavat viszek
    felejthetetlen elmenyben lesz reszed, csak nem tudod majd elmondani senkinek de sebaj az elmeny a fontos
  • BurnBaby
    istenem... eccer engem is elvinne valaki valami yol eldugott pincébe... vagy alagútba... :))))
  • BurnBaby
    yovan :) átküldjem vagy átjössz érte? :) vagy mégis kénytelen kelletlen együtt ebéd vmikor? :)) bár akkor szerezz alám autót me gyalog sehova :)))) szal akkor posta?
  • ssc-suni-hu
    na varjunk csak
    nem nem nem eloszor en zsakamnyolom ki.

Na szoval aki gazdag es BF-ezik (remelem gyengen) A BF-en belul leszek a testore. Minden virtualis ellensegtol megvedem. Elviszem jo hatra es jol elrejtem. Minden palyan ismerem a buvohelyeket, alagutakat, rejtett pinceket.

Szoval nem lesz panasza, igaz jatszani se fog de itt most az en erdekeimet kell nezni (sok penzt karok (kell egerkere)).

Na majd ha ez megvan utanna johettek ti.
  • Frankie
    Engem érdekelne..
  • BurnBaby
    jah továbbra is itt van az asztalomon 2 Code One magazin tele vadászgéppel meg afganisztáni "screenshotokkal" by Lockheed Martin angolul. Biztos senkit nem érdekel mert akkor kidobom? :)
  • BurnBaby
    nemtom süni de ha megtalálod a milliárdos bf-est lécci add meg neki az email címem és az icq számom ,))
  • BurnBaby
    még akármi is lehet ,)
  • BurnBaby
    medic :) jaja :) az alapműveltségem megvan ,)))
  • Manta
    Vágom, nekem is dolgoznom kellene épp, csak úgy bementem volna játszani egyet.
  • ssc-suni-hu
    tan nem penzt keresnek az emberek.
    Hat nincs egy milliardos BF-es itt?
    hova jut igy a vilag
  • Manta
    Üres az összes szerver
  • MEDIC!
    Mindegy már elkezdtem lerántani. A mátrixon fenn van egy srácnál, ha be tudtok jutni.
  • ssc-suni-hu
    Hat nem tudom a tort az nagyon kicsi volt csak nem el a link
  • ssc-suni-hu
    Jaj de kedves kis film is az o mennyit kacagtam rajta
  • ssc-suni-hu
    Huuuuu
    NBBB?
  • MEDIC!
    És közben mindenki vidáman énekli: Mindig nézd az élet szép oldalát.
  • MEDIC!
    Babám Bryan élete megvan? A vége amikor lógnak a kereszten és megérkezik egy csapat arab? A palesztinai öngyilkos kommandó. És ahelyett, hogy megmentenék őket leszúrják magukat a keresztek alatt.
  • BurnBaby
    thx, de max a háttérből sikongatok :) úgy tűnik elkeltem :)
  • MEDIC!
    Süni!
    Találtam egy 52 megás bint, operation tiger hunt. Az lehet szerinted, hogy csak ekkora a full, vagy ez demo lesz?
  • MEDIC!
    Nem baj babám a zászlóaljamba úgyis keresek egy öngyilkos kommandót.
  • Crem
    LIFEFORCE

Reggel még nagyon fonetikus vagyok...
  • Crem
    Liforce!

Nem akarok beledumálni a server beállításokba, mivel örülök, hogy egyáltalán vetted a fáradságot és energiát nem kímélve csináltatok egyet. De! Ezen a dolgon nem lehetne állítani, hogy ha a németek elfoglalnak 2 zászlóval többet akkor mire újraéledek már vége is... Ez igazából az első csatánál roppant zavaró, mert sokan mire beérünk addigra már minden német uralom alatt van!

Előre kösz!
  • BurnBaby
    amúgy meg asszem ma alkottam a leglámábbat, amit valaha :) 2 frag 9 halál :) irule! azé is adtam fel.. :)) yoccaka szépálom mindenkibe
  • BurnBaby
    én nem bánom... pörögjünk :)
  • Manta

• Looserke
    En szivesen adnek vert, de sajnos nekem A+ a vercsoportom.