109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
FreddyHawk #13164 ja, mondta már valaki, hogy nem megy a szerver / pill ?
-
FreddyHawk #13163 Seat, abban igazad van, hogy figyelni kell a leosztásra , Én azt szeretném, ha több ticket lenne ( lehet viszont időlimit ha kell ) mert a támadó oldal 2 x es túlerőben is beszívott pl most ! :))
-
Seat #13162 Na,de könyörgöm Freddy! Miért nem lehet "néha" megnézni hol mennyien vagyunk??? -
Seat #13161 És élvezik! Nagy betükkel irja: ez jó volt! -
FreddyHawk #13160 A jelenlegi ticket leosztás mellett így is simán bukta volt, ha az első hullám nem ér ki Iwo Jimán, nem lehet megnyerni így...
-
#13159 az hogy ok nyernek
sajnos -
Seat #13158 Sziasztok! NEM HISZEM EL! Iwo Jima: 26 játékos és 17:9 elosztásban!!! 5* leirom álljon át vki,de semmi! Hát ilyen nincs! Mi a jó ebben?! -
#13157 de ti hol latjatok honnan lott le? -
Sir IvanHoe #13156 Ez is jo otlet!! -
#13155 Inkább legyen 3 kör, de időlimites. -
#13154 http://hba.unisoft-systems.hu -
Barnabi #13153 hali. ket dolog: 1 ha lelo egy sniper es latom honnan (mert sztem nem mindig mutatja meg, mondom szerintem!), tutira gyorsan sniperre valtok es kiszedem, csak mert ilyen a termeszetem... egyebkent nem bannam en se ha soha nem lathatnam, valoban eletszerubb lenne a dolog. 2 egyszeruen nem talalom (kepzetlen) a HBA oldalat, kerek szepen valakit, hogy biggyessze ide. koszonom! -
Sir IvanHoe #13152 Az is ok, de az gazosabb, hogy vagyunk paran akik nyomnank meg sokaig, de kurvara raununk nagyobb mapokon, hogy orakon at doa-vissza futkarozunk. -
Sir IvanHoe #13151 Hat nemtudom, de peldaul utobbi napokban kedvenc idotoltesem volt, hogy sniperek moge mentem es kesel leszurkaltam. Pedig olyan tuti helyekrol lottek, hogy sose jottem volna ra hogy hova bujt. Es azert van radioba is, hogy ELLENSEGES SNIPER valahol, hogy figyelni es keresni kellene. Erre lenne jo peldaul a sajat csapatba levo sniper (ala ELLENSEG A KAPUKNAL) hogy radio uzenet utan a tavcsovevel pasztazza es keresse az ellenseges snipereket is. Legalabbi en igy gondolom, igy tutibb lenne. -
#13150 najah nalam neha meg kifagy tole... -
#13149 Szerintem meg ne legyen 2 kör, ma elég sok pörgős meccsen voltam, a 3 is hamar lement, viszont a pályaváltás most nem tudom mitől, de rengeteg idő, ez 2 körnél még idegesítőbb lenne. -
#13148 Úgy vettem észre, hogy most nem mutatja meg, régebben ilyen is volt, de jobb ez így. -
Sir IvanHoe #13147 Nem! Halal utan oda mutat arra a jatekosra aki lelott. Magyarul megmutatja a gyilkosodat. -
#13146 1et értek.
Én is pont ezeket szeretném. Elég lenne 2 kör. -
#13145 most lehet hulye vagyok de azt hol irja ki hogy honnan lott le? csak azt hoy lelott nem? -
Sir IvanHoe #13144 Sziasztok.
Szeretnek 1-2 dolgot kerni foleg az admintoktol. Egyik dolog az lenne ha 1 map ne 3 koros legyen hanem csak 2. Ez azert lenne jo, mert ha paran jatszunk a mapon, akkor bizony 1.5 oran at megy nemelyik map. Ez ugye eleg gazos es hamar unalmas lesz, mert peldaul 10 embernel az oda-vissza foglalgatas,meg keves ember keves KILL miatt sokaig tart. Masik keresem pedig az, hogy ha valaki lelo valakit akkor ne mutassa mar meg a szerver, hogy ki es honnet lott le. Ez tobb szempontbol is jo. Eloszoris elethubb, masodszor meg tobbet lehetne taktikazni, lesbol loni. Es szerintem meg a snipereknek is lenne ertelme. Attol meg nem kell felni, hogy mindenki sniper lesz, mert hu de kafa helyekrol fog mindenki sniperkedni, mert akkor szerintem siman elveszitenek majd minden kort. Na hat ennyi lenne roviditve. Szoljatok hozza valamit.
Koszi -
#13143 CSAK VICC VOLT A KÉS DOBÁS
ha mashogy lenne, tudnok roola -
#13139 Hat akkor csak vicceltem, ahogy szoktam volt, kivancsi voltam hanyan reagaltok. veled egyutt csak ketto ember irt ide, de biztos vagyok benne, hogy rengetegen probalgattak.
Szoval ez ilyen kis suniszemetkedesatvagasos volt.
Bocsi :-) -
#13138 te figy lehet hoyg a shoot és awalk lesz az :)
na ha megvan, osszátok meg a nagyérdeművel is :) köszi :) -
#13137 hm. akkor netom. ha hazamegyek lecsekkolom.
pedig működnie kéne. -
Borg #13136 land&sea
dive/emerge opciókat..
-
#13135 melyik menüben állítgattad? melyik parancsot? -
Borg #13134 persze, próbáltam már mindent... -
#13133 izé... folymatosan nyomod? -
Borg #13132 egyikkel sem csinál semmit, mint azt már 2x leirtam... -
#13130 :) elvileg ugye fel-le (kúrzór :) gondolom a fel lel süllyed, le vel emelkezik? (hozzáteeszem még én se próbáltam :) -
#13129 haggyukmár ezt a kasztozást lécci :) -
Borg #13128 Na ezaz!!!! Azt sem tudom lenyitni!!! mindig kiugrálok csak a csónakból... -
#13127 én a V-vel szoktam az is ér ? :) -
#13126 Tegnap El Alamein:
Véresre gépelem az újjam, hogy mit csináljunk, hogy nyerjen a csapat, de kb a felének megy csak át... (a rutinosak megértik)
A többiek rohamoznak és hősiesen hullanak..
Vesztettünk 2:1-re. -
#13124 ugyanaz a billentyű mint amivel a partraszálló hajó rámpáját használod. -
Borg #13123 a billentyű beállitásokat vágom, de ennek ellenére sem süllyed/emelkedik... -
#13122 hm. ok? nemolvasok csak írok :)))) -
Borg #13121 Olvasd el ujra amit irtam:) -
#13120 a configban (controls) van a hajók controljánál egy olyan hogy "Dive" meg valami - a dive a süllyedés a párja az emelkedés. így fejből nem megy, de megtalálod :)