109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13033 mint allat -
MEDIC! #13029 És el is küldtem. -
MEDIC! #13028 Írtam mélt! -
MEDIC! #13027 Operation Tiger Hunt kell még? -
#13025 Láttom ez a forum nem a soklevélel büszkélkedik(Legalábbis most)!! Ugy értem a konzolosokhoz képest :)!!Vki innét szokot cs-ni és ha igen akkor
hol? Több mint száz üzit írtam!! Jeee!! Na hi!! -
Pintyőke #13024 Skacok! Nekem crack-el sem indul el a game. Tud valaki valami orvossagot ra? :( 1.1-el ment szepen crack nelkul is. -
#13022 Én az sg ftp-re gondoltam. -
Lifeforce #13021 Hí azt az FTP-t nem arra terveztem, hogy mindenki feltöltögessen :) -
#13020 valakinek van egy angol Platoon crack-je?Elküldené vagy felrakná az ftp-re? -
FreddyHawk #13019 Hali CB-sek !
mostanában olyan villám-meccsek vannak a szerveren, és nem igazán értem, hogy mi van ... Nem a ticket ratio 71 %-tól? Vagy mitől ? Nem értem ... -
#13017 jah.. annyira gyengék, hogy supportra kattintva még azt is tudják sb-éknél, h európában olyan h magyarország létezik és igen van driver update hangkártyál és windows verziók szerint..
nem, nem szedem le és nem telepítem fel neked. ezt a részt egyedül kell -
#13016 nekem ha sb hangkártyám lenne (az van) akkor drivert a www.soundblaster.com -on keresnék (ott szoktam)... -
#13015 driver.hu találtam egy (19 MB) drivert!!februári :)) -
#13014 És azt honnét?? -
Petko #13013 sajnos nem, talán a gondod megoldhatja ha direct sound meg wave között váltogatsz a ts settingsjében -
#13012 Hang patchet nem próbáltam, de szedd le a legújabb (24 MB) drivert, az sokmindent javít. -
#13011 Aham letöltötem a Kreeztal általi hang patchet de azt hova kell bemásolni nem tudod véletlenül?? -
Petko #13010 sok embernek volt ilyen hangkártya alapú gondja
talán a www.bf1942.hq.hu n van erről valami -
#13009 Amikor játszok a ts akadnak rajta a hangok!!
Amikor nem,játszok nyomok egy (alt+tabot) és akkor nem akad?? Input, output:Primaryn van!! Sound blaster 5.1 hangkártyám van. Ja meg az mér van, hogy ha tankon vagyok lövök felül alul bombáznak vkit vagy vmit és néha az én gépágyú hangom megszünik, ez miért lehet? Vagy töltsem le a www.bf1942.hq.hu azta sound javító vmit?? Vki írjon, mert gáz ez így!! -
Petko #13008 még az fűzném az új ts2 beosztáshoz, hogy nem kell végigkattingatni a squadokat hogy hol vannak, mertha egyikbe bemész akkor látod hogy a másikba ki van, mert megjelenik a [+] kinyitható fül mellette, és láthatod hogy kivan oda bennt. Az sajnos még egy bug, hogy a csatornán kívüli csatornákon beragadnak a userek feliratai, és többszőr megjelenhetnek, de azon a csatornán ahol épp vagy, ott mindig a valóságot mutatja, azaz akit ott látsz a csatonádban, az biztos hogy ottvan. -
Xboxman #13006 néé máá egy kapa a szádba vala:P -
Petko #13003 na mosmár át van szervezve squadokra, úgy hogy mindenképp egy squadba kell lépnetek. Javaslom hogy olyan logika szerint tegyétek, hogy mindig benéztek az elsőbe és ha ott sokan vagytok, akkor a 2. ba, és így tovább töltsétek fel. -
Petko #12999 Csináltam egy bindet ami az "í" betüre rakja a "piros vonal" at, tehát akik chan commandernek állítják magukat, azok tudnak egymással kommunikálni az í betűvel, úgyhogy más squad csatornán vannak, és a többiek a csatornán nem hallják őket. ittten -
#12998 őőő aha majd keritek vkit icq-n aki elmagyarazza hogy mit kene csinalni azutan hogy betöltött a windows:) -
Petko #12997 persze csak ne felejcsd el, hogy a vendégjelszó bf42 lessz -
#12996 aha, utana is lehet? mert holnapra szerzek mikorofont... -
Petko #12995 self menu, register with server -
#12993 Eztet jatekot nagyon keresem
Operation Tiger Hunt
Sherman tankkal kell nyomulni, hatha mast is erdekel, nem regi jatek ha jol lattam.
nagyon keresem
-
#12990 hol lehet regelni magamat? -
#12988 Ha nem mutatna meg a hullanaka a gyilkost, gondoljatok el biztos vagyok benne legalabb 30%-al lenne tobb a sniper es akkor annyi a jo jatekoknak, mert nem azert, mert sokszor lelonenek, szerintem ahoz nagyon jonak kell lenni, hogy cikcakkban futo embert is leszedje, hanem mert kevesebb lenne az akcio, stb.
Szoval nagyon jo ez igy nem kell valtoztatni. -
#12986 Jaja engem talan BFeletem alatt nem 1-2x szedett le snipper futas kozben es egyebkent is ha assault vagy, akkor nem megallni meg a zaszlo foglalas alatt se, mindig mozogni, a virtualman nem farad el, es biztosabban eletbemarad. -
Petko #12985 a ts szervert mégse ma jelszavazom, hanem holnap. Addig mindenki regelje be magát mer akkor nem is kell semmi jelszót átirni. A vendégfelhasználóknak a jelszava bf42 lesz. Ja és századcsatornák törölve, és van axis meg allies a hbs hez csatolva. Majd később HBA hoz lesz csatolva. -
#12984 Vagy legalább kikapcsolhatóvá tehetnék, bár engem már nemnagyon zavar, megszoktam, hogy jobban kell figyelni. -
#12981 :)
egyébként ja.. ez már majdnem olyan mint a ghostcam sf ben még annó :(
ezt mondjuk még kivehetnék belőle hamár itt tartunk.. mindjárt megis modom egy két dice-os figurának :) -
#12980 Ez azért igy nem teljesen igaz, amíg a hullának megmutatja, hogy ki lötte le, addig baromi sokat kell gyalogolni a snipernek. Már fájnak a lábaim. :)) Mondjuk tegnap újitottam, néhány pályán vittem magammal egy jeep-et. :) -
#12979 neeeeee csak rigó neeeeeee akkor végünk ,)
-
Petko #12978 jaja rigó te tegnap is jól nyomtad, csak annyi volt a gond hogy a hajó onnan pont takarasba volt a belső reptérre. -
#12977 Majd én leszek scout. ;) -
#12976 Ezt remélem nem nekem szántad!! -
#12975 :)