109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12838 Nekem se ment föl 1.1-re. Snipereztem ma, nem tűnt nehezebbnek, jeepből eddig is kilőttek. -
Borg #12837 Érdekes, én rátettem 1.1-re, úgy ahogy HQ-n le van irva, és data errort irt ki kapcsolodáskor folyton...
aztán friss telepités+1.2 és igy megy jól..
Amúgy mi a francot változtattak benne? Csak annyit vettem észre hogy sniperrel még nehezebb lőni, meg hogy jeepből is kilőnek már... -
#12836 nem :) ha fennvan az 1.1 ne zavartasd magad húzd rá, így is működik. de nem szüxéges az 1.1et feltenni, ergo szűz bf installra mehet az 1.2 -
#12835 Az baj ha a 1.1 pecset nem teszem fel ha nem rögtön a 1.2?? -
#12832 El lehet anyamba kuldeni egybol, csak azt kerdezem hogy ha austriaban jatszom vagy mashol jo a HB sever lagos elore mondom nem azt mondom szar:)) de lagos kulfoldon nem ez viszont rohejes.
-
#12830 A jó öreg OBI POWER!!!
V. 1.1
152.66.93.10:14567 -
#12829 Úgy megörültem, amikor megláttam, hogy kijött a patch, mivel azt írták benne, hogy optimizálták a memória és a CPU kihasználását. Fel is raktam újra a BF-et gyorsan+ a patchet, de amikor kipróbáltam lasabb lett, mint valaha volt, ennyi volt egy ideig nem BF-ezhetek :( Max ha lesz új gép. :) -
#12828 Az obi szerver megy még?Ha igen 1 IP-t légyszi. -
#12827 bf1942.hq.hu -
#12826 Valaki mondja meg a magyar BF honlap címét pls. -
Lifeforce #12825 Levettem a szerverről az visszaható sebzést,de azért figyeljünk egymásra. -
FreddyHawk #12824 Szóval ezek szerint mostantól lesz értelme AT-vel menni ??? :) Alakul a molekula ! -
#12823 hájah :) fogod is látni, jössz te még az én tankom elé :P
néha meg is fordul a fejemben, hogy úgy jáccok mint a nagyok és engineerrel viszem el a tankot, de nem megy :) a javítgatás nem nekem való én megyek és lövök - na ez az, amit eng. fegyverrel elég esélytelen :) -
#12822 Na ezt megnézem, BurnBaby a Bar-ral megarusholás nagymestere járművekkel nyomul? :) Tényleg sok víz lefolyt a Dunán mióta legutóbb játszottam. :)) -
#12821 life - mostmá kiráj a szerver thx a fáradozás :)
külföldi szerverek - tegnap többször is játszottam nbrigade-ék svéd szerverén airrel együtt (lanon vagyunk) ping cca 90-100 mindkettőnkenk, nem lagol, lehet célozni, szal összességében nagykirájság. szerintem kezd játék formája lenni a bfnek :) -
Lifeforce #12820 visszament a mail :) -
#12819 tankok - most kicsit jobban tartok tőlük gyalog mint eddig -szerintem igenis nehezebb lett kigránátozni őket. ezért aztán soxor el se indulok gyalog... hát ez :) -
#12818 nemtom szerintem a medic nem változott - próbálam hátha javult a fegyvere (perszehogynem). ellenben azt tudnod kell h van egy hatósugara a gyóccerednek és magadat csak akkor kezded gyógyítni, ha a 6ósugban má mindenki boldog, egészséges és pirospozsgás :)
részemről nem sír a szám h képregényes, úgyhogy viva la patch :) -
#12817 Megpróbáltam kiszúrni a kereket, és nem sikerült. :| Te hogy csinálod? :))
Szüneteltem két hetet, el is lámultam kicsit, de azért Market Gardenen ott voltam a topon, jól esett. :) Csak az idegesít, hogy néhányan még mindig azt hiszik, hogy a BF valami repülőszimulátor és ajándékcsomagot dobnak a tankomra. :D
A B-17 eszméletlen brutál lett az 1.2-ben! :) Ahogy láttam közeledni félelem szökött a szívembe, és rohanvást egy légvédelmi ágyú felé igyekeztem - túl későn! Flying Fortress rulz! :) -
#12816 Hat igy van ez a Tigris es az M10-es egy erosegu es hatulrol is ket loves kell neki mind tankkal mind bazookaval vagy kessel kiszurni a kereket akkor nem tud tovabbmenni. -
sid123 #12815 A tankok többségét ki tudom 1 lövéssel nyírni, ha bazookával hátulról seggbelövöm. De a Tigrist és az M10est még soha nem sikerült. Hova kell lőni??? -
#12814 Mert a CB szervere már 1.2 verzóval megy... -
#12813 Nekem tegnap az ASE 1.1 szervert egyet talált Európában, az OBI Powert. :) -
#12812 Lifeforce: Menj ki a postládádhoz inkább, és nézd meg jött-e leveled... -
Lifeforce #12811 Basszus legalább 4 hozzászólást olvass vissza!!!!! -
#12807 No hat a tapasztalatom:
- A talalat celkereszt jo, a netes jatekban, mert mivel nem oda kell celozni ahol tenylegesen van az ember, igy jobb is ha latod, talalt-e (jo igaz az eletben nem volt ilyen celkereszt:-).
- A netcodon en nem vettem eszre semmi valtozast, mert ha nekem akad akkor az ismetelten csak az ADSL-em miatt van.
- Viszont most akad olyankor (es eddig nem akadt) ha hirtelen elemjon ol egy sarok mogul az ellenseges katona. 10-bol 1x biztos, volt ilyen. Na ez nagyon idegesit, es ilyen tenyleg nem volt. Esetleg mas tapasztalta ezt?
- Tankot eddig se dobta ki senki 2 granattal, max az allo tankot iszonyat pontosan aladobva, ezt nekem ne mondja senki. Es most se vettem eszre kulonbseget a granatmennyiseg kozott pedig direkt figyeltem.
- Repulok nekem most is akadtak, vagyis wake-n ketszer is volt ez miatt problemam, de az biztos nem ADSL-es problema volt.
- Azt csak kerdezem, nem lett lasabb a medic gyogyitasa (legalabbis magunkon) mostanaban hasznaltam neha de tegnap mintha lasabban tette volna ezt.
- A loves dolgot vegiggondolva, talan egy picit meszebbrol es gyorsabban lehetne tenyleg gyilkolni. Plane hasalva messze futo embert ereztem egy kicsit konyebb celpontnak.
- Tetszik, hogy mostmar a kest lehet dobni is. Eleg jol lehet hasznalni, ha mar nincs mas fegyvered.
Szoval meg egy kicsit tesztelgetni kell, hogy mindenben pontos kepet kapjak. Gondolom mindenkinek mas lesz a velemenye mint altalaban :-)
-
Lifeforce #12806 A server progi is jobb.Rengeteg beállítási lehetőséggel.Ellenben a leállási hibát még mindig nem javították ki.Lelni leáll de beépítették a szerver autómatikus ujraindulását.Tehát nem nagy gáz csak amikor rájön akkor az 1.pályától indul. :(
A crackban benne van a szerver törés is. -
Lifeforce #12805 Ha nem akartok visszaolvasni és lassan töltögetni akkor mindent megtaláltok (dedikált szervert is)
a szerverünk ip címén (FTP)
név:bf
jelszó:bf -
Lifeforce #12804 De azért csináltak még1 célkeresztet és ha eltalálod embert akkor megjelenik. -
Lifeforce #12803 Egyetlen egy dolgot nem javítottak ki benne. :(
A célkereszt még mindig akkora, hogy az ember belefér 3* -
Lifeforce #12802 Már nagyon várjuk -
#12799 Javult a grafika?????? -
#12797 Na ha tényleg így van, akkor az OBI klán visszatér! Reszkessetek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12796 Nekem reinstal vot oztan mükszk -
szabi.hu #12795 van akinek ujra vissza kell allitani a refress erteket,nezd meg azt is -
#12794 Pár napig nem ért el a zsinór a gépig, most látom csak, hogy kijött az 1.2. Jól felraktam, de nem működik, merciless-t is leirtottam, úgy se. Pálya töltésnél szürke kép, hibahang, desktop. A kérdést fel se teszem :) -
#12793 Jelen! Jelentem alváshoz felkészültem.
Kérek engedéjt az álomba merülés hadjárat elkezdéséhez. -
#12792 slowhand
szlóhend
...
!
:) -
Lifeforce #12791 Igen sokkal jobb lett.Szépen fut 2 lövés halál és messziröl is le lehet szedni egy nyulat.
A tankokat nem lehet 2 gránáttal szétkapni.Javult a grafika és a netkod.Ja és a lényeg, hogy a repülők nem állnak a levegőben. :) -
Xboxman #12790 Köci,bizta lesz 1.2-es verziója is...