109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    azt nem érted meg, hogy nincs opcióm. ill talán a bérelt vonal, csak annyira tényleg nincs pénzem...
    választási lehetőségeim: dialin, isdn, upc
    szerinted melyikre upgradeljek a jelenlegi upcből?
  • BurnBaby
    csakfelb@szommagam :)))
    1) az upc helpdesk má sikítva rohan szanaszét, ha csak bemondom az ügyfélszámom...
    2) no comment. eredeti bfem van :P
    3) hogymi???
    4) nemtok jáccani. bosszant is
    5) szal én má ott tartok költözök a jobb net miatt. micsinájjak még, h ne legyek birka? :) költözzek más városba? országba? nálad jó a net? me akkor odaköltözök (viszem airt is!) :)))))
  • LSC
    szerintem meg valami bevándorló medic volt aki nem érti a "nyelvünket" és azt gondolta na jó akármijen nehéz is segítek rajtad ne kiabálj.
  • Lifeforce
    Sajnos ez a Magyar hozzáállás a Magyarnak a dolgokhoz.Megjegyzem nem csak az internethez hanem mindenhez.
    Azért tartunk itt ahol tartunk :(
  • Lifeforce
    Pedig lehetne változtatni rajta, hogy ne így legyen.DE
    1. Nincs rá időd (na ja ezt csk mondjuk)
    2. Nincs rá pénzed (hát persze)
    3. Optimizmusbol kevés van nekünk (Ugy sem lessz jobb)
    4. Végülis tudok azért játszani (ha más nem külföldi szerveren)
    5. áááááá! JÓ ÍGY IS.
  • Lifeforce
    A birkaságot arra értem, hogy egy fecske nem csinál nyarat de sok lúd disznót győz.Te előfizetsz egy szolgáltatásra és 50-60%-os szolgáltatásért fizetsz 100%-ot. :(
  • Lifeforce
    Hi mert a lap most készülődik.
    Ezügyben fordulj Tyler pajtihoz :)
  • BurnBaby
    hát... ha lenne miből válogatni itt is könnyebb lenne :) de ugye az ország nagy része csak dialin, és még itt a főttvárosban se nagyon tolonganak a szélessávú szolgáltatók, hogy inkább őket válasszam... lennék én kevésbé birka he lenne opcióm :)
  • Lifeforce
    Ez neked minőség?Az egyik pillanatban 28kbyte/s sebességgel töltesz lefele a másik pillanatban 52-vel.az egyik pillanatban 25 a pinged a másikban 300.Ez szerinted minőség?Nézzél körül nyugaton.Lassan a konektorból is internet folyik.Megjegyzem, hogy már vannak ilyen hálózatok Németországban.Ilyen minőséget produkálnának nyugaton az a cég nem, hogy működne hanem nem lenne előfizetőjük.Na erre mondtam, hogy mi Magyarok vagyunk nekünk jó igy is.Nem szapultam a Magyarokat mer a világ leg okosabb emberei a földön és egyben a leg birkább :( .Sajnos.
  • BurnBaby
    utálom a hétfő reggelt...
    :)
  • Kicsirigo
    Az azér lehet mert én ma csak snipereltem, tehát jól láttad. Repülni nemnagyon tudok, tankal elvagyok csak mindig kevesebb van belőle mint emberből, gyalog meg már uncsi. :)
    Amúgy az Omaha-ra szerintem igen is kell sniper, csak nem annyi (1 vagy 2 max), neked is könnyebb rohamozni, ha csak ketten próbálnak leszedni futás közben nempedig 6-8 lő rád. Amúgy ha jól figyeltél annak ellenére, hogy snipereltem egy aranycsillagot sikerült elhoznom az omahan, ergo en kitettem magamért, ti nemjól rohamoztatok. :))
  • ssc-suni-hu
    kerlek alassan
    nagyon szivesen :-----)
  • Col. Rommel
    Hali mindenkinek!
    Az irant erdeklodnek hogy nekem miert nem muxik ez az oldal http://www.chaosbrigade.hq.hu/ , barmire kattintok semmi nem tortenik.
    Foleg a Join resze erdekelne!
    Na pa mindenkinek elore is koszi a helpet
  • BurnBaby
    backupnád? :)
  • ssc-suni-hu
    Nem is lattalak ma a szerveren
    jatszottal? :-)
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent nekem is csak ugy sikerult, hogy 0-rol kezdve a BFet feltettem es aztan patch es fajlok masolasa es ugy mar ment.
  • BurnBaby
    ma milyen kis szociálisnak teccik lenni :P
    meg sry h ma nem volt alkalmad elég soxor megölni de reggel korán worksuxx :(
  • BurnBaby
    rakd újra, patcheld fel 1.2 meg amit az okosok mondanak
    kell h mennyen, mindenkinek megy :)
  • ssc-suni-hu
    Old meg magad es akor minden bajod megoldodik.
    Pl hogy nem megy a BF teljesen hidegen fog hagyni :-)
  • ssc-suni-hu
    Ja es igen a medic fegyvere megiscsak tetszik, most probalgattam egy kicsit, es eleg jo.
    Omahan lazan eltalaltam vele a zaszlotol egy emberket fent futas kozben.
  • ssc-suni-hu
    jaja kozepre felalltunk egy csomoan tankokkal 3 tank a fureszuzem es a farakasok koze ket wespa meg a fureszuzemhez. nem is tudtak attorni, Freddy meg pont elotem ment el.
  • ssc-suni-hu
    Nahat az Omahai meccsek iszonyatosak voltak.
    Miert kell mindig sniperezni, vagyis annyian, itt csak rohamozni kell, mas nincs. Egyszeruen a csapatnak nem lesz jobb ha tavsovessel varjuk, ogy kibukkanjon a piciny nemet feje.
    Mert ha le is lovod akkor mi van? Mire felerunk ujraeled.
    Szoval ez a palya a legjobban olyan, hogy tavcsoves nem kell. A Nemetoldalra arra igan, arra nagyon is jo, de a szovetsegesek ugymint az eletben csak rohanni es eletunket aldozni a hazaert.

Szoval tul kenyelmes itt sniperezni.
    De mar egy parszor elkoptattuk a szankat sokan e temaban.
    Nem konkretan rad gondolok Kicsirigo bar mas fegyvert nem is lattam a kezedben.

Egyebkent omaha nagyon el lett cseszve sajna, nagyon nem kiegyenlitett a mecs, ha a masik oldalt is lenne meg egy tank akkor se lenne egyenlo de egy picit kiegyenlitettebb lenne.
    Igaz eredetiben is kb ez volt a helyzet.
  • BurnBaby
    lol kicsi
    hacsak eccer lett volna :)))
  • BurnBaby
    lsc szerintem félreérted. következő van: a ti szervereteken csupa képzett, diplomás medic dolgozik. specializációjuk a harctéri diagnózis. sajnos te olyan súlyos korságban szenvedtél, amit csak akkor lehetett volna orvosolni, ha deréktól lefele amputálnak - ezt nem élted volna túl :( gyors fontolgatás után a medic megadta számodra a reinkarnáció lehetőségét :)
  • Manta
    Kursk utolsó köre szép volt.
  • Kicsirigo
    Ma nekem egészen jónak tünt, pl. ma 3 embert is lelöttem sniper puskával célzás (tehát távcső) nélkül. :)) Omaha beach, jövök ki a partraszálló csonakból, azt ott ugrál elöttem egy német katona, én meg reflexből melbelöttem. :)) Meg egyszer BurnBaby-t is. :))
  • LSC
    legstarab=legszarabb.
  • LSC
    Életem legstarab menetét játszottam most.Az haggyán hogy ugyanaz az ember 5* rámegy az aknámra(pedig szóltam),meg hogy elkezdem javítani a tankját azt eltapos vagy otthagy,még az is haggyán hogy hívok medic-et és a 3-ból 1 se válaszol vagy jön,meg még az is haggyán hogy 10-ből 4* le tk-znak,de az hogy szólok a medic-nek (aki véletlenül mellettem van)hogy gyógyíccsá má,erre ezt ő úgy veszi hogy megszabadít a szenvedéseimtől azt lelő.A hatalmas lamer állatok teljesen el*asszák a játékot,és ez már nem azért van mert valaki kezdő.
  • Jacek
    Gratulalok "sajnos mi magyarok vagyunk" szovegedhez nekem jo az internetem ha innen jo egy kulfodi helyre.
  • Lifeforce
    minősége!!!
  • Lifeforce
    Ezügyben pedig a magyar minöségellenörzési hivatalhoz :)
    Sajnos mi magyarok vagyunk.
    Nekünk jó igy is az internet hálózat és a hozzáférés.
  • ssc-suni-hu
    Biztos kulfoldrol netezel es akkor termeszetesen a kulfoldi szerverek jobbak es a magyarok nem :-)
  • Jacek
    Jo de azt nem ertem hogy kulfoldre megis jo?
    Csak en magyarokkal szeretnek jatszani ez a problemam.
  • Lifeforce
    Dehogy tartom baszogatásnak.
    "észrevételeinkkel a játszhatóságot szeretnénk jobbá tenni és nem a szervereteket fikázni"
    Ez ügyben az EA gameshez kell fordulni. :(
  • Lifeforce
    Még szép!
    Gondold el ha a szerver nem scannelné a portodat.
    Lehet, hogy nem tudnál játszani mert állandóan kidobna.
  • S(oWh@nD
    Jah.
    A tüzfalam amúgy folyamatosan televan ha játszom a LIFEFORCE nevő gépről jövő TCP port probe okkal.
    De ezt már játék közben is mondtam neked többször is.
  • S(oWh@nD
    Lifeforce: Elég baj, hogy ezt baszogatásnak tartod, mikor az észrevételeinkkel a játszhatóságot szeretnénk jobbá tenni és nem a szervereteket fikázni. Tény, hogy van más szerver is és nem kötelező a CB-n játszani.
    A mai levelezésünk óta, német szerverre húztam játszani, és egész délután ott voltam. Átlag 100-as pinggel játszhatóbb volt...
    Ezt megint ne vedd a szerveretek fikázásának.
    Biztos nálam van a baj...
  • Lifeforce
    Én ugyan ezzel a problémával állok szemben mint amivel az összes szerver fenttartó.Egy játékszerver programmal ami szarabbul megy egy 1.7xp gépen mint egy 800-ason, szar az adminbelépés (ezt kijavították 1.2-ben)
    önkényesen megáll 2-3nap stabil működés után (persze nem áll meg mert az 1.2-ben beépítettek egy autó restartot),Kidobja az embert minden ok nélkül........stb.
  • Lifeforce
    Nem anyáz senki ha ezt normális hangnemben mondod.
    Nem tudjuk mitöl van az, hogy sok embernek külföldre nem laggol.De azért furcs, hogy laggol és még is tele van a szerver.Ma is fullon volt. :)
    ez csak 5-10 embernek van.Érdekes.Ja a 70-ből.
    Amikor még nem ment a miénk akkor ugyan ezt mondták az OBI-ra és persze ugyan azok az emberek.
    De ha nem tudnak játszani mert laggol akkor nemes egyszerűséggel nem kell feljönni a szerverre.
  • Borg
    hát nemtom, engem sorozatosan kilőttek géppityuval a jeep sofőri helyéről, akárcsak az anyósülésről... eddig sokkal effektivebben tudtam kamikazezni jeeppel..

Szerintem amúgy a snipernek a sebzésén csökkentettek.. vagy jobban lagzik a game?