109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13119 én tegnap kis gépen álltam El Alameinen majdnem egész a keleti zászlóig... csak aztán a pilótám döntött a gépen és felhúzta az orrát -> mehettem ejtőernyőzni :) hozzá tartozik, hogy nem tudta a gépén vagyok :))) szal kisgépen is megoldható :) -
Borg #13118 Kérdés: Hogy kell uboottal süllyedni meg emelkedni??
Mert a fel le nyilakkal nekem semmit nem csinál, rákonfigoltam pgdn meg pgup-ra és azokkal sem. Midwayen próbáltam, no effect, csak megy előre, se le-se fel.
Van ennek valami más feltétele is? -
#13117 Nagy gépen kell ami a pl.: a hídas pályán van elmondom, hogy kell felmászni: Nagyon siess mert ha kiírod várjanak meg nem érdekli őket, ekkor te hátra futsz láttod a kis (2)szárnyat arra ráugrasz. Ez után végig futsz a gépen a nagy szárnyakhoz , és ott nyomsz egy guggolást. Gép indul, te virulsz. Ha setleg érzed, hogy vissz hátra a légáramlat elöre nyomod magad de nem nagyon és esetleg ha kanyrodik mindig ellentétesen nyomod neki!! Ennyi!(Ha akár honnan esel én mindig (9) nyomok és igy nem töröm össze magam) A kis gépen nem lehet mert leesel!(tapasztalat) Na sok sikert(Good lucky)!!:) -
#13116 nekem egyszer majdnem sikerult egy vadaszgeppel is. nemtom hogy. leestem, de mar majdnem repultem -
#13115 Ja én is igy voltam!!!! Ott aknáztam erre én ott állok és csak lőnek rám senki nem állt mögöttem és egy halom ember ott vár arra a nagy gépre!!(Csináltátok, hogy a nagy gépre felszáltok a szárnyára és az elindul. Nagy nehezen rajta maradsz ha az aki irányitja nem nyomja oldalra a gépet) Nagyon fasza érzés, főleg ha utánad jönnek egy gépel lőtéged te meg a géppisztolyodal szét szeded a gépet!! :) -
#13114 pontosan! -
#13113 tökéletesen egyetértek! -
#13112 pont hogy hogy pont hogy! -
Xboxman #13110 mindenki kapával a szájába fórumzik:)? -
Xboxman #13109 hogy,hogy pont,hogy?:P -
Seat-melo #13108 Sajnos most jött a hír--> elment a fönök,úgyhogy én is hazaaaa!!! Sziasztok, további jó... -
#13107 lehet hogy pont hogy komolyan veszik es oda mennek nem?:)) -
Seat-melo #13106 Hát igen! Azt hiszem alap,hogy az ember belépés előtt megnézi TAB!!-al,hol vannak kevesebben és odaáll. Ugyanis élvezhetőbb a játék fele-fele megosztban.Szoktam is írni,hogy "még oda ahol sokan vannak",de néha semmit sem ér! :( -
Seat-melo #13105 Tisztelem azt az embert,aki megerősít ebben a tudatban!
Majd ma meglátjuk. -
#13103 :) dehogynem eljött, hacsak kicsit is, de el! :) -
#13102 ..::CB::..-k este 22:30 körül soldier? -
Seat-melo #13101 Persze azt azért nem mondtam,hogy már eljött ez az idő! :) -
Seat-melo #13100 Jaja!Mondtam is múltkor BB-nek,hogy jó munkához idő kell. :)) -
#13099 hehe :)
már előre látom ahogy seat megtisztítja a gonosz szövetségesektől a terepet :) vagyg épp a gonosz németektől :) .. egyébként minden a gyakorláson múlik.. legalábbis nagyonsokminden :) szal hajrá :) -
Seat-melo #13098 thx Air! Öntöl különösen nagy elismerés ez!! -
#13097 gratula :) -
Seat-melo #13096 Ja! És tegnap megszereztem /egymás után/ első arany és ezüst keresztemet! persze nem az Iwo J-n!
Az élet apró örömei! -
Seat-melo #13095 Vagy,azt hitte az Sp-t nyomja! :) -
#13094 Te az egy ellenseg volt, alruhaban alszinnel :-) -
Seat-melo #13093 Sziasztok!
Iwo Jima 1; sehol 1 japcsi zászló,mindenki vár a spawnpointra erre "kollégát"látjuk sétarepül!!
Iwo Jima 2; végre visszavettük a hegyet, jön bátor pilotánk és dob 1 lazát! -4 ember :((( -
#13092 :))) legjobb :)) látod tele van a játék vicces megoldásokkal.. sokat lehet még tanulni :) fehérre.. se szürkére ? :) vagy te már szkineket használsz a zászlókhoz is ? csíter! -
#13091 NA megyek vissza küzdeni...
A munkahelyemre...:( -
#13090 Tegnap a Wake mapon volt egy srác akivel úgy éreztem,hogy elfoglaljuk a repteret... Tévedtem...
Odaérünk én lövöm a 2-3 védőt Ő meg beült a repülőbe és elment kirándulni a B2-re... Még a zászló se váltott át fehérre...
Az amerikai lobogót is csak kezdésnél láttam pár másodpercig!:)
Jól taktikáztunk... -
#13089 Miért ott van hajó?
:DDDD -
#13088 ja aztan a tavcsovevel celt adott a hajonak
vannak kezdok :-) -
#13087 Köszi! -
#13085 bár tény hogy van nála egy pisztoly is ami ér is valamit ;) tegnap volt vicces 'egyik' szerveren wake on lőttem le 1 assaultot majd 1 mediket, majd medik cucc elvesz, gyógyít, két medik jön, pisztollyal lelő mindkettőt (mert nem volt időm a bar-t tárazni :)
szal jó az a fegyver :) -
#13084 bátornak mondjuk bátor :) -
#13083 Én a Berlini map-nál látok snipert rohamozni... -
#13082 romoknál meg eldugott helyem max.. de azt a mapot nem arra találták ki szerintem :) biztos valaki túl sokszor nmézte meg az 'ellenség a kapuknál' filmet :) -
#13081 LoL!
Tegnap Omahán 14-en voltunk!
1. menet
Meglepetésemre megvertük a németeket!!! :) Be is írtam, hogy csak így tovább ez szép volt!
2. menet
Kikaptunk de rendesen...
3. menet
Megint kikaptunk, de rájöttem a miértjére!
14 ember ebből 11 sniper...
Nem tudom kivel, de mi hárman rendesen rohamoztunk!:Ð El is jutottunk talán a domb aljáig... -
#13080 *sír, sír*
nemértem miért nem volt tegnap NB meccsen az el-alamein en egy siperünk se :( se a sztálinon :(( pedíg az alamein ugye jó nagy map, biztos fontos lett volna :)
bár CTF volt nem CON.
van ahol kell azt elismerem, de a sztálinon.... :) -
#13079 Stalingrad?
Mindket oldalon legalabb ey ember van aki Sniperel, de volt mar olyan, hogy szepen mentem felfele es az elso emeleten kilotem egy sniperest aztan a legfelso szinten mindket ablaknal 1-1-et.
Ja es korben a romokban a rozoga lepcsokon feljutva is sokan nyomjak hasalva, mondjuk onnan meg erthetobb. -
#13078 mond hogy sztálinon sznájpeltek mert elsírom magam :))) -
#13077 Ertettem en elsore is :-)