109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    én tegnap kis gépen álltam El Alameinen majdnem egész a keleti zászlóig... csak aztán a pilótám döntött a gépen és felhúzta az orrát -> mehettem ejtőernyőzni :) hozzá tartozik, hogy nem tudta a gépén vagyok :))) szal kisgépen is megoldható :)
  • Borg
    Kérdés: Hogy kell uboottal süllyedni meg emelkedni??

Mert a fel le nyilakkal nekem semmit nem csinál, rákonfigoltam pgdn meg pgup-ra és azokkal sem. Midwayen próbáltam, no effect, csak megy előre, se le-se fel.
    Van ennek valami más feltétele is?
  • Adi
    Nagy gépen kell ami a pl.: a hídas pályán van elmondom, hogy kell felmászni: Nagyon siess mert ha kiírod várjanak meg nem érdekli őket, ekkor te hátra futsz láttod a kis (2)szárnyat arra ráugrasz. Ez után végig futsz a gépen a nagy szárnyakhoz , és ott nyomsz egy guggolást. Gép indul, te virulsz. Ha setleg érzed, hogy vissz hátra a légáramlat elöre nyomod magad de nem nagyon és esetleg ha kanyrodik mindig ellentétesen nyomod neki!! Ennyi!(Ha akár honnan esel én mindig (9) nyomok és igy nem töröm össze magam) A kis gépen nem lehet mert leesel!(tapasztalat) Na sok sikert(Good lucky)!!:)
  • magus
    nekem egyszer majdnem sikerult egy vadaszgeppel is. nemtom hogy. leestem, de mar majdnem repultem
  • Adi
    Ja én is igy voltam!!!! Ott aknáztam erre én ott állok és csak lőnek rám senki nem állt mögöttem és egy halom ember ott vár arra a nagy gépre!!(Csináltátok, hogy a nagy gépre felszáltok a szárnyára és az elindul. Nagy nehezen rajta maradsz ha az aki irányitja nem nyomja oldalra a gépet) Nagyon fasza érzés, főleg ha utánad jönnek egy gépel lőtéged te meg a géppisztolyodal szét szeded a gépet!! :)
  • magus
    pontosan!
  • BurnBaby
    tökéletesen egyetértek!
  • magus
    pont hogy hogy pont hogy!
  • Xboxman
    mindenki kapával a szájába fórumzik:)?
  • Xboxman
    hogy,hogy pont,hogy?:P
  • Seat-melo
    Sajnos most jött a hír--> elment a fönök,úgyhogy én is hazaaaa!!! Sziasztok, további jó...
  • magus
    lehet hogy pont hogy komolyan veszik es oda mennek nem?:))
  • Seat-melo
    Hát igen! Azt hiszem alap,hogy az ember belépés előtt megnézi TAB!!-al,hol vannak kevesebben és odaáll. Ugyanis élvezhetőbb a játék fele-fele megosztban.Szoktam is írni,hogy "még oda ahol sokan vannak",de néha semmit sem ér! :(
  • Seat-melo
    Tisztelem azt az embert,aki megerősít ebben a tudatban!
    Majd ma meglátjuk.
  • air23
    :) dehogynem eljött, hacsak kicsit is, de el! :)
  • LSC
    ..::CB::..-k este 22:30 körül soldier?
  • Seat-melo
    Persze azt azért nem mondtam,hogy már eljött ez az idő! :)
  • Seat-melo
    Jaja!Mondtam is múltkor BB-nek,hogy jó munkához idő kell. :))
  • air23
    hehe :)
    már előre látom ahogy seat megtisztítja a gonosz szövetségesektől a terepet :) vagyg épp a gonosz németektől :) .. egyébként minden a gyakorláson múlik.. legalábbis nagyonsokminden :) szal hajrá :)
  • Seat-melo
    thx Air! Öntöl különösen nagy elismerés ez!!
  • air23
    gratula :)
  • Seat-melo
    Ja! És tegnap megszereztem /egymás után/ első arany és ezüst keresztemet! persze nem az Iwo J-n!
    Az élet apró örömei!
  • Seat-melo
    Vagy,azt hitte az Sp-t nyomja! :)
  • ssc-suni-hu
    Te az egy ellenseg volt, alruhaban alszinnel :-)
  • Seat-melo
    Sziasztok!
    Iwo Jima 1; sehol 1 japcsi zászló,mindenki vár a spawnpointra erre "kollégát"látjuk sétarepül!!
    Iwo Jima 2; végre visszavettük a hegyet, jön bátor pilotánk és dob 1 lazát! -4 ember :(((
  • air23
    :))) legjobb :)) látod tele van a játék vicces megoldásokkal.. sokat lehet még tanulni :) fehérre.. se szürkére ? :) vagy te már szkineket használsz a zászlókhoz is ? csíter!
  • Crem
    NA megyek vissza küzdeni...

A munkahelyemre...:(
  • Crem
    Tegnap a Wake mapon volt egy srác akivel úgy éreztem,hogy elfoglaljuk a repteret... Tévedtem...
    Odaérünk én lövöm a 2-3 védőt Ő meg beült a repülőbe és elment kirándulni a B2-re... Még a zászló se váltott át fehérre...
    Az amerikai lobogót is csak kezdésnél láttam pár másodpercig!:)
    Jól taktikáztunk...
  • Crem
    Miért ott van hajó?
    :DDDD
  • ssc-suni-hu
    ja aztan a tavcsovevel celt adott a hajonak
    vannak kezdok :-)
  • Crem
    Köszi!
  • air23
    bár tény hogy van nála egy pisztoly is ami ér is valamit ;) tegnap volt vicces 'egyik' szerveren wake on lőttem le 1 assaultot majd 1 mediket, majd medik cucc elvesz, gyógyít, két medik jön, pisztollyal lelő mindkettőt (mert nem volt időm a bar-t tárazni :)
    szal jó az a fegyver :)
  • air23
    bátornak mondjuk bátor :)
  • Crem
    Én a Berlini map-nál látok snipert rohamozni...
  • air23
    romoknál meg eldugott helyem max.. de azt a mapot nem arra találták ki szerintem :) biztos valaki túl sokszor nmézte meg az 'ellenség a kapuknál' filmet :)
  • Crem
    LoL!

Tegnap Omahán 14-en voltunk!

1. menet
    Meglepetésemre megvertük a németeket!!! :) Be is írtam, hogy csak így tovább ez szép volt!
    2. menet

Kikaptunk de rendesen...

3. menet

Megint kikaptunk, de rájöttem a miértjére!
    14 ember ebből 11 sniper...
    Nem tudom kivel, de mi hárman rendesen rohamoztunk!:Ð El is jutottunk talán a domb aljáig...
  • air23
    *sír, sír*
    nemértem miért nem volt tegnap NB meccsen az el-alamein en egy siperünk se :( se a sztálinon :(( pedíg az alamein ugye jó nagy map, biztos fontos lett volna :)
    bár CTF volt nem CON.

van ahol kell azt elismerem, de a sztálinon.... :)
  • ssc-suni-hu
    Stalingrad?
    Mindket oldalon legalabb ey ember van aki Sniperel, de volt mar olyan, hogy szepen mentem felfele es az elso emeleten kilotem egy sniperest aztan a legfelso szinten mindket ablaknal 1-1-et.
    Ja es korben a romokban a rozoga lepcsokon feljutva is sokan nyomjak hasalva, mondjuk onnan meg erthetobb.
  • air23
    mond hogy sztálinon sznájpeltek mert elsírom magam :)))
  • ssc-suni-hu
    Ertettem en elsore is :-)