109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12974 na lépek mielőtt elsírom itt magam :) majd valami
byez -
#12973 Vki mondja meg, hogy a kést az, hogy kell eldobni mert én azt olvastam valahol , hogy el lehet!! -
#12972 szerintem biztosít. pont ezért a ts-el egybekötve. bár nekem és bébinek még ts se kell :) mondjuk nem sokszor tüzérkedünk, de míg nemvolt upc egyik nap azért csak kipróbáltuk.
linux ver meg jöhetnemá.. ja.. -
Petko #12971 ja ígylesz ha lesz hba server (linuxot várjuk) meg match végre. De azért jó lenne ha maga a játék is biztosítaná az effektív scoutozás feltételeit. -
#12969 de! csak nemértünk hozzá! -
#12968 krekkhez nemértek szori :/
de vlsz a régi krekket raktad fel nem a 1.2-eset.. -
#12966 tevagy a főnök parancsold meg nekik :) szerintem jól kikéne képenetek egy überscoutot a klánba izé.. századbavagymi.. aztán örülni hogy lehet tüzérkedni :) -
#12964 más világban élünk...
remélem lesz alkalmad, és szervezhetsz majd nagyszabású hba csatákat, ahol vonul a kezed alatt 30 ember.. ez publicon kizárt. A meccseket pedig - azon a nem mérvadó bár jobbára elismert - clanbase-en 8-12 fős csapatokkal játszák mert nem egyszerű többet egy időben összeszedni egy csapatból, hogy mind ráérjen, legyen jó a gépe, a pingje, az egyebe. Ez egy játék - jobbára mindenki örömére. -
#12963 jeep ellen akna, assault ellen másik assault..
főleg ha van a zászlónál egy tank is.. életbe nemjutnak át..
persze publicon nehéz mert ugye sok a hmm nem-csapatjátékos..
de ha ts-en vagytok és vagytok olyan 6-8 an azért az már több zászló védését is lehetővé teszi. szierntem.
-
Petko #12962 nincs egy emberpalánta se aki scoutolna, mer mindenki utálja hogy egy assault könnyebben lelövi kilométerekről mint ő a "mester"lövész puskájával -
Petko #12961 nem fekve hason kéne játszani, hanem egy kicsit valóságosabb állóháború alakulna ki ahol lehetne taktikázni mint a valóságban, mert még mindig az van, hogyha valahol nagynehezen egy csapat megpróbál kommunikálni, és monjduk együttesen egy adott pontot lezárni, hogy onnan nejöjjön támadás, továbbra se lehet effektíven lezárni, mert jön az asszault és fél kilóméterről kilövi a gépuskást, vagy jeepel átront a védelmi vonalon és hátulról szétlő mindenkit. -
#12960 mire való a ts ? :) csak van egy emberpalánta aki ellátná neked a scoutolást ? egyébként szép dolgokat lehet a tüzérséggel is művelni elismerem.. a másik hogy én egyébként tök élvezem a sniperelést egy halálig.. aztán én se szórakozok jön az assaultair ,) -
Petko #12959 jah hát ezt mondom. A scoutozás benasága nem azért zavar ennyire, mert én az szeretnék lenni, hanem azért mert tüzérkedni szertnék, csak nincs scout sose aki célozzon, másrészről meg jól megritkítanák az egymagukba rambozó assaultokat. -
#12958 volt h snipereltem - asszem pont tegnap omahán. leszedtem 3 embert, nem haltam meg, hasaltam... untam - suicide és mentem visszaverni a támadókat, mert 1) több hal meg = kevesebb él (attól is fogy ám a ticket, ha halnak) 2) akadályozom őket a feljutásban (nincs új posztjuk - fogy a ticket)...
az a fajta fekszünk és vigyázunk típusú csata, amire te gondolsz nekem nem az ideális szórakozás. és furamód eddig azt láttam, hogy a legtöbb ember szintén rohangál. szerintem viszonylag nehéz hason fekve zászlót foglalni. nekem legalábbis macera.
és nem muszáj ugyanazon a szerveren bfeznünk tényleg. az ip címem fix, egy laza ban megoldja :) ráadásul egy csapás 2 légy - air is azon az ipn van :) csókolom -
#12957 szerintem ez ígyvan, kivéve a sniper nem szed le egy mozgó assaultot se könnyedén :) -
Petko #12956 hát szerintem már cs jellegű, csak még annál is alacsonyabb szinten van a taktikázás amár említett balance hiánya miatt.
Én azt szeretném ha fenntálna egy jó kis láncolat, hogy mi mit szivat be. Ha valaki észnelkül rohangál akkor azt kilövik a scoutok, az észnélkül scoutozót hátbatámadja egy assault, vagy tüzérséggel szétbombázzák, az észnélkül tüzérkedőt szétszedi egy könnyűtankos, az észnélkül tankozót aknával szétszivatják stb. -
#12955 fúú de élvezetes lenne ha a bf is cs jellegűvé válna :) természetesen ez csak az én véleményem, de én inkábbb szaladok bután és teszek a csapatom kedvére és foglalok zászlókat, ölök embereket mint egyhelyben kétfű között egy sniperrel várjam hogy akkor most mi is fog történni.. egyébként war-on más.. ha védeni kell egy posztot oké.. akkor védik..
tegnap én is beálltam a tigrissel az omahán a középső zászlónkohoz.. nemigazán jöttek fel a gonosz szövetségiek ,))
aaahh.. whatever.. l8air.. -
Petko #12954 ja én nem azt mondom hogy ne rohangáljon, hanem javítsák ki a balanceot hogy ne rohangálhasson, mert ezzel viszont a másik 15 "más mentalitású" embernek ássa el a játékát -
Petko #12953 ja és counterbe is ez jobban kivan egyensúlyozva mer ott rohangál valaki összevissza ész és rejtőzködés nélkül máris kilövi egy mesterlövész, és gőze se lesz hogy honnan. Ami inkább az assaultozáshoz bfben legjobban hasonlítható talán a quakeezés plasmaval. -
#12952 a játék az játék.. ha rohangálni akar hagy rohangáljon. ha meccset játszol nemhiszem hogy rohangálnának össze-vissza, amennyiben mindenkinek személy szerint ki lenne osztva hogy mit csináljon.. a magyar szerverek ha jól tudom public szerverek.. -
Petko #12951 én nem vitázok egyáltalán, csak a rossz balance miatt sok counter lelkületű ember bf be téved pedig ez a játék qrvara nem arról szól hogy ki tud rohangálva több embert kilőni -
Petko #12950 egyrészt clanbase szabályzat hol érdekel engem... másrészt én arról beszélek, hogy pl a bf es filmben amit csinálni akarunk, gondoltam egy partraszállós jelenetet amin tankokkal szálnak partra mint a valóságban, de sehogy se lehet arra az időre bekapcsolni -
#12949 egyébként indíthatnánk vitát hogy sniper vs assault.. de szerintem felesleges.. mindenki azzal játszik amivel akar :) -
#12948 nembeszólni. -
Petko #12947 neked meg nem kéne bf ezni, vagy legalább is nem ugyanazon a szerveren :) -
Petko #12946 ehelyett a mesterlövész lehetne nagyobb sebzésű, azaz 1 mellkaslövés = halál -
#12945 "http://www.clanbase.com/ladderrules.php?gid=15&sgid=66
3. Cheating and anti-cheating
Because there are always things that are 'on the edge' we will handle a few things we get a lot of questions about (this list will be updated when needed):
The use of scripts that change the way BF1942 was made, such as 'enemytagview', 'centerview' and 'norecoil', are not allowed.
Custom models and skins are not allowed. This goes for the player models and skins as well as the weapon models and skins.
Custom map textures are not allowed.
Map swimming, (moving inside walls or the sky) or using mapbugs to look through/over walls are not allowed." -
#12944 nem kéne sniperkedni. vagy legalább nem mindig ugyanott... de majd leszoksz... :) -
Petko #12943 ja és mégegy fontos, hogy a karabélynak nagyobb legyen a kilengése, hogy ne lehessen kilóméterekre mesterővész pontossággal lőni -
Petko #12942 na amik még eszembe jutottak, hogy a tüzérségi járművek ne legyenek 2 személyesek, csak 1. Azt esetleg be lehetne rakni, hogy csak álló helyetből tudjon lőni, hogy kiküszöböljük, hogy tanknak használják. Pl lehetne valami külön gomb is hogy kitámassza, és deploy ozza a járművet tüzérkedéshez.
És a géppuskák sebezzenek többet a repülőkön, és a rombolókon lehessen számbillentyűvel a gepuskaállásokba ugrani. -
#12941 jah egen.. a vízbe zuhanás (nem csak hajóról, hanem mondjuk bárhonnan) ugyan ne legyen már halálos. pl zuhantam le géppel és gondoltam nem nyitok ernyőt kb 5m-re van alattam a tenger. csúnyán meg is haltam :) -
Petko #12940 ja igen és az nagyon fontos, hogy a scout ne váltson vissza lövés után a scope nézetből, és ha még nincs akkor legyen olyan server változó, hogy ki lehessen kapcsolni a halál utáni "gyilkos" helyzetét mutató kamerát -
#12939 http://www.bf42.com/images/potd/177.jpg
ha esetleg még nemláttátok volna..
Zoly
- 40cm eséstől ne haljak már meg,
- dzsippel sekély vizbe is tudjak menni asszem más minden a helyén van most így hirtelen .. -
Petko #12938 Ja és mégegy dolog ami nem igazán javításnak kéne, de jó lenne ha elmondanátok valami módszert arra vonatkozóan, hogy hogy lehet megoldani hogy egy járművel a partraszálló csonakokra lehessen hajtani. (mert beleférnének, de próbálgattam osszevissza irogatni a con fileokban, de valami mechanizmus megakadályozza, és felrobbantja a járműveket) -
Petko #12936 Aztán egy másik ötletem, hogy a tankokon lévő gépuskák mozoghatnának a toronytól függetlenűl. Lehet hogy kicsit hülyén nézne ki, de vehetjük úgy is hogyha forog a torony akkor a gépuska kezelő autómatikusan korrigál hogy irányba maradjon:) -
Petko #12935 Üdv Zoly!:)
Nekem egyik apró problémám a tüzérséggel van, hogy mivel most leszedtétek a ViewDistance állítását, nem látom be elég jól a terepet, plusszba most a hajókon a magasságot nagyon nehéz belőni, hogy nem mozog a crosshair. Azt például megcsinálhattátok volna, hogy a viewdistancet ahogy tettétek is nem lehet állítani, viszont ha pl. scout távcsőre kapcsol, vagy puska scopal nézelődik, vagy valaki tüzér járműből nézelődik, akkor a Viewdistance megugrik 130 v. 140 re. -
#12934 1. konstruktív hozzászólás:
szeretném, ha mindig az én csapatom nyerne és enyém lenne az arany köszi
-
#12932 jah btw, ha vkit érdekel a Lockheed Martin CodeOne nevű kiadványa (természtesen vadászgép hegyekkel) angol nyelven az dobjon meg egy maillel a címével és elküldöm neki postán. me engem nem érdekel, de jön negyedévente és most itt van 2 :) -
#12931 rájöttem a technikára...
oldal frissítés mint olyan nincs. suxxplorer close, újraindít, sg forum betölt, msg posztol, örül :) majd suxxplorer close..... :)))) -
#12929 ahhhhhhhh.. sikerült posztolnom egyet, jeeeee
hiába, aki otthon szop a nettel annak melóban is kijut...
de legalább most lehet imába foglalnom a chellonak a nevit, h lám van ami lassabb...
szal:
szlóhend: szerintem túlélhető volt (már amikor kellő távolságra voltam a járműveidtől) szal van még esély, ne add fel :) ha rajtam múlik vezethetsz, még be is ülök melléd, mert én bátor vagyok! ,) amúgy meg amikor külön tankban utaztunk egész hatékonyan ment és ki sem nyírtál :)))
sünike: saját temetésem eszembese. bocs? lehet a túlzott szerénységem, de kár lenne a TEstreszabott koporsódat rám pazarolni, csak lötyögnék benne :) vedd úgy máris h meghaltál :P