109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    vajon...?
  • air23
    süni omaha-t ha jól csinálja a német csapat igen nehéz bevenni, amit talán láthattatok is mikor bébivel átálltunk ,) sajnos a hajót nem sikerült kilőnni :,(

egyébként én az első halálig sniper vagyok omaha-n alied oldalról aztán assault mert szerintem is kell minimális sniper támogatás pl a géppuska állások ellen.
  • ssc-suni-hu
    Na nehogymar a temetesedet is fizessem :-)
  • skorpio7
    Bazz ... vedd meg a dobozos játékot és nem lesz ilyen gondod .
  • S(oWh@nD
    lsc: Nem megy ez neked. Rakjál sima ":)" vagy "lol" -t...
  • LSC
    feladom.A smile-k működnek,a kép nem.
  • LSC
    még1 * a kép:
  • LSC
    ez is ftp ről van.
  • LSC
    Te ezt komolyan kérdezted?
  • S(oWh@nD
    BurnBaby: Tegnap vissza adtam a jogsimat. Remélem ez vigasztal valamelyest
  • BurnBaby
    bennvagyok, de ne a 6 szám hanem a 23 h air is örüljön
    temetésre legyen nálad cash thx :P
  • BurnBaby
    talán invalid a cd-keyd :) a szerverek 99%a csak eredeti bf-fel megközelíthető :)
  • Crem
    Egy kép az El Alamein csatából...
  • Crem
    Bocs az Off-ért de a HBA fórumon sehogy se akart sikerülni...
  • Crem
  • LSC
    Átállítottam az arányokat 3:3:1-re,minden jó csk a netem kezdett szarakodni azóta.
  • Lifeforce
    Fent vagyok ts-en
  • LSC
    ehhez nem kell.Az sg free ftp.
  • LSC
    Pedig volt hogy sikerült.
  • Lifeforce
    Nem látjuk.:(
    FTP-ről is lehet linkelni csak a nevet és a jelszót is linkelni kell.
  • ssc-suni-hu
    Szoval verekedni akarsz?
    Na majd este berlin Strasse utca 6 szam alatt csak te meg en es a keseink es 1 koporso
  • ssc-suni-hu
    Jol nezne ki ha latnam, vagy piros X a kep?
  • BurnBaby
    nem látjuk, mert ftp-ről linkelsz, az meg naív :)
  • BurnBaby
    a rohamozó csapat mérete egyenesen arányos az agyad méretével ,)
  • LSC
    Látjátok a képet?
  • ssc-suni-hu
    költözök a jobb net miatt

te ez mar fuggoseg de legalabbis koros tunet nem :-)
  • BurnBaby
    íratnál egyet nekem is thx? csak me se piros led, se sáv, ámde pár napja különösen yo a net - mostmá nem csak a pl, hanem stabil 5-600 ping német sf szerverre :)
  • ssc-suni-hu
    Dehat mindet vesztettuk, szoval valamit akkor megse jol csinalta csapat nem?
    Valoszinuleg a rohamozo emberek szama volt a kicsi, gondolom en kicsiny agyammal
  • LSC
    Nem ide tartozik de jól néz ki:
  • Lifeforce
    Na jó témát lezártam :)
    Petko:Én voltam tegnap :)
  • Lifeforce
    bocsi még reggel van.központnak :)
  • LSC
    Lányoknál ráadásul elnézőbbek az emberek:).
  • Lifeforce
    Ja és, hogy nekem jó?Ja igen miután egy ügyvéddel irattam felszólító levelet a magyar és a külföldi köszpontnak.2 napra rá már égett is a piros ledem és ma már a legkisebb letöltési sebességem (szombaton délután és este) 52kbyte/s.
  • Lifeforce
    Ezt mondom, hogy te egydül semmit nem tehetsz.De az a pár ezer ember már tehetne.Én az interbeten vállalva a nevem beszáltam a harcba amikor felhívás volt, hogy legyürjük UPC új kitalációját miszerint 15gb letöltés felett már ipari internet használatnak minősül.Hát persze.A reklámjaikban felhívnak, hogy nézz neten tv-t na ja akkor ezekszerint ha kiszámuljátok akkor napi 4óra internetért fizetek 11pénzt?Hmmmm na erről van szó.
  • LSC
    Mért úgy érzed?Te 1* sem mentél aknára nem?Akkor meg ne szerénykedj.
  • BurnBaby
    :)))
    advanszd gémers lol
    akkor én se mehetek mi? :( picsába :(
  • LSC
    az ok hogy egyszer rámegy de hogy 4* 5* az már hihetetlen.A végén már a tankok elé álltam hogy ne menjen tovább de néha ez sem volt akadáj.Még azt is üvöltöttem hogy:pázáuff ekszplózión.dDe mintha magamnak beszélnék.Amúgy szerinted sokaknak számítana ha nyomnék 2* f1-et?Mondjuk 20-ból 2 embernek.De ezek alapból tudják hova aknázok mivel máshova nem érdemes.Meg arra minek megy a saját tankkal?Jó lenne már valami password-os port vagy szerver amire télleg csak az advanced gamer-ek mehetnének fel.Az lenne a megváltás.
  • LSC
    upc-re semmiképp.Az egyik havernak egyész jól megy isdn-el csak 30000-eket fizet.De hát ha van pénz.
  • BurnBaby
    lsc te yol felhúztad magad tegnap :))
    szal az aknáidra visszatérve: yokat kuncogtam tegnap, amikor látom "vigyázzatok aknázok". azt ugyan nem mondtad, hogy az 5 bázisból hol... szal már meg is jelent előttem a tétova teve kollegák glóriás képe. asszem eszerint be is jött? :) "vigyázzatok aknázok" után lsz tenyerelj rá mondjuk a 'roger that' gombra, így kis sárgán villox okosan és látjuk h aha, ott aknáz, yovan :)
  • LSC
    És hogy segítesz?Komolyan már féek a sajátjaimtól is és inkább elbújok ha valaki "segíteni akar.A másik legjobb sztori:
    Beül a "jól"képzett katona a defgun-ba,és szorgalmasan lövi az amcsi zászlót.Ez mind rendben van de aztán 1* csak átvát szürkére.A következő becsapódásnál 3-an meghalnak a sajátjai közül persze semmi bocsi vagy kabbe,semmi.Gondoltam oda megyek csak észheztér és nem lő oda mégegyszer.Tovább nem mondom úgyis kitaláljátok.Lehet hogy ez 1 kém volt?Figyelni kellett volna lehet hogy amcsi csillagot is kapott a végén axis létére.