109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12928 vajon...? -
#12927 süni omaha-t ha jól csinálja a német csapat igen nehéz bevenni, amit talán láthattatok is mikor bébivel átálltunk ,) sajnos a hajót nem sikerült kilőnni :,(
egyébként én az első halálig sniper vagyok omaha-n alied oldalról aztán assault mert szerintem is kell minimális sniper támogatás pl a géppuska állások ellen. -
#12926 Na nehogymar a temetesedet is fizessem :-) -
#12925 Bazz ... vedd meg a dobozos játékot és nem lesz ilyen gondod . -
#12924 lsc: Nem megy ez neked. Rakjál sima ":)" vagy "lol" -t... -
#12923 feladom.A smile-k működnek,a kép nem. -
#12922 még1 * a kép:
-
#12921 ez is ftp ről van. -
#12920 Te ezt komolyan kérdezted? -
#12919 BurnBaby: Tegnap vissza adtam a jogsimat. Remélem ez vigasztal valamelyest -
#12918 bennvagyok, de ne a 6 szám hanem a 23 h air is örüljön
temetésre legyen nálad cash thx :P -
#12917 talán invalid a cd-keyd :) a szerverek 99%a csak eredeti bf-fel megközelíthető :) -
#12915 Egy kép az El Alamein csatából... -
#12914 Bocs az Off-ért de a HBA fórumon sehogy se akart sikerülni... -
#12913 -
#12911 Átállítottam az arányokat 3:3:1-re,minden jó csk a netem kezdett szarakodni azóta. -
Lifeforce #12910 Fent vagyok ts-en -
#12909 ehhez nem kell.Az sg free ftp. -
#12908 Pedig volt hogy sikerült. -
Lifeforce #12907 Nem látjuk.:(
FTP-ről is lehet linkelni csak a nevet és a jelszót is linkelni kell. -
#12906 Szoval verekedni akarsz?
Na majd este berlin Strasse utca 6 szam alatt csak te meg en es a keseink es 1 koporso -
#12905 Jol nezne ki ha latnam, vagy piros X a kep? -
#12904 nem látjuk, mert ftp-ről linkelsz, az meg naív :) -
#12903 a rohamozó csapat mérete egyenesen arányos az agyad méretével ,) -
#12902 Látjátok a képet? -
#12901 költözök a jobb net miatt
te ez mar fuggoseg de legalabbis koros tunet nem :-) -
#12900 íratnál egyet nekem is thx? csak me se piros led, se sáv, ámde pár napja különösen yo a net - mostmá nem csak a pl, hanem stabil 5-600 ping német sf szerverre :) -
#12899 Dehat mindet vesztettuk, szoval valamit akkor megse jol csinalta csapat nem?
Valoszinuleg a rohamozo emberek szama volt a kicsi, gondolom en kicsiny agyammal -
#12898 Nem ide tartozik de jól néz ki:
-
Lifeforce #12897 Na jó témát lezártam :)
Petko:Én voltam tegnap :) -
Lifeforce #12896 bocsi még reggel van.központnak :) -
#12895 Lányoknál ráadásul elnézőbbek az emberek:).
-
Lifeforce #12894 Ja és, hogy nekem jó?Ja igen miután egy ügyvéddel irattam felszólító levelet a magyar és a külföldi köszpontnak.2 napra rá már égett is a piros ledem és ma már a legkisebb letöltési sebességem (szombaton délután és este) 52kbyte/s. -
Lifeforce #12893 Ezt mondom, hogy te egydül semmit nem tehetsz.De az a pár ezer ember már tehetne.Én az interbeten vállalva a nevem beszáltam a harcba amikor felhívás volt, hogy legyürjük UPC új kitalációját miszerint 15gb letöltés felett már ipari internet használatnak minősül.Hát persze.A reklámjaikban felhívnak, hogy nézz neten tv-t na ja akkor ezekszerint ha kiszámuljátok akkor napi 4óra internetért fizetek 11pénzt?Hmmmm na erről van szó. -
#12892 Mért úgy érzed?Te 1* sem mentél aknára nem?Akkor meg ne szerénykedj. -
#12891 :)))
advanszd gémers lol
akkor én se mehetek mi? :( picsába :( -
#12890 az ok hogy egyszer rámegy de hogy 4* 5* az már hihetetlen.A végén már a tankok elé álltam hogy ne menjen tovább de néha ez sem volt akadáj.Még azt is üvöltöttem hogy:pázáuff ekszplózión.dDe mintha magamnak beszélnék.Amúgy szerinted sokaknak számítana ha nyomnék 2* f1-et?Mondjuk 20-ból 2 embernek.De ezek alapból tudják hova aknázok mivel máshova nem érdemes.Meg arra minek megy a saját tankkal?Jó lenne már valami password-os port vagy szerver amire télleg csak az advanced gamer-ek mehetnének fel.Az lenne a megváltás. -
#12889 upc-re semmiképp.Az egyik havernak egyész jól megy isdn-el csak 30000-eket fizet.De hát ha van pénz. -
#12888 lsc te yol felhúztad magad tegnap :))
szal az aknáidra visszatérve: yokat kuncogtam tegnap, amikor látom "vigyázzatok aknázok". azt ugyan nem mondtad, hogy az 5 bázisból hol... szal már meg is jelent előttem a tétova teve kollegák glóriás képe. asszem eszerint be is jött? :) "vigyázzatok aknázok" után lsz tenyerelj rá mondjuk a 'roger that' gombra, így kis sárgán villox okosan és látjuk h aha, ott aknáz, yovan :) -
#12887 És hogy segítesz?Komolyan már féek a sajátjaimtól is és inkább elbújok ha valaki "segíteni akar.A másik legjobb sztori:
Beül a "jól"képzett katona a defgun-ba,és szorgalmasan lövi az amcsi zászlót.Ez mind rendben van de aztán 1* csak átvát szürkére.A következő becsapódásnál 3-an meghalnak a sajátjai közül persze semmi bocsi vagy kabbe,semmi.Gondoltam oda megyek csak észheztér és nem lő oda mégegyszer.Tovább nem mondom úgyis kitaláljátok.Lehet hogy ez 1 kém volt?Figyelni kellett volna lehet hogy amcsi csillagot is kapott a végén axis létére.