109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14257 szerintem kicsit az egész fura lett :)) m10/tigris szemből egy lövéssel kilő bármi tankot. Ugyanakkor m10/tigrisnek igen sok lövés kell más tankból - de elég két bazooka lövés. szal akkor most hogy van ez? bazooka erősebb mint a tanklövés? ez józan? :))) és a kilőhetetlen atomtigrist egy gyalogos 2 lövéssel...? :))) szal fura volt kicsit :) -
#14256 veled sose volt ilyen? :))
egy este próbáltam spawnolni többször - mindig belehaltam, nem értettem
aztán egyszer amikor én ültem a b17ben beleéreztem a szépségébe - ahány kollega spawnolni próbált annyiszor kaptam -2 fraget :))) simán yo volt :) -
MEDIC! #14254 Mindenki csal. Nálam a bffullcsít.exe csücsül fenn. Az a legjobb szvsz, csak rád nézek és halott vagy. -
#14253 Tenyleg sracok a PunkBusterhez hasonlo cuccos nincs a BF-hez csakhogy az idegeket megnyugtassa?
Egyebkent en egyszer sem ereztem a BF-ben hogy vki csitelt volna ellenben a Mohaa-val. -
#14252 miiiiicsoda? -
Petko #14251 Ricsik az Echo volt, meg én is szoktam ilyet csinálni iwo jiman. Beülök a PoW ba, és onnan irtok, és persze nem halok meg 1x se. -
#14250 nem lehetetlen
:)
szeretem a nyitottságot, amivel a náluk jobb/tapasztaltabb játékosokat fogadják az újak :))) -
#14249 hű, az télleg yo volt... már amikor bombázóra spawn :) majdnem 50% volt az esélyem, hogy túlélem a spawnt és nem halok meg -2 killel a pilótának, mert véletlen megmozdította a gépet pont amikor én spawnoltam :))) -
#14248 konyorgom ne kezd ujra akik ilyenek, azok eleg regen es nagyon jol jatszanak. -
tokfej #14247 Biztos láttál már a vizen hajókat uszkálni. Képzeld van olyan amelyikkel lehet lőni is. Nanost ha valaki beleül egy ilyen teknőbe és jól is használja akkor még meg sem hal és elér 30-nál több pontot. -
Lifeforce #14245 A puska a valóságban is erős fegyver.Ha lejebb veszem megint nem lessz mérnök.Jó ez így ahogy van.
Támadónak azért a tüzelési sebessége jóval nagyobb.Azért a géppityu még mindig jobb mint a puska. -
Lifeforce #14244 :)
Jó reggelt.
Úgylátom bejött.Mindenkinek más tetszik.És ez a lényeg.Igen.A légvédelmi ágyu a tankra nagyon erős lett :( Én is ezt tapasztalta.Ezt javítom.
Valóban a bombánál csak a b17-é lett erősebb de biztos észrevettétek lassabban szorja.A többi csak látvány :) -
lboyongo #14243 1etértek, a puska túl erős, pete kihozta belőlem az állatot, mikor 1más után vagy 5X megölt a "névtelen" fegyverével:)
Én 1 vmit hiányolok, ami az OBI-n (thx érte) anno nagyon +tetszett, lehetett a bombázóra spawnolni. -
#14242 Egyébként egyre jobb meccsek vannak!
Egyre jobban élvezem a játékot :) -
#14240 Ha ratingelenem kéne:
5/4.
egy erős négyes. teccik. -
#14239 Nekem meg az engineer jön be nagyon igy. A tankok felrobbantása a legkirályabb dolog, és mostmár meg is tudom magam védeni, ha kell. :) -
#14238 Nah első benyomások:
1. Assault fegyver nagyon hiányzik tiszta gáz lett a thomsonos assault. Ez van...
2. Repülőgép atombombát dob, de mintha csak a lángja lett volna nagyobb.
3. Flak: duuuurva lett. 1 lövés /tank. Na ez volt ami nem tetszett.
4. Tigris, m10. 1 skulo/tank. Poén, de félek csak verekedés lesz belőle a heavy tankokért.
5. Gyorsabb javítás ala engineer. Még durvább tankok... :))))
6. nem láttam több snipert mint rendesen. Szerintem ez nam változott. Bár lehet azért mert folyton tankoztam..
7. A másik ami szerintem nem lett jó a flak mellett. A bazooka olyan lett mint a mohaa-ban. Területre hat, tömegpusztító fegyver lett. Bár ez főleg a hent pályákon jön elő. Pl. berlin.
A többi tetszik, jó lett a mod!!
Főleg akik páncélos pártiak, azok NAGYON fogják élvezni. -
#14237 Azthiszem január v. február, már nem kell sokat várni. -
#14236 Szerintem is erős lett az engineer puska, ugy lenne igazi, hogy kicsit gyengébb (pontatlanabb) és mondjuk egy lövés fejre vagy 2 testre halálos. Majdnem mint orig, csak kicsit pontosabban mert az nagyon szar volt. De a gyorsasága tetszik. A tank szerintem igy jó, nem lassú pont jó. Nekem végülis mindegy, hogy mediknek milyen fegyvere van, jó ez is. Az meg hogy hány hely látszik a tanknál, dzsipnél szerintem teljesen mindegy, a lényeg hogy többen lehet beszálni. Azzal mi van hogy vizbe is lehet menni járművel ? Egyszer belementem, de nemtetszett neki. Vagy tulságosan mély volt neki a víz? -
#14235 Az Anti-Tank fegyvere most nagyon jó lett , a Bulge pályán a malomnál egész jól elvoltam vele , szegény fritz-ek biztos szidtak is miatta . :)
Így egészen megtetszett ez a fegyver . -
#14234 a Sniper nagyon jo ha en vagyok a masik vegen, igy tetszik.
Futo emberek nem problema tobbe -
#14233 Jovo februart lattam utolso idopontkent -
#14232 Sniper irreálisan könnyű lett, bár amikor megjelent a játék, akkor szidtam, de a sniper gyárilag jó!!! -
MEDIC! #14229 Nekem bejön a mod egyelőre, remélem a többi páylán is jó lesz. Az igazi nagy durranás mégis az lesz, amikor az olasz fronton kell majd helytállni Monte-Cassino-t védve. Tuggya valaki, hogy minor jön ki? -
Lifeforce #14228 1.=nem bug.Direkt lett realistikusabb viszont a lövedéke erősebb.
2.Ehez a grafikába kell nyulni és az megint nagyon megdobná a mod méretét.És nem is látom igazából értelmét.
3.ez szintén a grafika kérdése-de nem zavaró.
4.5lövetü a puska nem 2.
A fegyverek miért változtak?Mert alig volt támadó emberke.Mindenki medic volt.Mérnök viszont vagy alig vagy egyáltalán nem volt a rossz fegyverzete miatt.Egy bug már jelezve van.Amcsi repcsi fedélzeti géppityu melletti fehér négyzet.Ez javítva lett.Na most elérkeztünk ahoz a ponthoz, hogy most jónéven veszem a köpködést,anyázást (ersze csak ha van indok ) :)))
Észrevételeket és bugokat még mindig várom ide.
Azért elmondok valamit.A célomat elértem.Mi is volt az?
Az hogy a csapatok és a játék megosztott legyen.
Most van medic, van támadó és mérnök is elég.
És mit nyertünk vele?Egy kiegyensúlyozott játékot.Nézzük pl Berlint.Volt hent rendesen és az oroszok nyertek.Ez az eredmény magáért beszél.
Jó éjjt. -
#14227 Tank lassú tornya nekem is feltűnt, de szerintem ez nem akkora gáz:
-ha tank-tank küzdelem van, akkor a másik is nehezebben forgolódik.
-lehet törzzsel együtt is fordulni (igaz ez nem teljesen ugyanaz a sebzés miatt)
-gyalogossal szemben valóban szarabb, de azért van a tankban több hely, hogy a gyalogosok ellen jobban lehessen védeni a tankot (és így legalább az értelmesebbje kihasználja ezt a lehetőséget)
-realisztikusabb -
#14224 :)
Én hol voltam hozzád képest? Mert nekem úgy rémlik, hogy majdnem egyvonalban voltunk, és már el is mentem fölötted, amikor halálos lövés érte az arcomat. Mondjuk ez a pilótakilövés légicsatánál jó móka lehet. -
#14223 Nem egy shermann lőtt ki, hanem én egy shermannal :))) -
Lifeforce #14222 Sajna az játék bug :(
Azon nem todok segíteni.
Ez ami fent van egy teszt verzió.
Fent lessz 2-3napig azután kijavítom amit ki lehet.És ami hiba szerintetek.Most mondom, hogy az ütközés erejét a dzsippel gyári beállítás.Nem tudom lejebb venni.Tehát az ütközések egymással,tárgyakkal nem vehető lejebb. :(
Az összes többi javítható. -
#14220 Egész jó a mod, mostmár élvezem a közelharcot is :)
Viszont túlságosan könnyen ki lehet szedni a pilótát a gépből, engem egy sherman nyírt ki, a gép meg nem tovább. Ami hiba: néha ha meghalok, akkor kirak a tenger közepére a víz alá nézelődni... Nem tudom mire vélni a dolgot. Illetve egyszer volt egy spontán öngyilkosságom. -
Xboxman #14217 bazz clanwar-on elvertek(legalábbis engem)a BM-sek:(((Magam alatt vagyok:(IDe azt a Mod-ot:) -
#14215 LifeForce nagy vagy és mindazok akik segítettek Neked ebben!
Hmm este hazaérek és már nyomom is ;) -
Lifeforce #14214 400kbyte és a változás drasztikus:)
pl B17 6személyes
tankok 3..
dzsip 4...
bazoka javítva puskák javítva.... -
#14213 johnfish... tod.. vicceltem.. ééérted :))) -
#14212 Letoltheto a HBS real mod 2.0 a http://www.swgy.hu/201/letoltes/ oldalrol is -
#14211 És köszi Lifeforce! -
#14210 Már minden rendben, lent van. Köszi Süni! -
Lifeforce #14209 Vagy a htp://hbs.hq.hu
Ha nincsenek sokan :) -
#14208 Nem igazán tudok most meg csatlakozni a szerverhez. Lehet, hogy teltház van? -
#14207 A lifeforce ftpn
hbs-realmod2.0.zip
HBSrealmodinstall.txt