109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lifeforce
    Na levettem modot és a sima Bf fut egyenlőre.
  • ssc-suni-hu
    Ja olyanok engem is erdekelnenek, mindenfele amik pl a spektrumon mennek eppen jok lennenek.
    szovalk azokat ha valaki bedigizte keressen fel
    kosz
  • Borg
    Kis buglista a HBS modhoz:

1. A tankok nem tudnak átmenni a sineken, ugyanugy kipusztulnak töle mint a jeepek.

2. Egy jól pozicionált gránát a tank háta mögé, és egyetlen egytől füstöl a tigris. Máshol meg meg se karcolja.

3. Allied sniper fegyvernek hiányzik az ammo kijelzője (honnan is ismerős ez a hiba?:)

4. Ha eldobom az üres bazokámat, és felveszem egy halott ellenségét, azt megpróbálja 3x is feltölteni, mire használni lehet...

5. Szovjetek assault gépfegyvere igencsak szar.

Most ennyi jut eszembe. Ezeken kivül viszont szerintem király lett!
  • Xboxman
    Erről jut eszembe honnan lehet letölteni eredeti WWII-es videokat(ami a 201-eseknél volt azokat mind lehúztam)Bármilyen hosszuságú,mindőségű érdekel...
  • BurnBaby
    lehet nem jó mod-ot raktál fel, mert sajnos 2 file (volt) elérhető és az egyik nem 100as...
    22956029 méretű működik.

esetleg alatta maradtak azok a file-ok, amiket korábban az obi szerver miatt felraktál (már ha)?

persze lehet más is. akkor majd mások jönnek más ötletekkel :)
  • BurnBaby
    a hba forumon a 301esek valami taktikás topikjába berakta freddy talán? vagy frankie? vagy nemtom? amúgy süni ill a 201 honlapján szerintem fennvan, mintha ott lennének hasznos holmik
  • BurnBaby
    szentem a hangkártyánál akad össze. de én nem értek hozzá. csak ugye az a közös :)
  • petee
    Sziasztok!
    Én se vagyok igazából elégedett a moddal, sanjos vannak benne olyan dolgok amit nem kellett volna módosítani: pl. a fegyvereket hagyni kellett volna ugy ahogy van kivéve a bazookát, gránát eléggé gyenge lett a tank ellen.
    A 4 személyes jeep az viszont jó ötlet, akárcsak a 3 személyes tank is.
    De én inkább maradok a Dragon-on!!! Eredeti a legjobb!!!
  • Lifeforce
    Én csak azt mondom, hogy ne engedjetek 2 ember hülyeségének.Ők azok a játékosok akik ha kijön egy új játék továbbálnak.Mi viszont (H.B.A.)
    maradunk.
  • Lifeforce
    Igazából azért nem tetszik az emberek kissebbik részének mert akit eddig meglőttek azt most lelőnek :)))))))))
    Szal nem akarok rajta fegyvereket változtatni csak a minőséget.
    Pl:A puskáról lejebveszem a nagyítást és a géppityu teljesítményét feljeb teszem.Az amcsi oldalon a repülőre szerelt gépfegyver melletti fehér folt kijavítása.A Légvédelmi ágyu sebzését a tankra lejebb veszem.A további dolgokat még várom.Természetresen a jó hozzászólást elfogadom.
  • Petko
    Valaki plz! Hol lehet stratsatot letolteni? Mert kéne eléggé.
  • Lifeforce
    Köszi.Nem montam, hogy végleges.Természetesen kell rajta javítani.Azért van fent egy pár napig, hogy kiderítsük mit kell változtatni és javítani.Mint ahogy már Xboxman is írta sajna vannak olyanok akiknek semmi nem tetszik.Sebaj azért van 2 szerver.Mint említettem senkinek nem mondtam, hogy ha ezelött nem tudott lőni majd most tudni fog.Összeírom, hogy mit kell javítani még és akkor kiteszem ide.
  • Xboxman
    OLyan sosincs ,hogy mindenkoinek tetszik!Vannak akik alapból fikáznak mindent mert az olyan fasza dolog...
  • Crem
    Süni!
    Hidd el azt csinálom amit leírtál-leírtatok!
    De valamiért nem akar elindulni!:((

Data differs from server

Na még pár próba aztán feladom...
  • ssc-suni-hu
    jaj hadjatok mar az assat nem eros dumat, csak messzire nem ugyanolyan, nekem semmi bajom nincs vele, bar en azt mondom a fegyverek keruljenek vissza az eredeti kezekbe, es inkabb azok beallitasai legyenek ellitva a mistanihoz hasonloan. A Tavcsoves az mindenkeppen maradjon
  • ssc-suni-hu
    Hat kitomorited aztan mod.bat aztan akar asebol akar a programbol indulnia kell, de csak a HBS szerveren
  • Crem
    Valaki?:(
  • Lifeforce
    Az a szavazás már nem él mert nincs se 1.2-es se 66 mb-s ez egy másik.Namost.Ez nem eredeti bf.Ez egy realmod.Gépfegyverrel te a büdös életbe nem találsz el 300méterre senkit.Puskával igen s ezt lehet fokozni egy távcsővel.A géppityu közelharcra jó a többi pedig távolra.De azért észrevettem valamit.Ha letöltetnék veletek egy modot és felrakatnám de abban nincs semilyen változás ugyan úgy köpködnétek, hogy de szar.Hogy mi is ez?Ha egynek nem tetszik akkor senkinek.ha a 2/3-nak tetszik és először ide a fórumba beír egy köpködős akkor mindenki köpköd.Ja?!Egy szóval sem mondtam, hogy aki eddig nem tudott célozni vagy lőni az most fog tudni.Én azt mondtam, hogy ha egy sniper eltalálja (sziven) Akkor meghal nem pedig szalad tovább mint eddig.Nehogy azt hidjétek, hogy besértődtem.Dehogy.Inkább röhögök az egéssze. :)))
  • K.András
    Ennek a szavazásnak még aznap vége lett, elvileg...
  • Crem
    Ehhh...

Lehet, hogy már fáradt vagyok, de inkább bénának érzem magam, de nem tudok felmenni kipróbálni az új Mod-t...

Süni leírását követve>>> Extract to.... C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942

Idáig ok, de utánna hiába indítom a mod.bat-ot csak server data error-t kapok (vagy valami ilyesmi) ASE-ból nem kéne indítani? Vagy mit bénázok el???
  • Frankie
    Egyébként a szavazás állása a HBA fórumon, hogy legyen-e mod vagy ne.

Igen, a realmod 1.5 jó (a 63.3 megás)
    36% [ 12 ]
    Igen, a real 1.2 (a 7.6 megás)
    3% [ 1 ]
    Igen, de egyéb mod.
    0% [ 0 ]
    Alap BF legyen csak.
    60% [ 20
  • John Fisher
    Folytatás tank ügyben:
    - A Tigrisnek és az M10-nek 2 db lövés kell egy másik tanktól hátba v. oldalba. Szemből ne is próbáld.
    - Egyéb tankoknak a másik tanktól egy lövés bárhova.

Ez azér erőseb, mint az antitankos (3-1 csak hátulról)
  • magus
    ááááááááááááááááááááá milyen mod már ez? jó konnekt es sniper=halál:(

repcsivel rámásztam az anyahjóra, elbújtam nem vettek észre és 3at öltem assaulttal. reemélem ez elmagyaráz mindent. olyan volt, hogy láttam hogy egy egész tár eltaláálta, és nem halt meg! na neeeee lifeforce ne csinald ezt pls. 2 server van, de 1 serverre eleg jatekos ez igy gaz:( a tank meg egy vicc
  • Frankie
    háát ez az!
    A snipert nem szabadott volna megerősíteni!

Az assault meg egy béna lett. Még a medic is erősebb nála.
  • Lifeforce
    Szia Atis :)
    Ricsik:
    Nem lett feltolva semmi, csak megtanultunk játszani :)
  • Xboxman
    vhaha nagyon jó a MOD!Snipperel henteltem mint terminator!
  • ssc-suni-hu
    Igen mert amator vagyok, hiszen elirtam
    www.swgy.hu/201/letoltes

Frankie
    [email protected] kuld es mindenki erre kuldheti, mert korlatlan
  • Borg
    ez nekem 404-es...
  • Frankie
    Hali Ati!

A rapboyt sikerült bannolni? Mindörökké?

Süni:

Vannak fotóim a tegnapi ökörködésről a HBS szerveren. Hova küldjem?
  • [Dragon] Ati
    A Dragonon nincs semmilyen mod, se plusz map. Sima bf, 1.2-es patchel. Pont azért, hogy akik nem olvasnak fórumot vagy csak újak, azok is tudjanak játszani egy magyar szerveren.
  • ssc-suni-hu
    www.swgy.hu/letoltes
    innen toltsd le az uj modot, de ez csak a HBS-re vonatkozik
    az install is ott van hozza a letoltes oldalon
  • Seat-melo
    Sziasztok! *intem BB,Süni,Fredy,Zsozso,Petko,Medic stb... mind cheat-er mível mindig belőlem szedik össze a frag-eket! :)
  • BurnBaby
    ok. akkor már csak azt magyarázza meg valaki, hogy ha nem kettő, hanem 3 antitank lövés kivisi a tigrist/m10et, akkor vajon mé csak 7647923652763 tanklövés - amire persze idő nem sok, mert 1 tigris/m10 viszi a tankomat :)))
  • air23
    linux:

they have released 2 new builds since the first release, and it is starting to get more and more stable... 1 or 2 realeases more and i might reinstall atleast 1 of the servers.
  • Petko
    elég sok ha én meg közbe javítom:)
    a PoW ellen csak a csapatjáték a jó módszer
    egyszerre kell ágyúzni, és repülőknek bombázni, és le lehet így szedni
  • _fly
    PoW megőrjíííííííít! ;)
    Hát mennyi partvédőágyú-lövéssel lehet ezt elpusztítani???? ;)
    Spawn-olok, futás be az ágyúba a dombtetőn, ott túlélem a PoW ágyúzását, gyúrok "E"-re és amikor újra működik az ágyú, már küldöm is az adagot PoW-re.
    Namost legalább 12-16 lövésem érte a hajót (olyan 6-8 respawn alatt :), de még csak meg sem dőlt. :(
    Szóval mennyi lövedék kell neki?
    Sokan küldték Panzerschrekkel is, csak nem tudom minek, szerintem az nem sebzi.
  • Petko
  • ssc-suni-hu
    Dede volt ilyen, meghozza azert, mert akkor az ellenseg foglalta el es ult benne a gepben. Beultem, meghaltam, na megegyszer beultem, meghaltam, akkor mar nagyon fura volt, eloszor azt hittem, hogyha mar 3-a ulnek benne, akkor nem enged es csak meghalni tudok. Aztan latom, hogy pont jon a bombazo es hupsz ellenseget ir ki benne. Megvolt a megoldas. A masikra meg nem tudom a valaszt, olyanom meg nem volt.
  • ssc-suni-hu
    Az en csitemet sajat magam fejlesztettem, gyartottam, teszteltem, szoval a legjobb csinalta, nelkule meg ermem se lenne soha.
  • BurnBaby
    ennél durvább csítek is vannak. pl. sünié.. meglátom a nevét és félek :)))))