109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14356 Jaja Dragonra nem kell
Ati ne is hagyd magad rabeszelni -
FreddyHawk #14355 Akkor nekem búcsut mondhattok : disszidálok külföldi szerverre.
-
FreddyHawk #14354 Hát Petkó, nem tom honnét vetted ezt az együttmüködés dolgot, de szeretném, ha ez lenne a legszarabb együttműködés, amit valaha csináltunk BF-ben ( mármint meccsen a CB-vel :)))
Grat srácok, nagyon jók voltatok !!! ( tudjátok : Bulge : malom, na, ott CSAK CB-s lehet ! :))
-
Lifeforce #14353 Nem az a cél, hogy a tankér mennyen a harc és akkor minek a szervízes? :)
Akkor egy tankal ki lehet iktatni egy csapatot. -
Lifeforce #14352 100%-ig ez marad persze a javított változat.Most csinálom és holnap elérhetővé teszem mindenkinek.
A tankokat ne csináljuk ilyen erősre nekem ez a véleményem.Igazából egy max kettő antitank szanaszét szedett akár egy tigrist is. -
#14351 hali Béby!
Az ötleted- elgondolásod jó! Legalábbis nálam...
Viszont addig nem fogok reinstallt csinálni amíg téyleg nem mondjátok ITT valamire, hogy minimum 1 hónapig 100% ez marad... -
#14350 Akkor egy kis összefoglaló , hogy mi maradhat és változhat a modban ( személyes- és itt olvasott vélemények alapján ) .:
- sniper modbeállítás jó lett
- anti-tank modbeállítás jó lett
- mérnök végre meg tudja védeni magát ( a'la Market Garden pálya )
- medic-nek vissza kell adni a géppityut
- assault mindenképp kapjon legalább medicszintű vagy erősebb fegyvert ( nekem ez speciel nagyon nem tetszik a modban )
- többszemélyesek lettek az egyes járművek ( kocsi 4 , tank 3 , bombázó 6 ) nagyon jó
- 3 gránáttal ne lehessen szétszedni 1 tankot ( de többel se ) , szóval a mod ilyen szempontból jó
- légvédelmi üteg , tankra gyakorolt hatásfokát csökkenteni ( ez már javítva , ahogy olvastam )
- tank tornya lassabban forog , ez is jó
- ( a legkényesebb probléma , hogy mennyire is legyen erős egy tigris? az erőegyensúly miatt - a realisztikusságtól némileg eltérve - az M10 is kapja meg a tigris beállításait ) szóval a tankok egymás elleni küzdelmét a következőképp kellene megvalósítani ( persze gondolom , hogy ez sok próbajátékot jelentene és ha megoldható ):
- tigris ( 3 lövés , 1 hátulról )<---> m10 ( 3 lövés , 1 hátulról )
- tigris,m10 ( 6 lövés , 3 hátulról ) <---> egyéb tank ( 2 lövés , 1 hátulról )
- egyéb tank ( 3 lövés , 1 hátulról > <---> egyéb tank ( ... )
- tigris,m10 ( 6 lövés , 3 hátulról ) <---> anti-tank
- egyéb tank ( 3 lövés , 1 hátulról ) <---> anti-tank
- tigris,m10,egyéb tank ( 1 akna , 2 expansion pack )
Szerintem ilyen "tank" beállítások mellett , mindenkinek tiszta lenne , hogy egy-egy összecsapásba milyen eséllyel vághat bele és szerintem nem is túlzóak .Ha nem is éppen ralisztikusak , de a játék játszhatóságának szempontjából szerintem ez jó lehet .
Nos vélemények ? -
Lifeforce #14349 Ok akkor fegyverek vissza. :) -
#14348 Szerintem igen, de leginkabb az assaut, mert azert haborogtak a legjobban, bar en megszoktam a Medic kelleket is mar, de teny, hogy aki csak asszaut volt, annak nagyon nehez atszoni a Medic fegyverre -
Lifeforce #14347 na már tüntem aludni mert holnap bütykölöm modot.
Most akkor medic vissza kapja a géppityut? -
Petko #14346 nana valami no communicado, semmit sem vitáztam, csak azt hogy oldalon felre lett írva, és azt hogy továbbra se szeretem a klán szót mert ez nem az. Akkor ez milyen match volt? szerintem a büdös életbe nem szoktak klánok vegyülni egymás között "klanwarokon", ugyhogy érzékeljétek már a különbséget amit mondok. -
Lifeforce #14345 Azt nem lehet mert az sok mega megint :( -
#14344 A Tigrisnel egy ami meg sokkal jobban megerositi a Shermanhoz kepest pluszba az pedig a torony forgasa, annak nem valtozott. A shermannak meg vagy 2-3x lasabb lett. Szoval az megjobban gyengitette. Ezt is javitani kellene majd Lifeforce. Vagyis ha erosebb a tigris, akkor legalabb onek forduljon lasabban a tornya. -
#14343 A HBA feliratot kijavitottam mivel flash kell neki frissitesi ido nem mindig azonnal jon be az uj oldal.
A masik meg Ne kezdj semmit petko multheten volt nagy vite, hagyjuk, mert mindent ahogy mondtuk az elso HBA-s mecsen bizonyitottuk. Szervezetten, TS-en jatszottunk es ami a legfobb jol ereztuk magunkat ha barmi mast kell csinalni, nem megyunk jatszani. Es igen is kalnok is leszunk, hiszen te is egy Klan tagja vagy es a 69-esek is, szoval mi is klanok vagyunk ha ugy tetszik. Ha tovabbi mondanivalo van akkor azt a HBA forumban menjen. -
Petko #14342 létszám is -
#14341 visszatérve mod témára, Tigris vs Sherman.
A Tigris erősebb volt a shermannál a valóságban, de shermanból meg több volt igaz?
Namost akkor ha ez így volt (nem ismerem a történetet :) és a modba totálisan erősítitek a Tigrist, akkor tessék esélyt adni a JÁTÉKHOZ a másik oldalra is, és plusz Shermanokat nyomni a pályára ,) -
Petko #14340 nem mondtam hogy nem működtetek együtt, mert nem nagyon tudtam erre odafigyelni. Akkor vehetet úgy is hogy "együtt kellett működni, ahogy tettétek". Bár a ts kommunikáció ha jól tudom nem volt bebindelve, meg valaki 201 biztos vagyok hogy fórumba irta hogy nem volt meg a megvelelő együttműködés. De mondom a lényeg hogy legyen match játék csoportosult emberek között is, de legyen meg a megfelelő bf ben szükséges igazi létszámhoz is. -
Lifeforce #14339 "A CB sekkel együtt kellett volna működni 1 csapatban. Nemtudom mi ebben annyira rémes. )"
Te miről beszélsz?Együtt voltunk és olyan jól együtt működtünk, hogy..... na nem akaro fájdalmas sebet feltépni :) -
#14338 vannak magyar videokazettak Discovery es hasonlo sorozatok, de nem mind van meg es meg bedigizve sincsenek, de mar regota gyujtom ezeket. -
Maxxx #14337 ezért mondtam dragont is...
hogy diktatórikus eszközökkel korbácsoljuk az emberek be (2 szerver, és nincs több leehtőségük = kipróbálják a lamák) ;) -
Petko #14336 Süni az oldalatokra ki írta ki azt hogy a a HBA = Hungarian Battlefield Alliance?:) látom alaposan olvas, meg kicsit irónikusan irta a klános szöveget rólam, de továbbra is mondom hogy qrvara nem klánról és klánokról van szó, mert az egy haveri alapon működő szubjektív mechanizmus, ez pedig teljesen más objektív rendszer, ahol közelebbi ismerettség nelkül is van kapcsolat az emberek között (csak ez egyesek számára továbbra is fájdalmas pont, de szombaton ott volnt pont az elő példája amit akarok. A CB sekkel együtt kellett volna működni 1 csapatban. Nemtudom mi ebben annyira rémes. ) -
Maxxx #14335 durván kb... de ha lehet jobbat, akkor miért ne... csak hajtsuk rá majd a népet ;)) -
Maxxx #14333 ez pontosan így van... állat az egész, 'csak' ami az 1ik fő lényege; a közelharc, főleg 'agyatlan' cs-seknek katasztrófa volt alapból...
én nyomtam vele 1 ideig(főleg demóval(klánom is), de ígérték ennek javítását, de szinte semmit nem nyomtak ez ellen sokáig)...de 1.2 előtt írtam is, hogy 1 modot megnéztem, és egész jó lett vele sniper, stb... szal végre van esély ;)
most 1.2 + moddal végre lehet én is + haverok is jönnének...
szal érted ;) -
#14331 jaj erekelni erdekelne, de csak magyarnyelvu dolgok, mert sajnos es szegyenlodve de nem tudok angolul :-(
Koszi azert -
#14329 konyorgom ne mondja mar mindenki, hogy az alap BF is szar volt, voltak benne hibak
de ami pluszt nyujt a tobbi jatekhoiz kepest, az mindent meger.
amikor legeloszor meglattam es senkit se tudtam leloni, akkor kicsit felejthetore akartam venni, de ez max 1 oraig volt -
Maxxx #14328 bazz szinte csetelünk :p ;))
1 perc alatt ledumáltuk volna ezt irc-n... gyere már fel bf-re (hba-n is fent vagyok amúgy) ;) -
#14327 Szerintem a olyamatos tapasztalatokkal javitgatni kellene mert lehet belole franko dolog + legyen egy alap BF a tobbszemelyes jarmuvekkel, azal nem lehet senkinek se gondja es inkabb csak elony lehet
+ amit beszeltunk VICCES mod az nagyon tetszene mindenkinek neha neha pl szilveszterkor -
Maxxx #14326 kiraktam bf.hu topicba hba címet 'www.swgy.hu/201 ... HBA infó+mod'
csak terjesszük, ha beindul... engem ez hozna kicsit vissza bf-be... (meg lehet sok új havert gamert, akik a felsorolt hibák miatt nem nyomják kezdetek óta) ;) -
Maxxx #14325 nekem888... csak a lövéseket javítva legyenek moddal, vagy bármivel (sniper 1 lövés, ne 2 tár kelljen 1 lamába, stb... tudjátok)
meg amiket eddig felsoroltál tetszettek... csak hirtele azt hittem sokan nyafognak, és vissza az egész project... -
Maxxx #14324 ööö jah értem... -
Lifeforce #14323 Most ezt mire mondod?
Javítani vettem le és kijavítani a bugokat.Most akkor javítsam vagy illesszem be a töbszemélyes eszközöket az eredetiben. -
Maxxx #14322 vagy most akkor hogy áll az egész... ? -
K.András #14321 Jo ötlet az irc, bár én inkább szeretek beszélgetni a ts-en mint irkálni irc-n.. -
Maxxx #14320 Lifeforce...
most akkor mod konyec filmá ?? az egész jó project off ?? (erre vártam mióta, hogy normálisabbá tegyék bf harcot... emiatt nem játszottam :p ) -
Maxxx #14319 bazzz mopst nézem... alap bf van/lesz fent ??? .........
nemáááááááááá :((( -
Maxxx #14318 re...
nah akkor mostmár 'csak' el kellene terjeszteni a dolgot... ;)
#bf.hu
csatira mit írjak ki topicba? ... meg nem kellene dragon szerverre is esetleg rányomni? legalább az elején, hogy mindenki 'belekóstoljon' 1-2 napig (legalább) ...? (lehet most kicsit megköveznek, de sztem sok lusta ember van, aki ennyi kb: áh, nem kavarok semmivel, csak nyomok 2 bal gomot és játszok az alapon... )
;)
-
#14316 Meg amugy is, :)
A tavcsoves is jo volt igy. -
#14315 Nekem jo igy! -
Lifeforce #14314 Természetesen a szerelő fegyverét megerősítem.Jó így? -
Lifeforce #14313 Mivel sokan kértétek vissza a fegyvereket és mindenki azt mondja, hogy az eredeti BF legyen de kellenek a több személyes eszközök ezért úgy döntöttem, hogy az eredeti BF-be beleteszem a többszemélyes cuccot és kész.Így megfelel?