109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14401 life... nemtom ? én nem vagyok mod párti - bár nekem aztán tökmind1, ha van mod felrakom, ha épp nincs leszedem - szal elég eredeti a cd-m, egyszer installtam, azóta volt obi, meg új map, meg mod, meg minden, de még mindig nem esett össze a bf-em. szal akkor a hiba vszín nem a te készülékedben van -
Lifeforce #14400 Na most, hogy nincs Dragon felteszem a modot és aki akar játszik aki akar az nem :)))))))))
Csak vicc volt meg egyeduralom :)))))
Szal ki fikázott?Most banolom :)))))))) -
#14399 ...hát ezzel én is így vagyok :(
...ez az egy dolog tetszett mindenkinek szvsz -
#14398 :( -
FreddyHawk #14397 Xboxman : remélem találkozunk a szerveren.
Remélem éppen Sniper leszek ! -
#14396 Nézd a pozitív oldlát: talán kevésbbé lesz megosztott a társaság. Az a baj hogy mindenkinek mást jelent a "real-mod" van aki ezt véli reálisnak van aki azt. Eddig ezen lehetett vitázni, mostantól már a játékra lehet összpontosítani. Minden apróbb vagy nagyobb hibájával együtt. Örülök Life döntésének. -
Xboxman #14395 Sniper meg engineer megint full használhatatlan! -
Xboxman #14394 bakker:(Így elég szar az egész! -
tokfej #14393 Hát látom már nincs is fent semmi mod :((( -
tokfej #14391 Röhej mennyit tudtok aggodni. Ennél egyszerübben már nemlehet megoldani a real módot. hbs-realmod2.0.zip ezt az egy zippet kell letölteni és bemásolni a helyére. Ha Lifeforce szerverén akarsz játszani akkor a mod.bat-ot indítod ha a Dragonon akkor pedig az eredeti.bat-ot. Ennyi. -
Lifeforce #14390 Én igazából csak a több személyes járművektől fáj a szivem elbúcsuzni. :( -
Lifeforce #14389 Na akkor most írok egy jó dolgot.Nem lessz mód.Nem azért mert annak a kevéske embernek nem tetszik.Indok a következő:
Sajna rá kellett jöjjek, hogy aki gyári vagy clone cd-ver.-val rendelkezik annak beszarik nem csak ettől a modtól hanem az összessel. :(
Ezért úgy vélem, hogy nem tehetem meg ezt még 1 emberrel sem.Így arra gondoltam, hogy vasárnap 10-15-óráig felteszek egy kért modot vagy mapot.
Vita itt lezárult. :) -
#14387 felraktam a gamét az új peccsel, ahogy a hq-n le van írva, valami differs from server izét ír ki nekem...hm. mija túró ez? -
#14386 Hat szerintem eddig se volt medic uralom
mert a kozelharcos palyakon (berlin, stb) en is tobb embert lattam medickent, de egy el Alamein-en nem is emlekszem, hogy nagyon volt-e. A nagypalyakon es azokon ahol tankok vannak, ott nagyon sok az enginer es a bazokas.
Szoval szerintem nem volt itt uralom sehol semilyen kaszttal. -
#14385 Csak irtam, hogy vannak, de meg nem tudtam bedigizni, es a kozeljovoben nem is fogom, mert most hataroztam el magam, hogy veszek digikartyat es utanna azzal digizek majd inkabb -
#14384 nem tom' én mindig azt láttam a szerveren, hogy 9-10 assault és max. 1-2 a többi kasztból.
Egyébként én élvezem a modot, mert engineerként tankozok..
Tegnap petike is idegbajt kapott, hgy shermannal folyton kiszedtem a tigrisből. :)))))))) -
Lifeforce #14383 Vedd azt is figyelembe, hogy ha szalad ha nem és mellbelőnek eltünik a fél felső tested.Hm.
Nem igazán hiszem, hogy bárki szaladgálna ezekután. :) -
FreddyHawk #14382 Valóban nagyon jól lehet mesterlövészkedni assaultal. Ez azt jelenti, hogy akit látok ( tehát a nagy szürke fal előtt van, mégha csak az árnyéka is látszik ) azt le lehet szedni. Ezzel egyetértek. Más kérdés, hogy ilyen távolra már gyengébb a stukker ( több lövés kell ) és gyakran egy komplett tárat el kell lőni, mire kifekszik, főleg, ha mozog.
A snipor puska módosításával nem értek egyet.
A sniper álló célpontra most is egylövéses. Mozgóra kettő legalább... Tegnap gyakoroltam egy kicsit sniporral, és már nem igazán értem,hogy miért nem uralkodó kaszt, mert MOZGÓ EMBERT is nagyon könnyen le lehet szedni : a trükk egyszerű, célozz úgy, mintha assault fegyverrel pontoznál távolra, saccold meg a távolságot, és célozz elé. Namost, ha egyszer megcsípted, és a mozgása konstans, akkor a második lövés már SURE SHOT ! Ebben az 1.2 -es találatjelzője nagyon nagyon sokat számít. Vannak még dolgok amiket gyakorolni kell - pl.: átlós irányban futó célpontra elécélzás... de ha valaki venné a fáradtságot, és mondjuk gyakorolna egy hetet, tuti, hogy csíterezni kezdenék az eredményei miatt. ( = nagyon jól nyomná
) -
Petko #14381 ja és a gépuskának nem kell az a rohadt bemelegedéses effekt (valójában sem melegedtek túl, mert volt rajtuk hűtés). Inkább legyen újratöltés, de nagyobb irőközönként -
Petko #14380 avval az 1 dologgal van a problémám, hogy viszont az igazi támogató kasztok, és fegyverek semmire se jók még mindíg az assault ellen ahogy írtam több helyen is. Méghozzá a scout esik ki (mert assault sokkal könnyebben leszed távolról), meg a gépuskások (mert alacsony a rate of fire juk). És még mindíg azt mondom hogy a gépuskáknak nagyonnagyon meg kell emelni a rate of firet, a scout 1 lovesre oljon, az assaultnak is meg kell emelni a rate of firet, viszont 1 golyó sebzését csökkenteni, és sokkal nagyobb kilengést neki lövés közben (hogy ne mesterlövészkedjen) -
Lifeforce #14379 Hát ez az.Nem asault uralom van, hanem medic.Ez zavart annyira. -
FreddyHawk #14378 Érdekes kérdés ez Zsozsó, azt hiszem az Assault uralom csak szervezetlen játékokban jellemző, mert támogatás nélkül elbukna minden taktika. Az, hogy a public hent szervereken sok az assi, az egyértelmű, főleg, mert nincsenek igazán TS-en a népek. De egy szervezett játékban már muszáj más kasztokat is használni.
Másrészről szerintem az igazi hadseregben sincs ugyanannyi At, MEd, Engineer, mint ahány "talpas".
És ez így van jól.
-
FreddyHawk #14376 Köszönöm Maxxx, neked is hasonlókat kívánok ...
Egyébként meg nincs igazi oka, csak lusta vagyok. A vitákat meg kifejezetten szeretem, főleg, ha normális a partner, mint Te.
Tiszteletem !
-
Maxxx #14375 hát nem 'probléma' vagy 'baj'...
(bele lehetne jobban menni, kicsit vitázgatni, de nem akarok + lehet nincs értelme)
annyival zárjuk le, hogy j-o-g-o-d van abszolút ehhez (is) persze...
részemről zárva ;) ...további kellemes gamét, bárhol is ;) -
Lifeforce #14374 -
Lifeforce #14373 :) -
FreddyHawk #14372 Így van.
Baj ?
-
Lifeforce #14371 Én azért tudom, hogy mi zavarja az emberekt.Az, hogy aki tud lőni a géppityuval az eddig az volt a király és most pedig ugyan olyan ember mint a többi mert vele egy erősségü emberek is szaladgálna. -
FreddyHawk #14370 Igen. Igazad van.
Arra szeretnék kijukadni, hogy pl.: hogyan működik a bazooka, az RPG vető.
Elméletileg kumulatív töltettel direkt páncélrombolásra van kitalálva, azaz, ha eltalál egy tárgyat, a befelé robbanó fej "átfujja" a plazma hőmérsékletűvé vált fémet a páncéllemezen, a keletkezett résen behatol a páncélon egy nyomáspatron, ami a páncélos belsejében eldurran, és odabenn felken mindenkit a páncélos belső falára.
Na, a fentiekből kiviláglik, hogy nem a nagy robbanás volt a lényege a bazookának, ( ismétlem, nem tudom biztosan, hogy az akkoriak is így működtek e, de a mostaniak valahogy így ) hanem a kis területre összpontosított nagy átütőerő.
De igazából ez tökre nem számít : egy a lényeg, hogy ami modba kerül, az teccen mindenkinek, és aki felmegy a modos szerverre, az tök jól érezze magát.
-
Maxxx #14369 nah kb PONT erről beszélek... ki se próbálod ;D -
Lifeforce #14368 Nem érdekes az, hogy ő szervízes szeretne lenni de nem tud a szerencsétlen mert szar a fegyvere.Az a lényeg, hogy te jól érezd magad.Más le van szarva ez a mai hozzáállás.Értem én.Az a gáz,hogy a puska erösebb lett hát persze nem majd légpuskával lövöldöztek nem?Bassza meg ha erősebb és ez nem tetszik akkor válts erössebb fegyverre és tanulj meg lőni vele.Nem tudom, hogy ha más is jól érzi magát az mást miér zavar. -
FreddyHawk #14367 Aha, igazad van a lustasággal kapcsolatban, de szerintem majd marad a természetes kiválasztódás.
Ha jó lesz a mod, akkor mindenki ott fog nyomulni, és akkor nekem is át kell majd mennem. De amíg vannak a Dragonon, addig nem megyek át.
-
Lifeforce #14366 BOCS CSAK ELMENT VÉLETLEN -
Lifeforce #14365 Én csak azt mondom,hogy realisztikusabb nem reális.Ha reális lenne lőttek a játékunkna.Oda egy gránát ide egy bazoka és a csapat ki van iktatve.Természetesen ezt nem lehet.Nekem az elgondolásom az volt, ne mindenki medic legyen.Alig volt támadó és szervizes. :)
A medic mindent kielégített.A szerencsétlen szervizes (mert ugye ez is van a játékban)
-
Maxxx #14364 éppen ezért mondtam, hogy 1-2 napra talán... hogy a lusták is belepislantsanak... amúgy elmondom, hogy nem is láttam még, csak hasonló modot, és itt 10ből 6-7 haver az eddigi szar közelharc miatt hagyta a francba ezt az amúgy állat gamét...
attól félek tod, hogy mondjuk 40 gamerből 30 azért nem fog bemenni szerverre kipróbálni, mert lusta azt a 400k-t lehúzni + felrakni, meg épp dragonon játszanak 20an... és inkább kettőt kattint, és már játszik is, a régi, de rosszab verzióval :p érted ;) nah majd meglásssuk ;) -
FreddyHawk #14362 Ja, és azért mert neked tetszik ( amit megértek, mert biztos tuti ) nem kellene elvenni azoknak a játéklehetőségét, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy Te.
Tengermély tiszteletem !
-
FreddyHawk #14361 Nem Maxx... Azok alapján, amiket írtak róla szerintem nem a realizmust célozza, egyébként még a sima BF et sem tudom játszani, kemény lenne hirtelen megtanulnom egy más rendszert...
Realmod : ha jól tudom a bazooka jelenleg nagy hatókörrel pusztít, amit a készítők realisztikusnak ítéltek. Kérdés a tudósokhoz : volt akkoriban már kumulatív töltet ? Milyen elven működött egy korabeli rocket propelled grenade launcher ?
-
Maxxx #14360 amúgy csak 1 röpke kis kérdés... 1általán picit is próbáltad más ezt a modot (még kész sncs mondjuk fullosan, de mind1) ? ;) -
FreddyHawk #14359 Akkor miért írtad be ? -
Maxxx #14357 jajjjj tutttam... kezdődik ;DD