109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14509 Egyenrangúak között a baráti "kérlek szépen mondd , tudd , cselekedj ennek tudatában és így okítsd kopasz fiadat te is" mondóka járja .
Amúgy meg ... SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS ! ...
Idővel majd csak bevésődik a 201-esek agyába .
Ja igen én is támogatom a tiszteletes századba való felvételét .A csatatéren még jól jöhet az ÚR segítsége , hiszen ha Ő velünk van , ugyan mi állíthat meg minket ?!? -
Borg #14507 Én emléxem rád, egyszer anyáztál is mikor már negyedszer bombáztalak le:) -
Borg #14506 <<201-SGT-Locutus>> -
Borg #14503 ehh :) -
FreddyHawk #14501 ( remélem levetted, hogy Borg is 201 - de gondolom észrevetted már, mer' Ő is hülye. Szal, király a csapat mi ? -
Petko #14500 meg a leglényegesebb azért mert meg kell különböztetni attól a közismert gyökér scene romboló kis szervezetektől amit mások klánnak hívnak -
Borg #14499 Te leszel a tábori lelkészünk.
Te hordod a kanapét majd utánunk, ha bántja a lelkünket hogy lelőtték a társunkat.
Te majd megnyugtatsz minket, hogy mindig mondogassuk a társainknak: "ha téged a betonba döngölnek én akkor is felállok melletted!" -
FreddyHawk #14498 Ok, bocs :)) !
Csak sokaknak rááll a szája a többi scene miatt. De szerintem sokkal hangulatosabb a század elnevezés, és jobban illik a játékhoz !
-
Petko #14497 jóvan bazze ,azért nem kéne hüjet csinálni belőlem. Tudjátok jól hogy nem magával az elnevezéssel van bajom, hanem amit fed, meg amilyen mentalitás hozzá tartozik. -
Borg #14496 Tévedsz, mert a voyager segitségével megvannak a módositott nanoszondák tervei, igy bármikor ütőképes az a két kis asszimilációs csövecske az ő biomasszájuk ellen is már:) -
Borg #14494 Tudok róla, direkt nem vagyok bent a csatin.
Majd ki kell léptessem a botokat, hogy újra belépve legyen opjuk, csak most nincs telnet engedélyem még az új szerverre.
Meg lesz oldva, csak idö kérdése. Majd beszólok ide, ha lehet jönni. -
FreddyHawk #14493 Kiképzőtizedes vagyok. Benevelek mindenkit a HBA ba... KUSS LEGYEN KOPASZ !!!! SZÁZAD ! MECCS !!!
NA, AKKOR MOST MAGA !!! -
#14492 Na ez se rossz . :) -
Ez jó volt Freddy ! :) -
Petko #14490 locu az ircre nezz mar fel legyszíves mer megin nincs op. Köszi -
FreddyHawk #14487 Jól van na, 8472-es, de végre behúztátok a farkatokat, mert nem a tiétek az univerzum, van kitől félni még nektek is ! MUHHHÁ ! -
Borg #14485 8472-es faj, imho:)
A voyager végén megsemmisült egy transwarp hub, és egy a sok queen klón közül, de mindenki azt hitte hogy az egésznek lőttek:) -
FreddyHawk #14483 Te, Locotus, hogy viseltétek a Voyager végét ?
És a 7492-es faj, hmmm ??? -
FreddyHawk #14482 Ferliletapogatin-EN-metilfenoszénnéráz.
Megy ez.
-
Borg #14479 Priest detected at sector 035, grid 201, prepare for assimilation :)
We are the Borg, lower your shields and surrender your ship. Your biological and technological distinctives will be added to ours, your culture will death so service us.
Resistance is futile. -
FreddyHawk #14477 Egyenlőre ok... SÜNIIIIIIIIII !!! -
FreddyHawk #14476 Hát ez az, hogy nem is a csillagokat nézzük, hanem azokat a dolgokat, amire a végén céloztál ... Jól dolgoztál együtt Frenkivel ? Igen ? Gondold, el, ha TS-en leszünk, együtt, meg még 8 201, aki hasonlóképp nyomul mint Frenki.
El tudod képzelni ? Jó ám nagyon !
-
FreddyHawk #14473 Te figy, klánról itt nem szabad beszélni, mert ez a HBA és Petkó agyvízforrást kap ... Tehát ismételd utánam: SZÁZAD, meg MECCS !!!
Okés ??? -
FreddyHawk #14472 Ejj, ha homo hajlamú uristenit neki, hát kinéznétek Tiszteletesből az ilyet ? Vagy Süniből ?????
Na, jó , Én is :))))
Tudod Tiszteletes hogy hogyan értettem. Nekem tetszett amit a szervereken láttam eddig tőled.
Persze a döntés Petkóé : indít e egy Egyház századot ( harctéri atyák uram segíts meg, lelő, és már fel is adja az utolsó kenetet ! Tuti !!! )
vagy asszimilálhatjuk az ügyesebbjét :))
( Ez tetszett, mi , Locotus ? ) -
Borg #14471 figy, 3 nappal ezelőtt még más hangnemben kértelek. -
FreddyHawk #14464 Süni ! Kapd el tiszteletest gyorsan ! -
Petko #14463 nem erről van szó és nem is vitázni akarok. Leírtam öszintén mútkor az álláspontomat, és a miértjét a hba fórum mod os szavazás topicjába. Igazi kicsit káromkodós stílusban mert felbosszantottak, de abban bennevan mi a gondom. -
Borg #14458 Köszi, az jó lenne! -
#14457 eppen jatszik ucu majd szolok neki, mert beugrok most jatszani egy oracskat -
Borg #14456 ucu basszus ha ezt olvasod, kurva gyorsan távolitsd már el MARINKO-t az IRCről, mert 3. napja nincs op miattad!!!! -
#14455 Nehogymar azt mond, hogy a kulfoldon vagy itt magyarban ha mecskek vannak akkor az emberek nem akarnak nyerni, es csak jatszani es mas nem szamit. Szoval igenis fontosnak tartom, hogy legyen akar a HBA mecseken is statisztika, amit lehet kovetni, es aban is biztos vagyok, hogy ezt nem csak en gondolom igy.
Tudod az ember szereti magat megmerettetni.
Es mint tudjuk a szo elszall az iras (byte-ok) marad.
Es egy statisztikai automatice programocska felvaltana a papirt es ceruzat.
Mert ha jol emlekszem a szombati mecsnel is ha 1:1 lett volna akkor a ticketek szama dontott volna.
Szoval ezert ne mond, hogy az nem lenne jo semmire.
grrrrrrrrrrrr -
#14454 Petko ne kezd ujra -
Petko #14453 tuti nem lenne jó semmire:) de csinálj rola screenshotot és kereteztesd be ha neked ez a lényeg:) -
#14452 Ha jól emléxem ASE is kiírja ezeket az infókat. -
#14451 ...hát ez épp nem designos, de hasznos infókat ad a meccsekről ,) erre jó! -
#14450 Life ez pontosan mire jó azon kívül hogy designos? -
#14449 Hallod es ezzel le lehetne menteni minden mecs vegeredmenyet? Statiszikak miatt?
Az tuti lenne -
#14448 Jaja A DRAGONON volt ez, aztan egy csomo ideig jatszottam egyedul a HBS-en, aztan szepen lassan szallingoztak az emberek. De a TS is kivagott mindig -
MEDIC! #14447 Nekem is ez volt tegnap. -
Maxxx #14446 pssszt...
temetjük a modot... :pppppppppppppppp :(((