109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• skorpio7
    Egyenrangúak között a baráti "kérlek szépen mondd , tudd , cselekedj ennek tudatában és így okítsd kopasz fiadat te is" mondóka járja .
    Amúgy meg ... SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS !SZÁZAD ! MECCS ! ...

Idővel majd csak bevésődik a 201-esek agyába .
    Ja igen én is támogatom a tiszteletes századba való felvételét .A csatatéren még jól jöhet az ÚR segítsége , hiszen ha Ő velünk van , ugyan mi állíthat meg minket ?!?
  • Borg
    Én emléxem rád, egyszer anyáztál is mikor már negyedszer bombáztalak le:)
  • Borg
    <<201-SGT-Locutus>>
  • Borg
    ehh :)
  • FreddyHawk
    ( remélem levetted, hogy Borg is 201 - de gondolom észrevetted már, mer' Ő is hülye. Szal, király a csapat mi ?
  • Petko
    meg a leglényegesebb azért mert meg kell különböztetni attól a közismert gyökér scene romboló kis szervezetektől amit mások klánnak hívnak
  • Borg
    Te leszel a tábori lelkészünk.
    Te hordod a kanapét majd utánunk, ha bántja a lelkünket hogy lelőtték a társunkat.
    Te majd megnyugtatsz minket, hogy mindig mondogassuk a társainknak: "ha téged a betonba döngölnek én akkor is felállok melletted!"
  • FreddyHawk
    Ok, bocs :)) !
    Csak sokaknak rááll a szája a többi scene miatt. De szerintem sokkal hangulatosabb a század elnevezés, és jobban illik a játékhoz !
  • Petko
    jóvan bazze ,azért nem kéne hüjet csinálni belőlem. Tudjátok jól hogy nem magával az elnevezéssel van bajom, hanem amit fed, meg amilyen mentalitás hozzá tartozik.
  • Borg
    Tévedsz, mert a voyager segitségével megvannak a módositott nanoszondák tervei, igy bármikor ütőképes az a két kis asszimilációs csövecske az ő biomasszájuk ellen is már:)
  • Borg
    Tudok róla, direkt nem vagyok bent a csatin.

Majd ki kell léptessem a botokat, hogy újra belépve legyen opjuk, csak most nincs telnet engedélyem még az új szerverre.

Meg lesz oldva, csak idö kérdése. Majd beszólok ide, ha lehet jönni.
  • FreddyHawk
    Kiképzőtizedes vagyok. Benevelek mindenkit a HBA ba... KUSS LEGYEN KOPASZ !!!! SZÁZAD ! MECCS !!!
    NA, AKKOR MOST MAGA !!!
  • skorpio7
    Na ez se rossz . :)
  • skorpio7

Ez jó volt Freddy ! :)
  • Petko
    locu az ircre nezz mar fel legyszíves mer megin nincs op. Köszi
  • FreddyHawk
    Jól van na, 8472-es, de végre behúztátok a farkatokat, mert nem a tiétek az univerzum, van kitől félni még nektek is ! MUHHHÁ !
  • Borg
    8472-es faj, imho:)

A voyager végén megsemmisült egy transwarp hub, és egy a sok queen klón közül, de mindenki azt hitte hogy az egésznek lőttek:)
  • FreddyHawk
    Te, Locotus, hogy viseltétek a Voyager végét ?
    És a 7492-es faj, hmmm ???
  • FreddyHawk
    Ferliletapogatin-EN-metilfenoszénnéráz.

Megy ez.
  • Borg
    Priest detected at sector 035, grid 201, prepare for assimilation :)

We are the Borg, lower your shields and surrender your ship. Your biological and technological distinctives will be added to ours, your culture will death so service us.
    Resistance is futile.
  • FreddyHawk
    Egyenlőre ok... SÜNIIIIIIIIII !!!
  • FreddyHawk
    Hát ez az, hogy nem is a csillagokat nézzük, hanem azokat a dolgokat, amire a végén céloztál ... Jól dolgoztál együtt Frenkivel ? Igen ? Gondold, el, ha TS-en leszünk, együtt, meg még 8 201, aki hasonlóképp nyomul mint Frenki.
    El tudod képzelni ? Jó ám nagyon !

• FreddyHawk
    Te figy, klánról itt nem szabad beszélni, mert ez a HBA és Petkó agyvízforrást kap ... Tehát ismételd utánam: SZÁZAD, meg MECCS !!!

Okés ???
  • FreddyHawk
    Ejj, ha homo hajlamú uristenit neki, hát kinéznétek Tiszteletesből az ilyet ? Vagy Süniből ?????

Na, jó , Én is :))))

Tudod Tiszteletes hogy hogyan értettem. Nekem tetszett amit a szervereken láttam eddig tőled.
    Persze a döntés Petkóé : indít e egy Egyház századot ( harctéri atyák uram segíts meg, lelő, és már fel is adja az utolsó kenetet ! Tuti !!! )
    vagy asszimilálhatjuk az ügyesebbjét :))
    ( Ez tetszett, mi , Locotus ? )
  • Borg
    figy, 3 nappal ezelőtt még más hangnemben kértelek.
  • FreddyHawk
    Süni ! Kapd el tiszteletest gyorsan !
  • Petko
    nem erről van szó és nem is vitázni akarok. Leírtam öszintén mútkor az álláspontomat, és a miértjét a hba fórum mod os szavazás topicjába. Igazi kicsit káromkodós stílusban mert felbosszantottak, de abban bennevan mi a gondom.
  • Borg
    Köszi, az jó lenne!
  • ssc-suni-hu
    eppen jatszik ucu majd szolok neki, mert beugrok most jatszani egy oracskat
  • Borg
    ucu basszus ha ezt olvasod, kurva gyorsan távolitsd már el MARINKO-t az IRCről, mert 3. napja nincs op miattad!!!!
  • ssc-suni-hu
    Nehogymar azt mond, hogy a kulfoldon vagy itt magyarban ha mecskek vannak akkor az emberek nem akarnak nyerni, es csak jatszani es mas nem szamit. Szoval igenis fontosnak tartom, hogy legyen akar a HBA mecseken is statisztika, amit lehet kovetni, es aban is biztos vagyok, hogy ezt nem csak en gondolom igy.

Tudod az ember szereti magat megmerettetni.
    Es mint tudjuk a szo elszall az iras (byte-ok) marad.

Es egy statisztikai automatice programocska felvaltana a papirt es ceruzat.
    Mert ha jol emlekszem a szombati mecsnel is ha 1:1 lett volna akkor a ticketek szama dontott volna.
    Szoval ezert ne mond, hogy az nem lenne jo semmire.
    grrrrrrrrrrrr
  • ssc-suni-hu
    Petko ne kezd ujra
  • Petko
    tuti nem lenne jó semmire:) de csinálj rola screenshotot és kereteztesd be ha neked ez a lényeg:)
  • Numero Uno
    Ha jól emléxem ASE is kiírja ezeket az infókat.
  • _fly
    ...hát ez épp nem designos, de hasznos infókat ad a meccsekről ,) erre jó!
  • Numero Uno
    Life ez pontosan mire jó azon kívül hogy designos?
  • ssc-suni-hu
    Hallod es ezzel le lehetne menteni minden mecs vegeredmenyet? Statiszikak miatt?
    Az tuti lenne
  • ssc-suni-hu
    Jaja A DRAGONON volt ez, aztan egy csomo ideig jatszottam egyedul a HBS-en, aztan szepen lassan szallingoztak az emberek. De a TS is kivagott mindig
  • MEDIC!
    Nekem is ez volt tegnap.
  • Maxxx
    pssszt...

temetjük a modot... :pppppppppppppppp :(((