109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14750 Miert nem vagy te Meccsen?
Mar reg a parancsokat kellene osztogatni :-)
Na en meg megyek focizni ott is nagy meccs varhato -
#14749 najah, de en ott nem ismerek senkit. egyedül xboxman ismerem aki nincs meg hba-ban meg claw-t -
#14748 nah, akkor mindezt végigolvasva javaslom, hogy a "war" és "klán" szavak mellett töröljük a "parancs" szót is és máris mindenki boldog lesz a hba-ban :) -
Petko #14747 nem mocskoltam semmit és senkit, ugyhogy ezt igy el is felejtheted -
Xboxman #14746 na sztem -
FreddyHawk #14745 Füstjelekből következtet.
-
#14744 Ez igaz, de a jó mérnők se látja be az egész pályát. :) -
#14742 Érdekes, én az engineer-rel sokat játszottam, és kifejezett felüdülés volt, amikor nagyritkán valaki vette a fáradtságot, és HÍVOTT javítani. (pl. Manta, ucu) -
#14740 Gratula srácok, sikerült elérni, hogy inkább a MOH:AA scene-be kivánkozok... tiszta flame lett az egész fórum, kell ez? :| -
FreddyHawk #14739 Eeeeeeh, az biztos valami hülye külföldi balfaxság ! -
#14738 Plííz Help;( -
#14737 Amit attál ip és kód nemjó! Egy ideig ment de utána szétkapcsolt utána + már nemfogadta l a kódot! -
#14736 war? az mi? :-) -
#14735 Dehat tenyleg Lifeforce ne piszkalj mindent es akkor tenyleg nekunk csinalod, de igy, atod, hogy azok megintcsak a te szabalyaid.
Nezd meg a Dragont senki se szidja, tokeletesen muxik, mert nincs mindig valami uj rajta. Nem az uj ellen vagyok en sem, mert igazabol palyakat szivesen latnek, hanem inkabb az ellen, hogy folyton valtozik es most meg pluszba ez a szabajzat. -
#14734 én kifejezetten örültem mikor enginerként kellett játszanom a waron és elöttem volt egy saját tankunk.. 100% on volt akkor is mentem csavarozni :) -
FreddyHawk #14733 Csináltál már te kis buta !
Ott a szerver, amiért nagyon hálás lehet neked bárki, mert iszonytatóan sok időt és energiát ölsz bele !
Én legalábbis nagyon örülök neki hogy van !
-
Lifeforce #14732 Akkor csináljon nektek bármit is a faszom. -
#14731 Lifeforce!
Ez az egész szabályosdi nem sokat ér, mert nem teheted úgysem kötelezővé.
Egyrészt nincs, aki ellenőrizze a betartását.
Másrészt a kempelős része komolytalan, és teljesen szükségtelen.
Én nem szoktam tankkal bemenni az ellenség hangárába, de ha ezt valaki ellenem megpróbálja, én kihívásnak tekintem, és próbálom megakadályozni.
Ne öljük már meg a játékban rejlő lehetőségeket szabályokkal! (Egyébként ez az, amit Petkó sem akar megérteni.) -
#14730 Petkó!
Ha már 3/4-es döntésről beszélsz:
Hol van a HBA tagságának az a 3/4 része, aki feljogosított rá, hogy a HBA nevében mocskold a 201-es századot? Az újonnan belépni szándékozók előtt le akarsz járatni minket? Tegyed, de csak 3/4-es töbséggel, egyébként meg mélyen hallgass.
És a szervezetet nem a szabályai minősítik, hanem a tagok viselkedése,és megnyilvánulásai, mint a tied, vagy az enyém. -
#14728 De pont az ilyen dolgokat nem hurrogta le senki.
De nekem erdekes modon igy is megjavitjak a tankomat. Szoval kerni kell es megjavitjak. -
FreddyHawk #14727 Isten ments minket attól, hogy a HBA szerver egy héten át nyugodt körülmények között, normálisan üzemeljen, add hát, hogy a feltűnési viszketegségben szenvedő szerveradmin folyton kitaláljon valamit, amivel elnéptelenítheti a szerverét ...
ÁMEN -
Lifeforce #14726 Úgy látom kezded kapizsgálni miért csináltam a modot.Azt is lehurrokták. -
Lifeforce #14725 Az nem kempelés -
FreddyHawk #14723 Egy sirály parancsnoknak, akinek a csapata NYER, annak elég ennyi Süni... csak annak kell a parancs, akinek másképp nem megy ! :))) Na, most kiugrik a nyuszi a bokerból ?
-
#14722 Jon mindjart a szidas, mert az elfoglalhat bazis. Annal lehet -
#14721 Persze a konyebb utat valasztanad mi? :-)
Tessek az elejerol kezdeni mint mi is kezdtuk a 201-esek :-) -
#14720 A parancsolgatas nem biztos hogy mukodni fog az egyuttmukodes az mar mas teszta EZT TARTOM CSAK ERRE HIVATKOZZ
mert a CB-sek tol kerdeztem, hogy jo-e ha ok egy bizonyos dolgot csinalnak. Mondtak igen. Aztan mas nem kellett, mert azt hogy hogy csinaljak mar ok tutak.
Szoval ott se azt Mondtam, hogy AZ ELETETEK ARAN VEDJETEK A POZICIOT minek ha azt mondtak volna, hogy az nekik nem jo, akkor mondtak volna ok mit akarnak es kesz. Aztan lett volna egy atcsoportositas es akkor a vegeredmeny is az lett volna, hogy jot jatszunk.
Marpedig ha ok azt mondtak volna, hogy NE PARANCSOLGASS NEKUNK miertelme lett volna. Szoval amit mondok mukodott. Ennyi -
lboyongo #14717 ma 6kor kezdődő match-re szeretném beüzemelni a teamspeak-et, ha vki Lmondaná hogy melyik kliens kell most, az megköszönném:)
Az jó amit a bf1942.hq.hu-ról lehet leszedni? -
FreddyHawk #14716 Ez azért volt, mert a 201-esek fragvadászok, és mentek a pontokért ! Én meg éppen szabotáltam hátul ! :))))) Na jó, tudod, hogy vicceskedem itt mindíg Life , kösz a dícséretet ! -
Lifeforce #14715 A világ minden tályán ezen elvi szabályok szerint játszanak.Csak a magyarok ilyen idegbetegek.Menj ki külföldi szerverre és álj be tankkal kempelni.
Csak utánna ne csodálkozz ha kick from server lessz a vége. -
#14714 hajjj en szeretnek hba-s lenni, csak jo lenne ha olyan helyre tudnek becsatlakozni ahol v an egy strategia es nem kene kidolgozni. az uj osztagba asse tom kik vannak... -
Lifeforce #14713 Na kijavítottam a szabályokat. -
Petko #14712 jójó ebben is kétségtelenül igazad van, de ahogy mondtam süni megmondta hogy egyáltalán nem garantálható, hogy ha más századdal hoz benneteket össze a sors, akkor ez működni fog -
Lifeforce #14711 "Tilos a csapattársakat magukra hagyni oly módon, hogy az újra születö eszközökre vársz!!!" Ez arra való, hogy 10 ember a repülőre vár addig 3 játszik.illetve játszana mert 3 emberke labdába sem tud rugni egy hadsereg ellen.
Többször is vesztettünk ez miatt a játékban.A 201-esek tudják miröl beszélek.Velük játszottam egy oldalon.Én és a 201-ből 3 ember mentünk előre zászlókat foglalni és gyilkolni míg a többi emberke a bázison szalatgált és az ujra születő eszközökre várt.Természetesen mindig elvesztettük. -
Lifeforce #14709 Nem.mert akkor mire való a szerelő? -
Petko #14709 ne viccelj, nincs semmi bajom, csak fórumon kicsit ténleg durva volt hogy ott mondtátok neki hogy haggya itt a szervezetet. -
#14708 Hidd el neznem en.
Regebben a Spektrumon es a NGon tok jo IIVH dokumentumfilmek voltak, most meg szinte semmi visszaesett a 20%-ara a ketoo csatornan osszesen.
Amik most mennek azok meg csak es kizarolag ismetlesek. Komolyan mondom szornyuek ezek a csatornak mostanaban. Szinte csak Termeszetfil megy igaz itt is vannak Tigrisek, es Parducok, de azt nem tudom, hogy a Sherman az milyen allat :-) -
Petko #14707 nem voltam tagja valóban. Bajez?
Ebben meg igazad van hogy nem valóságot modellez, és pont ezért nehéz taktikázni, de ezt akarom én ezt szabályzattal kihozni a játékból, hogy minél közelebb legyen hozzá. -
Petko #14705 Screck nem erről van szó, bizonyára betartjátok egymás között, csak mivel itt 8 ember nem elég ugye egy oldalnak egy nagyobb csatában, ezért bizony keverjük a századokat, és megeshet olyan is hogy nektek kell közvetlenül parancsolni egy másik számotokra ismeretlen század tagjainak, vagy fordítva ők parancsolnak nektek. És Süninek ezzel kapcsolatban vannak fenntartásai. -
#14704 De most tenyleg meg akarod hagyni ezt a szabalyzatot?
Csak azert, mert ugyebar mindig hangoztatod, hogy ezt a szervert a jatekosoknak csinalod, es eddig a szabalyzatrol nem igazan hallottam jo velemenyt, mert elrontja a jatekot es egy a jatek altal kialakitott uj szabalyokat hoz letre.
Szoval tenyleg meghagyod igy?
Mert ha igen, 100%-ban biztos vagyok benne, hogy elneptelenedik (amennyiben tenyleg kirugod az embereket) a szervered, es mint tudjuk neked az a halalod :-)