109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
FreddyHawk #14618 Petkó !
Megkérnélek arra, hogy állítsd sorrendbe a HBA fő alapelveit prioritási rendben!
-
FreddyHawk #14617 Ja, egyébként az összes többi szabály nagyon jó.
-
FreddyHawk #14616 Hajajjj, bye bye HBA szerver, heló Dragon ...
2 pont-al nem értek egyet.
1. Tilos a saját jármű kilövése ( habár, ha a népek betartják a "nemviszemadzsippetareptérre" szabályt, akkor jogos és jó.
2. Spawn kemp... Na neeeee :))) Ez hülyeség.
Habár nem is ! Tök jó lesz, amikor a ruszkik kirohannak majd a Berlinben a városban, nem lehet odavágni egy gránátot sem, mert az már spawn kill, és kickelik az egész német csapatot !
:))) Gratula Life, sikerült megint előbb cselekedned, és csak utána gondolkodni! :))
-
Petko #14615 Ja meg ez az irányvonalas dolog is teljesen ok, mert én is így gondoltam ahogy a 301 es fórumba irtam, csak az a lényeg hogy az irányvonalakat a parancsnok mondja el, és ezt mindenki tartsa is be, ne pedig mindenki ráerőltesse amit szeretne csinálni épp. -
Lifeforce #14614 Még mindig várom azokat az embereket akik adminok lennének a hbs-en.Hozzáteszem, hogy nekik is kell betartani és betartatni a rendet (szabályzatot)
-
Lifeforce #14613 Ehh csak most olvasom visszamenőleg amit írtatok.:(((
Na akkor már nem is merem írni, hogy mit csináltam pedig muszáj a jobb játék reményében.
Jujujuj nem mod nem kell beszarni.Rosszabb annál :)
Csináltam egy szerver szabályzatot.
Kérek mindenkit, hogy tartsa be mert nagyon elfajult a rossz játék.
Ez érvényes a Chaos Brigade tagjaira is.
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy a saját társamat kelljen kikickelni.Ezért főleg nekik kell nagyon odafigyelni.Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ők is rosszúl játszottak vagy bárki is a századokból csak ha nem tartják be akkor nekem kellemetlen lessz kikickelni.De hozzáteszem, hogy a jó játék érdekében megteszem!!!
A szabályzat megtalálható a szerver webcímén a
http://hbs.hq.hu -
Petko #14612 Azt hogy állapítod meg hogy valaki jó stratéga? Mert erről is beszélek hogy a fragek szart se jelenetenek, azt midnen jöttment hülye tud szerezni. Ezért viszont a szakaszirányítást bárkire rá lehet bízni ha kéri, és ott bizonyíthat. De amit mondok hogy az ilyen embereknek akár tetszik akár nem meg kell állapodnunk abban hogy elfogadjuk a parancsait, mert enélkül nem működik a rendszer. -
Petko #14611 na ezaz.
Igazad van Süni hogy aki nincs benne az lehet hogy elbalfaszkodja, és emiatt veszít a csapat. De ezért kell objektívan gondolkodni, és megadni az esélyt mindenkinek, és nem a saját belátásunk szerint dönteni affelől hogy alkalmas e rá. Lehet hogy a csapat veszít, de ha ezt nem így kezeljük ahogy mondtam, akkor meg csapatjátékok se alakulhatnak ki ha nemúgy jön ki a létszám, hogy csak magatokkal vagytok. Meg márészről a stratégiát nem a parancsnoknak kell megismernie, hanem neki kell kitalálnia, és elmondani nektek. Ettől ő a parancsnok.
Meg mondom, ebben különbözünk, hogy a parancsteljesítést akkor is lehet élvezni, ha nekem éppen nem azt kell csinálni amihez kedvem lenne. És akkor is ha a rossz stratégia miatt veszít a csapat. -
#14610 A parancsolgatasrol meg csak annyit, hogy az nekem is csak az parancsoljon, aki tenyleg stratega es mar felmutatott valamit JATEK kozben.
Mert aki logekesziteser, weblapkeszitesert, leirasokert kap eloleptetest, az nem boztos, hogy jo a parancsokat tudna osztogatnbi, plane egy olyan masik szazadbeli aki nem ismeri, hogy embere mire kepesek pl egy tankkal jo bano emberket beallitana medickkent egybol 2 fel embert vesztenenk. Szoval csak olyantol fogadok el utasitast aki legalabb annyira ismeri a palyaklat es az altalunk kialakitott strategiakat mint en. En se parancsolgatnak senkinek mas szazadbelieknek, max megbeszelnem veluk a taktikat.
Nallunk is az van, hogy az elejen lebeszelunk fontos iranyvonalakat es azokat tartani kell a szakaszok mar tudjak a dolgukat. Szerintem jol mukodik ha csak a szombati mecsre gondolok. Es ha ezt valaki parancsolgatassal elszurna mert honnan is tudhatna o, hogy mit akarunk mi akkor nem is kell jatszani, mert akkor a HBA egyik alappillerje serulne vagyis jol erezzuk magunkat.
nohejmar -
#14609 A TS csatornavaltasokrol csak annyit, hogy azert szaladgaltam egyikrol a masikra, mert amit toled kerdeztem ICQ-n egy par percela mecs elott es amire valaszoltal mar nem tudtam kiprobalni. Elotte meg probaltam egyszer de nemigazan akart mukodni es kesobbre hagytam. -
#14608 Jaja es majd figyeld a Coca cola uj kampanyat is abban is suni lesz es meg az uj cocolino macitis levaltjak cocolino sunire, szoval Suni mindenhol ott van, suni mindenre figyel
Suni Big Brother -
#14607 ucu azt tudtad hogy a chips rákkeltő?
amúgy jó étvágyat -
Petko #14605 Jó ezt a futkosást én nem tudom. Frankie ezt írta a fórumban, hát gondoltam csaknem alacsonyítja le a saját csapatának az összjátékát. Annyít azért hozzáfűznék még hogy a fóruban már 1 hónapja benne van a bindelési mód, de ezt is csomóan leszarták, hisz minek az én barom squadra osztási 5letemet kipróbálni, amikor az csak szar lehet.
Énmeg egyáltalán nem száltam rátok külön. Ottvan Freddy a fő dolog a mod szavazós topicban (te is elolvastad), és hogy ti folyamatosan adtok le olyan megnyilvánulásokat ami nálam, - az említett írásban benne van, - feszíti a húrt
Meg most utóbbi időben irónia tárgya is lett a század meg match dumám, de hányszor írjam le hogy nem hóbortból van így. Schreck is ironizál vele a honlapotokon pedíg kurvára nincs igaza. Azzal viszont pl. foglalkozhatott volna hogy amikor nektek szép századjelvényt csinált, csináljon az egész HBA nak. Pl. eddig csak a CB ből, meg 301 ből próbált egykét ember lelkesen csinálni címert, de akik a saját századuknak igazán szép címert csináltak magasról basznak az egész HBA ra. -
Petko #14604 Rendben Freddy, te mindíg igazán úgy állítod be a dolgot, hogy valójában ezek a dolgok okék, de valóban kivácsi lennék, hogy lenne e kedvetek valakinek elfogadni amit mond (mégha rossz taktikát is), ha nem is közületek való. És Süninek lenne e kedve folyamatosan valakit unszolni egy más századból hogy ezt meg ezt csináld (ha bénázik is az illető).
Bizonyára ezek a dolgok titeket rohadtul zavarnátok, és pl. nekem rohadtul nem lenne kedvem valamire is utasítani benneteket, mert érezném hogy ez nektek terhes. Pedig nem azért van ez a dolog hogy az embereket idegesítse meg majomkodjunk, hanem azért mert így lehet stratégiailag játszani, és így kapják meg az emberek azt a jó érzést, hogy valamit rámbíznak, és van valami külön kis feladata, amit a tőle telhető maximális módon teljesíthet.
Konkrét dolgokat meg most is említettem szabályzatra vonatkozóan. Meg az egész eszmére vonatkozóan ottvan a klán elnevezés (és az azzal való ironizálás), meg Süni statmániája:) -
FreddyHawk #14603 Na ez az ! Nem értem hogy mi a kiváltó ok !
-
FreddyHawk #14601 Hajaj, már mióta !! -
FreddyHawk #14600 Ts : ezért futkosott TS chanellről TS chanellre szegény, és osztotta az utit !
Mert nem volt bindje.JÉZUSOM ! LEFOKOZNI !!!
Azt mond már meg Petkó, hogy most itt az ilyen faszkodáson kívül mi az IGAZI oka, hogy egy ideje nem bírsz rólunk leszállni ??? Mert biztosan van valami ok, tudod, olyan IGAZI. Mert amiket itt eddig felsoroltál még lehet hogy igaz is, de mutass nekem másik századot, amelyik teljesen betartja !
Szóval Én már az egész mögött személyes okokat sejtek , mert nem igaz ( és már uncsi ) hogy mindíg a 201 van a porondon... Tessék szépen elverni néha a port a 401-301-1-69-eken is ! Miért csak mi ???
-
#14599 Esetleg még a monitor , főleg ha nagyképernyős 19"-os .Abba nyugodtan elfér egy rejtett kamera is .Megoldás ... a felül található szellőzőnyílásokon át "forró vizet a kopaszra" felkiálltás mellett , szintén vizet öntünk .Mindezt addig kell folytatni ( már ha elsőre nem ment ) , amíg a képernyő ki nem alszik ( hang , fény , estleg más effektusok mellett ) .Ezek után nyugodt lehetsz , hogy a kémkamera meg lett semmisítve ... meg vehetsz egy új monitort is . -
Petko #14597 - Nem, mert nem bindeltétek be és 1esekkel egyáltalán nem beszéltetek játék közbe (ha jól tudom)
- Csapatban igen, de az elöbbi miatt stratégiába nem. Frankie: - "Azonban a squad-ok közti kommunikáció akadozott. Mi 3-an jól elvoltunk, csak nem tudtunk a többiekröl." (ha jól tudom)
- Lásd előző válaszokat. Elosztottátok, csak nem "használtátok" a kommunikációt közöttük.
- Ha így tettél ez helyes
- Szintén jó 5let, és helyes
- Ezt nem tudom pontosan, de ts bind nelkül csak a telepátia jöhet szóba:) Meg kivácsi vagyok hogy Tylerék ezt hogy fogadták, ha valóban parancsot adtál nekik? (ő is hadnagy elvileg, és nem volt kiosztva hogy ki legyen a főparancsnokotok, mert nem is mertem volna ilyet kiosztani):)
- Jól tetted
- Azt hogy ezt megmondja nekem, vagy Lifenak (és Stotonak) hogy le lessz fokozva, és kér admin passt is a játék előtt
- Nem tudok hisz, mivel én nem voltam ott ilyenkor nem tudok dönteni ilyen információk valósságáról, ezért a rangidős tiszt felelős érte
És akkor az én előző kérdéseimre is válaszolhatssz, amely a más századok katonái általi parancs elfogadására vonatkozott?:) -
FreddyHawk #14596 Grat ! És milyenek a külföldi szerverek ? ( Ping stílus , stb ) beszámolót kérek !
-
FreddyHawk #14595 PAff.
Na ez az, csak másképp megfogalmazva.
-
#14594 Kb. 1 hetes hozzászólásban olvastam , hogy az a pesti Auchen-ben ( remélem jól írom le ) , 9990 Ft .
Csak mivel azt sem tudom , hol is vanb az a nagyáruház pontosan , másrészt a pesti haverom szerint is érdemesebb kocsival odamenni , mint tömegközlekedéssel ezért inkább megvettem egy kicsit drágábban , mint hugomat jártattam volna meg emiatt . -
FreddyHawk #14593 Valóban.
Süni nem parancsol.
Megmondja, hogy mit kell csinálni, azt azt csináljuk.
Van különbség.
A CB-t úgy asszimiláltuk meccsen hogy öröm volt nézni, és asszem vagyunk olyan jóban a 301-401-el, hogy mehetnének a kevert meccsek. Nincs ezek között a századok között egyetlen olyan ember sem, akivel bármi gondom lenne, és ha jönne egy Ssg, vagy Sg vagy bárki szakaszparinak, tuti, hogy azt csinálnám amit mond : az indok tök egyszerű és ( ebben igazad van ) nincs köze a rangjához : a szakasznak vezetés kell, és miért ne lenne mondjuk Ő az ???
Süni a meccsen szerintem adott utikat , folyamatosan ment, mindenhol ott volt, és szerintem nem kapna görcsöt, ha meg kellene mondania egy szakasznak , hogy hány nyolc kalács.
Folyton azt hangoztatod, hogy HBA ellenes, meg hogy autonóm, meg minden, de igazából semmi konkrétat nem tudsz mondani, ami ezeket alátámasztaná.
Süni - Stoto balhé :
Ez megítélés kérdése. Azon a fényképezésen a pojén volt a lényeg, lelazítani a meccs idegességét... Nagy genyóság volt Stotótól , hogy berobbantott ( HANYAS VAGY, TE DISZNÓ ???? ) de utána bocsánatot kért a hülye poénért, és nem bírtam haragudni rá érte, ráadásul ritkán látni egy screenshot-on 30 emberkét a levegőben :)) Szóval nem volt olyan éles a szitu szvsz, hogy Süni , vagy bárki közbeavatkozzon. De való igaz, ha rangidős tiszt lennék, akkor is ódzkodnák attól, hogy beugassak egy másik század Privat-jének, ha vitatható az igazam. Ezt jól látod.
( alig merem mondani, hogy Life is odagránátolt előtte, de azon is jót mulattam, mert mindenki ordított torkaszakadtából, hogy BAN LIFE !!! :))))))))))) A saját szerveréről, atom jó volt :)))))))))) -
#14592 Nekem múlt hét szerda óta már dobozos verzió van Bi-Bí ! -
#14591 Petko a szabalyzat szerint valaszolj
- 201-esek hasznaljak a TS-t ugy ahogy te akartad? =
- 201-esek keveredtek mas szazaddal? =
- 201-esek szervezetten elosztottak a csapatot tobb reszre es a TS-t is igy hasznaltak? =
- 201-esek suni szervezte a dolgokat a tobbiekkenl Lifeforcal megbeszelve a tovabbiakat, mint magasabb rangu? =
- A fenykepezest amit a 301-esek kezdemenyeztek szervezgette Suni szazados? =
- Suni megbeszelte a beosztottakkal, hogy ki hol legyen es tartsa a pontokat, strategiakat egyeztetett az 1 szazad embereivel? =
- Suni raszolt Stotora es ugyebar Lifeforcra (mnert os is rosszalkodott) a fenykepezes kozben mert elrontottak (sok mas emberrel egyutt) =
- Tehetett volna valamit Stoto es Lifeforc ellen mivel meg admin joga sincs? =
- Es a legfontosabb Petko tett feljebbvalohoz meltoan valamit egyaltalan a fenykepezok ellen, javasolt szankciokat? =
szoval szerintem ha ezekre valaszolsz eshelyesen akkor meglatod, hogy ami a szabajzatban van az tokeletesen betartottuk
csak te atteszed azokat a dolgokat is a civil mindennapos jatekokra.
ott ugy jatszunk ahogy akarunk -
Petko #14590 Na ezt en vitan felül mondtam fiuk, mert szerintem akármit mondtok ti is beismeritek és tudjátok, hogy nem igazán azt akarjátok amit én elképzetltem meg leírtam. Nagyon feszült ez a dolog, de így hogy legalább akkor kimondjuk megvan oldva. Ezzel tartozok egyrészt magamnak is, hogy a gondolatomat levédjem. Másrészt az újonan jelentkezőknek is jogukvan tudni, hogy ti nem az a HBA vagytok amit a honlapon leírtam.
Szóval semmi gyakorlati változatást nem akarok, csak azért azt tudja mindenki hogy jelképesen képviselitek a HBAt, gyakorlatban nem.
Nem apró gyakorlati dolgokban volt vita közöttünk, hanem olyan dolgokban amik gyökeresen megváltoztatják az egészet, és ahogy mondtam, úgy találtam ki a dolgot hogy nekem tetszen, és akinek szintén az jöhet. Nem pedig azért hogy, jönnek emberek, és akkor ez nem ís jó így ahogy leírtad, meg így jobb lenne, meg ezt is változtasd meg...
Szóval az egész egységes mechanizmust azért se akarjátok hogy úgy legyen, mert egyszerüen leszarjátok, mert más jellegű játékosok vagytok.
Gyakorlati példák mindíg is előfordulnak. Pl. mútkori match játék alatt is, épp ezért van a rangozás, hogy a magasabb rangú helyreutasíthatja ha valaki hülyén viselkedik, és ez nem is lehetősége, hanem kötelessége. Midnenki panaszkodott hogy Stoto a fényképezést tönkretette. Ilyen helyzetben pl. pont Süninek lenne a dolga hogy szóljon, de leszarta magasról, hisz mi köze neki Stotohoz (más század). Ugyanígy pl. a match játékokban ugye ahogy mútkor is, keverni kell a századokat (ez meg is történt). De pl. akkro mi lenne, ha nekem és mondjuk néhány 401 v. 301 esnek veletek kéne együttműködni (mert létszám szerint így jönne ki)? Ti pl. elfogadnátok ha valaki közülünk parancsot osztogatna? Vagy ti pl. adnátok nekünk parancsokat?
Ha erre az említett 2 dologot mégis elfogadjátok, akkor nem is szóltam, de szerintem mind a 2 dolog rohadtul zavar benneteket. -
FreddyHawk #14589 Ööööö Szabotőr ????
Az micsoda is ???
-
#14588 Persze szabotorre is gyanakodtam, aki becsapja a tarsait.
De ugylatszik mar megvan. Na majd intezkedem -
FreddyHawk #14587 Én az új videókártyádra gyanakoszom.
Öntsd le vízzel. Ha szikrázik : kém volt. Ha nem : nem volt kém. -
FreddyHawk #14586 TUDOM, HOGY VAN NÁLATOK HANYAS !!!! -
#14585 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
ne viccelj mar ezek mindent eszrevesznek. Figyelnek minket nem erzed.
Szerintem a csaladomba is beepitettek egy kemet, csak meg nem tudom ki az ... figyelek tovabb -
Borg #14584 Hanyas vagy te disznó?!! -
FreddyHawk #14583 Fenébe Süni, ezt most muszáj volt ? Észre sem vették volna ! :)) -
#14582 Csak felve merem megjegyezni
PBA = Petko Battlefield Army -
FreddyHawk #14581 Aha, autonóm, meg minden...
Olvass vissza Petkó, azt hiszem azt mondtam Tiszteletesnek is , hogy 2 embertől függ a felvétele : Sünitől és Tőled. Magyarul a sokat hangoztatott HBA eszméket a 201 zsírra betartja ( tán a legjobban mind közül ) csak általában ha valamit elgondolunk és jónak tartunk, azért hajlandók vagyunk kiállni, DE az ellen is, amit nem tartunk annyira jónak. Ez van. Ha a HBA PBA lesz ( Petko Battlefield Alliance ) akkor bekussolunk majd szerintem. De addig szabad véleménynyilvánítás van, mert az mozdítja előre a dolgokat ( igaz : a jó vitákhoz mindíg nagyon jó partnert találtam benned, ezt el kell ismerni, és pár dolog fejlődött is ezek hatására szvsz. )
De még mindíg úgy érzem ( főleg ezen írásod után ) , hogy zavar, ha a századoknak saját ötleteik , elképzeléseik vannak.
A 3 alap tétellel maximálisan egyetértünk szerintem ( Anti-Cheat, Anti-DTK, és szervezett játék ) és EZ a HBA gerince, ez alapján tömörülünk. Részletkérdésekben van nézeteltérés, ahol elmondjuk az álláspontunk, de valami miatt ezt nem tudod feldolgozni.
-
#14580 Enienisenisenis ha 10 e alatt lesz veszek. Legfeljebb a gyerek nem kap Bebietelt.
Ja az olcsosagot en is keresem, szoval aki tud azonnal tegye kozze, hol es milyen olcson. -
#14579 Leveled megkaptam elvileg kaptal is valaszleveleket sokat.
Ha meg kerdesed van irj. -
#14578 Énisénisénis! -
FreddyHawk #14577 Testvérkék !
Januárban dobozos BF-et vásárolok jól. ( még hogy nem működik a játék biznisz a biztonsági másolatok miatt, piha ! )
Ajánlom a 201-nek tegyen hasonlóképp ! Aztán mondja meg nekem, hogy hol lehet legolcsóbban !
-
#14576 Na ne dumalj mar TE :-)
Jovok befele Wake delrol repter igaz shermannal pedig japan voltam. Aztan latom te meg josz eszakrol, latom lottel is egyet meg messzirol ram. Bealltam szokasos helyemre, te megkerulted a hazakat, es amikor odaertel belemlottel. Alig volt mar elete a tankomnak erre jott egy amcsi gep es dobott bombat. Nekem annyi, pedig nem talalt telibe es tuleltem volna. Szoval max forogtam, de nem ugrottam eled. :-)
Na de majud figyellek am