109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
FreddyHawk #14575 Kár hogy lerakd ! -
Seat #14573 Akkor ez egy tömör velös levél volt! -
#14571 SUNI !
Küldd már el újra a századlevelet , mert nekem ebből állt csak .:
7.századlevél
Slussz , passz ennyi , egy mondattal sem több ! :) -
Seat #14570 Süni! Meletted akartam belőni a házba! Te meg elém gurultál... :(
-
#14569 gyongen topicba vag a dolog -
#14568 Hat azert a WC-b levesrol beszeltunk es akkor tudod letolod a nadragod, kiveszet a pisilot pisilsz, aztan torolsz, aztan elteszed, aztan felhuzod a nadragot (rszegsegtol fugghet a sorrend) na szoval csak 4 perc -
#14566 hat gondolom max 4 perc, mert kifele gyorsabban jon. [email protected] kerem a valid CD-keyt
koszi ha mas is eltalalta (mert gondolom eltalaltam ugyeee ugyeeeeeeee) azokat felejtsd el -
#14564 Csak azt mondja Petko, amit o gondol mindig es igy konketan bekategorizalt minket, az ilyenek miatt mondtunk bizonyos dolgokat.
De amia szazadlevelekben van csak azzal foglalkozzatok. Nohejmar -
Petko #14563 miről? nem történt semmi, csak ez a gyakorlati helyzet, és ez volt eddig is. -
Borg #14562 Engem erről mért nem értesitett senki? -
Petko #14561 en nem szolok semmikepp se bele a 201 esekbe (megmár nem is merészelnék), ott csakis süni szava az érvényes
meg azért azt mondom hogy aki hbas akar lenni az ne süniékhez menjen mert ők egy autonóm klán hba fennhatóság nélkül, csak a számuk, meg a jelképes rangozást hagyták meg.
Szóval ha hba szabályzat és eszme szerint szeretnél játszani, akkor más századot válassz.
A számozás meg random jött, próbáltam minél szétszórtabban gondolkodni és ez jött ki, hogy legyen valami egyedi jellege a számozásnak:) -
#14555 hehh nekem is a 301esben vannak ismeroseim:( kik lesznek az uj osztagban? -
Xboxman #14553 Ott a helyem;] -
#14552 Na Tiszteletes irtam mailt arra valaszolj es akkor OK. Es fontos az is hogyha sok az ermed a civil napokban, mert az azt jelenti, hogy a tet war-okban ... (a francba a rohadt backspace nem muxik) szoval meccseken mar nem fogsz megilyedni fel elettel befutni egy ellenseges csapatba. :-)
Egyebkent 2 embert kiszorunk, vagyis HBAinaktivba teszunk, mert bejelentkezesuk ota nem voltak se jatszani se forumon, se seholse -
Petko #14551 ugye az új századra gondolsz? majd elöbb utóbb lesz, de még mostanában a 401 is lehet hogy ujra toborozni fog mert zsozso kiszórja az inaktívakat -
#14549 az uj hba osztaggal mi a helyzet? -
#14547 Akkor még van esélyem, hogy a menybe jussak :) -
#14545 Tiszteletes te meg ezt jegyezd meg:
(RS)-alfa-Ciano-3-fenoxibenzil (1RS)-cisz-transz-3-(2,2-diklórvinil)-2,2-dimetilciklopropánkarboxilát
Ciano(3-fenoxifenil)metil 3-(2,2-diklóretenil)-2,2-dimetilciklopropánkarboxilát
Ma ezt gyártottam :)) -
Borg #14543 -
#14540 SZÁZAD! MECCS! Jól nyomom? ;) -
FreddyHawk #14534 Imádkoztunk egyet Atyám. -
#14532 ok -
FreddyHawk #14531 Jól van, eddig is ott szoktam. Ott van egy ijen izé... hogyishívják... Út, vagy mi ! Néha szembe jön ott egy tank, de azt meg kicselezem.
Na, a részletes útvonalat a HBA fórumra ok ?
-
#14530 mostmá mindegy -
FreddyHawk #14529 Persze. Szerintem. De mondjuk a HBA fórumon. Oké ? -
#14528 Jobb oldali defgun mellett. -
#14527 Tőlem..
Biztos? -
FreddyHawk #14526 Negative.
De szerintem nyugodtan mondd el, egyrészt mindenki okulására szolgána, másrészt meg úgyis megtudják , pl.: következő MECCSEN !!! -
#14525 Nem, itt te lökött:) -
#14524 Megyek ... utánna meg játszani , mert ma még csak aludtam , de játszani is kéne vmit . :) -
#14523 A HBA-n ? -
#14522 Ts-re fel tudtok jönni? -
#14521 :))) Az ÚR meg majd feléleszt , ha már felrepültél a zászlóhoz . -
#14520 Ja süni fedezte fel, és műxik, így vettük be a felső bázisukat.. -
#14519 Csupa 201 a fórumon...
Én eddig játszottam délelőtt óta.. szabi van :) -
#14518 Mondd , de csak levélbe , maradjon ez a mi titkunk . -
Borg #14517 kiállsz a partra, és a hátad mögé lövetsz a hajóról?:) -
#14516 Ja új info!
Megvan hogyan lehet omaán feljutni másképp!!!!!!!!! -
#14513 Jeee. Jó volt együtt nyomulni tiszteletessel.
Welcome!! -
Borg #14511 látod, ezért teremtett engem a repülőbe az Úr. Hogy a te gyengeséged kompenzáljam:)
Bár igaz, ha már benne vagyok, én vagyok az Úr.
Legalábbis famentes tájon:)
Akkor most hogy is van ez?:)