109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kicsirigo
    Na nézzétek inkább veszekedés helyett a Discovery-t, megy a "Tankok" című sorozat.
  • Petko
    ezt a szervezetlenséges dolgomat meg úgy se tudom bizonyítani, mert nem tudom bizonyítani hogy ez az oldal szervezetten igyekezett játszani, ez meg nem. De ez lényegtelen is most, mert nem erről beszélünk. Csak azért modtam hogy mert ez meg ez nyer, és ez meg ez veszít egyáltalán nem lehet következtetni arra hogy ez szervezetten játszott, ez meg nem.
  • Lifeforce
    De azt megteheted.Sőt sniperezhetsz is.Amikor az ember ujraéledt és elhagyta a spawnpontot te már le is lőheted.
  • ssc-suni-hu
    Orulhetsz is, baaaaaaaaar veletek is van bajunk nekunk HBA-soknak pl. az, hogy ti miert nem vagytok HBA-sok es ha azok lennetek, akkor azt miert tennetek? Szoval vannak itt kerdesek feletek is :-)

Csak vicceltem nem kell reagalni ra. Ti csinaljatok jol
  • Frankie
    Te mondd voltál fegyveres testület tagja? Szerintem nem...

Amire te gondolsz az a rókalyuk. Ez a JÁTÉK nem statikus háborút modellez. Itt nem lövészárkokban várjuk az elénk tévedő ellent.

Valóságban is, ha egy páncélos meglát egy beásott egységet, akkor nem megáll lövoldözni rá, hanem vagy megkerüli, vagy tüzérséget irányít rá. Oszt csókolom...
  • Petko
    lehet
    de akkor megbocsáss de mi a büdös fasznak HBA ha nem szabályoz semmit?
    Persze igazad van süni lehet változtatni ténleg demokratikus eszközökkel, de akkor legalább 3/4 es többségbe szavazza meg az egész hba, hogy így akarja.
    Természetesen sok értelme nincs, mert akkor meg mindek dokumentálni meg honlapot csinálni valaminek ami nem hat ki semmire? Ez olyan hogy csinálok egy szervezetet aminek mondjuk az lesz a neve hogy Magyar Töktörő Egyesület, ahova szabadon beléphet bárki, és az az szabály hogy bárki vehet egy tököt ha kedve van hozzá a vásárban, és azt szabadon szétörheti valami beton felületen. Jelentkezzetek MOST! :)
  • ssc-suni-hu
    Hat a 201-esek varjak az olyan kaosz egymassal nem torodo csapatok jelentkezeset, akik ugy erzik, hogy egy szervezetten, TS hasznalo osszefogott csapat ellen 10 mecsbol 1-nel tobbet tudnak nyerni.

Magas nyeremenyek remenyeben. 10 utan meg fogjuk unni az biztos.
  • Petko
    ja de összedolgozás nem = azzal amit a hbas parancsrendszerű irányítottságnak nevezek. Ahol kis szakaszokra van osztva a csapat, sokkal egyszerűbb a váratlan helyről összevissza érkező assaultoknak, mint a szakasznak aki megpróbál egy pontot bevédeni gépuskákkal meg fedezékből, mert a védekezés annak ellenére hogy a valóságban sokkal könnyebb, itt nehezebb. Ezáltal stratégiailag gondolkodni és irányítani elég nehéz, mert a folyamatos támadás a legeffektívebb parancs. Én próbálok a valóságból kiindulni, és igazi harci jeleneteket eljátszani, de itt ezt nehéz.
  • ssc-suni-hu
    Na de akkor Petko a szabalyzaton nem lehetne valtoztatni?
    Ha nem akkor te vagy a HBA ugyebar (es akkor ez egyertelmu)
    ha lehet, akkor csak annyit kell valtoztatni, hogy ne legyen ilyen szigoru es ne legyenek ilyen csak parancsokra alapulo es semmi sajat kezdemenyezesre epulo feltetelei, mert igy nincs ertelme es ha nincs ertelme, akkor vedd ki a szabalyzatbol azt, hogy mindenki jol erezze magat, mert akkor termeszetesen nem lesz mindenkinek jo csak annak aki szeret parancsokat osztogatni es olyanokat amit magukotol is tudni fognak az emberek

Legyszi az elso kerdesre valaszolj: Igen vagy Nem
    fontos lenne szamomra a valaszod
  • FreddyHawk
    Ez orbitális hülyeség Petkó. ( Bocs Kicsirigó, egy csomó ideig tűrtem, de megint nem bírom ki, ne haragudj !!! )

De ha nem hiszed, a 201 bármikor kész a prezentációra. Az, hogy a Te próbálkozásod a 301 -el sikertelen volt a szerveren, az a saját elhibázott stratégiai elgondolásaidra vezethető vissza. EGYETLEN egy elszúrt meccsből konzekvenciát vonsz le ?????
  • Frankie
    ????

Idézet?
  • Frankie
    Nem. Szervezetten könnyebb megnyeri, szervezetlen ellen.

Ez egy butaság, nem tudom mire alapozod ezt.
    Pl. Amikor fenn van legalább 5-6 összedolgozó emberke a public serveren, akkor általában az az oldal nyer ahová állnak.
  • Petko
    azt hogy az a szabályzat ami le van irva a hba.unisoftnet.hu ra, az nektek nem tetszik, és nem fogadjátok el. Ez a nagybani helyzet :)
  • Frankie
    "azok a valos helyzetet jellemzik, amit ti is beismertek. "

A te általad elképzelt "valós helyzetet".

Hol és mit ismertünk "be"??

Megint csúsztatsz..
  • Petko
    csak én ezt nem mondtam. Azt mondtam hogyha két oldal játszik, és az egyik parancsrendszerű szervezetten, másik hagyományosan káoszban mint a public szervereken, nagyobb rá az esély hogy a káosz győz. Erre pedig az az egyszerű megoldás hogy mindkét oldal szervezetten játszik és akkor van egyensúly.
  • Petko
    Frankie az emlitett kommentek sem provokaloak, azok a valos helyzetet jellemzik, amit ti is beismertek.
    JohnFisher nem én vagyok a HBA, nem is ti, és nem a benne lévő tagok, hanem ez egy szervezet, amelyet legjobban a rá írásba foglalt alapító dokumentumok jellemeznek. Mivel véletlenül én irtam ezeket kénytelen vagyok most megvédeni is őket.
    Schreck erről van szó, evvel semmi kivetni valóm nincs. És természetesen véletlenül se javasoltam, hogy a játékban a parancsnok taktikai operatív parancsokat adjon 15-20 emberre a szolgálati úton keresztül, mert ez lehetetlen:)
    Csak azt mondom, hogy úgy nem lehet szervezetten játszani, ha nincs egységes konszenzus arról hogy a parancsokat elfogadom és betartom.
  • Frankie
    Schreck ez nem jó érvelés, mert Petko szervezetten veszíteni szeret.
  • magus
    Lifeforce:

"Tilos az el nem foglalható ellenfél bázisára benni és ott az újra születö ellenfelet elpusztítani vagy azt a távolból löni."

ez most azt is jelenti, hogy nem mehetek a feljarohoz tankkal es varhatom meg hogy kijojjenek? vagy ha mienk minden akkor repulovel nem mehetek be oda? na ne mar. vagy te most arra gondoltal, hogy egy szobaba a sarokba bementel es onnan olted. de nehogy mar tavolrol ne lehessen leloni. az egesznek ez a lenyege hogy beszoritsatok. kulonben hogy tartanank meg? varjuk hogy rankjojjenek. na nemar
  • FreddyHawk
  • Falabu #14681
    köszikeee
  • Numero Uno
    A szerver szabályzattal kapcsolatban lehet hogy célszerű volna szavazást kiírni ha a többség egyetért vele akkor nyilván szükség is van rá. Vagy van már róla szavazás csak le vagyok maradva?
    Nem akarom Life-ot szapulni miért tennék ilyet. Csak ebben most nem értek egyet vele.
  • Lifeforce
    És mi közben mindezt csináltad a csapadtársaid elhullottak és elfoglalják a zászlókat és a játékot elvesztettétek.Vannak ilyen játékok ahol ezt kell csinálni.Biztos a kedvenc játékod az UT2003.
  • FreddyHawk
    Jogod meglátás. Kikapcs.....
  • Kicsirigo
    Menjetek irc-re veszekedni inkább, teljesen szét flamelitek a fórumot
  • Frankie
    14561
    14590

• FreddyHawk
    Aha, mert az használt a community-nek, amikor egy héten át nem tudták elérni a BF szervert a népek a modok miatt ...
  • Petko
    hát ha egy játékszervezet-elméleti dolgon való vitázást provokációnak veszed frankie akkor sajnállak:)
  • Lifeforce
    Valszeg akkor te is szerepeltél a listán amiért a 10 újjonc otthagyta a játékot.
  • Frankie
    Senki nem szapul.
    Te provokálsz.
  • Lifeforce
    ip: 212.92.18.103
    Név:bf
    jelszó:bf
  • FreddyHawk
    Nincs itt személyes ellenszenv, imádom Petkót, meg Life-ot, játékban nekem sosem fog kialakulni személyes ellenszenv ( na jó, csítert már vertem szájon lanpartin, DTK-s al is megtenném, de ez a kettő a kivétel )
    csak másképp gondolkodunk dolgokról.

Rendicsek Petkó kartács. Akkor az első felvetésed igaz, és ebben maradunk.
  • Petko
    húha numero most nagy itt a keveredés, mert itt egyrészt lifeot is szapulják a szerver szabályzat ellen, engem meg a HBA szabályzat miatt:) szóval 2 külön dologról van szó
  • Borg
    Nekem személy szerint nem is volt benne ellenszenv:)
  • Numero Uno
    szvsz a háborúban nem nagyon vannak szabályok, fairplay meg főleg nem. A direkt TK-zókat bannolni kell de ennyi. Szóval a szerver szabályzat részemről nem ok. Ha nem század század ellen nyomul nincs értelme ezeknek mert mindenki úgy a leghasznosabb az adott oldalon ha zászlót foglal, lelövi az ellenfelet (minél többet) és próbál kommunikáció nélkül is hasznos lenni.
    Ha századok közti ütközet van akkor meg nyilvánvaló az hogy a szabályok automatikusan be vannak tartva.
    Rosszul látom? Egyébként ha a személyes ellenszenvet el tudjátok felejteni egymás iránt egy pillanatra akkor hamarabb közös nevezőre juttok...
    Take it easy... It's just a game
  • ssc-suni-hu
    Az itteni veszekedesek utan te meg ki akarod probalni a jatekot? Hat itt csak gyilkolas lesz lathatod, semmi jora ne szamits, a jetkben mint itt csak es kizarolag ver fog folyni. :-)

Egyebkent nem tudom kerdezd Lifeforcot maganban hatha tud neked valamit mondani
  • Borg
    De pont hogy nem kellene, mert ezek az "eldöntött" meccsek viszik rá az embereket a teamwork-re, arra hogy több ésszel lépjenek fel.

Pont ilyen eset a hangárba bekempelni tankal. Én is megtettem már jópárszor.
    1. Ha eleve hagyják, hogy egy tank bejusson a bázisukra, és a hangárban befészkeljen, az a hiányosságaikra utal.
    2. Ha egyenként próbálják kiszedni onnan a tankot ész nélkül, akkor persze hogy hullanak mint a legyek, de előbb utóbb (dicséretes módon) rájöttek eddig mindig, hogy össze kell fogni 2-3 embernek, és máris ki van füstölve a tank onnan, veszteségek nélkül. (a taktikát most had ne áruljam el:)
  • Falabu #14662
    Honnan tudnám lerántani a játékot?
  • Lifeforce
    Ez a baj basszus, hogy a szabállyal akarom ezeket az eldöntött mérkőzéseket feloldani.
  • Petko
    ezt meg levlisten is leírtam, hogyha az egyik oldal stratégiát épít, a védelem / támadás kiegyensúlyatlansága miatt, az fog nyerni aki ész nélkül támad minden oldalról, nem az aki védelmi vonalat próbál felhúzni
  • Petko
    kinem hagy?:) beleszóltam én valaha is hogy játszatok? :) ezzel kezdődött ez a duma ma, hogy bejelentettem hogy úgy játszotok ahogy akartok:)