109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petko
    ahh hány felkialtó jel nem kérdőjel
  • Petko
    Hát furán értelmezed a "parancs" szó jelentését. Nekem nem attól függ hogy hány kérdőjel van utánna, hanem hogy normális körülmények között betartják e ha mondja valaki.
    Ezek alapján süni ahogy idézted ott tisztán parancsot adott. Akkor nem lenne parancs ha mondja, és akkor erre az a válasz hogy, "ok de én inkább ide meg ide megyek", meg hogy egyszerűen leszarják.
  • FreddyHawk
    Hát ja. Ez egy olyan ember mondja, aki egyébként parancsnoki láncolatot akar létrehozni... Bakter, Petkó magadnak mondasz ellent !!!!
  • FreddyHawk
    Tehát a válasz igen...

Akkor miért nem hagysz minket a saját szabályaink szerint ( TS, csapatelosztás STB ) játszani ?
  • Petko
    Igen. És ennek ehhez mi köze van?
  • Frankie
    "a szervezettség nem korreál a játékban való nyeréssel."

Jajajjjjajajaaaaaaaaaaajjjjajajajajajjajajajajaa
  • Frankie
    Nem érteeem.
    Petko te mégis, hogyan képzeled a "parancsolgatást"?

Mindannyiunkban van annyi ész és rutin, hogy önállóan is képesek vagyunk döntéseket hozni.
    Nem kell mindent 110%-ig leszabályozni.

Pl. szombati meccs.
    Süni: Ti védjétek a déli hidat.
    Mi: Ok.

És megvédtük. Folyamatos parancsolgatás nélkül.

Te ez így képzeled:

Petko: Védjétek a hidat!!
    Mi: Ok.
    Petko: De ne úgy! Tank jööön... Ne onnan lődd! Parancsolom!! Most guggolj le!! Ne odaaa!! Menj máshova!!! Nem érted? Parncsolom, hogy máshova menj!!!

Valami ilyesmire golndolsz?
  • Petko
    jó Süni, persze tudok olvasni, de ezáltal ha nem objektív rendszer szerint döntünk, akkor gyakorlatilag kedve szerint dönthet mindenki, hogy most őt elfogadja parancsnoknak vagy nem. (Nem teccik a pofája, és máris azt mondja róla hogy ő bena stratéga és ezért ne parancsolgasson)

A szombati match meg mit bizonyított? Én nem voltam bennt és nem láttam, csak az elején annyit hogy a ts et nem sikerült beüzemelnetek:) Azonkívül nyertetek. Csak ennek mi köze ahhoz amiről irunk, mert mint már kifejtettem a szervezettség nem korreál a játékban való nyeréssel.
  • FreddyHawk
    Figy Petkó !

Egyszerü kérdés ...

Létezhet szerinted olyan dolog, ami jól működik, és nem Te találtad ki ?

Komoly a kérdés, komoly választ kérek ! A pszichológiai szakkönyvek már fel vannak ütve a megfelelő fejezetnél!
  • Borg
    Megjártam a CS-t én is, Tribes 1-2t stb... tudom miről beszélsz, de hidd el hogy túlliheged a dolgot.
  • FreddyHawk
    :))) Ez jó volt !
  • Petko
    Locu menjél counterezni, vagy quakezni. Megtudod:)
    Meg akkor pl. ma sem kell matchet szervezni, hanem iratkozzatok fel clanbasre, és játszatok 8v8 as játékokat.
  • ssc-suni-hu
    Most irta süni hogy ő már azért se fogadja el a parancsolgatást, meg ő se fog parancsolni ha nincs kedve.

Olvass mar vissza teeeeeeeee
    azt mondtam, hogy az ne nagyon parancsoljon aki nem ismeri azt, hogy mire vagyunk kepesek, mert csak elrontana a dolgot, es ugyanez okbol en se parancsolnek mas embereknek max megbeszelnem veluk, hogy mit tud a legjobban es azt csinalja

es maga ez a szervezes is minket igazol, mert a szombati mecset vittuk kemenyen es pont azt tettuk amit ide leirtunk mar egy parszor amire te mondod mindig, hogy HBA ellenes. de akkor megiscsak mi csinaljuk jol nem?
  • Borg
    De nem értem miért akarod szabályokkal eldönteni a csatákat.
    Győzzön a jobbik. Nincs az a taktika, ami ellen ne lenne ellenmegoldás. Ugyanigy a spawnkemp ellen is van, csak teamworköt igényel.
  • Frankie
    Ezért vagyunk szint mindig az orosz oldalon..
  • Petko
    Akik meg újonan kezdik olvasni a dolgot haggyák már a flamelést hanem olvassanak visszafele, mert ott már rég lerágott csont amit most mondanak.
  • Lifeforce
    Sztem akkor menj háboruzni.Sztem a többiek játszani szeretnek.Igy van én megértelek.Te a fragvadászatot szereted.Semmi gáz.Amikor a szerveren a dtm mod fog menni ott ezt a tulajdonságodat kihasználhatod.Azonban mig a szerveren a conquest mod megy addig ez nem megengedett.
    Berlin?
    Igen az mindig eldöntött küzdelem.Ezért kedvelik nagyon.Ja,igen a németoldal.
  • Borg
    Te meg azt áruld el, hogy minek ennél a 4nél több:)
  • Kicsirigo
    hi, mi ez a veszekedés? Rosszul aludtatok az éjjel ? :)))
  • Petko
    Freddy nálad meg látom eltörött most a mécses, de ha ezt a 4 dolgot felhoztad akkor mondd már el hogy ehhez minek HBA, vagy bármi ilyen egységes szervezet? Ezt bárhol megvan, bármelyik sceneben (még counterben is:))
  • Frankie
    Új név a HBA-nak?

PPA

Petko's Pocket Army
  • Borg
    Ez akkor zárszónak is megfelelt :)
  • Borg
    Szal, finomitásokat igényel a szerver szabályzat:)
  • Petko
    Tiszta ügy, ezzel semmi gond hogy elfoglalt ember vagy (mint itt midnenki).

Bevallom hogy egyáltalán nem durrogtam, hanem ponthogy a fórumon örvendeztem, hogy milyen jó hogy ilyen sokan eljöttek és részt vettek, és kiprobálták:)
  • FreddyHawk
    4 dolog miatt akarom és tartom nagyon jó dolognak a HBA-t és ezekért akár Petkó marhaságait is hajlandó vagyok eltűrni :
    1. Anti Cheat összefogás
    2. DTK elleni összefogás
    3. meccsek szervezése,
    4. közösség. Olyan emberek futottak itt össze, akit messzire tisztelek, és szeretek velük együtt játszani (most speciel nem a 201 re gondolok, őket alapból)

Az összes többi Petkó féle bullshit nem érdekel már. Mert ez a 4 dolog a lényeg. És nem az, hogy Petkó fater az egóját hízlalja.
  • Petko
    nem hivatkoztam hanem idéztem tőled, és az kicsit más:) Mire nem láttál indokot?:)
    Saját portám? Köszi a család rendben van, de ők nem bf eznek:)
  • Borg
    Nem kifejezetten arra gondoltam, hogy menni kötelező rá, mert valóban nem értem rá, és ma sem fogok ráérni, de ezt már csatlakozásomkor jeleztem, hogy túl kötötten nem tudok részt venni. Ezzel fogadtátok el a jelentkezésemet.

De azért valld be, hogy azért is durrogtál itt mert nem volt ott mindenki.
  • FreddyHawk
    Pontosan. Múltkori századmeccsen egész végig a német elfoglalhatatlan kezdő spawn pointot kempeltem, mert háborúban nincs bocsi, és az őrizetlenül hagyott bázison lévő tankokat elvinni, és azokkal kill-t csinálni ( ticketet a csapatnak ) nagyon ügyes húzás. Persze ha valakinek lenne annyi esze, hogy AT-vel spawnol oda, akkor ki lehet kapni se perc alatt, de mindegy.
    Csatlakozom Sünihez. ( utolsó mondat )

• Frankie
    Mi lenne, ha nem itt vitatkoznátzok, hanem a HBA fórumon?

Egyébként Petko ne reám hivatkozzál, mert ezek szerint nem érted miről beszéltam, másrészt egyéb értelmes indokot nem láttam még tőled..

btw. Szerintem a legtöbb olyan dolog ami a HBA szellemével ellentétes azt ne a 201-ben keresd.

Először takarits a saját portádon...
  • Borg
    "ott az újra születö ellenfelet elpusztítani vagy azt a távolból löni."

Ezzel meg lényegében a sniperelést is betiltod:)
  • Petko
    közelező jellegű?? Locu, szombaton se játszottál, és ma se kell hogy gyere, ha nincs kedved!
    Nemcsak alapelveket szab meg, hanem részletes játékszabályt a matchekhez, hogy szórakoztató formája legyen (pl. nekem, meg hozzám hasnonlóknak)
    Nem megy el erőlködésbe, csak ahogy irtam nektek ez így nem tetszik és nem is akarjátok ahogy van. Most irta süni hogy ő már azért se fogadja el a parancsolgatást, meg ő se fog parancsolni ha nincs kedve. Hát így nem igazán fog menni a szervezett játék máris, ha rajtatok kívül van 1 tag is a csapatban aki nem 201es.
  • ssc-suni-hu
    1. Tilos a jármüvet arra használni, hogy egy másik jármühöz hamarabb odaérj!!!
    - azert ezt nem szabad kizarni, mert ugyebar a pancelosokat nem szabad odavinni, de a dzsippeket bizonyos esetekben igen, mert tobb elony szarmazik belole, mint hatrany, sot ha gyorsan ki is lovod, mert akkor max 30 masodperc es a helyen van.
    Rengeteg ilyen alkalom van. Es azokat mindenfelekeppek ki fogom hasznalni.

2. Tilos a több személyes jármüvel elmenni egyedül, kivétel ez alol ha a jármü vagy a te életed veszélyben van.
    -Akkor legyen tilos, ha van a kozelben valaki aki lathatolag jonni akar.

3. Tilos az el nem foglalható ellenfél bázisára benni és ott az újra születö ellenfelet elpusztítani vagy azt a távolból löni.
    3. Az ellenfél eszközeit el lehet lopni de az nem használható az ellenséges el nem foglalható bázis ellen.
    - Gondolj bele ezt Botb palyan nem lehet kimondani ha csak nem szervezetten jatszol mert egyebkent a nyereshez muszaj ez. Es ez strategiai kerdes, mert pl Freddy eloszeretettel marad ilyen helyen es vedi az ilyen pontot a bejovok ellen, es ez is a jatek resze, igy terveztek meg, hogy oda lehet allni es lehet loni. Akkor repulovel se lehessen ugyebar az ilyen helyek folott repkedni cccccchhhhhh

Na szoval jatszok ahogy eddig aztan majd kirugsz, de ha egyszer is kirugsz akkor en is megyek kulfoldre vagy Dragora
  • FreddyHawk
    LIFE !
    HOGY ÉRTSD !!!
    BERLINBEN NEM LEHET A RUSZKIK KEZDŐJÉT ELFOGLALNI !
    KIHANGSÚLYOZOM !!!
  • Borg
    Király lenne, ha a repülő elhalásáért nem adna folyton -2 pontot.

Meg ha pl sofőr vagyok, és belémkamikázéznak egy másik járművel, akkor az APCmben ülő 8 embert sem az én számlámra irná...
  • Lifeforce
    elvileg a pontozási rendszer átalakítható csak nem tudom, hogy hol.Majd megnézem.Ez szerver oldali
  • Borg
    Amúgy szerintem a spawn kempet abszolut nem szabadna korlátozni, ezzel egy stratégiát tiltasz meg szinte.

Vannak pályák ahol ez pl elengedhetetlen.

Háború van, vagy fairplay?:)
  • Petko
    nehezet kérsz tőlem de megpróbálom:
    1. tiszta játéklehetőség (ehhez nem kell HBA)
    2. egységesség (scene ben, és játékban)
    3. parancsrendszerű szervezett játékban való RÉSZVÉTEL BÁRKI számára aki csatlakozik
  • Borg
    Amúgy kérném a [Norbesz] nevű kellemetlen user kitiltását a HBS szerverről.

Tegnap rendszeresen TKzott, lőtte a felszálló gépeket gránáttal, bazokával, meg mindennel. Egy alkalommal még el is aknásitotta a repteret market gardenen, amibe a 2 spiti meg egy dzsip bele is halt (és persze sofőr lévén nekem is ment a TKért -2, hogy szakadna meg a hülye pontozási rendszerével)
  • Borg
    És főleg azokat amikről kezdetben is szó volt.

Mert arról pl nem volt szó, (mert direkt kérdeztem, ha visszaemlékszel),hogy kötelező jellegű szervezett meccsek lesznek.
    Úgy volt hogy a HBA csak alapelveket szab meg a tagjai számára, ennek ellenére egyre inkább kezd elmenni a dolog a szervezkedés, századmeccsek, rivalizálások, az erőlködés, és a kiközösités irányába (ld HBA TS szerver, HBA játékszerver, HBAs birkáknak only)..
  • Lifeforce
    Feddy:Akkor nem olvastad el figyelmesen!!!!
    KIHANGSULYOZOM, HOGY ÉRTS!!!
    A NEM ELFOGLALHATÓ!!! BÁZIS.