109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Xboxman #14798 -
#14797 Érdemes század tagnak lenni.
-
#14794 ja kösz ;) -
Xboxman #14793 megpróbálom kivenni:o) -
#14792 Na akkor kell csinalni egy szervert a rakkezelesemre felretett penzemet felaldozom egy szerverre. Szoval akkor most lathatjatok leginkabb, meghalok akar ertetek.
Na szoval akkor hogy kell linux szervert csinalni?
Tud valaki segiteni ebben? -
#14791 íme a mai nap egyetlen pozitív hozzászólása. jók vagyunk mi így a HBA ;)
tényleg aki játszik az HBA tag automatice, vagy század tagnak kell lennie?
hogy van (volt) ez? -
Xboxman #14790 hmmm látod igy kell az elején elcseszni a dolgokat:))) -
#14789 Majd BORG vagy másnéven Locutus( 201-es ) tesz róla , hogy ez ne legyen itt .
Ezzel valszeg jó benyomást teszel ránk és a 201-be való jelentkezésednek . :) -
#14788 b@szod Veled nem lehet normálisan beszéni ;o) ez kész... -
#14787 ;o) most akkor sértődjem meg én is? azérse! ;o)
a lúzer nem fogja kitalálni hogy HQ.HU hidd el... a HBS-t talán még igen. ;o)
egyébként pedig magus jól mondja, ezzel a húzással nem b@szol ki azokkal akik esetleg fikáztak meg elégedetlenkedtek. épp ellenkezőleg.
'szal ne-má-na !!! ;) -
Lifeforce #14786 Sajnáltatja magát a som :-)))).Én sof2-zöm zünk.
A BF-ről leszoktam tunk itthon azóta amióta külföldre járok runk játszani.Te azt hiszed, hogy engem érdekel?Hm rosszul hiszed.Ellenkezőleg.Én sajnálom a normálisan játszókat, hogy most 1 szerver maradt.Igen sok szerver van aki meg tudja vásárolni a gammát.Aki nem az meg le van szarva mi?Na ez a te hozzáállásod.De ha nektek így jó és van sok szerver akkor nem értem, hogy minek tartanál vissza. -
Xboxman #14785 :)))Reméld ,hogy valamelyik moderátor nézi a fórumot:))) -
Xboxman #14784 -
Xboxman #14783 Tok olyat is amit ki se lehet törölni amig él a thread:) -
#14782 Fly tök jó az oldalad. Gratula! -
#14781 Ja vágom, most látom csak. Nem. -
#14780 Én egy szóval nem említettem neki! :) -
Lifeforce #14779 Juj.
A szerver neve ez volt:
H.B.S. (http://hbs.hq.hu)
Így ebben a formában amit leírtam.
Sztem ezt még a hülye is tudja, hogy "(http://hbs.hq.hu)" nem az e-mail címem. -
#14777 francba OFF már! hát! SZÁZAD! MECCS! ;o) vagy mi.
"...Hanyas vagy Te disznó !!!??? Tudom hogy van nálatok hanyas! Magnóra veszlek Te!" ;o))) -
#14776 gondolom a feleségeddel nem fórumon tanácskozol ahol a hangsúlyt és az esetleges 'ironizálást' kicsit nehezebb megjeleníteni mint élőszóban ;) -
#14775 én pl. nem tudok róla (központi oldal), pedig már majd' két hónapja idejárok olvasgatni, minden nap.
ja hogy arra gondolsz ami csatlakozáskor kiír? ha valaki nem tud felcsatlakozni mert új mod van fent és nem tud róla (KEZDŐ, LÚZER, nevezd aminek akarod) akkor az b@szhatja, mert nem látja azt sem.
ha neked így jó akkor csak sértődj meg és sajnáltasd magad.
de leszarják, mert van egy rakat másik szerver, igaz talán nem ilyen jó pinggel mint a Tied volt.
én specko sajnálom hogy ilyen könnyen feladtad.
amit előzőleg leírtam a publik dolgokkal meg felelősséggel azt továbbra is fenntartom.
/me off. nem akarok újabb flame-et -
#14774 X-boxman 201-es szeretne lenni:))
Bazzz. Félelmetes. Ezt te csináltad Manta? -
#14771 (gogy means hogy) -
#14770 :))))))
/me nem mondta, gogy direkte volt. -
#14768 komoly :)
De te már tk-ztál le, magus meg még nem -
Lifeforce #14766 Van központi oldal.Sőt még stat is volt.
De mondok jobbat a szerver nevében is benne van volt.Nem a kritikával van bajom hanem azzal ahogy mondják.A feleségemnek nem engedem meg ezt a hangot.Főleg attol nem akinek a picsája alá teszem ingyen a szervert. -
Xboxman #14765 Sztem tök igaza van!Eggyesek nem igazán becsülték meg amit csinált,pedig mod-okkal meg ezekkel is csak jót akart,szal majd jobban megbcsülitek... -
#14764 Ne csináld már. ez az egész nem erről szól, hogy azért mert most összebalhéztatok, ennyire megsértődj. tényleg fly-nak igaza van, elmondutk a velemenyunket, van aki nem a legkulturaltabban de ne azokkal folglalkozz mar hanem azzalé a masik 40 emberrel aki szamit rad. gondold at pls -
#14763 Life... ...ez egyszerű megsértődés egy ember véleményétől aki nem is komolyan irta amit irt. Gyerekes dolog, semmi más. Figyu, te szervert Üzemeltetsz, ez pedig azzal jár, hogy kiteszed magad a "fikázásnak" is. de minek foglalkozol vele?
Bárki aki publikus dolgokat művel, annak bizony a kritikát el kell viselnie. Ezt én is tudom, hidd el a szakmámból adódóan. Csak meg kell szokni hogy vannak akiknek soha nem lesz elég jó az amit csinálsz. Túl kell lépni rajta és kész. Ott van egy rakat ember akinek pedig kifejezetten jó és örül neki.
Ennyi.
Ja és igenis elég nehéz volt a tapasztaltabbaknak is feljutni azon a bizonyos héten a szerveredre, a kezdőknek meg pláne, mivel minden másnap másik cuccot kellet felpakolni a BF mellé. Legalább lett volna egy olyan KÖZPONTI honlap ami mindenhol hirdetve van és állandóan az aktuális beállítások leírások lettek volna fent.
...nem megsértődni kell, hanem gondolkozni, levonni a megfelelő konzekvenciákat és aszerint cselekedni, ha szervert üzemeltetsz. Ez egy bizonyos felelősséggel is jár.
Egyébként pedig köszönet az eddigiekért, tényleg nagyon jó volt nyomni rajta! KÖSZI. -
#14762 humh, hát eltartott vagy egy órát mire végigolvastam a ma délutáni termést, nem semmi...
néhány dolgot nem értek: kempelés ... ez mi?
azt egyszer én is csináltam (asszem IWO JIMA), hogy tankkal beálltam hangárba és jól bevédtem. aztán meguntam ,)
az enginneer-eknek pedig nagyon tudok örülni és igenis jönnek ezok ha szólok nekik. ezúton is ködzönet mindegyiknek!
meg aztán az összes Medic! kollegának is! ;)
Üvölteni kell ahogy a hangszóródon kifér és már jönnek is. -
Lifeforce #14761 Sorry de én és a szerver befejezte a Magyarországi pályafutását a BF1942-es játékban.
Legalább nem mondja senki, hogy feltünési viszketekségben szenvedek.A hba mecsre visszakapcsoltam és aztán ennyi.Ha játszani akartok és a Dragon megtelt akkor majd szoljatok
FreddyHawk-nak, hogy öljön bele 260pénzt és havi 22pénzt és sok időt és éjjszakát, hogy ti jól szórakozzatok.
Bár valszeg nem fogja megtenni mert ő nem szenved feltünési viszketegségben.
Bye. -
Lifeforce #14760 Szedd le a http://bf1942.hq.hu -ról -
lboyongo #14759 Life!
Le fogom tudni tölteni még tőled a 1.2 patch-t és a törést hozzá?
Particionáltam, és sajna az nem volt kiírva Cd-re, így ma nem is tudtam menni a HBA meccsre:((((((( -
#14758 szedem a 2 tornyot... :) remailem télleg az.. holnap elmondom :) -
#14756 Nemm, a ma estém egyedül a Gyűrűk Ura dévédéé, de majd holnap. :) -
#14755 meg akarsz halni ma este?:) -
#14754 Roger that Sir!!
(csak hogy szokd, hogy engedelmeskednek neked :)) -
#14753 akar a fene szazadparancsnok lenni:) nem karok parancsokat adni. reszemrol a parancs mindeki be a hazba... -
#14752 Tilos a saját eszköz elpusztítása? :) LOL, akkor majd sniperrel amikor megyek dzsippel az isten háta mögé, inkább majd otthagyom, hogy ne respawnoljon a csapattársaknak. :) -
#14751 Mise ismertuk egymast, aztan osszejott a dolog.
De a HBA egy uj szazadot alakit, jelentkezz mint szervezo szazadparancsnok Petkonal.