The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õk a Hard fokozat a játékban 😊

tigeroo
ehh nemistudom honnan jött, már anno a gamer fórumán is "csocsival" köszöntem xD

sztem elírtam<#beka3>
Muki100
off: hol tanultál így köszönni? ("csöcsi")<#idiota>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Calver
semmi. és cipõ miatt az egyik leghasznosabb cucc - Boots of Blinding Speed - is kiesik.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
trainereknél tanulj 10 szintnyit agilitys skillek közül és meglesz 5*es szorzó, nem kell itt szenvedni

CS@
Mert aranyosak <#finom> és a világtól meggyötört, elnyomott hõs karakter személyét mi/ki más alakíthatná jobban, mint egy Khajiit vagy egy Argonian.

tigeroo
a beast kasztokat miért érdemes indítani??? cipõt + teljesen "fedett" sityakot nem tud hordani, ez hátrány..de mi az elõnyük?
tigeroo
csöcsi !! nem tudjátok hogy lehetne megoldani hogy a security skill fortify attribute-ja agility legyen?? k*rvára idegesít, intelligencet nyomhatom felfele, többi skillem meg agility...grrr
valami mod, .ini file túrkálás..
Csá! Már kifosztottam a Viveci kincstárakat, a ghosgate- i tornyokat, meg néhány jelentéktelenebb romot, kolostort, várost, stb. Most Ghosgateben fosztogatom a romokat. Nem tudtok még olyan helyet, ahol sok kincs, vagy ép jó fegyver, páncél van? Ha tudtok, légyszi írjátok meg!<#integet2>
A brandy-s küldetés független a nyomozástól, késõbb is kifoszthatod a házat a brandyért.

A nyomozós küldi egy kevést pénzt hoz és egy nagy jó pontot a House Hlaalu-nál.
Mielõtt lezúzod a punkot beszélj még Larus Varro-van az erõdben, megspórolsz egy plusz utat <#hehe>

Lobsterman
A punk hajzatú illetõ közvetlen a klub ajtaja mellet(bent). Na õ a gyilkosunk. Persze tagadja a dolgot, és rá próbálja kenni kedven Nine-Toes-unkra, aki ugye Argonian úgyhogy nem nagyon illik rá a személyleírás 😄
Inzultáld sokat, próbálj tõle lopni, vagy csak egyszerûen törd be az arcát baltával. Aztán lehet menni a Hlaalu székhelyre átvenni a küldi megoldásáért járó lóvét.
A brandy meg egy teljesen más küldi. Az valahol a legfölsõ szinten van egy szekrényben(vagy rajta). Egy kis szobát keress ággyal.

baggins
Bocs, hogy ide írtam ezt a hirdetést, de iszonyatosan rá vagyok kattanva a játékra és itt talán találok egy eladót.

baggins
Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind (Xboxra persze) játéka, akkor azért kettõ darabot adnék ezekbõl cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected]

tigeroo
van egy küldetés a tolvajok céhénél...amikor egy vintage brandy-t kell elcsórnom az egyik manorból...a földszinten találtam egy hullát, végigjártam a házat és volt egy szobalány aki leírta a tettest...herecinde (security master trainer) házánál volt egy dark elf faszi, aztmonta nézzek be a bolhával szembeni épületbe, egy csávóhoz õ tud valamit

mit kapok ha megcsinálom a questet? a brandy kell a küldiben, de ha hozzáérek a holttesthez journal megnyilik
PiszkosFred
A mark/recall parost legegyszerubb a Balmorai Templomban (varos szelen a gomba szeru epulet) megtanulni. Asszem az alap verzioban is kaphato, de lehet hogy peccsek raktak be oda. Egy probat meger, en mindig ott vettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Calver
mind fut másolt gémmel is

balvin
Kösz, a Creeper megvan, kerestem rajta gyorsan 20k pénzt<#vigyor3>
Melyik patch, az 1.01? az fut másolt játékkal is?
A Mark&Recall varázslatokból a Recall megvan, de a Markot kitõl tudom mrgtanulni?
bocs hogy egyfolytában csak kérdezek...😄

Muki100
Scamp. <#beka3>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

David2
hello
a Ghorak manorban 1. emeletén van egy imp, azzal konzultálj
a második problémádat a patch megoldja

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

balvin
Hi, elõvettem ezt a játékot mert az Oblivion nem fut a gépemen, és 2 kérdésem máris van. 1:Azt hallottam ogy Calderában van egy árus aki a cuccokat az igazi értékükért veszi meg. Igaz ez, és ha igaz akkor ki ez? 2:Lehet vhogy (lehet mod is) látni az ellenfelem életét?

Lobsterman
lehet hogy ott olvastam?! 😄

Calver
jajj nekem...

tigeroo:
azura's star - tulképp egy végtelenített lélekkõ, miután feltöltötted és enchantoltál, megint fel tudod tölteni

crazy mate:
morrowind online

és mindenkinek: morrowind hq

Muki100
Amit az azura szentélyében kapsz ha megcsinálod a questjét, egy olyan soul gem ami minden lelket befogad és végtelenszer újrahasznosítható.

Lobsterman
Háááát... Valamirõl én is hallottam. Nem megerõsített 😛

tigeroo
mi a fasz az az azura's star?D😄😄😄😄😄:

gondolom nem quest item..
Van hozzá valamilyen mod,amivel lehet multiplayerben játszani,errõl mit tudtok?

Fields of Kummu-nál megvan az összes, de a balmorai szabó virágládájából is ki lehet szedni egy részüket (lehet hogy mindet?)

Muki100
Várj, azt hittem hogy a virágokat tudod beszerezni SN-nél. De asszem azt is belehetett gyûjteni valami alternatív helyen...hol is?

A gombákat legegyszerûbb Seyda Neen(?) mellet a halott taxmannál összegyûjteni ott van mind a 4 szinte karnyújtásnyi távolságban vagy SN-bõl északfelé indulni és az ugróbajnok varázslónál balkanyarral lemenni a partra, mire leérsz már mindegyik gomba megvan

Muki100
Mondtam hogy tisztázzuk le mit is keresel -.-
Gombát az Odai folyó mentén találsz...asszem. De 4 féle kell szóval csak az a bizonyos hely a nyerõ.
Talán északkeletre kell menni a folyó mentén de javítson ki valaki ha tévedek.

Calver
mindenbe <#nyes> de télleg, vegyél Calderai enchantertõl summon golden saint tekercset, szerezd meg Azura's Star-t, és mehet futószalagon. de érdemes 1-tõl x-ig terjedõ effekteket nyomatni, sokkal hatékonyabb!

PiszkosFred
Ott vannak azok, szanaszét a mocsaras vidéken. Legtöbb fák törzsérõl vagy tövébõl beszerezhetõ.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
megnéztem, 1.)az a hely molag amur region
2.) nincs semmiféle gomba arrafele :c
tigeroo
milyen cuccokba lehet konstans effektet pakolászni?

high elf karim van, és szeretnék pár resist magicka, fire, stb cuccot enchantolni hogy kiegyensúlyozzam
tigeroo
végigjátszás nemkell, thx... az angol journal elég nekem, csakhát néha elakadok :s
Lobsterman
Azt mondtad hogy az elsõ mage guild küldi. Az meg a gombagyûjtögetés. És ahhoz tényleg nincs fix hely. De ha senki nem hisz nekem akkor itt van egy link a hq-ra. Konkrétan a balmorai mágus guild végigjátszáshoz.

tigeroo
igen? én arra a tóra tippeltem a libafejtõl balra😄

elõször meg aszittem valami kis non-térkép hely😄
Muki100
<#vigyor2>
Látod azt a kis kék pacát a képed jobb oldalán? Olyan libafej alakja van.
Annak az ÉNY partján van.

tigeroo

valaki jelölje be hogy merre van ....egész napom ráment
Muki100
Sokat keletre és egy picit északra.

tigeroo
naaaaa de a journalban elárul egy helyet..:llll plzz.....

akkor csak annyit mondjatok meg hogy a híd után a térképen nyugatra, vagy a hídtól nyugatra kell mennem?:S
Muki100
Szerintem punabira gondol. Tényleg nehéz volt megtalálni, de az offline map segít<#rolleyes>

Lobsterman
Melyik a mágus guild elsõ küldije? A gombagyûjtögetés? Mert akkor annyi a lényeg hogy a bitter coaston(a "kontinens" déli-nyugati részén elhelyezkedõ tengerpart és környéke. Plö Seyda Neen is ehhez tartozik) kell keresgélni gombákat. Azon belül viszont ott kutatsz ahol tudsz(vagy ahol találsz 😄).

tigeroo
öööö a mages guild 1. küldijében merre van az a hely amit megad a journalban?:S

a hídig elmegyek, ott pedig kell egy utat keresnem nyugatra, a völgybe...:S szétnéztem mindenfele, balmora - seyda neen távot képzeljetek el gömb alakba😛
Mert morrowindben eleve nincs magicka regenerálódása senkinek, ez csak az oblivionban van 😊

tigeroo
mágust csináltam, high elf, the mage jegy szülöttje...szegény😊)

nemtom miért nem regenerálódik a magickája...fszom..:}
Calver
mert így müködik? <#nyes> ami megvan mint varázslat karidnak, azt tudod belenyomni egy cuccba, c'est la vie. 15-ös enchanttal amugy nem mész sokra, tanuld szép gyorsan fel magas szintre, csinálj ilyen fortify int 100 blabla sec cumokat, és akkor enchantolni is szépen fogsz <#vigyor1>

tigeroo
de...nekem 15-ös az enchantom és csak olyan varázslatokat tudok "enchantolni" a cuccokba amiket megtanult az én karim (spelleket megvettem, nem tekercsek, nem löttyök) ez miért van?? akármilyen varázslatot lehetne enchantolni?? nemértem :S
Calver
felsõ, alsó? nem értelmezhetõ amit mondassz. Vivecben tudtommal van 3 kincstár, Redoran, Hlaluu, és... ööö... Telvanni asszem. tulképp legtutibb technika ha belenyomsz egy amuletbe egy 100-as unlockot, odamész a kincstár ajtajához és... csodák csodája... kinyitod vele!... persze elõtte mindent eldobsz ami lopott, már csak azért is mert sok cuccot kell cipelned. kemény 5 gp büntetés jár érte, na meg Telvanninál asszem 2 antipati storm atronach, szal készülj láthatatlanság piával, ajtó kinyit és tünés. majd meglátod, de kellemetlen mocsadékok ám. 100-as unlockos amulettre legegyszerûbben ugy tehetsz szert ha még csak ismerkedsz a játékkal, h ellopod a Balmorai enchanter asztaláról a töltött lélekköveket, v. jól lopózol+chameleon, v. van egy olyan küldi mágus guildben ahol elbaktat onnan és lehet fosztogatni - ezek utána egy extravagant amulettbe benyomod szintugy egy enchanterrel és örülsz! csak nehogy azzal akard csináltatni akitõl loptad...
amúgy mindenféle okosság itt!

Hrisskar
Hehe, ilyenek én is csináltam. A kedvencem a paralyzáló pia, nem volt kiírva a paralyzálás ideje és igy ha megittad örökre paralyzálódtál.