The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem elírtam<#beka3>#beka3>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"The trees move. Do you not see it?"
valami mod, .ini file túrkálás..
A nyomozós küldi egy kevést pénzt hoz és egy nagy jó pontot a House Hlaalu-nál.
Mielõtt lezúzod a punkot beszélj még Larus Varro-van az erõdben, megspórolsz egy plusz utat <#hehe>#hehe>
Inzultáld sokat, próbálj tõle lopni, vagy csak egyszerûen törd be az arcát baltával. Aztán lehet menni a Hlaalu székhelyre átvenni a küldi megoldásáért járó lóvét.
A brandy meg egy teljesen más küldi. Az valahol a legfölsõ szinten van egy szekrényben(vagy rajta). Egy kis szobát keress ággyal.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind (Xboxra persze) játéka, akkor azért kettõ darabot adnék ezekbõl cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected]
mit kapok ha megcsinálom a questet? a brandy kell a küldiben, de ha hozzáérek a holttesthez journal megnyilik
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Melyik patch, az 1.01? az fut másolt játékkal is?
A Mark&Recall varázslatokból a Recall megvan, de a Markot kitõl tudom mrgtanulni?
bocs hogy egyfolytában csak kérdezek...😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
a Ghorak manorban 1. emeletén van egy imp, azzal konzultálj
a második problémádat a patch megoldja
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
tigeroo:
azura's star - tulképp egy végtelenített lélekkõ, miután feltöltötted és enchantoltál, megint fel tudod tölteni
crazy mate:
morrowind online
és mindenkinek: morrowind hq
Gombát az Odai folyó mentén találsz...asszem. De 4 féle kell szóval csak az a bizonyos hely a nyerõ.
Talán északkeletre kell menni a folyó mentén de javítson ki valaki ha tévedek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
high elf karim van, és szeretnék pár resist magicka, fire, stb cuccot enchantolni hogy kiegyensúlyozzam
elõször meg aszittem valami kis non-térkép hely😄
Látod azt a kis kék pacát a képed jobb oldalán? Olyan libafej alakja van.
Annak az ÉNY partján van.
akkor csak annyit mondjatok meg hogy a híd után a térképen nyugatra, vagy a hídtól nyugatra kell mennem?:S
a hídig elmegyek, ott pedig kell egy utat keresnem nyugatra, a völgybe...:S szétnéztem mindenfele, balmora - seyda neen távot képzeljetek el gömb alakba😛
nemtom miért nem regenerálódik a magickája...fszom..:}
amúgy mindenféle okosság itt!