27013
-
Indigo #25546 Nincs valami nagy élet mostanság a topikban :)
Remélem, ha meglesz a magyarítás, többen előveszik majd. -
(a hozzászólás törölve lett, amelyre steweee utal, a megszületést követő pár percben, így steweee reakciója egy, már nem létező kommentre ment - csak a félreértések elkerülése végett, nem szegény ártatlan BBird barátunk hozzászólására ;]) -
steweee #25544 szép hozzászólás, épphogy csak bepillantottam és ezt találom. na az ilyen emberek miatt kár hogy lefordítják. miért nem tanulsz meg legalább alapszinten angolul, az hamarabb megvan és még hasznos is lehet az életben -
Sebaj, az 1994-es első Elder Scrolls viszont hamarosan kész van, az már 99.9% -n áll. :-D
A Morrowind is kész lesz, kb. akkor, amikor az Elder Scrolls 7 kijön. ;-) -
még mindig nincs kész.... -_-
uncsiiiiiiiiiii -
Én meg sűrű köszönetnyílvánítások közben letöltöm:D -
Én meg az első leszek, aki megcsókolja a...
...khmmm, szóval nagyon várom a magyarosítást!

Hajrá skacok! -
Én meg a második leszek aki bocsánatot kér. -
hehe fred még csak most nézem hogy tied a hq oldal. király nagyon, mindig onnan töltögetek :P -
ja amugy most tettem fel megint a játékot és töltögetnék le hivatalos modokat pl adamantium armor meg a hangok javitása stb, csak az a baj, hogy a hivatalos peccsek felülirják az én khm... nem éppen eredeti játék exém..esetleg tud vki vmilyen bontott verziót amivel külön berakhatom a modokat? -
énis igy gondoltam. ha kész lesz én leszek az elsö aki bocsánatot kér....HA készlesz =) -
Sebaj, hidd ezt - annal jobban fogsz orulni neki, ha megjelenik ;] De remelem akkor szamithatunk egy bocsanatkeresre. -
Szerintemis :) -
ha engem kérdezel akkor az a magyarítás a büdös életben nem lesz kész...söt sztem még a fele sincs meg csak kamu az oldal -
Szerintem igen, próbáld ki. -
Udv:
Intel Celeron D 3.06 Ghz+512 MB RAM+ Intel Extreme Graphics 2-es VGA-n menni fog? és ha igen milyen grafikán? -
ntex #25530 1-2 hónap... -
Sziasztok!
Nem tud valaki valamit a magyarításról. Mondjuk, hogy kb. mikorra várható, meg ilyesmi? -
steweee #25528 ja, még nem volt időm belekezdeni, most is dolgozok, de talán vasárnap délután be lehet indítani a moddolási hozzászólásokat -
steweee #25527 nincs még olyan mod ami az alkímát letitlja, modjuk egy tulajdonság max 200-ra? még az is sok lenne -
ntex #25526 Ehh...
Ez a MAX
ha mégegyet megiszok akkor már átmegy mínuszba a tulajdonság értéke 
Amúgy csak érdekességképpen csináltam ezt, nem akarom senkinek sem elvenni a kedvét a játéktól, vagy elrontani a játékélményt, dehát ha egyszer "legálisan" lehet ilyet csinálni...
Super Potion MAX -
ntex #25525 MorrowindHQ Itt mindent megtalálsz -
miklos13 #25524 hello nem tud valaki egy végigjátszást a küldetés és mellékkuldetésekhez? -
ntex #25523 Itt a kép linkje : Super IQ Potion -
ntex #25522 Erről beszélek 
Ez a poti 10025146-ot ad az IQ-dhoz, ami 346 napig van hatással
Ezt megcsinálod még a többi tulajdonságodhoz, és akkor "I'm The BEST"
-
"megyek Golden Saint-okat írtani"... De miért kell menni?
Vegyél inkább Golden Saint idéző tekercset, aztán elő a lélekköveket, s a fegyvereket... (tanács- előszeretettel bénítanak, használj valami okosságot a bénítás ellen)
Nem kell potion az istenné váláshoz, elég, ha a drága amulettedbe és gyűrűdbe raksz konstans efektet produkáló enchantot! A legtöbb ellenfeled számára legalább FélIstenné válsz... -
Hy!
Milyen módokat tudnátok ajánlani a Morrohoz, ami jelentősen megváltoztatná a játékot?
Már rengeteget játszottam vele, de ha kijön a teljes magyarosítás, akkor valszeg mégegyszer nekiugrok majd.
Hol érdemes kutakodni az ingyenes plugin-ok után? -
steweee #25519 a primary needs moddal hogyan lehet kajákat készíteni, illetve hogyan leget használni az edénykét amit seyda neenben a kúton találni, illetve hogyan lehet vizet tenni az üres üvegekbe és honnan (tóból is?)illetve hogyan kell használni az evőezsközöket és a tányért?
egyébként most hogy már klassz gépem van hozzá, elkezdek vele aktívan játszani, és elindítom a "szuper modding for morrowind to best performance " :))))) játékomat, amiben várom minden rajongó észrevételét és hozzászólását a már kipróbált modokkal kapcsolatosan, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk az esetlegesen most kezdőknek, illetve akik újra végig szeretnék játszani más aspektusból, illetve kieg küldikkel vagy total conversionokkal
először a tweak és performance opciót kellene kivesézni, ezzel kapcsolatos írásomat még ma megcsinálom, és várom a kiegészítéseket, észrevételeket -
köszi -
ntex #25517 "Ash Yam + Boast"
Amúgy a MorrowindHQ-n találsz recepteket az "Alkímista Tanfolyam" címszó alatt -
mi az a 2 növény? -
haxoror #25515 Az utóbbi :) -
Szerintem csak nem vettek számításba minden lehetőséget. :) -
ntex #25513 De ez vajon szándékosan van így megcsinálva, vagy egy bug amire nem figyeltek oda a készítők ? -
Morro-t már csak az játszik tisztességesen aki nem nyúl a növényvilághoz és a potikhoz. :D -
ntex #25511 LoooL!
Megnéztem ezt a 8 perc alatt végigtolós videót, és én is kipróbáltam ezt hogy elkezdek ilyen potikat gyártani azzal a módszerrel ahogy a videóban van.
Pár perc alatt 1000000-s Intelligenciám lett...
1!!! poti tulajdonsága: 30000 -et ad az Intelligenciához 24 órán át...
értéke : kb. 200000 arany... Előállítási költség két növény : 6 arany.
Pénzprobléma megoldva. És bármely tulajdonsághoz lehet ilyen "csodaszert" készíteni... Innentől kezdve ISTENként jársz a játékba mindenféle szintlépés nélkül
Kérdezem hogy van így értelme játszani ?
-
Mivel fent van a Tribunal már bizonyára tapasztaltad, hogy csúnya feketeruhás bácsik megtámadnak. Jelentsd le egy őrnek a történteket, majd kövesd az utasításokat és, akkor előbb utóbb Mournholdba jutsz, ahol már könnyen megtalálod a Great Bazaar-t. -
ntex #25509 Senki ? pedig jó lenne tudni merre keressem a Grand Soul Gemeket.
-
ntex #25508 Na elolvastam a MorrowindHQ-n de ott a Magic Shop-ban nem is lehetett venni Soul Gem-et csak ott volt a polcon, de only Greater Soul Gem; azt is csak lopni lehetett volna, Grand nem is volt egyáltalán. Valaki 5let hogy honnan lehetne szerezni ? -
ntex #25507 Szóval valaki elmondaná hogy jutok el Great Bazaar-ba ?