The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
láttam a 7perces végigjátszásban ^^^csak varázslatot lehet? jól jönne, nem kéne cserélgetni azt a pár spellt + bow + dagger
Esetleg nézd meg a blade trainert Caius utcájában
ald ruhn thief küldi, a devil tantot kell elcsórnom a mage's guildbõl
scakhát nem elég nagy a security skillem... balmorában a master trainernél meg nem tudok cuccozni mert kicsi az intelligencem..szal most fortify cuccok kellenek...:l
ez hasonlít arra a népmesére ahol a kakas vizet akar, mert megfullad a barátja, és mindenki küldi tovább a másikhoz, mert kínjuk van..:l
Sadrith morában biztos találsz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
balmora, seyda neen, caldera, szal valahol a kezdõ városokban (max. vivec)
ez az én világom (, vagy karim), tolvaj, marksman, unarmored...Isteni kombináció...nem kell keresnem a legjobb páncélt, védelmet, egyszerûen van egy természetes páncélom ami velem lép szintet , íjazni meg jó, amikor még nem is látod az ellent csak az "árnyékszínû" textúráját a talaj felett<#vigyor>#vigyor> ^^
ja és ha ügyesen csinálod seyda neen után lesz 2K aranyad hehe ^^
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Szóval az a bjaom hogy hiába pihengetek nem jön vissza a manám. Ilyenkor mi van? Vagy csak ágyban aludva jön az vissza? Ha hülyeséget kérdezek bocs, de utoljára akkor játszottam a játékkal amikor kijött úgyhogy semmire nem emlékszem
Intelligenciára szorzót úgy kapsz ha a haozzá tartozó szkilleket növeled, nem kell hogy major szkill legyen, ha van pénzed akkor menj el trainerhez.
majd magsabb szinten ha viszamész még össze tucc szedni párszázezernyi cuccot...
az ájulást úgy véded ki hogy iszol vmi potiont ami elmulasztja a fáradságod (a zöld csík)
az inteligence szorzót pedig úgy növeled ha egy olyan skillt használsz amihez inteligence kell, mindegy hogy minor major vagy egyikse, csak lépjé vele sok szintet....
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
amugy hogy tudok intelligencre szorzot rakni? elsodleges skilljeim kozul csak 1 van ami azt noveli es azt sose hasznalom...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://www.uesp.net/morrow/files/mim_hi.exe
a fõlsõ egy netes térkép keresõvel meg mindennel
az alsó pedig nagyjából ugyanez csak offline program...
ezekkel elvileg mindent megtalálsz
bár az elõzõ tolvaj wood elfemnek ilyenkor már 60 defe volt és lvl 6
mondom OK, mégegyszer ...ujra sötétség..akkor gondoltam bele...mert eddig ugy csináltam hogy egy másik cipõ volt rajtam, magamra dobtam a vakító cipõt és bugszerûen nem vakultam meg hehe ^^ loadoltam jó eztis tudni.... a vakító sebesség cipõje, hah!
Hogy lehet elfelejteni a visszapofázó kardot? És még fejlõdik is veled! <#vigyor3>#vigyor3>
viszont az acrobatics skill 5-rol 30 lett, reflex, hogy fpsben bunnyzok^^
a jedi mod meg ad fénykardot és még be lehet rakni egy rab tõrt.
én nem is tudok többrõl ami ilyesmit ad az elején (attól még van csak én nemtok róla...)
amik a játék elején adnak egy zsír fegyvert /amulettet/stb..nemis az hogy könnyebb legyen elkezdeni, hanem hogy ragaszkodj hozzá..(a gyûjtögetés élménye miatt ..is)
én most kezdtem egy nordot..fighters guildet kinyomom, majd blades..de akkoris a legnagyobb flash a játékban a tolvaj... tiszta splinter cell, csak ha nem lopsz akkor nemlesz $$$ (vagy viheted a céh küldiket)
szal fighters guildet megcsinálom és blades..
new game
és cserélgeti a mentést
mást nem tudok én is így csináltam
akartam kezdeni egy nordot, csakhát kbaszott rendezetlen lenne utána a mentésem
csak bepötyögöd a 6 órája keresett tombot, ami miatt több hajad hulott ki mint a kémiaórás kisérlet miatt a múlthéten és voilá ottan van a tomb!
iagazából modjuk nem bepötyögöd hanem legörgted a listát de ez tökmindegy mert most úgyse tudok nektek linket mondani. talán valaki nálam okosabb...