27013
-
izsukak #25466 hello mindenki nem tudja valaki hogy honan lehet megszerezni a morrowindet mer nekem nagyon kén az msn címem:[email protected] elöre is kösz -
Nemlehet tudni mikorra lesz kész talán 2-3 hónap! -
Helló!
Nem tudom van-e itt illetékes és tudom, hogy esetleg uncsi már a kérdés, de tudna valaki egy piciny felvilágosítást adni, hogy kb. mikorra várható a magyarítás? Már iszonyatosan játszanék a játékkal, csak az angollal állok kissé hadilábon.
Előre is köszi a választ! -
Végigjátszással nyomni egy RPG-t... hát nem nagy élmény. Akkor már érdemesebb megtanulni az angol nyelvet. Emléxem, még a C64 korában, az SSI féle RPG-ket alig értettem, rengeteget szótáraztam, és végigjátszást használtam. Most, hogy mindent megértek, sokkal nagyobb élmény RPG-kel játszani. -
Ha a Gothic 1 és Gothic 2 közti különbség/ fejlődés faktort nézem, akkor megéri néhány imát elmormolni, mivel meghallgattatnak(én már csak tudom...
)
-
Ha százalékban kellene értékelnem, a Morrowind minimum egy tizessel jobb, mint az Oblivion... olyan 95% és 85%, mondjuk...
Na persze ez az apró visszaesés még mindig sokkal jobb, mint a Deus Ex és Deus Ex: IW közti szakadék (95%, és kb. 55%)... :(
Mindent az az ostoba mainstreamesedés tesz tönkre! :( Imádkozzunk a Gothic 3-ért, híveim :)
DB -
Simán lehet angoltudás nélkül is játszani a Morro-val(én már csak tudom- alig engedett át az angoltanár gimiben, s ennek ellenére 4-5 hónapig nyomtam a gamét minden különösebb gond nélkül), csak egy kis logika, meg egy alapos végigjátszás kell hozzá... -
sehogy, de próbálkozók akadnak:) -
Indigo #25458 Minimális angol tudás nélkül hogy lehet Morrowindet játszani? :) -
tisztességesebb módszer ha beállsz egy guildbe vagy házba..angolul tudsz? -
Köszi! -
Caldder Ghorak manor imp, majdnem mindent megvesz full áron, s 5000arannyal rendelkezik, fölötte lévő szinten egy ládában, amin egy kalapács van, minden következmény nélkül kicsorhatsz egy ork páncélt -
Köszi! Van vmi olyan hely a játékban ahol sok pénzt tudok szerezni? -
Beszélj Caiussal balmorában. -
Hello! Valaki elmondaná hogyan vihetem a küldetést? Eddig csak céltalanul mászkáltam a pályákon. Ideje lenne. Előre is köszönöm! -
asszem a kémikusnál tudsz venni a "felső városban", magyarán a Hlaalu székhely közelében -
Sziasztok!!! Most kezdtem el játszani a Morrowinddel és kéne egy (vagy több) láthatatlanságital. Melyik kereskedőnél tudok olyat venni? Vagy pedig hol találok? Hja,meg igazából azt sem tudom,h hogyan hívják a játékban a láthatatlanságitalt. Most Balmorában vagyok! Előre is köszi a segítséget! -
Hát igen, az oblivion topicba én is kifejtettem a miért-jeimet..
Azthittem élek halok majd érte, moddolom látástól vakulásig, de semmi inspiráció..Legalább egy normális exportert adnának már ki hozzá..
talán egy tc feléleszti egyszer. -
Oké. Köszi!! -
Indigo #25447 Igen, ez ilyen. Az elején lehetsz még, de minél többet harcolsz egy fegyvertipussal, annál nagyobb lesz a skilled, és előbb-utóbb eljutsz oda, hogy gyerekjáték lesz bárkit legyapálni. -
Skilledtől függ, hogy mennyire vagy harcképes az adott fegyverből. Ha alacsony a longblade vagy shortblade skilled, lényegesen nehezebb a harc, mintha magasabb értékkel rendelkeznél. Ez nem bug, ez a rendszer ilyen. -
Hello! Létezik hozzá olyan patch ami kijavítja azt a hibát, amikor én kardal vagyok és csapkodhatom vele az ellent, ők hamarabb ölnek meg késsel mint én őket kardal? Nagyon nehéz benne valakit is megölni. -
Adul #25444 Kis kiegészítés: mindenki úgy viselkedik, mint egy demokrata-szavazó a mai USÁból. Nagyon felvilágosult gondolkodásúak, megértőek és liberális érzelműek. A devek semmit sem tanultak a Gothicból. Ott nem bírság volt, hanem ha elkövettél valamit, jöttek a poroszlók, jól elvertek és elvették a pénzed. :D -
A speechcraft minijátékkal és a fastravellel egyetemben ;] (habár utóbbi használata szerencsére fakultatív) -
Nekem teccik, de a szintedhez kötött ellenfeleket és a zárnbyitást kivenném belőle. -
Adul #25441 Na ja, nekünk is csak most kell találkozni. Amúgy köszi a bókot, én nekem egyik kedvencem a faház, nagyon eredeti. :D
Hát, valójában nem indítottam timert, hogy mérjem, pontosan mennyit MW-ztem, de a Guildwars például méri, és az 2000 órát ír, aminek tudom, hogy legalább a kétszeresét játszottam MWvel, úgyhogy ha nem is pontos, kb megfelelhet a 4000.
Egyébként én is így voltam az Oblivionnal, mielőtt megjelent, főleg miután egy review-ban leközölték, hogy így a Morrowindes kitérés után vissza akarnak térni a core fantasy gyökerekhez, amitől kicsit el is szomorodtam. Persze én sem állítom, hogy minden szempontból csalódtam, sőt. De azért vannak területek, ahol többre számítottam. -
Hello!
Szerintem nem rossz, mondjuk egy percig sem állítom, hogy a Morro közelébe ér, de semmiképp sem nevezném rossz játéknak. Ennek az is lehet az oka, hogy én az emberek nagytöbbségével szemben nem azt vártam az Oblitól, hogy jobb lesz mint a Morro, de szinte semmi jót nem vártam tőle(mondjuk szinte mindennel így vagyok). Úgyhogy nincs is bajom azzal, ha valaki azt mondja, hogy a Morro jobb volt, mert egyetértek vele. Azért viszont nem vagyok oda, hogy az emberek jó része egyszerűen úgy csinál, mintha elfelejtette volna, hogy mint minden játéknak a Morronak is voltak hibái. Amikor olyanokat olvasok, hogy kivétel nélkül mindenben jobb volt a Morro azt meg egyszerűen marhaságnak tartom, nagyon sok mindenben tényleg jobb, de azért vannak nekem tetsző újítások és korlátozások is az Obliban.
A 4000+ órát komolyan írtad? Az majdnem fél év étlenszomjan alvás nélkül.
És, ha már itt sikerült összefutnom veled, akkor ezúton is köszi minden Morroba fektetted munkádért, mert ha nem szorgoskodtál volna, akkor a PortMournhold is lényegesen szegényesebb lett volna! -
Adul #25439 Nem akarok flémelni, meg magam sem akarok flémelődni, de szerintetek jó az Oblivion? Nekem így 4000+ óra Morrowindezés után nem teccik. Lehet, válogatós vagyok, de szerintem a játékmenet megszámlálhatatlan ponton hagy kivánnivalókat maga után. Csak ennyi, nóflém, písz. Ezt csak azért hangsúlyozom, mert gamespoton kicsit jobban kifejtettem a véleményem, és ott többízbeni fejleharapást kaptam érte. -
Ami kesik, nem mulik, ugyebar ;] -
Megvettem az Obliviont, és király!!!!!!! jeeeeeeeeee :DDD -
Megin én vok. Valaki nem találkozott már ojan világ textúra lecserélő moddal ami Morrwind külsejét cseréli le állítólag oblivionosra? Valahol már láttam, de nem tudom hol van. Aki már találkozott vele, szóljon pls! -
Ők már nagyon régóta fordítják, és még nem buktak el, csak új oldalra költöztek:) -
Inquisitor #25434 Nem mondod, hogy van aki még próbálja fordítani az első két csapat bebukása után??? :O
Örvendetes ... -
Már nem kell, megvan. -
Hali, valaki be tudná linkelni a Better Heads v1.0-át? Mer nem lehet elérni a Morrowind HQ-n. Elöre is köszi! -
Köszi szépen! -
A nyugati parton, Balmorától NY-ra, le egészen Hla olad-ig vannak fás/ mocsaras részek. -
A kérdésem még továbbra is áll. Valaki pls tudna egy helyet mondani ami fákkal van tele? Tehát egy erdős részt keresek a játékban a Bloodmoon kiegészítőn kívül mert tudom hogy ott van egy nagy erdő, de az fenyővel van tele. Megköszönném... -
kiskorúbézoltán #25428
-
A "(version updated v.1.1)" csak kiskorúbézoltán miatt tettem ki. :D