The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
próbáltam csesztetni (=taunt)szinpátia 0-n de semmi:lll van valami módja?
!!!Gothic forever!!!
ha úgy sem jó akkor tornázz még 1 kicsit
Meg nem vagyok benne biztos, de a Mage's guildben is kell hogy legyen pl. Wizards staffod hogy wizard légy. Gondolom a többinél is van ilyen, de szerintem biztos mond valami elfogadható indokot a fõnök...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
fighters guildben protectornak kene lennem, elmeletileg ezekbol kellene egynek 40 folott lennie, kettonek pedig 10 felett:
Axe
Long Blade
Blunt Weapon
Heavy Armor
Armorer
Block
s ez meg is van, de nem fogadja el:/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A ládákat pedig általában a város börtöne vagy örtornya egyikében találod! Erõdökben ott ahol a fontosabb NPC-k tartozkodnak.
Nem könnyû visszavenni a cuccokat vérontás nélkül föleg a börtönökben...<#nyes>#nyes>
De ha tömegmészárolni szeretnél van pár tuti hely!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
glass cuccok +boots of blinding speed + divatyh fyr páncélja..😊 nyami (Y)
nem tudok dönteni eközül a 3 fegyver közül...most írtotam ki a dark brotherhood fõvezért (vagy kit..fene se jegyzi meg ezeket a kimondhatatlan fantasy neveket)
tõle van a fenti képen látható cucc (nem glass blade..)
nos melyik a jobb? tegyétek "coolsági" sorrendbe õket, 2-t szeretnék csak használni...de sztem a glass cuccos a legszarabb közülük
ja és mééég valami..ha elkapnak a rend õrei, fizetek elcsórják a lopott cuccokat (vagy a fegyvert amit vettem) azok hol kötnek ki?😊 gondolom annyira nem korruptak hogy hazaviszik az unokaöccsnek...szal nincs valamelyik erõdben?
dagoth ur mentes kalandokat mindenkinek!
Minél magasabb a fegyverskilled és az agilityd annál nagyobb eséllyel találod el az ellenséget, magasabb szinteken már minden ütés talál.
nem lehet valahogy hatizsakot venni, hogy ne csak ilyen keves targyat hordhassak magamnal?
Kesobb valtozni fog az, hogy egy olyan bogarat amit amugy konnyuszerrel eltaposhatnek, en a felelmetes harcos percekig utok s nem talalom el?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
balmora, fighters guild, elso kuldi, patkanyt kell irtanom. odamegyek, azt mondja legalabb 3 dog van benn. benezek, kijon 1, rautok 1-et, megfekszik, de nem tudom leadni a kuldit, o csak var arra h leoljek mindenkit, de ha egyszer nincs ott...
Nekem van egy amulet of shadows, egy ring of surroundings és egy harmadik cuccom, ami csak 10 mp-ig kaméleonozik, de amikor mindhármat benyomom + sneak akkor nem látnak.
Arra emlékszek hogy egy volt Balmorában egy dobozban, egy pedig a gyûrûs csajnál. Ne kérdezd merre pontosan csak arra emlékszek hogy északnyugat..talán.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
glass pants kéne még, azt néha generál a ládába
ja és honnan lehet 100% chameleon italt, ringet szerkálni????! fontos lenne, sehol sem találok (italt az alchemysteknél keresek), de olyan ring jó lenne amin van chameleon (van egy de azon 20% van)
invisibiliti szart se ér, megölni emg sajnálom a faszit aki benntvan velem (van egy telekinezis ringem..hát néha észrevesz vele, néha nem, mögöttem áll pedig a faszkalap)
banhtxplz
figy a magyarítás kb 85%-on áll! majd lesz valamikor! áljá má le...<#ejnye1>#ejnye1>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
!!!Hajrá Brazília!!!
a thief küldetések megcsinálva..kaptam 2 kesztyût valami speckó küldetésre, de nem érdekel..szal hova menjek kommandózni, jó cuccokért, stb😊
jó lenne valami ami nem armor- boots (divatyh fyr vagy kinél találtam egy 180-as armort kb, boots of blinding speed), mert az assasin cuccok vannak rajtam (igaz , 45-ös az armor rating az öszesnek, a boltban meg 16 volt amit eddig láttam legnagyobbat..)
a tolvajkaszt az eddigi legjobb (és leg egyedibb) amit eddig RPG-ben láttam..olyan jó látni ahogy gyarapodsz, másoknak meg semmi sem marad😊 ha harcolni akarok, arra ottvan a diablo, vagy a fable 😊
Esetleg azt játszhatod még hogy a bazidrága armorokra ráraksz egy nevetségesen gyenge enchantot (innentõl enchantos tárgynak számít és az enchanterek hajlandóak megvenni), ha egy vagyonért enchantolsz akkor hirtelen egy csomó pénze lesz az enchanternek amit rögtön visszaszerezhetsz ha eladsz neki egy ilyen gagyi de drága páncélt.
Persze ezzel nem kápét tudsz keresni hanem csak megtartani tudod.
Egyébként kár aggódni a pénz miatt, ez nem az a játék ahol krõzusnak kellene lenned, én a legdrágább cuccokat is mindig odaadtam annyiért amennyije a kereskedõnek éppen volt pl 800-ért megkapta a 10000 érõ cuccot kit érdekel, így is úsztam a pénzben.
A végén már be se gyûjtöttem a lootot 😊
Morroban (és oblivionban) a tolvaj cast nem a sok pénzért éri meg hanem a stealth-ért meg a kijátszás élményéért, ha pénz kell azt bárkivel megkaphatod, bármilyen karaktered van szinte pillanatok alatt betegre tudod keresni magad. Ha igazi pénzharácsolót akarsz akkor egy alkimistával jársz a legjobban, filléres összetevõkbõl bazi drága lötyiket tudsz kotyvasztani amire mindig lesz pénze a kereskedõknek és az egész még legállis is, vagy fogsz egy common soulgemet (50 arany) idézel egy ancestor ghost és betrappolod (ez tök ingyen van) az így nyert kõ 4000 aranyat ér, egész jó haszonkulcs 😉
Az egyedi cuccokat tartsd meg a stronghold díszének a többit meg dobáld el 😄
level 16 és a blades hol van még 😛