The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
kk. juteszembe, te az SWG-s Piszkos Fred vagy, a New Order fegyverkovácsa? mert ez esetben Sel'quist jelentkezik <#wave>

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Jóvan már, nyugi. Kérdezett, kapott választ is, ennyi. Érdekes a stílusa, de azért nem kell ezt túl ragozni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Calver
juhé, meg egy idióta az sg-n! sztem neked mind1 hogy angol vagy magyar nyelvû a gém, egyiket sem neked találták ki. neked sokkalinkább kötél való.

Calver
amit ilyenkor az ember tehet: pánikolj.

vagy gondold végig mit állíthattál át esetleg

PiszkosFred
Hamarosan kész. Addig marad a szótár.

JA!!!!!!!!

Kandurex
Figyelj már, hányszor vágtak meg magyarból, hogy képtelen vagy a mondatvégi írásjel számot limitálni? Vagy az IQ -dal arányos?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hello Mindenkinek!!! Valakinek van már hozzá magyarosítása vagy mikor lesz kész?????????????????????? Elöre is kössz!!!

N1ggA
ha megnyomom a jobb gombot, az inventory nem jelenik meg. Mit csináljak?

Spread De Love!

sehol, asszem csak a patch és kiegészitõk nélküli alapjátékban lehet szerezni

Calver
nagy kérdés, merre találok fortify skill-es varázslatot?

magus
tokjo, jatek eleje ota ugralok, lassan akkorat ugrom, hogy kezd hasonlitani egy kezdetleges quake bunnyra^^ jatek vegere olyan lesz mintha normalisan ugralnek^^

PiszkosFred
Igyvan, vissza kell lopni ;]

tigeroo
asszem a legközelebbi erõdben lesznek a cuccok,egy elkobzott tárgyak részére létrehozott ládában ^^,
magus
...

vmi ladikaban taroljak oket nem? ha kiirtom a fel varost akkor visszaszerezhetem nem?^^

tigeroo
olyankor elveszik a lopott cuccokat..cumi
magus
lopottnak lopott volt, de nem szoltak az orok egyszersem, azota egyetlen egyszer fizettem 4 aranyat birsagkent mert be akartam csovelni vki agyaba

PiszkosFred
Lopott volt és az õrök elvették?
Esetleg constans bound spellek voltak?
Megette egykét monszta az adott páncéldarabodat?

magus
ooooo

meg tudja valaki magyarazni, hogy egyik pillanatrol a masikra miert tunt el a fel pancelzatom?

mar egy jo idehe rohangalhatok igy ugy latszik... egy jo nehez quest elott meg megvolt, utana nincs, elotte a conditionjuk jo volt, szal nem hiszem, hogy az

TUd valaki hozzá valami jó vérfarkas mod-ot meg olyan savet amikor már farkasember a karakter?

Calver
Calderában enchanternél, ha mész Azura-s küldire vigyél magaddal Grand Soulgemet imho, jó kis golden saint lélek, 80k-t ér - azt inkább hagyjuk mennyi idõ Creepernél eladni <#nyes>

David2
sajna már évek óta nem jártam ott, csak a megtalálási helyét tom, a kard neve Cvel kezdõdik, s iszonyú nehéz kimondani, egy nekromata nõnél lesz

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

huh, csak nem valami jó hely egy kis long blade skill + block skill fejlesztéshez? <#vigyor3> mi a neve a barlangnak?

How much can you take,before you snap?

David2
jah neked fegyó kéne mih?, ajánlani tok neked egy barlangot ez ügyben Sadrith MOra és Tel Fyr között

tizenöt perc alatt megtaláltam 😄
már régóta megvan a progi

volt egy csávó, pár ebony-s cuccal de annál csak egy ebony short sword volt 😞

David2
pedig emlékeim szerint a barlang végén egy csávesz, aki nem támad rád, full ebonx szettben ott áll

milk barlangjában nem találtam. egyéb ötlet?

magus
amugy ti honnan szereztetek armorokat? en most veletlenul botlottam bele ebbe az ebony meg deadra setbe, de ti is mind loptatok armor darabkakat? bar csak lvl 4 vagyok de meg mindig azt a fegyvert hasznalom pl amit lvl 1-en is.

herczeg
lent a sziget délkeleti csücskébe van egy bazinagy szobor, ami egy csajt ábrázol. az alatt van egy ajtó amin bemész és beszélsz a benti szooborral. õ adja a küldit.
de gha te ennyi leírás alapján kevesebb mit egy óra alatt megtalálod akkor rohatt magas a search in morrowind skilled<#idiota>
szóval ha nem akarsz bóklászni, akkorinkább töltse le ezt a térképet: http://www.uesp.net/morrow/files/mim_hi.exe
itten meg keresd ki gyors a Shrine of Azura-t és már tudod is a címet....

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

ok thx

David2
beszélsz a szoborral, s jah

és ott kapom meg az azura's star küldit is?

David2
A calderai mages guildben asszem vehecc, a szentély vhol a sziget délkeleti sarkában van, vhol

ismét két kérdés. kinél tudok golden saint scrollt venni, és hol találom azura shrinet? elõre is kösz 😊

Calver
Azura's Starral és Golden Saint Scrollokkal futószalagon nyomja ember jobbnál jobb cuccokat - igaz nem árt hozzá mondjuk 100as enchant, egy fortify int 100as cucc, meg a necromancer's amulett -, sztem fél perces 100%os chameleon is belefér gyûrûbe. nekem pólóban van, 12 sec, ha lopsz ugyis meg tudod folyton újítani szal így tökéletes.

Calver
v. csinálj magadnak bound armoros szettet

Calver
normális kesztyûket tud vki? perpill bound kesztyûkben nyomom, nem rossz, kicsit jobb armor rating mint dark brotherhoodos, no meg +10 agility jobbosnál, de nem ártana vmi extrább... (az h miféle mind1, 50 alatt nincs egyik páncélhoz kapcsolódó skillem se, a light meg már 98)

Calver
Speechcraft+Mercantile trainer van South Wall Cornerklub aljában

tigeroo
egy 80%_os chameleon cuccot tudol találni ALD VELOTHI-nél (közel van KHUULHOZ)

szal ald velothitõl délnyugatra lesz egy csaj (és a közelben egy kissé átlátszó assasin..nála van a cucc) nem lehet eltéveszteni, egy kissebb híd(mint valami római kori csatorna) is húzódik párhuzamosan arrafele

szal ezekután lehet szerezni 20%-os amuletteket, stb-ket benyomod az 1perces 80%_os chameleont, majd a 20-ast és lopkodhatsz kedvedre ^^,
tigeroo
nemár ...:p

akkor elmegyek ghostgate-be és csórok egy szettet..+ boots of blinding speed
(a vakságot én ugy tom kivédeni, hogy rajtam van egy cipõ, a blinding speedet rárakom a karimra, kicserélõdik és nincs effekt)
thx. és chameleonos cuccokat? vagy varázslatot,mert én meg azt nem találok. 😞

Muki100
Ondusi's open doornak hívják
speechcraftot caius nem tanít?
vivecben biztos van valaki

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

magus
open nevu varazslatot az Istennek nem talaltam meg Balmoraban sehol:/ Speechcract trainert sem, azok a blade trainerek nem tanitanak speechcraftot akik balmoraban vannak

David2
vagy Milk barlangjában, Balmorától vhol északra

Calver
Telvanni kincstárba, Telvanni plazába bemész, ott tower és onnan lejutsz vaultsba, ott egy pár ebony vértdarab... miután feltörtél 2 db 75ös zárral ellátott ajtót, és átverekedted magad 2 storm atronachon. <#vigyor1> egykezes fegyvernek pedig talán legtutibb az a Daedric Katana, ugytom Dren Plantationben van egy.

hol lehet jó ebony cuccokhoz hozzájutni? és melyik a legjobb egykezes fegyver? be kellene már egy kicsit ujjítanom 😊

Calver
ezer köszönet, sikerült megtalálni, aztán azt is a Blind effektnek h lehet ellenállni. alapból Bretonnal játszom, annak van egy 50%os resist magickaja, de az nem elég nekem h csak félvakon mászkálok... fogtam, beleraktam egy Extravagant Beltbe egy olyat h resist magicka 50 pts for 4 secs, ezt elnyomom, így lesz 100%os , felrakom boots of blinding speedet és tadaaam! +200 speed és semmi vakság. király így.

Muki100
Calderától délkeletre asszem. Kövesd az utat amelyik Gnaar Mok felé vezet, még akkor is ha nem pont arra megy csak a legközelebbit és ott fog állni. (Pemenie)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Calver
nagy kérdés: hol akadok arra a kétlábúra aki a Boots of Blinding Speedet adja? koma pofázott vmit de istennek nem találom