The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami kérdésem lenne, hogy a fertõzésekrõl meg betegségekrõl vki írjon már pár sort, mert ki vagyok teljesen borulva hogy a karakterem állandóan haldoklik, és soxor csak egy almsivi intervention után állnak vissza a statpontjai. de még csak azt sem tudom hogy mi baja van, mert nem írja. néha láttam olyan hogy megütött egy lény, és kiírta hogy megfertõzõdtem ilyenolyan szarsággal, de egyrészt nem mindi tudok harc közben ovasni, másrészt késõbb miért nem látható a baj vhol az adatlapon?
állati klassz dolgokat leeht kihozni a morrowindbõl is, csak erõs gép kell hozzá
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
De a legjobb az volna ha magyar felirattal jelenne meg eleve. A szinkronról nem is álmodok, de lehet nem is kéne, a felirat elég lenne.
pedig olyan aranyos dal elsõ 2 sora <#vigyor1>#vigyor1>
mellesleg kihagytál egy "és"-t!
"Egy szép nagy Tigrisen, és a két kezünkben gránát legyen!"
ON: bár nem tudom ez a társalgás mi a fenéért pont a Morrowind topicban megy...
"The trees move. Do you not see it?"
alább...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de ha bárkit is sértenék vele, akkor természetesen!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Egy kis faluban, egy külsõ szemlélõ számára teljesen nyugodt házban lázas munka folyik.
1698 dialógus, 632 naplóbejegyzés, 16 különbözõ tárgynév, mérhetetlen sok köszönés, felirat és egyéb mondat; angolul és magyarul összesen több mint 7,5 MB szövegfájl vár arra, hogy formailag rendbehozzák õket, hogy az általános és speciálisan Morrowindre jellemzõ helyesírási hibákat kiszûrjék belõlük, végsõként egyeztessék õket a Topics listával.
Végül megtörtént.
Ennyi idõ után végre leírhatom, hogy a Morrowind magyarításának legnagyobb része befejezõdött. A fájlok kaptak egy szép kis csomagolást, így már mehettek is programozónkhoz, Callistóhoz. Õ még visszajelez, hol hibáztunk, nem tudtuk tartani a formai kereteket (újsorok, karakterszámlimit stb), majd ha minden akadály elhárult, minden hibát kijavítottunk, Callisto elkészíti a magyar játékhoz szükséges .esm fájlt, amivel rögtön kezdetét is veszi az elsõ tesztelési idõszak.
További kellemes napot 😊
http://morrohun.extra.hu/home.php
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A ti kung-futok nem erős!
Egyébként ha ez poén volt, akkor nem szeretnék a barátod lenni... mert irtó szar humorérzéked van...
Ha kényszeres idézgetõ vagy, akkor belinkelhetem minden hozzászólásomat "Cairass összes" néven, topicokra bontva...
Olvass vissza! Feldobott labda+poén!
De nem várhatom el mindenkitõl, hogy felfogja!!!
Szóval valaki valami okosságot magyarosítás ügyben tud nekem mondani???
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
:-)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
alt gr y?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Szép álom volt...
Elakadtam a Milo kiszabadítása küldetésben, lécci segítsetek. Elolvastam a végigjátszást, de nem segített, ott ezt írják: Mehre Milo talán többet tud mondani, teszi hozzá, ám õt is figyelik, ezért hagyott hátra számunkra egy kódolt üzenetet ’amaya’ néven. A könyvtárba, ahol utoljára elválltunk ne is keressük, hisz’ ott már nincs, ami az üzenetbõl ki is derül, amit a szállásán (Milo’s Quater) olvashatunk. Na most az a problémám, hogy nekem a Milo's Quarter ajtaja zárva van. Próbáltam kihagyni és menni egybõl kiszabadítani, de az õr nem adta oda a kulcsot...nem tudom hol rontottam el.
Remélem, ha meglesz a magyarítás, többen elõveszik majd.
A Morrowind is kész lesz, kb. akkor, amikor az Elder Scrolls 7 kijön. ;-)
...khmmm, szóval nagyon várom a magyarosítást!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Hajrá skacok!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"