The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Sziasztok!
Melyik az a mod, amelytõl szebb lesz a játék?

hát sajnos azt kell hogy mondjam, hogy jópár mod felrakása és kipróbálása után eléggé instabillá válik a játék, vagy be sem tudja néha tölteni. lehet csak egykét kritikus plugin miatt, de ezt elég nehéz kideríteni

ami kérdésem lenne, hogy a fertõzésekrõl meg betegségekrõl vki írjon már pár sort, mert ki vagyok teljesen borulva hogy a karakterem állandóan haldoklik, és soxor csak egy almsivi intervention után állnak vissza a statpontjai. de még csak azt sem tudom hogy mi baja van, mert nem írja. néha láttam olyan hogy megütött egy lény, és kiírta hogy megfertõzõdtem ilyenolyan szarsággal, de egyrészt nem mindi tudok harc közben ovasni, másrészt késõbb miért nem látható a baj vhol az adatlapon?

ollie
Ezt nem lehet igen-nemmel megválaszolni. Van ami ebben jobb, van ami a négyben. Mindenesetre nagyon jó a 3.

jobb az elder scrolls III mint a IV ? Felraktam a IV et, de annyira szaggatott, hogy fájt...😊
na csinálom a moddolást, eddig minden ok, nem ütköznek egymással. mondjuk még tavaly szeptemberben ígértem, de csak most kaptam kedvet hozzá az obliviont kipróbálva

állati klassz dolgokat leeht kihozni a morrowindbõl is, csak erõs gép kell hozzá

ollie
Szerintem meg inkább egy komplett Morrowind fordítást kéne csinálni, több értelme lenne, mintha félbehagynák.

CarajoEsp
Hmmm...nemtudom. Én valahogy jobban örülnék egy Bloodmoon fordításnak. De persze respect és õk döntenek😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ha szabadna javasolnom: akkor inkább az Oblivionnal folytassák. Szerintem a legtöbb TES rajongó is erre szavazna.<#eljen>
De a legjobb az volna ha magyar felirattal jelenne meg eleve. A szinkronról nem is álmodok, de lehet nem is kéne, a felirat elég lenne.
Calver
OFF:
pedig olyan aranyos dal elsõ 2 sora <#vigyor1>
mellesleg kihagytál egy "és"-t!
"Egy szép nagy Tigrisen, és a két kezünkben gránát legyen!"

ON: bár nem tudom ez a társalgás mi a fenéért pont a Morrowind topicban megy...

"The trees move. Do you not see it?"

OFF

alább...

Szerintem cseréld le az aláírásod

David2
ilyen ez a popszakma

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Serteni? Ugyanmar... Ez a ket sor, publikus formaban mar kimeriti a Btk. 269. § -nak, a "Kozosseg elleni izgatas" pontjat, ami egy evtol ot evig is buntetendo. Csoda, hogy maradhatott meg egy even keresztul...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

David2
már egy éve bent van<#hehe>
de ha bárkit is sértenék vele, akkor természetesen!

ollie
Ki kéne venned az aláírásod, mielõtt a moderátorok teszik meg.

David2

Krezga
húha!
ollie
hoppá...

PiszkosFred
2006. december 15. 19 óra 46 perc.
Egy kis faluban, egy külsõ szemlélõ számára teljesen nyugodt házban lázas munka folyik.
1698 dialógus, 632 naplóbejegyzés, 16 különbözõ tárgynév, mérhetetlen sok köszönés, felirat és egyéb mondat; angolul és magyarul összesen több mint 7,5 MB szövegfájl vár arra, hogy formailag rendbehozzák õket, hogy az általános és speciálisan Morrowindre jellemzõ helyesírási hibákat kiszûrjék belõlük, végsõként egyeztessék õket a Topics listával.
Végül megtörtént.
Ennyi idõ után végre leírhatom, hogy a Morrowind magyarításának legnagyobb része befejezõdött. A fájlok kaptak egy szép kis csomagolást, így már mehettek is programozónkhoz, Callistóhoz. Õ még visszajelez, hol hibáztunk, nem tudtuk tartani a formai kereteket (újsorok, karakterszámlimit stb), majd ha minden akadály elhárult, minden hibát kijavítottunk, Callisto elkészíti a magyar játékhoz szükséges .esm fájlt, amivel rögtön kezdetét is veszi az elsõ tesztelési idõszak.

További kellemes napot 😊

http://morrohun.extra.hu/home.php

Nuno88
nagyon várom már a magyarosítást! én tuti elõveszem majd

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Cairass

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

David2
ilyen bugtengeren nem is csodálkozok, felelõtlenség volt kiadni így egyáltalán<#gonosz3>

DonnieBrasco
TES fanboyoknak: 66% nem valami szép... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

PiszkosFred
No jóvan, kerüljük el a flémet pls, nincs kedvem takarítgatni ;] A magyarítás készül, egyszer majd kész lesz. Egyelõre csak az alapjátékról van szó. Aztán a csapat majd eldönti, hogy a kiegekkel folytatja e, vagy nekikezd az Oblivionnak. Hogy mikorra készül el az alapjáték magyarítása? Ez a kérdés Vágónál a 40milliós kategória, de elõbb utóbb csak kész lesz, és akkor mindenki örülhet, mert hogy jó lesz, az garantálható. (ezt akár lehet venni ígéretnek is, tényleg lelkiismeretesen csinálják a srácok)

Mi van kisfiú, megsértõdtél? <#mf1>

Egyébként ha ez poén volt, akkor nem szeretnék a barátod lenni... mert irtó szar humorérzéked van...

Cairass
Igen, a kérdést még csak most próbálod megfogalmazni, vagy csak idézgetsz???
Ha kényszeres idézgetõ vagy, akkor belinkelhetem minden hozzászólásomat "Cairass összes" néven, topicokra bontva...
Olvass vissza! Feldobott labda+poén!
De nem várhatom el mindenkitõl, hogy felfogja!!!

Szóval valaki valami okosságot magyarosítás ügyben tud nekem mondani???

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

"Annyira nem jó a game, hogy elõvegyem miatta!"

Cairass
A "hamarosan" elkészülõ magyarosítás a Tribunálhoz és a Bloodmoon-hoz is kompatibilis lesz?

Matek=ötös
:-)

vagyis a valós idõ szerinti egy perc a játékban egy félórának felel meg?

48 perc...

Matt07
jó mostmár megvan

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

alt 62?
alt gr y?

Matt07
Hy all!Mem tudja valaki hogy a Morrowind-ben hogya lehet > ilyen jelet írni?Mert átáll angolra a billentyûzet

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Nem tudja valaki, hogy egy nap a játékban az hány óra a valóságban?

Cairass

PiszkosFred
Hát ez már egyéni probléma...

Cairass
Annyira nem jó a game, hogy elõvegyem miatta!
<#hehe><#eplus2><#hehe>

Azt álmodtam, hogy karácsonykor magyarul játszom a Morrowinddel. Szar volt az ébredés - igaz, be is nyomtam tegnap eléggé...<#miaz>
Szép álom volt...

Sziasztok!
Elakadtam a Milo kiszabadítása küldetésben, lécci segítsetek. Elolvastam a végigjátszást, de nem segített, ott ezt írják: Mehre Milo talán többet tud mondani, teszi hozzá, ám õt is figyelik, ezért hagyott hátra számunkra egy kódolt üzenetet ’amaya’ néven. A könyvtárba, ahol utoljára elválltunk ne is keressük, hisz’ ott már nincs, ami az üzenetbõl ki is derül, amit a szállásán (Milo’s Quater) olvashatunk. Na most az a problémám, hogy nekem a Milo's Quarter ajtaja zárva van. Próbáltam kihagyni és menni egybõl kiszabadítani, de az õr nem adta oda a kulcsot...nem tudom hol rontottam el.
Nincs valami nagy élet mostanság a topikban 😊

Remélem, ha meglesz a magyarítás, többen elõveszik majd.

PiszkosFred
(a hozzászólás törölve lett, amelyre steweee utal, a megszületést követõ pár percben, így steweee reakciója egy, már nem létezõ kommentre ment - csak a félreértések elkerülése végett, nem szegény ártatlan BBird barátunk hozzászólására ;])

szép hozzászólás, épphogy csak bepillantottam és ezt találom. na az ilyen emberek miatt kár hogy lefordítják. miért nem tanulsz meg legalább alapszinten angolul, az hamarabb megvan és még hasznos is lehet az életben

BBird
Sebaj, az 1994-es elsõ Elder Scrolls viszont hamarosan kész van, az már 99.9% -n áll. :-D
A Morrowind is kész lesz, kb. akkor, amikor az Elder Scrolls 7 kijön. ;-)
Lord RZA a PUNK
még mindig nincs kész.... -_-
uncsiiiiiiiiiii

Krezga
Én meg sûrû köszönetnyílvánítások közben letöltöm😄
Cairass
Én meg az elsõ leszek, aki megcsókolja a...
...khmmm, szóval nagyon várom a magyarosítást!<#nyes><#nyes><#nyes>
Hajrá skacok!

Sheltem
Én meg a második leszek aki bocsánatot kér.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lord RZA a PUNK
hehe fred még csak most nézem hogy tied a hq oldal. király nagyon, mindig onnan töltögetek 😛

Lord RZA a PUNK
ja amugy most tettem fel megint a játékot és töltögetnék le hivatalos modokat pl adamantium armor meg a hangok javitása stb, csak az a baj, hogy a hivatalos peccsek felülirják az én khm... nem éppen eredeti játék exém..esetleg tud vki vmilyen bontott verziót amivel külön berakhatom a modokat?