The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Jó szokásomnak megfelelõen keresgéltem a neten és találtam egy kis interjút a morrohun team vezetõjével. Késõbb láttam az ö oldalukon is kinn van a link. Olvassátok csak el ha van egy kis idõtök! az oldal...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

köcce. nemsokára ha lesz idõm, tervezek egy komplett peccselési, modolási leírást hintekkel együtt, mikor lesz idõm vele foglalkozni

_Atti_
igen.. de a tribunal és bloodmoon között vannak sajnos inkompatibilitások ugyhogy légy biztos benne hogy meglegyenek a patchek..de ugy jársz a legbiztosabban jol ha a tribunalt ugy vesézed ki hogy a bloodmoon nincs fent.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ha feltelepítem a kiegekkel együtt, de úgy indítom a játékot hogy a data filesban nem jelölöm be a tribunalt és a bloodmoont, akkor késõbb azért még lehet majd aktiválni õket ugyanazzal a karakteremmel?

mert egyenlõre nem akarom hogy megtámadgassanak álmomban az orgyilkosok, és a vérfarkasok szigetére sem akarok utazni, úgy gondoltam minek jelöljem ki a fájlokat, az is talán erõforrást vesz el hogy kezeli meg scripteli

😞

Akkor azért nem találtam semilyen faq-ban :/

Tulajdonképpen háttérképet akartam csinálni 😄 De akkor marad a levágás...

_Atti_
Én nem tudok róla hogy lenne ilyen lehetõség..levágod a kép alját 😉

Egy kérdésem volna: az interface-t hogy lehet ideiglenesen elrejteni? Létezik erre konzolos parancs?

_Atti_
Hát van jópár amit érdemes kipróbálni..de sajnos elég sok a szemét is amiben kutatni kell utánuk..

grafikai modoknak nem vagyok hive..tul sterilek, elütnek

Milyen grafikai modok vannak?

Vagy van más werewolf mod is hozzá?Vagy nincs valami olyan mod,amitõl az a vérfarkas,ami a bloodmoonban van nagyobb lesz?

Van ez a Thelys Werewolves mod,ha beraktam a modot,akkor hogy lehetek én is vérfarkas?

ollie
hát jah, érdemes feltenni grafikai modokat, mert 100x szebbé varázsolják a világot

Fölraktam a Tribunalt mert olvastam a readme-ben hogy kell hozzá. Egyébként komolyabb problémával nem találkoztam eddig, csak ilyenekkel amit leírtam. Ha majd lesz egy kis idõm jobban elmerülök Irediorban 😊 Tényleg fasza lett 😊

Egyébként ez az elsõ mod, amit a Morrowindhez telepítettem, de most vérszemet kaptam 😉 Gondolom van még jónéhány profi mod amivel érdemes lehet foglalkozni, majd böngészgetek neten.

_Atti_
Amiket kiir hibák csak formálisak, nem okoznak semmit..( tribunal fent van? ha nincs akkor elképzelhetõ hogy komolyabb problémák léphetnek fel😊 )

A többivel kapcsolatban hát igen a statikusokkal teletömött helyeken könnyebben beakadnak az ellenfelek meg akár a játékos is:\ ha mástnem consoleba: tcl aztán kiakasztod magad és vissza😊

_Atti_
Köszi a többiek nevében is, hogy hány óra játékidõ azt nem tudom..elég nehéz megmondani mert attól függ mit csinálsz..ott a sok új könyv, minden npchez külön sorok..Az irók kitettek magukért😊 Quest bekerült rengeteg bár én abba a részlegbe direkt nem néztem be sose ne lõjem el magamnak😄

Eddig a vámhivatalban beléptem a frakcióba meg egy öregasszonynak segitettem bevinni a kosarait 😊 én is csak most kezdtem el mert eddig nem nagyon volt idõm.

Uhhh, ez nem semmi! Fogadjátok õszinte elismerésem, nagyon szép munka! Eddig épp hogy csak belenéztem, lófráltam a városban egy kicsit, ami nagyon hangulatos a maga szûk kis utcácskáival 😊

Viszont tényleg kell alá vas rendesen 😄 Illetve vannak még kisebb hibák. Indításkor kiír nálam néhány hibaüzenetet (ezt-meg azt nem tudta betölteni, ill. volt valami amit hibásnak ismert fel), ám megkérdezi hogy folytatom-e mégis, és tulajdonképpen ezután elindul rendben. Vagy pl. a Sipder azon a szûk kis folyosón úgy beakad hogy szinte mozogni sem tud, illetve ha tesz is két lépést újra beakad. Meg nekem is voltak kisebb beakadásaim az építkezésnél az állványzatokon. Ám ezek tényleg csak kisebb hibák, ettõl függetlenül le a kalappal elõttetek!

Egyébként kb hány óra a játékidõ?

Kipróbálom, THX!

_Atti_
Iredior Conspiracies Mod

Nem tudom linkeltem e már de rákerestem és ugy néz ki hogy még nem. Ezt a modot már jó régen csinálják, magam is besegitettem pár modellel interiorral.

Iredior a város rendkivül jól ki van dolgozva már csak azt megéri szemrevételezni(elég erõs gépet zabál viszont sajnos). A mod leginkább questezésre van kigyurva.

A mod beta jelzése annyit jelez hogy nem került bele minden(de még igy is rengeteg minden) amit terveztek mert ugy döntöttek hogy az oblivion elõtt még megjelentetik, és ha egyszer még nekilátnak akkor a végleges lesz a full.

ITT még kapható

Alap + 2 kieg = 2870 Ft. Nagyon jó vétel 😉

DonnieBrasco
Külföldi forrás is jó?
Sajnos CD Galaxisnál már nem látom... néha-néha Media Marktokben elõfordulgat talán még...

DB

A ti kung-futok nem erős!

hello mindenki nem tudja valaki hogy honan lehet megszerezni a morrowindet mer nekem nagyon kén az msn címem:[email protected] elöre is kösz
grebber
Nemlehet tudni mikorra lesz kész talán 2-3 hónap!

Next PC upgrade: 2022

berczy
Helló!

Nem tudom van-e itt illetékes és tudom, hogy esetleg uncsi már a kérdés, de tudna valaki egy piciny felvilágosítást adni, hogy kb. mikorra várható a magyarítás? Már iszonyatosan játszanék a játékkal, csak az angollal állok kissé hadilábon.

Elõre is köszi a választ!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ollie
Végigjátszással nyomni egy RPG-t... hát nem nagy élmény. Akkor már érdemesebb megtanulni az angol nyelvet. Emléxem, még a C64 korában, az SSI féle RPG-ket alig értettem, rengeteget szótáraztam, és végigjátszást használtam. Most, hogy mindent megértek, sokkal nagyobb élmény RPG-kel játszani.

Cairass
Ha a Gothic 1 és Gothic 2 közti különbség/ fejlõdés faktort nézem, akkor megéri néhány imát elmormolni, mivel meghallgattatnak(én már csak tudom...<#ravasz1>)

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

DonnieBrasco
Ha százalékban kellene értékelnem, a Morrowind minimum egy tizessel jobb, mint az Oblivion... olyan 95% és 85%, mondjuk...
Na persze ez az apró visszaesés még mindig sokkal jobb, mint a Deus Ex és Deus Ex: IW közti szakadék (95%, és kb. 55%)... 😞

Mindent az az ostoba mainstreamesedés tesz tönkre! 😞 Imádkozzunk a Gothic 3-ért, híveim 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Cairass
Simán lehet angoltudás nélkül is játszani a Morro-val(én már csak tudom- alig engedett át az angoltanár gimiben, s ennek ellenére 4-5 hónapig nyomtam a gamét minden különösebb gond nélkül), csak egy kis logika, meg egy alapos végigjátszás kell hozzá...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

_Atti_
sehogy, de próbálkozók akadnak😊

Minimális angol tudás nélkül hogy lehet Morrowindet játszani? 😊

_Atti_
tisztességesebb módszer ha beállsz egy guildbe vagy házba..angolul tudsz?

DaemoonHunter
Köszi!

David2
Caldder Ghorak manor imp, majdnem mindent megvesz full áron, s 5000arannyal rendelkezik, fölötte lévõ szinten egy ládában, amin egy kalapács van, minden következmény nélkül kicsorhatsz egy ork páncélt

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

DaemoonHunter
Köszi! Van vmi olyan hely a játékban ahol sok pénzt tudok szerezni?

Muki100
Beszélj Caiussal balmorában.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DaemoonHunter
Hello! Valaki elmondaná hogyan vihetem a küldetést? Eddig csak céltalanul mászkáltam a pályákon. Ideje lenne. Elõre is köszönöm!

David2
asszem a kémikusnál tudsz venni a "felsõ városban", magyarán a Hlaalu székhely közelében

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

zizz21
Sziasztok!!! Most kezdtem el játszani a Morrowinddel és kéne egy (vagy több) láthatatlanságital. Melyik kereskedõnél tudok olyat venni? Vagy pedig hol találok? Hja,meg igazából azt sem tudom,h hogyan hívják a játékban a láthatatlanságitalt. Most Balmorában vagyok! Elõre is köszi a segítséget!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

_Atti_
Hát igen, az oblivion topicba én is kifejtettem a miért-jeimet..

Azthittem élek halok majd érte, moddolom látástól vakulásig, de semmi inspiráció..Legalább egy normális exportert adnának már ki hozzá..
talán egy tc feléleszti egyszer.

DaemoonHunter
Oké. Köszi!!

Igen, ez ilyen. Az elején lehetsz még, de minél többet harcolsz egy fegyvertipussal, annál nagyobb lesz a skilled, és elõbb-utóbb eljutsz oda, hogy gyerekjáték lesz bárkit legyapálni.

PiszkosFred
Skilledtõl függ, hogy mennyire vagy harcképes az adott fegyverbõl. Ha alacsony a longblade vagy shortblade skilled, lényegesen nehezebb a harc, mintha magasabb értékkel rendelkeznél. Ez nem bug, ez a rendszer ilyen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DaemoonHunter
Hello! Létezik hozzá olyan patch ami kijavítja azt a hibát, amikor én kardal vagyok és csapkodhatom vele az ellent, õk hamarabb ölnek meg késsel mint én õket kardal? Nagyon nehéz benne valakit is megölni.

Kis kiegészítés: mindenki úgy viselkedik, mint egy demokrata-szavazó a mai USÁból. Nagyon felvilágosult gondolkodásúak, megértõek és liberális érzelmûek. A devek semmit sem tanultak a Gothicból. Ott nem bírság volt, hanem ha elkövettél valamit, jöttek a poroszlók, jól elvertek és elvették a pénzed. 😄

PiszkosFred
A speechcraft minijátékkal és a fastravellel egyetemben ;] (habár utóbbi használata szerencsére fakultatív)

ollie
Nekem teccik, de a szintedhez kötött ellenfeleket és a zárnbyitást kivenném belõle.

Na ja, nekünk is csak most kell találkozni. Amúgy köszi a bókot, én nekem egyik kedvencem a faház, nagyon eredeti. 😄

Hát, valójában nem indítottam timert, hogy mérjem, pontosan mennyit MW-ztem, de a Guildwars például méri, és az 2000 órát ír, aminek tudom, hogy legalább a kétszeresét játszottam MWvel, úgyhogy ha nem is pontos, kb megfelelhet a 4000.

Egyébként én is így voltam az Oblivionnal, mielõtt megjelent, fõleg miután egy review-ban leközölték, hogy így a Morrowindes kitérés után vissza akarnak térni a core fantasy gyökerekhez, amitõl kicsit el is szomorodtam. Persze én sem állítom, hogy minden szempontból csalódtam, sõt. De azért vannak területek, ahol többre számítottam.

CS@
Hello!
Szerintem nem rossz, mondjuk egy percig sem állítom, hogy a Morro közelébe ér, de semmiképp sem nevezném rossz játéknak. Ennek az is lehet az oka, hogy én az emberek nagytöbbségével szemben nem azt vártam az Oblitól, hogy jobb lesz mint a Morro, de szinte semmi jót nem vártam tõle(mondjuk szinte mindennel így vagyok). Úgyhogy nincs is bajom azzal, ha valaki azt mondja, hogy a Morro jobb volt, mert egyetértek vele. Azért viszont nem vagyok oda, hogy az emberek jó része egyszerûen úgy csinál, mintha elfelejtette volna, hogy mint minden játéknak a Morronak is voltak hibái. Amikor olyanokat olvasok, hogy kivétel nélkül mindenben jobb volt a Morro azt meg egyszerûen marhaságnak tartom, nagyon sok mindenben tényleg jobb, de azért vannak nekem tetszõ újítások és korlátozások is az Obliban.

A 4000+ órát komolyan írtad? Az majdnem fél év étlenszomjan alvás nélkül.

És, ha már itt sikerült összefutnom veled, akkor ezúton is köszi minden Morroba fektetted munkádért, mert ha nem szorgoskodtál volna, akkor a PortMournhold is lényegesen szegényesebb lett volna!

Nem akarok flémelni, meg magam sem akarok flémelõdni, de szerintetek jó az Oblivion? Nekem így 4000+ óra Morrowindezés után nem teccik. Lehet, válogatós vagyok, de szerintem a játékmenet megszámlálhatatlan ponton hagy kivánnivalókat maga után. Csak ennyi, nóflém, písz. Ezt csak azért hangsúlyozom, mert gamespoton kicsit jobban kifejtettem a véleményem, és ott többízbeni fejleharapást kaptam érte.

PiszkosFred
Ami kesik, nem mulik, ugyebar ;]

ollie
Megvettem az Obliviont, és király!!!!!!! jeeeeeeeeee 😄DD