27013
-
NEverending sztori a magyarítás:)
Olyan mint a duke nukem forever...
Sose készül el...Vagyis már elkészült csak ülnek rajta mennek a tesztek...
Nem tudom a tesztek alatt miért nem lehet már publikussá tenni...max lenne belőle később final de nem...
Remélem egy másik csapat nekiugrik majd és akkor látunk is belőle valamit. -
Pl. a CD Galaxis polcáról: Morrowind -
Hi all!
Vki mondja meg honan tölthető ez a gém! -
666Olkrimper666 #25625 Nem tudja valaki hogy honnan lehet Jedi Knight Mod-ot letölteni Morrowindhez? -
Üdv!
THX az extra –s infót
Úgyhogy a dolgok az extra –ra kerültek remélem itt nem lesznek ilyen problémák.
A régi címeken elérhetőek:
oblibook.try.hu
morrobook.try.hu -
_Vegeta_ #25623 Pedig nem ugy viselkedsz mint aki tudja.. amugy google -> morrowind cheat rettentoen nehez -
666Olkrimper666 #25622 A CHEAT az azt jelenti hogy CSALÁS. És tudom hogy ez nem egy chet. -
666Olkrimper666 #25621 Én arra a kódra gondoltam amit úgy hívnak hogy CHEAT. -
Konyorgom, ird mar le pontosan hogy mit akarsz. Ez egy forum, nem cset. Itt az ember feltesz egy kerdest, egy problemat, szep kerek mondatokkal elmagyarazva, es varja a valaszokat. Es mivel - hangsulyozom - ez egy forum, nem chat, ezert a valasz alkalomadtan akar tobb nap mulva is johet, nem azonnal. Ird le pontosan, hogy mit akarsz kodolni, egyaltalan mit ertesz kodolas alatt, es aki tudja, az valaszolni fog.
ui: az elozo ket postodat torlom, teljesen felesleges 5 percen belul haromszor beirni valamit. -
_Vegeta_ #25619 Sikerult megtalalni a myhouse plugint, nagyon ottvan illetve lesz. :) -
666Olkrimper666 #25618 szoljatok lécci! tudom hogy új vagyok itt SG-n de azért nem kell utálni. irjátok meg nekem lécci! -
_Vegeta_ #25615 extra -
Köszi Fred!
Elég gáz hogy ez a nyavalyás FWs oldal müxik csak, úgyhogy OFFolok egyet(bocsy):
Nem tud valaki valami olyan ingyenes tárhelyet, ahova feltudnám tölteni a Morros és Oblis cuccokat? Olyan kéne ahol nincs fájl méretkorlát, vagy ha van, akkor is megenged egy PortMournhold méretű(30Mb) fájlt feltölteni. Összességében nem kéne nagy tárhely, mert a két oldal kb 70Mb. Az ATW vel a hócipőm tele hogy havonta kéthavonta letörlik a cuccaimat semmi indok nélkül, amikor meg felhívom őket, akkor meg csak annyit tudnak mondani, hogy ezt nem ők törlik, hanem egy nagyszerűen sikeredett automata rendszer és regisztráljam újra magam. -
_Vegeta_ #25613 Aha kocci, de epp azert keresem ezt a picinyke modot, mert olyan nekem mintha tenyleg sajat hazam volna. (Regen sokat Morrowindeztem.)
A gond hogy TES sourcen nemtudom hogy keressek ra. :) -
Ha a TES Sourcen es a Planet ElderScrolls-n sincs, akkor egyszerubb ha keresel egy uj lakohely plugint. Pl CS@ mester munkai kozul nagyon tudom ajanlani a Hla Oad es a Balmorai Torony projekteket. ERRE -
_Vegeta_ #25611 Sziasztok egy kerdes!
Volt anno egy "my house" mod a morrohoz csak sajna en letoroltem minden mentesemmel egyutt meg satobbi es most ujrakezdtem 10* olyan jol fut mint anno, de ezt a my house modot nem talalom neten sehol. Amugy balmoraban volt egy kis meretu haz nagyon lakajos volt. :) -
A MorroHq-n találsz, majd minden rejtett cuccról információt, amúgy én most eléggé bennevagyok a játékba, de sajna egy Redguard Harcost indítottam, szóval Light Armorokról nem nagyon vannak infóim.:D -
no elkezdtem nosztalágiázni a cuccossal:) (már amennyire tavaly belemélyedtem..)
wood elf thief-szerűség vagyok. a sneak-t hogy tudom jól felturbózni? amugy tápolni akarok, vannak jó itemek a játékban amiket ellehetne csórni? volt anno vmi +80% chameleonos ringem, nemtom má honnan, barangoltam és belementem vmi l,áthatatlan fószerbe, nála volt
ja igen= ha 100% chameleon van rajtam akkor akármit csinálhatok nemlátnak? pl. itemet ellopni, stb..
mondhatnátok vmi stratégiát , merre menjek hogy élvezkedjek (=light armorok, short sword, chameleonos cuclik)
meg keresek valami könnyítő modot...ki akarok rabolni minden jó helyet a játékban:D -
a magyarítás hogy áll amúgy? van-nincs..? -
Pontosan. Aminek így, hogy énis kicsit jobban elmélyedtem benne és kezdek egyre jobban elveszni benne, igazából fura, de nincs sok jelentőssége, csak 1 valami, mégpedig, gondosabban átgondolva talán a legfontosabb érzés, hihetetlen szabadság:) -
haxoror #25606 Az viszont tény hogy Morroban több fajta fegyver van. -
Leírtam már párszor de leírom most is félreértés elkerülése végett:
A Morro mint játék összességében nekem is jobban tetszik az Oblinál.
De senkinek nem tartana semeddig sem megnyitnia a TESCS3at, majd a TESCS4et és megnéznie a fegyvereket mielőtt ilyen bugyutaságokat ír, hogy a Morrowind-ben sokkal több fegyver van. -
nemTom12345 #25604 hát ez a "mozgatás" elég nevetséges... olyan mintha 1 ujjal próbálnánk a tárgyakat a helyére egyengetni... borzasztó, akkor inkább a gravitáció nélküli pakolás a Morrowindben -
Indigo #25603 Na, akinek még nincs meg és szeretne egy eredeti példányt, az csapjon le rá: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=2415 -
Ups! Javítok egy kicsit "Oblivion-ban"
Bocsánat!
Bye! -
Hy!
Kössz a segítséget megtaláltam a kockát!
© nemTom12345: Nekem se fontos a grafika.Tetszik a Morrowind is csak az Oblivion tetszik, hogy lehet mozgatni a tárgyakat viszont a Morrowind-ben sokall több fegyver van
Bye! -
nemTom12345 #25600 Bocs ha olyat mondok, ami már volt, vagy hasonló, mert nem olvastam visszább, de ha küldetés problémád van, akkor szerintem nézz fel a http://www.morrowindhq.hu/ -ra, elég rendesen leírják a feladatokat.
egyébként szerintem is sokkal jobb a Morrowind, az Oblivion teljesen kiábrándító ahoz képest. A 3 annak idején szerintem korszakalkotó volt, egy nagyon-nagy játék, de a 4 ha jobb is nálla, nem annyival amennyi idő eltelt azóta. És számos dologban inkább visszafejlődést éreztem... számomra a grafika nem minden. -
haxoror #25599 Na ez elég zavaros lett, mindegy azért remélem segít valamit. 
Az a lényeg hogy nem kell lejjebb menni a romba mert a kockát rejtő ajtó rögtön a rom első csarnokából elérhető. -
haxoror #25598 Amikor bemész a romba rögtön az első csarnokban körbe a fal mellett le tudsz jutni egy alagútig, na ott nem menj be hanem az alagút bejáratában fordulj meg hogy kb arra nézz ahol bejöttél a romba és arrafelé kezdj keresgélni, ha jól emlékszem egy sziklás részen kell felmászni és ott lesz az ajtó ami mögött van.
Kicsit trükkös megtalálni szal használd a minimappot mert mindig be vannak rajta jelölve az ajtók, így talán hamarabb megtalálod. -
Hy all!
Megint írok nektek mert elakadtam. Annál a küldetésnél amikor valamien Kockát kell megszerezni egy Hasphat nevű embernek. Na el is mentem abba a romba ahova kellet de nem találom azt a fránya kockát. Már mindent átnéztem. Holl van?
Előre is köszönöm! -
Azt írják, hogy ne installáld, ha már fel van téve a Tribunal.
Mindegyik változathoz van patch, tedd fel az aktuálisat. Viszont a kiegeket meg kéne szerezned, mert rengeteget javítanak rajta, még a játszhatóság is jobb. -
Szerintem jobb, mint az Oblivion - mélyebb, részletesebb, nagyobb (több ideig tart). Érdemes felpakolni egy csomó modot (grafikát, hangkat feljavítókat, meg mindenféle extrákat, pl. morrowind crafting :)
DB -
Hy!
Patch kell hozzá? Mert az dő oldalán azt írják, hogy: **DO NOT INSTALL if you have already installed the Tribunal expansion.** - vagyis csak ha már felvan rakva a Tribunal kieg. Asszem.
Előre is köszönöm! -
Nézőpont kérdése. Van akinek ez, van akinek az tetszik jobban. -
Hy all!
Holnap meg lesz ez a játék. Van olyan jó mint az Oblivion? Mert nekem az tetszik csak szaggat mint állat
Bye all! -
steweee #25591 nekem az a mod kellene ami megakadályozza hogy a kereskedők felvegyenek mindenféle szarságot amit eladok nekik (ruha) meg az amelyikkel lehet skoomaval és moonsugarral az inventoryban is kereskedni. eléggé idegesítő hogy nem üzletel vele, ledobom a szeme előtt a földre és voilá!
hát ennek nem sok értelme van
ja, kellene az a mod is amiben a balmorai mages guildban megjelenik egy soul gem árus
apropó, tudtátok azt hogy fargoth buzi? :) -
Ok, kösz -
Itt pl a Graphic replacers-nél nézz körül. -
Van pár száz (ezer ilyen)
modok -
Betegségek elmúlnak ha imádkozol egy oltárnál, az adatlapon meg igenis látszik a betegség. Hol azt ne kérdezd, rég játszottam.