The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így térkép alapján ez legalább 3* akkora mint az oblivion, vagy csalóka?
Köszönöm szépen.
tigeroo
segíthetek, énis googlén találtam
tessék ittvan egy baszottnagy, inkább csak linkben..én pl. ezt használom tombok felkutatására ^^
Sziasztok

A morrowindhq-n kerestem a nagyfelbontású világtérképet de egyszerûen nem találom a letöltés menüt regisztrálni meg nem tudok. Valaki segítene? <#schmoll2>
PiszkosFred
Volt ilyen mod régebben, azzal lehet ki-ki meccseket játszani. Alap esetben csak speciális párbajok során van harc ott, különben üresen kong.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
de én az arénában szertnék harcolgatni :c

Hrisskar
Én ezt a tárgyat Trebonius-tól vettem el a párbajunk után.

tigeroo

ez megoldaná a próblémám : az arénában egy necró hullájánál van
tigeroo
mivan?=)
herczeg
lehet de csak különleges alkalmakkor, pl a mage guild fõmuftiját itt gyakod le meg má hirtelen nem is tudom hogy kit még<#idiota>

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

tigeroo
a viveci arénában lehet harcolni?:p ha igen kinél jelentkezzek?😊)
Mivel csak 2 másodpercig kell hatnia a normál 30-60 helyett így nagyon alacsony szkill is elég ahhoz hogy jó esélyel bejöjjön, nyugodtan használhatod tolvajjal is.

Sõt a Balmorai Blades fõmufti pont tanít speechcraftot is 60 szintig sõt 😄

Az open spell szintén Balmorában a Mage-guildben lennt az idõs dark-elftõl megvehetõ

herczeg
hát sok helyen tudsz, de ha beszéltél már balmorában a blades fõmuftival, akkor õ elmondja hol vannak a blades trainerek. õk olcsóbban trainelnek és ajándékot is adnak<#vigyor3>

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

magus
megorulok, hol tudok speechcraftot trainelni? 7-es, es meg a penzt se fogadjak el tolem...

meg az open spellt sem talaltam meg meg sehol.

tigeroo
nemmennek a spellek...

vagyis 100ból 99x elbassza a karim :c de 76-os az intelligencem..nemtom mire jó..zárfeltörés közben jobban van szükség akaraterõre mint manára😄!
Egyszerûbb ha csináltatsz egy fortify intelligence spellt 2 másodperces idõvel, a trainer elõtt ellövöd és azonnal beszélsz vele

tigeroo
lvl 15😄!

#25117 : thx, balmora É-részén kva sok a bull netch
Muki100
ash yam + netch leather = fortify intelligence

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tigeroo
RAAAWR!!! nem találok sehol egy qrva fortify intelligence poitont!
bezzeg van fortify strg, agi, endurance stbstb..
sõt, a fele mínusz intelligencet eredményez...aztakurva..meg lehet kapni 10-es csomagokban ugyanezeket...2 városból szedtem össze 1-1 alapanyagot a restore int. italomhoz..ja és ha használom, trainingelek el si múlik a hatása..szazl minden tréningnél poiton kell, nagyxû
ennek tetejében néha ki is lép hibaüzenettel, ha épületbõl kimegyek, leölök egyszerre 20 embert, klafa

ui: imádom ezt a játékot😊
ja és a thief guild után a hlaalu angyházba fogok betérni.. a balmorai morag tong-ban megtaláltam egy hlaalu-s hulláját egy titkos cellában
tigeroo
nincs..de van egy megoldás, ami nekem bejött cd-k nél
felmásolod a gépedre a tartalmát a cd-nek egy mappába, majd azt a mappát zippeled..és azt mountold
, mondjuk D-Toolsba
tigeroo
nyugi, nemvagyok vérpistike

loadoltam utána, csak kíváncsi voltam<#idiota><#idiota><#idiota>
JackDaniels
Pedig nagy meló a CD-t pakolászni.😊)) Megéri.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

ollie
Nekem is GOTY van és eredeti, csak nem szeretek cd-t pakolászni. De sebaj, majd megszokom. 😊

Jah, ha valakit érdekel hoyg lehet 1280x1024-ben Morrowindezni (eredetileg max 1280x9xx-ig lehet felnyomni a felbontást).
A Morrowind FPS optimizer-ben van egy change Morrowind registrí settings gomb, ott lehet nagyobbra is venni.

JackDaniels
A 25108-ast valahogy kitöröltem.😊<#idiota>

JackDaniels
Mongyuk nem néztem, de ha ott sem, akkor sajna passz.😊 Az enyém eredeti, GOTY-t lehet venni 3000pénzért minden kiegészítõvel egyetemben.😊

ollie
Ott biztosan nem. 😉

ollie
Kérdés:
Van crack a Morrowindhez?

Mielõtt bárki lebunkózna, nekem eredetiben van meg a játék (2 példányban is), de nem akarok állandóan cd-t pakolni a meghajtóba. Ja és virtuális meghajtót sem szeretnék (pl daemon). Szóval van no cd crack?

herczeg
jah hogy má lenyomtad... jól kened... én vártam volna még vele, mert az õ lelkébõl készül a legjobb kard<#idiota>

herczeg
hát ez pont spoiler szóval annyira mégse olvasd el de dagoth ur az elsõ menetben nokedli, a másodikba meg má szinte sérthetetlen, viveccel viszont csak egy menetet kell leyomni de az húzós. kb 25-30 levelig ne nagyon kötözködj vele...

tigeroo
bementem, 100-as lock nekem semmi, 1x-re kinyílt grandmaster's pickkel..

last wish elõ, fire + frost attromach vagy miket idéztem tekercsekbõl, ja és egy sírkamrából olyan axe-t szerkáltam hogy 2 "goblint" vagy mit idézek meg..azok a rózsaszínes, manófülû izék.. 80-as chameleon be, majd rárontottam..amikor lemerült a last wish elõvettem az Adamantium Jonkblade of Wounds-t és csépeltem mint atom

kb. 10 HP-t ittam meg:c

ja és lvl 13 vagyok (master trainer, ehe)
Muki100
Hogy engedett be vivec ha még neki se kezdtél a bladesnek?
És engem engedett tréningel is a governing attribute fölé menni...fortify potionnel <#vigyor>
Amúgy azt olvastam hogy vivec 30as szint körül van és dagoth ur valamivel gyengébb, de nem vagyok benne biztos. Akkor is gyanús hogy egy istent leversz 11es szinten.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tigeroo
ki az erõsebb, vivec vagy dagoth ur?<#idiota>

mert a viveci templomban sikerült legyõznöm...vivient😄
Az oblivionos párosítások nekem jobban tetszenek 😊

Ja meg még annyi hogy fölé mehet de csak szkillhasználattal, csak a training tiltott.

PiszkosFred
Jaja, idõközben kapcsoltam én is, éreztem hogy valami sántít ;]

Morroban a securitynek az intelligencia a tulajdonsága, oblivionban már tényleg az agility 😊

Egy szkillt csak akkor tudsz trainerrel képeztetni ha a hozzá tartozó tulajdonság magasabb, most elvileg 69 az intelligenciád ezért a securityt nem engedi 69-nél magasabbra képeztetni.

PiszkosFred
minden skillnek van egy attributuma (strength, intelligence, stb.) Securitynek az intelligence. Ha az intelligence 70, akkor a skilled nem mehet 70 felé. És így tovább. Vagyis a skilled nem haladhatja meg a vele kapcsolatos attribútum értékét.

#szerk: secunak az int, sneaknek az agi, sorry ;]

tigeroo
security skill növekedésem megállt 69-nél..egyszer már kiírta ezt, akkor 1,9x léptem szintet, azért nem egnedett többet..alvásztam, és késõbb visszajöttem..namost, ilyenkor mivan?

a security master trainernél vagyok , balmorában
tigeroo
majd nyáron meg nekikezdek a blades küldinek..aztán bloodmoon + tribunal
tigeroo
jah, olyankor összeadódik?😊 mert van egy 20-as keméleon ringem mellé, de az csak 10secig tart...master trainer merre van?😄 ki lehet fizetni armorral?😄DD😄😄: és mennyit kér érte??

most van 4000aranyam, + egy 20,000-et érõ kardom + 8,000-et érõ axem

és olyankor szintet lépek ha felmegy a skillem?? mármint, ha 10 primary skillt szerer a trainernél (natúr ncp) akkor 1szintet lépsz..ha 60 sneakem van, és 100 a max, akkor 40:10 = 4x fogok (elméletileg) szintet lépni
Muki100
Megkeresed a master trainert?
És a kaméleonból szerintem nem elég 80% hanem kombinálnod kell hogy 100 legyen szerintem, de nem vagyok benne biztos. Én mindig mindhárom cuccom egyszerre használom és úgy szerzem meg a fontosabb cuccokat, pedig nem is vagyok tolvaj 😛

tigeroo
most 61-en van a sneakem, hogy tudnám 70-re turbózni gyorsan? ( a thief guild miatt..)
magus
aha, koszi

Optionsban be tudod állítani hogy "allways use best attack" innentõl minden fegyvernél mindig a legjobb támadást fogod használni, a 3 fajta támadás egy fejlettebb harcrendszer maradványa amit végül kihagytak a játékból 😞

Hrisskar
Általában a mozgással van kapcsolatban. Ha elõre mész és támadsz: szúrás, ha oldalazva támadsz: vízszintes vágás, vagy ha álsz akkor függõleges vágás.

magus
minden fegyvernek 3 fajta sebzese van? chop, meg meg 2. Mi alapjan donti el a jatek hogy en milyet utok? vagy lehet valtoztatni? vagy hogy?

tigeroo
van egy cuccom, ami 80% chameleont ad, fasza, de meddig vesznek vele észre?
volt olyan, beszélgetnék chaméleonba, és annyit nyög hogy who are you..kircsi mondom, mögékerülök, zsebelnék és kapok 5 bountyt...PONT(!!) én mi? egybõl rám gyanakodnak
tigeroo
Cameleon Amulet-et honnan tudnék szerkálni?<#smile>

mostanában járom a vidéket és tombokat fosztok..:l