The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tessék ittvan egy baszottnagy, inkább csak linkben..én pl. ezt használom tombok felkutatására ^^
A morrowindhq-n kerestem a nagyfelbontású világtérképet de egyszerûen nem találom a letöltés menüt regisztrálni meg nem tudok. Valaki segítene? <#schmoll2>#schmoll2>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Az open spell szintén Balmorában a Mage-guildben lennt az idõs dark-elftõl megvehetõ
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
meg az open spellt sem talaltam meg meg sehol.
vagyis 100ból 99x elbassza a karim :c de 76-os az intelligencem..nemtom mire jó..zárfeltörés közben jobban van szükség akaraterõre mint manára😄!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
bezzeg van fortify strg, agi, endurance stbstb..
sõt, a fele mínusz intelligencet eredményez...aztakurva..meg lehet kapni 10-es csomagokban ugyanezeket...2 városból szedtem össze 1-1 alapanyagot a restore int. italomhoz..ja és ha használom, trainingelek el si múlik a hatása..szazl minden tréningnél poiton kell, nagyxû
ennek tetejében néha ki is lép hibaüzenettel, ha épületbõl kimegyek, leölök egyszerre 20 embert, klafa
ui: imádom ezt a játékot😊
ja és a thief guild után a hlaalu angyházba fogok betérni.. a balmorai morag tong-ban megtaláltam egy hlaalu-s hulláját egy titkos cellában
felmásolod a gépedre a tartalmát a cd-nek egy mappába, majd azt a mappát zippeled..és azt mountold
, mondjuk D-Toolsba
loadoltam utána, csak kíváncsi voltam<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Jah, ha valakit érdekel hoyg lehet 1280x1024-ben Morrowindezni (eredetileg max 1280x9xx-ig lehet felnyomni a felbontást).
A Morrowind FPS optimizer-ben van egy change Morrowind registrí settings gomb, ott lehet nagyobbra is venni.
\"Never say never!\" W Churchill
Van crack a Morrowindhez?
Mielõtt bárki lebunkózna, nekem eredetiben van meg a játék (2 példányban is), de nem akarok állandóan cd-t pakolni a meghajtóba. Ja és virtuális meghajtót sem szeretnék (pl daemon). Szóval van no cd crack?
last wish elõ, fire + frost attromach vagy miket idéztem tekercsekbõl, ja és egy sírkamrából olyan axe-t szerkáltam hogy 2 "goblint" vagy mit idézek meg..azok a rózsaszínes, manófülû izék.. 80-as chameleon be, majd rárontottam..amikor lemerült a last wish elõvettem az Adamantium Jonkblade of Wounds-t és csépeltem mint atom
kb. 10 HP-t ittam meg:c
ja és lvl 13 vagyok (master trainer, ehe)
És engem engedett tréningel is a governing attribute fölé menni...fortify potionnel <#vigyor>#vigyor>
Amúgy azt olvastam hogy vivec 30as szint körül van és dagoth ur valamivel gyengébb, de nem vagyok benne biztos. Akkor is gyanús hogy egy istent leversz 11es szinten.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
mert a viveci templomban sikerült legyõznöm...vivient😄
#szerk: secunak az int, sneaknek az agi, sorry ;]
a security master trainernél vagyok , balmorában
most van 4000aranyam, + egy 20,000-et érõ kardom + 8,000-et érõ axem
és olyankor szintet lépek ha felmegy a skillem?? mármint, ha 10 primary skillt szerer a trainernél (natúr ncp) akkor 1szintet lépsz..ha 60 sneakem van, és 100 a max, akkor 40:10 = 4x fogok (elméletileg) szintet lépni
És a kaméleonból szerintem nem elég 80% hanem kombinálnod kell hogy 100 legyen szerintem, de nem vagyok benne biztos. Én mindig mindhárom cuccom egyszerre használom és úgy szerzem meg a fontosabb cuccokat, pedig nem is vagyok tolvaj 😛
volt olyan, beszélgetnék chaméleonba, és annyit nyög hogy who are you..kircsi mondom, mögékerülök, zsebelnék és kapok 5 bountyt...PONT(!!) én mi? egybõl rám gyanakodnak