27013
-
szia - az oblivionban volt ilyen lakásom-pincém, gyűjtöttem a fegyvereket és a páncélokat. Most a tower pluginből hiányzik a praktikusság, jól néz ki, de pl egy része teljesen felesleges (pl fürdőszoba). Nem tudom mennyire publikus, de ha mégis, örömmel venném ha esetleg megosztanád velem az általad készítettet , - már ha Te is úgy gondolod.
A fegyverek meg csak az alap felszerelés és az anyagiak, vagyis az alap képzettség miatt kellenek. Ha nem használom, most legalább is - adom tovább. Jut eszembe - nem látom, hogy a könyvek tudása befolyásolja-e az inteligenciát, vagy másra van-e hatással? Mert soxor még azt sem tudom, olvastam-e már azt amit épp a kezemben tartok. Legtöbbször meg csak a hangulatát emeli(heti) a játéknak, de nem látom a hasznát. Könyv meg aztán van bőven... -
Van a megjelölés amulettje és a visszahívás amulettje.
Angolul Mark és Recall volt.
A Jelölő amulettel megjelölsz egy helyet és bárhva elmehetsz, aztán ha használod a Recallt oda ugrasz vissza. Tulajdonképpen egy teleport:)
tibor16: Hidd el, 1-2 nagyobb értékű fegyó helyett lesz vagy 30-40 minimum amivel nem tudsz mit kezdeni:)
Én csináltam egy modot magamnak. Az egész egy kis lakás, van pincéje ahol bábukra pakolhatom rá a páncélokat, meg ládák amik 50000 súlyt elbírnak.
Ez utóbbi kettőt másoktól szedtem, de jók:)
-
köszi - jóé fog jönni, mert meg szeretnék szerezni 1-2 nagyob értékű fegyót.
Apropó - találtam ilyet, hogy visszahívás (csak magyarul tudom) amulettje - ez mi akar lenni? (tippem sincs - azért megvettem :) ) -
megtaláltam - köszi :) -
Caldera - Ghorak Manor - es ahogy mar irva volt, a masodik emeleten lopja a napot. Barterben kell vele majd bizniszelni, vagyis erdemes eloszor beetetni apro, kis erteku cuccokkal, hogy kesobb a nagyobb ertekueket is el tudd adni. A menete le van irva a HQ-n ha jol emlexem, de ha rakeresel itt a topikban, tuti van kimerito valasz erre a metodusra. Van egy masik "kereskedo", egy iszaprak, aki raadasul meg beszel is, amellett hogy 10k-val rendelkezik. Ott Vivec mellett talalod meg, de lenyegesen hosszabb ido "elugrani" hozza, mint a magus teleporttal Calderaba.
-
Gondolom Calderában, - nézem és köszönöm -
Ceeper vagy, hogy hívják, egy gnóm, a főkapuval szemben lévő ház második emeletén van, ha jól emlékszem. -
hi, - adjatok már egy tippet, olyant, mint amit olvastam a Morrowind HQ-ban a Calderai kereskedőről, hogy mindent megvesz és van is nálla pénz (5000 k), na meg ?eredeti? áron vásárolna???. Sajnos nem találom, mert így futólag, egy boltos van ami mindent árul, de nincs nálla csak 1000 k, és így a drágább cuccokat nem tudom eladni. Lehet, hogy a peccs változtatta volna meg a nálla levő pénzt? Lopkodok, - egy kis tőkét gyűjtök, mert kilóg a fenekem az ócska páncélokból, meg kellene egy kissé fejlesztgetnem is... -
Ja, hát ha mentést csinálsz, legaláb rakd od melé a plugineket amiket használtál. Így nem felejtesz ki semmit:) -
ééééés megvan - jól megkínlódtam vele, de működik az Area Effect Arrows plugin. Szerintem én kavartam be. Újra raktam a játékot - ez volt a kissebbik gond. Gondosabban rakosgattam a plugineket - volt olyan is, hogy a karakteramnak nem volt feje, csak egy nudli volt helyette :). Most már viszont megy.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
Az a problémája, hogy az esm fájlok megváltoztak az utolsó mentés óta.
Nem lehet, hogy egy régebbi mentéssel próbálkoztál?
De egyébként ha nem tapasztalsz semmiféle problémát akkor ne foglalkozz vele:P
-
nem - nem az a hiba -
hmmm - akkor megpróbálom újra rárakni a 1.6.1820-ast - csak előbb másolok, nehogy elcsesszem -
Várj várj. Ez így nem jó. Csak a 1.6.1820-as patchet kell felrakni, mert az a legutolsó!!!
Feltelepíted a Morro-t, aztán az első kieget, aztán a másodikat és végén a patchet. -
fent vannak a hivatalos legujjabb pecsek - Bloodmoon_v1.6.1820_European és a tribunal_v1.4.1313.
Arra gondolok, hogy valahogy nem találom - nincs fent esetleg vkinek, segíthetne, hol keressem, mert szerintem az Idegen házban bejártam mindent, többször is - csak a vizszinten nem voltam, ahol nincs üzlet, csak ilyen óriási csatorna medencék, meg mindenféle patkány meg egyébb lények.
(Bocs, hogy ilyen erőszakos vagyok, csak már szétidegeltem magam miatta..) -
Igen, erre gondoltam én is, de a hivatalos oldal szerint, ha fennt van a Tribunal, akkor nem kell telepíteni - na mind1, rápróbálok. -
A legutolsó patchet is fel kell rakni. Gondolom én. Bár leeht, hogy a magyarítás is bekavar. -
bgabor #25813 Csak rossz hozzászólásra hivatkoztam. Az alattalévőre akartam. De ilyesmi előfordul vizsgaidőszakban. -
Lehteséges lenne? - mert még mindig kicsit olyan mintha inkább úszna a karakterem... Megnéztem az fps-t és min 14-re beállította ez az fps optimizáló. Bár most, így amint írod, az után végig gondolva, tényleg mintha most gyorsabb lenne kicsit, a kezdéshez képest. Csak attól tartok, így az atlétika skillem akaratlanul is az egekben lesz.
Az Idegenek épületében már mindent végig néztem vagy 3x és nem találtam olyan ajtót, a legfelső emelettől a csatorna szintig. Arra gondoltam - lehet, hogy összeveszett a plugin meg a fent lévő kiegészítők (Tribunal, Bloodmoon)? Van esetleg erre valami végső verzió - mert a hivatalos oldalról szedtem le.
Az indító menü ezt írja ki a plugin adat ellenörzésnél, többek között: Bloodmoon.esm is required for this file to be loaded, and it has changed since this file was last saved. You might experience problems with the game. (ugyanezt a Tribunalra és a eredeti mmorrowind fájlra is)
Több plugin is van fent és a többi, asszem működik. -
Tesztelek - lehet én kevertem meg és az "atlétikárol" beszéltem. bocs -
Szövegértés egyes, nem én mondtam hogy magyarul játszok. -
bgabor #25809 Hogyan játszol magyarul ha még nem adták ki a magyarítást? -
Még a lassúságra: szerintem inkább az alacsony Speed (sebesség), vagy Athletics (atlétika) miatt van, bár inkább a Speed játszik szerepet. Ha futásnál az Akrobatika növekszik, nézd meg ha ugrálsz akkor meg az Atlétika-e: mert ha igen akkor nagyon valószínű hogy összekeverték fordításnál a kettőt (ez esetben szerintem szólj a fordítóknak, ha vannak még) -
Area effect arrow: Ajtót keress, komplett boltot rak be
Tolvajkulcs: Külön skill van hozzá, a security (nem tudom mire fordították le), attól függ hogy milyen zárakat tudsz nyitni, ha jól tudom a tolvajkulcs minősége csak a sikerességet befolyásolja
Hatástalanító kulcs: azt hiszem a csapdákat lehet vele hatástalanítani (rég volt, ez nem biztos)
Az alkímia alapanyagok rendkívül kicsit hatnak rád, még a legalapabb felszereléssel a legkisebb szinten is jobb potion gyártható mint amit nyersen adnak. -
sziasztok - na elkapott a gépszíj - reggelig játszottam
Volna kérdésem
- letöltöttem a Area Effect Arrows plugint, - elmentem Vivecbe, az Idegen negyed épületébe (Foreign Quarter) - viszont nem találom az üzletet. Az én megfejtésemben az alsó? szinten kellene egy Fletcher nevű pofát kjeresnem, akié az üzlet - de nincs meg... - estleg vki? tudna segíteni?
- A tolvaj kulcsokról - beálltam tolvajnak, akkor én most segéd vagyok? -vagy tanuló? - bár mind1 mert ugyan a kulcsok 25-ig jók de nem tudok vele 20-as ajtót sem kinyitni - gondolom ehhez tanulni kell - de ez sem tiszta - van külön zárnyitás tanulás? - vagy az a tolvajlás tanulás lenne? (- magyarul írom, mert magyarul játszom.)
- szintén tolvajlás - mi az a hatástalanító kulcs és mire való? - eddig nem jöttem rá
- erőnlét - figyelem a csíkom alul, és ahogy kocogok, lemegy az erőnlét csíkom, majd vissza, nyílván az erőfeszítésa függvényében. Próbáltam tápolni rá, amikor megtámadtak, de a kajaszerűségű lilmlomnál azt írta ki, ez nem emelte az erőnlét szinted - pedig oda volt írva a tulajdonságaiba. Most akkor érdemes ezeket gyűjtögetni, használ ez mint erőnlét növelő?, vagy adogassam el, mert másra való (pl alkímia)
egyelőre ennyi jutott eszembe, ezekre nem találtam választ az olvasgatásaim és kutakodásaim során (pl Morrowind HQ)... -
köszi, - nézem -
FPS miatt tűnik ilyen lassúnak külső nézetben.
Belső nézetben szintén.
Próbáld meg, hogy töredezettségmentesíted a vinyód, a virtuális memóriát meg átrakod egy másikra.
Meg szedd le valahonnan a Morrowind FPS Optimizert és játszogass vele.
Nekem a Cel800@1000,384Sdram, GF3TI200-on szépen viszi a játékot.
-
ja, és a többi npc-nek meg normálisnak tűnik a sebessége. -
srácok, az természetes, hogy a főhősöm úgy mozog, mintha lassítva lenne - ha benyomom az állandó futást az meg az akrobatikát nyomja felfelé. A futás meg olyan mintha menne - vagy inkább úszna. A külső nézetből szinte vánszorog a karim - lehet ezzel vmit kezdeni? Rendkívűl idegesítő.. -
pozsy #25801 Gentleman Jim Stacey 1. küldijénél + kéne találni vmi hullát és nála 1 kulcsot, de nálam nincs se hulla se kulcs ott ahol lennie kéne(St. Delyn Canalworks)... Nem tudja vki mitöl lehet ez, és javithato-e? -
Mondjam azt hogy a gs-számai nekem is megvannak 2004-től szinte mind!
-Tudnod kellene hogy azt andják amire lehetőség van, ezért soxor régebi vagy kevésbé sikeres gémeket tudnak csak adni.
-Fikázol egy oyan gémet ami a műfaja egyik legnagyobb terméke csak azért mert nem STALKER-es graf-ja van?
-Az álltalad felsorolt gémek összesen nem rendelkeznek akkora rajongótáborral mint a Morro.
Szerintem érdemes megmaradnod a zombibaszós, ufokiller, terroristaírtó fps-eknél még egy pár évet mire felnőssz egy ilyen komplex játékhoz.
-Jah és a GS-álltal ismertem meg ezt a műfajt 2004/12. havi számában volt a Gothic1+Robin Hood:the legend of Sherwood. Nem szégyellem hogy a GOTHIC életem legjobb játéka most nyomom kb8 adjára végig és még mindig ámulatba ejt a világa. Ezt kellene meglátno a Morro ban is , az érző, mozgó, dinamikusan változó viágot,de te ehelyett a grafot fikázod. Mutass egy 2002-es játékot amnek ekora a gépigénye, mellesleg full graf-on még a te konfigodon is szaggatna valszeg. -
Tetszik, nem tetszik, teljesen mindegy szerintem. Sok ember szerint nagyon jó játék(akik kedvelik a műfajt), és szerintem jópár újságolvasó is örülni fog a játéknak. Én még akkor megvettem mikor megjelent, és a kiegészítőit, és nem bántam meg:)
Jah, és nekem is eléggé gyenge a gépem a mai viszonylatban, nem is játszom mostani, tavalyi játékokkal, csak régebbiekkel, meg igazából nincs is fogamra való az új felhozatalból:) -
Sajnos huen tukrozod a kedvenc lapod olvasoinak szinvonalat, ami nem problema, de kernelek, hogy oket boldogitsd, ne az SG tabort. Arrol nem tehetsz, hogy korodbol kifolyolag sajnos tudatlan es tajekozatlan vagy. Az mar nagyobb baj, hogy ezt keptelen vagy elfogadni, es inkabb szajkaratezol. Kerlek, ne itt tedd! -
sirdond #25797 Így van, kár, hogy ezt egyesek nem bírják megérteni :(
Pedig én még mai napig játszok Fallout 1-2vel, Diablo-val, HoMM3-mal, és Open TTD-vel -
Kár hogy a Morrowind és a Gothic volt (bár szerintem még mindig) minden idők legjobb rpgje sokak szerint.
A probléma oka: egyszerűen csak te vagy a balfasz :D -
Leadni a minőséget? Ez egy GOTY játék ember. Másrészt az utóbbi évek egyik legjobb, legkomplexebb játéka, szinte tökéletes moddolhatósággal.
Hidd el, a konfigod nem érdekel. Az enyém mégxarabb. Sőt ezeréves:P
-
Én mondjuk csak azt nem értem, hogy ezt ide minek kellett benyőgni..
Ha egy játék régi, az még nem jelent semmit, ez a játék vagy tetszik vagy nem, ha az utóbbi, akkor 2-3 évvel ezelőtt sem tetszett volna. "Csak rá kell nézni" Aha, szóval te csak a grafikát nézed? Igen, az már elavult. És? Van akinek nem csak az számít. Attól még ez egy nagyon jó, minőségi, klasszikus játék és szerintem többen örülnek, hogy benne lesz a GameStar-ban, mint akik nem. Amiket felsoroltál, hát.. szerintem a Morrowind sokkal jobb játék. De különbözőek vagyunk. Szerencsére. :) -
ricsa008 #25793 nem tom te ki vagy de mivel 2 éve minden szám meg van a legnagyobb 2 lapból így ha gondolod tudok neked írni egy kis regényt arról hogy mért is vagyok ezen a véleményen
ime visszamenőleg a néhány cím : GS: Painkiller , Nexus , XIII , Pariah, Syberia II, Dreamfall 2 nos ezek után szerintem "leadják a minőséget"
arról meg ne nyissunk vitát hogy mi is van krájzissza meg a prósztíttel meg a hasonló erőmű szarokkal 1. az mind2 -t végigvittem és SZÉPEN mentek 2. én legalább ki írom a konfigomat még szar is
-
Ha valamennyire értelmes lennél, akkor tudnád, hogy az újságok hány éves játékokat szoktak kiadni és bizonyos játékokat miért mellékelnek. Talán csak nem azért mert épp lokalizálva lesz?
Amúgy meg mennyéj Kríjziszozni az úgyis idei játék. Csak épp nem a te konfigodnak való.
-
Ezért kár volt ide jönnöd.