The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord RZA a PUNK
énis igy gondoltam. ha kész lesz én leszek az elsö aki bocsánatot kér....HA készlesz =)

PiszkosFred
Sebaj, hidd ezt - annal jobban fogsz orulni neki, ha megjelenik ;] De remelem akkor szamithatunk egy bocsanatkeresre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sheltem
Szerintemis 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lord RZA a PUNK
ha engem kérdezel akkor az a magyarítás a büdös életben nem lesz kész...söt sztem még a fele sincs meg csak kamu az oldal

ollie
Szerintem igen, próbáld ki.

gergobaby
Udv:

Intel Celeron D 3.06 Ghz+512 MB RAM+ Intel Extreme Graphics 2-es VGA-n menni fog? és ha igen milyen grafikán?

Toshiba L300-2C5

1-2 hónap...
berczy
Sziasztok!

Nem tud valaki valamit a magyarításról. Mondjuk, hogy kb. mikorra várható, meg ilyesmi?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ja, még nem volt idõm belekezdeni, most is dolgozok, de talán vasárnap délután be lehet indítani a moddolási hozzászólásokat

nincs még olyan mod ami az alkímát letitlja, modjuk egy tulajdonság max 200-ra? még az is sok lenne

Ehh...
Ez a MAX <#vigyor> ha mégegyet megiszok akkor már átmegy mínuszba a tulajdonság értéke <#banplz>
Amúgy csak érdekességképpen csináltam ezt, nem akarom senkinek sem elvenni a kedvét a játéktól, vagy elrontani a játékélményt, dehát ha egyszer "legálisan" lehet ilyet csinálni... <#worship>

Super Potion MAX
MorrowindHQ Itt mindent megtalálsz
hello nem tud valaki egy végigjátszást a küldetés és mellékkuldetésekhez?
Itt a kép linkje : Super IQ Potion
Errõl beszélek <#eplus2>

Ez a poti 10025146-ot ad az IQ-dhoz, ami 346 napig van hatással <#nyes>
Ezt megcsinálod még a többi tulajdonságodhoz, és akkor "I'm The BEST" <#vigyor>
Cairass
"megyek Golden Saint-okat írtani"... De miért kell menni?
Vegyél inkább Golden Saint idézõ tekercset, aztán elõ a lélekköveket, s a fegyvereket... (tanács- elõszeretettel bénítanak, használj valami okosságot a bénítás ellen)
Nem kell potion az istenné váláshoz, elég, ha a drága amulettedbe és gyûrûdbe raksz konstans efektet produkáló enchantot! A legtöbb ellenfeled számára legalább FélIstenné válsz...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Hy!

Milyen módokat tudnátok ajánlani a Morrohoz, ami jelentõsen megváltoztatná a játékot?
Már rengeteget játszottam vele, de ha kijön a teljes magyarosítás, akkor valszeg mégegyszer nekiugrok majd.
Hol érdemes kutakodni az ingyenes plugin-ok után?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

a primary needs moddal hogyan lehet kajákat készíteni, illetve hogyan leget használni az edénykét amit seyda neenben a kúton találni, illetve hogyan lehet vizet tenni az üres üvegekbe és honnan (tóból is?)illetve hogyan kell használni az evõezsközöket és a tányért?

egyébként most hogy már klassz gépem van hozzá, elkezdek vele aktívan játszani, és elindítom a "szuper modding for morrowind to best performance " 😊)))) játékomat, amiben várom minden rajongó észrevételét és hozzászólását a már kipróbált modokkal kapcsolatosan, hogy a lehetõ legjobb játékélményt nyújtsuk az esetlegesen most kezdõknek, illetve akik újra végig szeretnék játszani más aspektusból, illetve kieg küldikkel vagy total conversionokkal

elõször a tweak és performance opciót kellene kivesézni, ezzel kapcsolatos írásomat még ma megcsinálom, és várom a kiegészítéseket, észrevételeket

ollie
köszi

"Ash Yam + Boast"

Amúgy a MorrowindHQ-n találsz recepteket az "Alkímista Tanfolyam" címszó alatt
ollie
mi az a 2 növény?

Az utóbbi 😊

Esrohnoil
Szerintem csak nem vettek számításba minden lehetõséget. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

De ez vajon szándékosan van így megcsinálva, vagy egy bug amire nem figyeltek oda a készítõk ?
Esrohnoil
Morro-t már csak az játszik tisztességesen aki nem nyúl a növényvilághoz és a potikhoz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

LoooL!

Megnéztem ezt a 8 perc alatt végigtolós videót, és én is kipróbáltam ezt hogy elkezdek ilyen potikat gyártani azzal a módszerrel ahogy a videóban van.
Pár perc alatt 1000000-s Intelligenciám lett...
1!!! poti tulajdonsága: 30000 -et ad az Intelligenciához 24 órán át... <#vigyor>
értéke : kb. 200000 arany... Elõállítási költség két növény : 6 arany.
Pénzprobléma megoldva. És bármely tulajdonsághoz lehet ilyen "csodaszert" készíteni... Innentõl kezdve ISTENként jársz a játékba mindenféle szintlépés nélkül

Kérdezem hogy van így értelme játszani ? <#banplz>
CS@
Mivel fent van a Tribunal már bizonyára tapasztaltad, hogy csúnya feketeruhás bácsik megtámadnak. Jelentsd le egy õrnek a történteket, majd kövesd az utasításokat és, akkor elõbb utóbb Mournholdba jutsz, ahol már könnyen megtalálod a Great Bazaar-t.

Senki ? pedig jó lenne tudni merre keressem a Grand Soul Gemeket. <#shakehead>
Na elolvastam a MorrowindHQ-n de ott a Magic Shop-ban nem is lehetett venni Soul Gem-et csak ott volt a polcon, de only Greater Soul Gem; azt is csak lopni lehetett volna, Grand nem is volt egyáltalán. Valaki 5let hogy honnan lehetne szerezni ?
Szóval valaki elmondaná hogy jutok el Great Bazaar-ba ?
<#eljen>

ollie
Akkor maradjunk csak annyiban, hogy érdemes megtanulni angolul. 😉

Itt a karim is, még nem nagy szám de ramélem sikerül jól kigyúrnom <#nyes>
Ja igen és fent van a Tribunal és a Bloodmoon kieg. is
Thx. Most megyek Golden Saint-okat írtani és kellenek a lelkek <#vigyor2>
És amúgy Great Bazaar-ba hogyan jutok el ha már itt tartunk ? <#vigyor3>
Még csak nemrég óta játszok a játékkal és még nemigen ismertem ki magam benne

Köszi a helpet
Cairass
Hy!
Csak most olvastam vissza-> (#25463)

Végigjátszással legalább akkora élmény RPG-t nyomni, mint órákig szótárazni a quest szövegeket. Így legalább van ritmusa a játéknak, nem lehet félreértelmezni a feladatokat, s különben is bejátszik a szabad akarat(úgy csinálod meg ahogy akarod az adott feladatot)! Ettöl kötetlen a játékmenet.

S pl. pont a Morrowindben nem mind1, hogy kit ölsz meg és kit hagysz életben. Megesett velem, hogy a játék elején megöltem az egyik telvani fejest, s csak a Costruction Set-nek (és persze magamnak) köszönhettem, hogy azzal a karival végig tudtam játszani a fõszálat!

Abban igazad van, hogy érdemes megtanulni angolul.

Nem azért ülök le a gép elé játszani, hogy a 30. percben ideggörcsöt kapjak csak azért, mert pl félreértelmeztem az adott küldetést.
Nekem még végigjátszással a kezemben is nagyon izgalmas és érdekes volt a Morro. Ezt bizonyítja a 3-4 hónapnyi (szinte) folyamatos játék.

Cairass
Helló!

Mágus céhekben, valamint a Telvanni towerben, Vivecben.
Ha megvan a Tribunal, akkor a Great Bazaar-ban, Craftsmen Hall-ban beszerezheted a nagyobb (great/grand) lélekköveket.
Az ocskábbakat szinte bármelyik Pawnbroker-nél be lehet szerezni és amúgy is tele van velük a sziget.

Nem tudja valaki hogy "Soul Gem" -eket hol lehet vásárolni?
Ja igen, persze hogy végig lehet játszani a fõvonalat, de én úgy kompletten gondoltam, minden küldetést végigcsinálva... Háát.. ^^

Krezga
végig lehet játszani a fõ küldetést. De a teljes játékidõ tudtomal 3000óra, ami nem kis idõ😄
Esrohnoil
Aki 7 és fél perc alatt végigtolta, tuti végigvitte párszor. 😄

A Morrowindet nem "végigjátszani" kell 😊 Nem is tudom van-e ember aki végigjátszotta már 😉

Egyébként itt találsz leírásokat a küldikrõl: http://morrowind.gumininjahq.hu/

Alwares
Hamarosan lesz magyaritás akkor ujból fogok játszani jeee!!!!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nem tud valaki egy jo kis végigjátszást?
Köszi szépen, ez pont jó lesz hogy az alapokat megtanuljam belõle! <#vigyor0>
Morrowind kézikönyv

Szerintem ilyesmire gondoltál, ez teljesen kezdõknek való leírás.

CS@
Hát ebben sajna nem tudok segíteni, mert abból csak papír formátumúval rendelkezem(scannerem meg nincs), de igazából szerintem nem is lenne sok értelme, mert semmilyen nélkülözhetetlen információ nincs benne.

Semmi gondom nincs csak nekem ilyen "teljesen az alapoktól leírás kellene"... jó lenne egy Morrowind kézikönyv is elsõre de azt nem találok sehol.
Amúgy Oblivion-t játszottam eddig, csak láttam hogy jobbnak tartjátok a Morrowindet, azt gondoltam akkor elkezdek inkább azzal nyomulni.
CS@
Azt ajánlom, hogy játssz úgy, ahogy jólesik a lényeg csak az, hogy jól szórakozz. Amúgy mi a gondod a morrowindhq –val?

Hi all!

Nézegettem ezt a játékot már régóta csak sajnos nem tudtam belekezdeni mert nem vágtam hogy mit, hogyan, merre. A magyarítást meg nincs türelmem kivárni <#vigyor2>
Elkezdenék egy tök új karival az alap Morrowindet.
Kérdésem az lenne hogy mit ajánlanátok egy kezdõ játékosnak? Van valahol egy részletes Guide magyarul (leszámítva a www.morrowindhq.hu-t) ?