The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Intel Celeron D 3.06 Ghz+512 MB RAM+ Intel Extreme Graphics 2-es VGA-n menni fog? és ha igen milyen grafikán?
Toshiba L300-2C5
Nem tud valaki valamit a magyarításról. Mondjuk, hogy kb. mikorra várható, meg ilyesmi?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ez a MAX <#vigyor>#vigyor> ha mégegyet megiszok akkor már átmegy mínuszba a tulajdonság értéke <#banplz>#banplz>
Amúgy csak érdekességképpen csináltam ezt, nem akarom senkinek sem elvenni a kedvét a játéktól, vagy elrontani a játékélményt, dehát ha egyszer "legálisan" lehet ilyet csinálni... <#worship>#worship>
Super Potion MAX
Ez a poti 10025146-ot ad az IQ-dhoz, ami 346 napig van hatással <#nyes>#nyes>
Ezt megcsinálod még a többi tulajdonságodhoz, és akkor "I'm The BEST" <#vigyor>#vigyor>
Vegyél inkább Golden Saint idézõ tekercset, aztán elõ a lélekköveket, s a fegyvereket... (tanács- elõszeretettel bénítanak, használj valami okosságot a bénítás ellen)
Nem kell potion az istenné váláshoz, elég, ha a drága amulettedbe és gyûrûdbe raksz konstans efektet produkáló enchantot! A legtöbb ellenfeled számára legalább FélIstenné válsz...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Milyen módokat tudnátok ajánlani a Morrohoz, ami jelentõsen megváltoztatná a játékot?
Már rengeteget játszottam vele, de ha kijön a teljes magyarosítás, akkor valszeg mégegyszer nekiugrok majd.
Hol érdemes kutakodni az ingyenes plugin-ok után?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
egyébként most hogy már klassz gépem van hozzá, elkezdek vele aktívan játszani, és elindítom a "szuper modding for morrowind to best performance " 😊)))) játékomat, amiben várom minden rajongó észrevételét és hozzászólását a már kipróbált modokkal kapcsolatosan, hogy a lehetõ legjobb játékélményt nyújtsuk az esetlegesen most kezdõknek, illetve akik újra végig szeretnék játszani más aspektusból, illetve kieg küldikkel vagy total conversionokkal
elõször a tweak és performance opciót kellene kivesézni, ezzel kapcsolatos írásomat még ma megcsinálom, és várom a kiegészítéseket, észrevételeket
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Megnéztem ezt a 8 perc alatt végigtolós videót, és én is kipróbáltam ezt hogy elkezdek ilyen potikat gyártani azzal a módszerrel ahogy a videóban van.
Pár perc alatt 1000000-s Intelligenciám lett...
1!!! poti tulajdonsága: 30000 -et ad az Intelligenciához 24 órán át... <#vigyor>#vigyor>
értéke : kb. 200000 arany... Elõállítási költség két növény : 6 arany.
Pénzprobléma megoldva. És bármely tulajdonsághoz lehet ilyen "csodaszert" készíteni... Innentõl kezdve ISTENként jársz a játékba mindenféle szintlépés nélkül
Kérdezem hogy van így értelme játszani ? <#banplz>#banplz>
És amúgy Great Bazaar-ba hogyan jutok el ha már itt tartunk ? <#vigyor3>#vigyor3>
Még csak nemrég óta játszok a játékkal és még nemigen ismertem ki magam benne
Köszi a helpet
Csak most olvastam vissza-> (#25463)
Végigjátszással legalább akkora élmény RPG-t nyomni, mint órákig szótárazni a quest szövegeket. Így legalább van ritmusa a játéknak, nem lehet félreértelmezni a feladatokat, s különben is bejátszik a szabad akarat(úgy csinálod meg ahogy akarod az adott feladatot)! Ettöl kötetlen a játékmenet.
S pl. pont a Morrowindben nem mind1, hogy kit ölsz meg és kit hagysz életben. Megesett velem, hogy a játék elején megöltem az egyik telvani fejest, s csak a Costruction Set-nek (és persze magamnak) köszönhettem, hogy azzal a karival végig tudtam játszani a fõszálat!
Abban igazad van, hogy érdemes megtanulni angolul.
Nem azért ülök le a gép elé játszani, hogy a 30. percben ideggörcsöt kapjak csak azért, mert pl félreértelmeztem az adott küldetést.
Nekem még végigjátszással a kezemben is nagyon izgalmas és érdekes volt a Morro. Ezt bizonyítja a 3-4 hónapnyi (szinte) folyamatos játék.
Mágus céhekben, valamint a Telvanni towerben, Vivecben.
Ha megvan a Tribunal, akkor a Great Bazaar-ban, Craftsmen Hall-ban beszerezheted a nagyobb (great/grand) lélekköveket.
Az ocskábbakat szinte bármelyik Pawnbroker-nél be lehet szerezni és amúgy is tele van velük a sziget.
Egyébként itt találsz leírásokat a küldikrõl: http://morrowind.gumininjahq.hu/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amúgy Oblivion-t játszottam eddig, csak láttam hogy jobbnak tartjátok a Morrowindet, azt gondoltam akkor elkezdek inkább azzal nyomulni.
Nézegettem ezt a játékot már régóta csak sajnos nem tudtam belekezdeni mert nem vágtam hogy mit, hogyan, merre. A magyarítást meg nincs türelmem kivárni <#vigyor2>#vigyor2>
Elkezdenék egy tök új karival az alap Morrowindet.
Kérdésem az lenne hogy mit ajánlanátok egy kezdõ játékosnak? Van valahol egy részletes Guide magyarul (leszámítva a www.morrowindhq.hu-t) ?