31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4125 (Remeg a keze, néz maga elé, megszünik előtte a világ és, megőrül). ......... -
#4124 AZTA KURVA KIS RIBANC MINDENIT A VANDÁNAK EZT ÉN MEGÖLÖM!!!!! -
#4123 Most ez tényleg konoly?:O Amúgy ez a Juli is már felidegesít. Állandóan visszamondja a randit. Kristóf jól megmondta Nórának. -
#4122 Azt a kur... de idegesitő a Vanda ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nmbirom a csajt szarkavarók császára lesz mingyá..... mge a Zsófi honéki -
#4121 Láttátok az új előzetest.Vanda valami nagyott kavart Imi körül.Az jöt le bele hogy Imi megerőszakolta vagy molesztálta Vandát mivel a szülök nagyon idegesek.Elég durva ez a kiscsaj.Mindet megtesz hogy ő legyen a középpontba. -
#4120 Most ugye ez csak vicc...? Mai világban ezt a játékot még össze is tudnád hozzni valahogy de arra ne számits h meg is veszik inkább letöltik mint minden mást jah és szép álmok de ne feledd álmodni éjszaka kell nappal meg a saját játékodat játszd...
-
#4119 jó de élőben rámászok a kingára, akkor a gyúrós pasija hamar rendbetesz, de játékba nincs gond :DDD -
#4118 xD -
Daza500 #4117 Tegyük fel, felhívjátok ezzel az ötlettel az UBI hazai irodáját. (ha egyáltalán van neki)
Sztem a szerkesztő csak beleröhög a kagylóba, azt le is csapja.
-
#4116 De jobb, de a Simse is mennyien megvették látod. Evvel a játékkal meg rekord eladásokat döntenénk, amennyire híres a sorozat. Osztozkodhatnánk a milliókon.:D 7990 forintért árulnánk. Lenne egy cégünk, meg a neve(azt még kikéne találni), összedobánk a pénz, és megcsinálnánk a játékot. A milliókból meg fizetünk az eredeti színészeknek. Vagy oda kellene adni az Ubisoftnak, de mi is ott lennénk, adnánk az ötleteket:D. Hát nem jó lenne? -
#4115 Ja, meg a hang effektek is nagyon ottvannak. Ezzez képest semmi a Dolby Surround 5.1. :D -
#4114 Én igazából annak örülnlk, ha Vili bával lehetne ágyba bújni. De ő biztos hűségesre lesz programozva. :( :D
És szerinted nem jobb poén élőben ráhajtani egy csajra? :P -
#4113 hát még a grafikája :D:D -
#4112 Hát az igaz hogyz élet az jobb "játék" de kkor is. Nm lenne poén Kingára ráhajtani? -
#4111 Nem tudom, nincs időm PC-s játékokra. :D Az élet amúgyis jobb "játék". :P -
#4110 Ne csináld már, tök jó élenne nem? Nem lenne iyen szar mint a Született feleségek neeem. Qvajó lenne. Csak kéne valaki aki megcsinálja. -
#4109 Vélemény: Túl sok időd van b+! Get a girlfriend!!! -
#4108 Lennének ötleteim egy BK pc-s kalandjátékra. Az ötleteim:Elmondom az ötléeteimet: A telepítésnél a barátokközt zenéje menne, és amíg fel nem rakja, az összes sorozatban lévő karaktert mutatná. Felrakta a játékot, elindul, akkor a menűnél lenne hogy: BARÁTOKKÖZT, és közötte egy rózsa. újjátékra nyomnánk, akkor meglehetne csinálni a karakterünk: Megcsinánk az arcát, meg minden, olyan kari generálós progi lenne benne, ahol Tisztára meglehetne csinálni a hasommásunk. Aztán rányomnánk az OK-ra, betöltené a játékot, mátyás téren lennénk, bemehetünk A rózsába Kérhetünk Kingátol vagy Vilibától Akármit, leülhetünk Géza mellé ha benn van, megismerkedhetünk vele. Úgy élne az egész mint a Witcherbe, vagy az Oblivionba.Aztán fizethetünk, kimehetünk, felmehetünk a lakásunkba, közbe persze. össze futhatunk Zsófival vagy akármi. Pl.: Találkozol Vandával, akkor rálehet hajtani, stb. De persze ez nem lenne olyan egyserű. Ha bemegyünk a lakásunkba, akkor egy ideig tölt, mert ugye az emeleteket, hogy mennek fel a zsereplők, azt a filmbe se mutatják.Főzhetünk, stb. Olyan lenne mint a született feleségek játék, csak szebb, és nem pontosan olyan.Magyar szinkronnal lenne, az eredeti hangokkal(meg kell őket győzni).e Beronthatunk az Irodába, Pali kizavarna, hogy mit keresünk itt, nem is ismer minket, menjünk innen mert ők dolgoznak. De persze ez is változik, ha Palival megismerkedtünk.Vagy akár Tildával is flörtölhetünk, akkor ő pofpn vág hogy mit képzelünk mi, őneki barátja van. Mi meg erre mondjuk hogy az Erik? Hát visszamentél a Palihoz nem? Gúnyolódnánk ő meg megsértődne és nagyon nehezen lehetne kiegesztelni. Vagy ha összejövünk Tildával, és pont ágyban vagyunk tukunk, és Pali meglát, akkor bizony, bajban vagyunk . A játék grafikája spéci lenne, főleg az arcok. Az a motor menne alatta, mint a Crysis alatt, vagy a Half Life 2 alatt. Ezek lennének az ötleteim, persze ezen még van mit finomítani,jelentkezzetek, ha ti is akartok egy jó BK kaland játékot. Egy kis Sims beütés is lenne benne persze, mint például a szügségletek(ürítés, higiénia, táérsaság. stb.) Elmehetünk dolgozni, csak Palitol kérni kell munkát(futárkodás), és ha jol végezzük a dolgunkat, akkor Pali előéptet, és a segédei is lehetünk, sőt csúnya ikllegális módokkal kiturhatjuk Palit az igazgatói székből, és mi csücsülhetünk bele(Zsolti Bácsi segítségét is kérhetjük persze .)Vagy Akár a Rózsában is dolgozhatunk Kinga mellett, ezért Vilibának lenne egy kis szabad ideje. Ha hallunk valami pletykát, elmondhatjuk Magdinéninek, de persze a többiek nem fognak ennek örülni, de Magdinéninél megnő a szimpátiánk . Na ennyi lenne. Vélemény? -
#4107 Ez nem semmi -
#4106 Bazzr van barátokközt RPG játék(társasjáték)durva:D. -
Daza500 #4105 Ejj de megnézném Amerikai szinkronnal amcsi szlenggel. -
#4104 -
#4103 ja bocs tényleg elfelejtettem -
#4102 De az amerikaiak megveszik a barátok köztöt és levetitik ott is. Sőt, ott most megy az utolsó évad :D -
#4101 amugy nem, tudnád sehogy letölteni mert a lostot csak azért tudod letölteni mert az amerikába már vetítik a barátok közt meg egy magyar sorozat -
#4100 ték -
atihtml #4099 helo! lehet valahol bk részeket letölteni? föleg olyan érdekelne amit még nem adtak le tv be , csak azért gondoltam h van mer a lostot is letuttam tölteni köszii eéüre is -
#4098 Csinálni kellene egy Barátokközt kalandjátékot, vagy szerepjázékoz. ki tud itt programozni? Az ötleteim már meg vannak. -
#4097 Szegény Vanda... csak egy tipp : Mit álmodtál? <--- Neked való topik! -
#4096 Hát de az se igaz már h ennyire szerencsétlennek álítják be mert az a Brigi meg az esküvő előtt beleesett abba a liftaknába meg ez a Kinga is összejön azzal a Botonddal... hát nem értem szegény Gézával miért kell igy kicseszni... :( -
#4095 Én meg mit álmodtam: Vanda itt van nálunk, én meg pont fürdök, erre benyit:D:O. LOL volt. -
#4094 Én is sajnálom,pedig ő sztem mindent megtettt azért,hogy Kinga-t visszaszerezze.
Sztem nem lesz hosszú életű Botond+Kinga páros -
Daza500 #4093 Szegény Gézával így kibaszni. :(
Rohadék rendező... -
#4092 Én meg elhittem
Én is kiváncsi vagyok mi lesz a beszélgetésből -
#4091 Csak hülyéskedett. Amúgy eltudom képzelni mi lesz itt: " Csá Nóra. Én vagyok a Kristof... ne, ne szolaljon meg. Emma sokat mesélt magárol. A Miklós és ön között lévő házasságrol is, aminek vállás lett a vége. Van is erre egy történetem:" Egyszer volt egy Görög... -
#4090 Kristóf visszadja a Tóni szívét? -
#4089 remélem kiderül, hogy Vanda a Botondtól teherbe esett anno...
Jövő héten a Kristóf visszaadja Nórának a Tóni szívét. -
#4088 láccik sürün voltatok igy mikor tapad egy idegesítő 16-17-es, és levakarni sem tudod..... -
#4087 Azért nem volt semmi Vanda,mint meg nem tesz Imiért,ha nekem csinálta volna ezt,egyből letepertem volna,jó csaj,pont nekem való lenne -
#4086 most eggyel több szivacsot rakott a melltartóba, hogy levegye buzikát a lábáról.
apropó, visszajöhetne Hoffer Misi és akkor az Imi sem lenne magányos.