31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3925 :D Hey milett a logoddal? Régen volt vagy roszul emléxem?:)
AMugy a noémi mikor fog elmenni a sorozatbol? tudtommal már nem forgat. valaki tud errol valamit? :D -
#3924 ema asszngya: ricsi ota nem vót senkije.
hát akkro az erik? hisz együtt voltak? hüyle forgatókönyvirok -
#3923 Ez a rész akkor überszar volt, hogy már jó volt -
#3922 kristóf? ő a második tónink? mer akko láccik rajt, hogy annya pályázta be :D -
#3921 olvastam valamelyik ujságba, h ez a kristófot játszó szinészt az anyja iratta be valami hirdetés alapján. hát pff. ne hirdetés alapján válasszanak már szinészt! látszik is rajta hogy tök béna:( -
Daza500 #3920 Mi ez ? A Tejbetök-brigád ? -
#3919 láccik hogy photoshoppal az arce rávan rakva... -
#3918 Akkor jól gondoltam:D
Mondjuk láccik a csávón hogy ilyen körökben forog.
Pénzes gyerek.
Nehogy egyszer BK-ban viszontlássuk:D
Mondjuk Noémi új fiúja ként:D -
#3917 dede, és nem vandával :OOOOOOOooooo senem kinga -
#3916 A sportmotor.hu-n találtam egy képet.
Ez nem a Botond? -
#3915 nincs probléma, neked bármikor -
#3914 Jó, csak csabai és keris, ezért gondoltam.
(Sajnálom, hogy foglaltam a helyet, nem mintha ne lettek volna már nagyobb hülyeségek.) -
#3913 Én
Biztos nem voltam:D -
#3912 én!
se :D -
#3911 én vótam....
...mégse. -
diszmarna #3910 azt se tom mi a neved:D -
#3909 Te jelöltél be iwiw-en? -
#3908 :D -
#3907 erik a -
#3906 huh hát az h Zsofira rányiott a zsolti amikor full csupi volt :DDD -
ugot2know #3905 BK 20 év múlva:mindenki nyugdíjas -
diszmarna #3904 nekem nem sdzimpi az a csávó vhogy -
#3903 38 új üzenet:O. Amúgy itt szó volt arrol hogy Pali meg a Tilda elválnak-e. Hát szerintem biztos, mert Pali is ki megy a sorozatból. HÁLA A SZENT ÉGNEK. Amúgy kedvenc szereplőm lett tegnap a csávó, aki feljelentette Lacit(nem tudom hogy hívják), tök jó arc. Amúgy szerintetek kiderül hogy Zsolt is benne volt a tűz bizniszbe? -
#3902 Bammeg, ezt nem is láttam :( és mi lett a vége? -
#3901 Most nagyon irigy vagyok :D -
#3900 életem legjobb része volt............. -
#3899 Ezt sem szabad kihagyni:PP :DDD -
diszmarna #3898 Keri -
#3897 jáááááááááááááááááj, ezt de elszámoltam gecc D:
én szalagavatón töltöttem be a 18at, ezé félregondoltam, ott a pont :P Akkor 18nak nézlek.. :D -
#3896 Belvár. Te? (De jöhet pm-be is, hogy ne offoljunk.) -
diszmarna #3895 Békéscsabán meik suliba jársz? -
#3894 Jaj, erról jut eszeme: Tegnap amikor Klau sorolta Zsófi pasijait, akkor mondta, hogy "loncsos-asztalos Feri" :DDDDD -
#3893 Nálunk falun (értsd: Békéscsabán :D) 12-ben van a szalagavató, amikor a diákok 18 (és néhányan még 17) évesek.
De ne nézzek már ki 19-nek, évek óta 18-nak néznek, és ez még egy darabig ne változzon mááár. :( :) -
#3892 áá dehogy, eltitkolják pali elől, tilda teherbe esik kőmüvestől, és mikor a gyerek megszületik, egy ütvefúróval a kezében, akkor volt kiderülni, hogy a gyerek nem palkóé! -
diszmarna #3891 szerintetek elfognak válni? -
#3890 De én külső alapján ítélek, és simán kinézel 19-nek De akkor te nem vagy évvesztes, mivelhogy most volt szalagavatód :P -
#3889 18 vagyok, látom figyelsz.
De attól még, hogy Noémi szellemileg és testileg is 14-nek tűnik, attól a szerepében még 18. :D -
#3888 nem, mer pali is vakon van, megérdemli a sorsát, mit kell neki szerencsétlenkedni meg hazudozni... -
#3887 Hát te 19 vagy, Noémi meg a szememben 16... Az hogy már érettségizett meg minden, nem érdekel, mer 16nál többre nem tartom :DD Emmát meg 40nek állítják be, de őt kinézem 18-nak :D Vanda 15 körül.. :D Persze mindez ha nem ismerném őket (L) -
diszmarna #3886 ti nem sajnáljátok palit amugy?